Перейти до змісту

Ум, чєсть і совєсть нашей епохі... ©


Citizen UA

Recommended Posts

А насправді - продажне холопське лайно української нації

Видатні письменники України на виборах президента, які відбудуться вже за тиждень, 31 березня, закликали голосувати за нинішнього главу держави Петра Порошенка.
 
«Незважаючи на неймовірно складні умови, президент Петро Порошенко на практиці довів, що він – державний лідер зі стратегічним мисленням», - йдеться у повідомленні українських письменників до співвітчизників напередодні президентських виборів.
 
Документ підписали:
 
Іван Дзюба,
Василь Герасим’юк,
Любов Голота,
Богдан Горинь,
Віктор Женченко,
Микола Жулинський,
Анатолій Кичинський,
В’ячеслав Медвідь,
Юрій Мушкетик,
Дмитро Павличко,
Михайло Сидоржевський,
Віктор Терен,
Тарас Федюк,
Олег Чорногуз,
Юрій Щербак.
«Ми закликаємо вас, шановні українські громадяни, замислитися і чесно порівняти позитивні результати в країні, яких вдалося досягти за останні п’ять років президентства Петра Порошенка, з популізмом кандидатів, послужний список яких – переважно демагогічні обіцянки, показуха, театральні жести і брехня. Кандидатів, які обіцяють мир в Україні, але не кажуть, як вони збираються досягти миру – перемогою чи капітуляцією, і якою ціною вони збираються «домовлятися» з геополітичним маніяком, котрий марить новим переділом світу, в якому нема місця для України». – радять письменники.

 

Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/country/culture/vidomi-ukrajinski-pismenniki-zaklikali-golosuvati-za-poroshenka--579377.html?fbclid=IwAR0C2WhurRhylnO1JivNXMB_l2fEPhvZ2IQJDUzYbmhCyIpGW54ua_Tos_w
Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Та це все приховані сталіністи, і ідеологи, і жертви одночасно. Заждіть кепкувати, вдумайтесь у суть цього "інтелігентського" (тільки так, в лапках) підлабузницького, вірноподданічєского і ніцого "заклику". І ви зрозумієте, що сталінізмом аж тхне, нестерпно. І нічого дивного, то нащадки "виживших" інтелігентів, на яких інтелігентність, власне, і скінчилась, бо вижити можна було лише ставши скотом і втративши не те що якісь ідеали, а людське обличчя. І інших виживших не було, система вичісувала і винищувала вільних людей частим гребінцем ЧК-МГБ-КНВД-КГД досконало. Залишився страх і інстинктивна звичка при загрозі "лизати", бо так виживеш.  Те, що сталось при Сталіні з суспільством, є набагато страшнішим і руйнівним, ніж навіть Голодомор. Втім, почалось все ще в 1917 році, з "червоного терору" євреїв-більшовиків, які спочатку вбивали представників режиму, потім озброєних ворогів, потім усіх ідеологічно незгодних, потім усіх, хто посмів відійти від імперії, потім взагалі усіх незгодних з будь-чим у виконанні влади, а потім нищили просто для підтримки атмосфери терору, щоб з людей вимуштрувати рабів. І це, без сумніву, вдалось.

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

Пропонуєш панять і прастіть оте паскудне лайно?

В принципі, є лише два варіанти: або знищити фізично, банально "виполовши" будяки лєнінізму-сталінізму разом з макітрами, або чекати пару поколінь, щоб вони фізично вимерли самі, а за ними і їх нащадки. З часом ефект зомбування слабшає.  Якщо будуть загрожувати існуванню незалежної України, то знищити, якщо ні, то нехай мруть самі. Загрози не бачу особливої, ну кому ці типи цікаві, і для кого є авторитетом...? Хто за ними піде, хто до них прислухається? Вони безпечні, доки до влади не прийшов новий "сталін", як от Хуйло. Тільки тоді вони стануть небезпечними, та й то не дуже, бо старість і хвороби не дуже сприяють активності, навіть якщо душа нестерпно хоче карати інакомислячих і лизати вождю...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


В принципі, є лише два варіанти: або знищити фізично, банально "виполовши" будяки лєнінізму-сталінізму разом з макітрами, або чекати пару поколінь, щоб вони фізично вимерли самі, а за ними і їх нащадки

 

ці два варіанти не вирішують проблему.

