Перейти до змісту

ЗЕ новости - Негатив


Recommended Posts

Анатолій | Жовтень 19, 2019 at 02:39 | Відповіcти

Молода зелень со старими корнями , московской селекции.

 

https://defence-line.org/2019/10/o-byudzhete-i-dyrax/

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

Вівторок, 22 жовтня 2019, 10:10 • Саша Картер • 7470

Милованов розповів, чого очікують партнери від ринку землі в Україні

 

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Міжнародні партнери очікують, щоб ринок землі в Україні був детінізований. Про це під час брифінгу у вівторок заявив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов за підсумками візиту і переговорів у США, передає кореспондент УНН.

"Ми обговорювали в Вашингтоні питання ринку землі. Будь-яка модель ринку землі, наскільки ці переговори проводяться, ми не можемо відкривати всі деталі, але там немає конкретних вимог чи бажання. Це наша внутрішня справа, який саме ринок землі ми зробимо, головне – щоб наш ринок був детінізований. Тобто це те, що наші партнери очікують, чи бажають, щоб було – детінізація ринку", - повідомив Милованов.

З його слів, де-факто сьогодні є обіг землі, але він іде через оренду, є проблеми з геокадастром тощо.

"Тобто, чи там буде поетапний ринок землі, чи він буде одразу, які там будуть обмеження, концентрація тощо. Головне, чим цікавились експерти – це яким чином ми забезпечимо підтримку середньому й малому фермерству, яким чином ми забезпечимо права власності людей, які сьогодні володіють землею, і яким чином ми будемо розвивати геокадастр і пов’язувати фінансування з тим, щоб воно було пов’язано з геокадастром – наприклад, щоб кредити віддавались і були відображені в геокадастрі таким чином, щоб не можна було красти землю, коли вона є в заставі, чи комусь передана, чи продана", - сказав міністр.

Нагадаємо, Милованов у Вашингтоні заявив, що українці підтримують ініціативу Президента України Володимира Зеленського та уряду про відкриття ринку землі сільськогосподарського призначення, незважаючи на те, що результати опитувань свідчать про зворотне.

Як свідчать опубліковані результати опитування соціологічної групи “Рейтинг”, переважна більшість населення (73%) виступає проти цієї ініціативи. Під час дослідження більшість українців (74%) підтримали ідею проведення референдуму з цього питання.

Link to comment
Share on other sites

Двоє вже явку з повинною оформили? Чи на понт беруть, щоб решта наввипередки каятися побігла?  

 

зі

Анастасія Ляшенко (СН) ТП з мого мажоритарного округу. Журналіздка, редактор місцевого видання "Наша спільна справа", сиділа на підсосі у ригожопа Пилипенка, дружбана Портнова. Топила проти зелених на останніх президентських виборах.Так що, не здивований ні грама. Цікаво, хто оту дрепу у комітет з податкової політики запхнув? Палець якого ляльковода стирчить у її дупі?  :gigi:
 

Двоє народних депутатів звернулися до правоохоронців з готовністю свідчити у справі щодо можливого вчинення корупційного злочину 11-ма нардепами, які могли отримати по 30 тис. доларів хабара.
Джерело: поінформований співрозмовник "Української правди"  
Пряма мова: "Двоє з одинадцяти звернулися і запевнили, що готові давати покази"

.

Підставою для порушення кримінального провадження стала інформація "Української правди" щодо електронних майданчиків-посередників між оцінщиками майна та електронною базою Фонду державного майна.

18 жовтня нардепи на засіданні комітету податкової політики проголосували "проти" винесення на розгляд Ради доопрацьованого законопроєкту, що ліквідує "схему" з посередниками.
Результати голосування комітету стали причиною конфлікту у президентській фракції "Слуга народу":

  • "Проти" Олексій Ковальов (СН), Олександр Дубінський (СН), Олег Марусяк (СН), Анастасія Ляшенко (СН), Ігор Палиця (За майбутнє), Ніна Южаніна (ЄС)
  • "Утримались": Олексій Леонов (СН), Юлія Діденко (СН), Ольга Василевська-Смаглюк (СН), Анна Колісник (СН), Олег Воронько (СН). Андрій Холодов (СН)
  • Не голосували, але були присутні: Елла Рєпіна (СН), Ірина Алахвердієва (СН), Юрій Солод (ОПЗЖ), Дар’я Володіна  (СН) вийшла.
Підозрюють, що частина депутатів могла отримати певну "винагороду" за блокування процесу знищення майданчиків.

 

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Навіть зрозуміло, що це за міста.  :( І навряд це будуть лише невеличкі.

23.10.19 16:37 Если РФ прекратит транзит газа, у ряда городов могут возникнуть проблемы с отоплением, - Гончарук

Необходимость перевода газотранспортной системы Украины в другой режим работы в случае прекращения Россией транзита газа с 1 января 2020 года может вызвать временные проблемы в некоторых небольших украинских городах.

Об этом заявил на брифинге премьер-министр Украины Алексей Гончарук, информирует Цензор.НЕТ со ссылкой на "Интерфакс-Украина".
"У некоторых городов небольших могут быть временные проблемы. Мы о них наперед знаем, наперед думаем. Поэтому, думаю, никаких внештатных историй у нас не будет", – сказал глава Кабмина.
Гончарук подчеркнул, что в целом Украина к отопительному сезону готова и накопила достаточные запасы природного газа в хранилищах.
"Оснований считать, что у нас будут какие-то незапланированные проблемы – их нет", – заверил премьер.

 

Link to comment
Share on other sites

Уявляю, що зараз розпочнеться на табачному ринку України!  :fp1:

І чим реформатори будуть затикати таку діру?!

23.10.19 17:56 Вынужденные уйти из Украины табачные компании заплатили в бюджет около 48 млрд грн только налогов , - Суслов

Вынужденные уйти из Украины табачные компании только налогов заплатили в бюджет около 48 млрд грн, так новое законодательство выдавливает из страны инвесторов.

 Такое мнение в эфире телеканала "112 Украина" высказал экс-министр экономики Украины Виктор Суслов.
"Четыре крупнейших плательщика (British American Tobacco, Philip Morris, Reynolds и другие, - ред.) заплатили 48 миллиардов гривен в бюджет налогов только. Плюс они платили другие взносы: пенсионные, большие зарплаты работникам. Вместо того, чтобы беречь эту курицу, которая несет для Украины золотые яйца, вдруг новая власть начинает неожиданно душить этих иностранных инвесторов", - отмечает эксперт.
Кроме законодательной инициативы об ограничении торговых надбавок, на компании начислили целый ряд штрафов, что также не способствовало их работе в Украине.
Напомним, 4 октября Верховная Рада Украины приняла во втором чтении законопроект 1049, который вводит единый счет для выплат налогов и сборов, предусмотренных налоговым кодексом (кроме НДС, акциза и таможенных сборов).
Link to comment
Share on other sites

Не менш важливий аспект споживчого ринку. Чим він буде заповнюватись? Така маса курців не кине палити одразу і змушена буде перейти на контрафакт. Звідки можна завезти дешевий? А стрибок цін?! Младореформатори їпанулись!

24.10.19 13:49 В случае принятия законопроекта № 1210 объем нелегального рынка сигарет может достичь 60%, - "Филипп Моррис Украина"

Увеличение ценового разрыва со странами-соседями и низкая покупательская способность украинцев в случае принятия законопроекта № 1210 приведут к резкому росту контрабанды сигарет.