Link to comment
Share on other sites

Лайно змивають в унітаз

Ну, вони вже тама і давно. З усього списку я пригадав лише двох, які лизали дупу усім владним структкрам за останні 60 років, тобто, те, що я пам"ятаю особисто.

Link to comment
Share on other sites

Ахах! Рошенобляді вчергове викупалися в лайні

 

ЗМІ: Відомий український письменник заявив, що не підписував заяву на підтримку Порошенка 

 

«Прошу не використовувати мене у боротьбі за посаду президента України», - Мушкетик

Відомий український письменник, Герой України Юрій Мушкетик заявив, що не підписував заяву на підтримку Петра Порошенка на майбутніх президентських виборах. Про це він повідомив після оприлюднення так званої заяви «відомих українських письменників» які, як повідомляється, «закликали голосувати за Порошенка», йдеться на сайті телеканалу 24.

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Українцям  треба  одне,  кацапам  треба  інше,  прямопротилежне.

 

Це  ще  неповний  список.  Львівська  інтелігенція,  вузи  теж  проти  Юльки  та  Зеленського. 

Свідома  молодь  з  Галичини  в  Києві  добровільно  записалася  на  виборчі  дільниці,  щоб  контра  не  пройшла.

Порошенка  доведеться  ще  5  років  пережити.  Сподіваємося -  щось  добре  ще  зробить.

 

А  зрадникам,  кацапам  та  іншим  паскудам  казитися.

Link to comment
Share on other sites

Українцям  треба  одне,  кацапам  треба  інше,  прямопротилежне.

 

Які з вас українці, холопи ви ватноголові? 5 років Рошена вона збирається пережити ще. Ураїна того не переживе

Link to comment
Share on other sites

...Свідома  молодь  з  Галичини  в  Києві  добровільно  записалася  на  виборчі  дільниці,  щоб  контра  не  пройшла...

Раз свідома молодь  з  Галичини, то контра не пройде звичайно. З Галичини - то суперсвідома, з знаком якості. :tu:B-)

Усе буде РОШЕН пані Шпилька, не филюйтеся.

Змінено користувачем Ash
Link to comment
Share on other sites

Як територія, Україна нікуди не зникне, звичайно. Я державу маю на увазі

Надіюсь, що й тут Порошенку зась аж так усе попсувати.

Змінено користувачем Ash
Link to comment
Share on other sites

Яка коротка пам'ять і дивна еластичні сть совісті у діда.

Всі вже забули події в ВР 2016 року?

https://newsone. ua/news/politics/timoshenko-zayavila-chto-shuxevicha-ne-puskali-k-tribune-verxovnoj-rady.html

ТИМОШЕНКО ЗАЯВИЛА, ЧТО ШУХЕВИЧА НЕ ПУСКАЛИ К ТРИБУНЕ ВЕРХОВНОЙ РАДЫ 

 Размещено: 16.11.201 6

Тимошенко заявила, что Шухевича не пускали к трибуне Верховной Рады Фракции "Блок Петра Порошенко", "Народный фронт" и "Радикальн ая партия" - это все одна мафия. Об этом лидер фракции "Батькивщи ны" Юлия Тимошенко заявила в эфире телеканал а NewsOnе. Она рассказал а, что ситуация вокруг того, что народный депутат Юрий Шухевич пытался выступить с трибуны Верховной Рады от фракции "Батькивщи на", на самом деле не такая, как рассказыв ает лидер фракции "Радикальн ая партия" Олег Ляшко.

"После программы "Шатун" появилась программа "Шалун". И вот этот "Шалун" и устроил это всё шоу. На самом деле ситуация выглядит так: Юрий Шухевич уже давно пытался выступить с трибуны и сказать жесткие слова в отношении президент а и украинско й власти. Юрий Шухевич очень известный, уважаемый человек в обществе и он хотел выразить свою позицию. Ему не давали возможнос ти эту позицию выразить, его не пускали к трибуне, ему не подписыва ли право на перерыв и на выступлен ие. Более того, его в этот день даже лишили поводыря для того, чтобы его поводырь не завел его в зал и мог с ним там работать. Тогда Юрий Шухевич обратился к "Батькивщи не" с просьбой, чтобы мы дали ему право три минуты выступить с трибуны Верховной Рады", - рассказал а Тимошенко .

По ее словам, фракция "Народный фронт" и фракция "БПП", и "Радикальн ая" фракция знали, что Шухевич будет очень жестко выступать против президент а и "они все кинулись на трибуну, заблокиро вали его там, взяли старого человека, вытянули с этой трибуны силой, спикер парламент а Андрей Парубий не включил ему микрофон и они потянули его в неизвестн ом направлен ии".

"Я подписала этот документ. Мы разобрали сь сейчас, что тот человек, про которого сейчас говорят, что он имеет отношение к Виктору Медведчук у, это Александр Билык, который никогда в жизни не работал даже близко к Медведчук у, это придуманн ый фейк. Александр Билык работает исполните льным директоро м новообразованного гражданск ого объединен ия "Украински х патриотов", которое возглавля ет Юрий Шухевич", - добавила Тимошенко .

Как сообщал NewsOne, ранее Ляшко с коллегами по партии заблокиро вали трибуну и не дали Юрию Шухевичу выступить . Ляшко призвал Шухевича не выступать от фракции "Батькивщи на" и обратился к Тимошенко с призывом не переманив ать членов его фракции. Также он заявил, что Шухевичу угрожает опасность и попросил СБУ защитить его. Он добавил, что Шухевич намерен был зачитать постановл ение об импичмент е президент у, а после этого его должны были убить. Позже депутат от фракции РПЛ Андрей Лозовой заявил, что инцидент в парламент е вокруг выступлен ия Юрия Шухевича, который не состоялся, является частью плана по дестабили зации украинско й государст венности, который задуман в Москве. Кроме того, глава Верховной Рады Андрей Парубий передал в Генпрокур атуру материалы дела по обвинению Виктора Медведчук а в сепаратиз ме. По словам Парубия, эти материалы свидетель ствуют о причастно сти Медведчук а к антиукраи нским действиям на Донбассе. Спикер подчеркну л, что получил эту информаци ю пребывая в Луганске и общаясь с боевиками во время работы секретаре м СНБО весной 2014 года.

Link to comment
Share on other sites

Українцям  треба  одне,  кацапам  треба  інше,  прямопротилежне.

 

Це  ще  неповний  список.  Львівська  інтелігенція,  вузи  теж  проти  Юльки  та  Зеленського. 

Свідома  молодь  з  Галичини  в  Києві  добровільно  записалася  на  виборчі  дільниці,  щоб  контра  не  пройшла.

Порошенка  доведеться  ще  5  років  пережити.  Сподіваємося -  щось  добре  ще  зробить.

 

А  зрадникам,  кацапам  та  іншим  паскудам  казитися.

А ми, українці, зробимо все щоб потрох сидів за гратами і відповів за ВСЕ! А не бухав на держдачі рзом з дрищем.

Link to comment
Share on other sites

"Ми  живемо у  дуже  складний  час  і  в  даний  момент  міняти  головнокомандувача - неприпустимо".

 

                                                                                              Юрій  Шухевич

Link to comment
Share on other sites

"Ми  живемо у  дуже  складний  час  і  в  даний  момент  міняти  головнокомандувача - неприпустимо".                                                                                          Юрій  Шухевич

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

"Ми живемо у дуже складний час і в даний момент міняти головнокомандувача - неприпустимо".

 

Юрій Шухевич

О, главный распространитель фейков нарисовался. Что там с честью нации, уже все оказались от фейкового письма?
Link to comment
Share on other sites

"Ми  живемо у  дуже  складний  час  і  в  даний  момент  міняти  головнокомандувача - неприпустимо".

 

                                                                                              Юрій  Шухевич

Цей говнокомандувач вже прославився Іловайськом, Дебальцевим та іншими котлами, а також свинарчуками і Ко. Нах-нах таких!

Link to comment
Share on other sites

Ещё уничтожением арсеналов.

І хай відповість ЗА ВСЕ! Пожиттєвим з конфіскацією! І всі компашка також.

 

Пи.Си. Можна поставити ремонтувати дороги. По 12 годин на добу без вихіднх. Доки не відемонтує ВСІ!

Змінено користувачем vkhavr2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...