 Объем нелегального рынка может достичь 27 млрд сигарет, около 59% легального рынка. У легальных производителей значительно упадут объемы продаж, а государство не получит ожидаемых поступлений от акцизного налога. Такое мнение высказала директор по внешним связям "Филип Моррис Украина" Наталия Бондаренко в статье 112.ua "Табачники, ГОКи и даже Rozetka: Крупнейшие компании Украины могут закрыться из-за налоговых инициатив "зеленой" власти".
В "Филип Моррис Украина" уточнили, что компания серьезно обеспокоена нормами законопроекта № 1210 и планом повышения ставок акцизного сбора на сигареты, заверив, что если государство так внезапно, не обсуждая с бизнесом, принимает инициативы, которые могут привести к сокращению легального рынка, она будет вынуждена пересмотреть работу своих мощностей в Украине. Как известно, законопроектом № 1210 предусмотрено повышение акциза на сигареты, что приведет к росту цен в 2,5-3 раза - до 80-100 грн за пачку сигарет.
"Мы уже видим последствия политики 30-40-процентного повышения ставок акциза за прошедшие 4 года. Нелегальный рынок за этот период вырос в 7 раз. Считаем, что повышение ставок акцизного налога на 150% не позволит удержать легальный рынок на том уровне, каким он есть сегодня", - подчеркнула Наталия Бондаренко.
Link to comment
Share on other sites

І чим реформатори будуть затикати таку діру?!

Ви зробили це разом! Затикати будуть сракою пересічного. Хтось буде менше їсти.

Звідки можна завезти дешевий?

З молодих республік!

Link to comment
Share on other sites

Нахріна він це чучело тримає? :consul:

 

Мендель зганьбилася під час інтерв’ю Зеленського в Японії
Прес-секретар президента України Юлія Мендель потрапила в скандал під час інтерв’ю Володимира Зеленського одному з українських видань в Токіо. Поки Зеленський спілкувався з журналістами, дівчина кілька разів визирала з-за стіни і жестами показувала, що треба завершувати розмову. Конфуз потрапив на відео, яке опублікували на YouTube.
Інтерв’ю тривало близько 12 хвилин, однак за цей час Мендель встигла кілька разів з’явитися на задньому фоні.
Цей інцидент прокоментувала журналістка Олеся Медведєва на своїй сторінці в Facebook, зазначивши, що так себе вести дуже некомпетентно.
“За 11 хвилин інтерв’ю 4 рази ось ця людина виглянула з-за стіни в різні моменти, махала руками, якимись листами, жестами пояснювала, що, мовляв, все, вистачить. Ніколи так не робіть, будь ласка. Це самий жахливий приклад роботи прес-працівника з політиком. Непрофесійно. Жах просто”, – написала журналістка.
https://www.facebook.com/olesia.medvedieva/posts/1156347314556389

 

Дивимось на Мендель: 9.03,  10.11,  11.49  та загадкові рухи руками о 11.59. :lol2: 

https://www.youtube.com/watch?v=zzvOUAB2HgE

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Шахтарі  на  державних  шахтах  4  місяці  не  отримують  зарплати.  Акурат  зараз  у  Савіка  піднімається  питання.  Шахтарі  готують  бунт.

 

Ті  гроші,  що  витратили  під  час  "інтерв ю"  з  президентом,  могли  б  шахтарям  віддати.

 

А  на  ЗУ  блокують  російське  вугілля,  яке  раптом  "інкогніто"  тут  з явилося.  Акцією  керує  Семен  Семенченко.

Змінено користувачем shpylka
Link to comment
Share on other sites

У Вови вже корона виросла. На "ти" з усіма бакланить, я якийсь перший секретар обкому, за совка, колись. От жеж єблан тупий  :gigi:

 

"Он мне передал, я прочитаю. Послушай, я президент этой страны. Мне 42-й год. Я же не лох какой-то. Я тебе пришел и сказал — оружие убери. А ты меня не переводи на акции. Я хотел увидеть в глазах понимание. А увидел парня, который решил, что перед ним какой-то лопух стоит и переводит меня на другую тему", - сказал Зеленский
Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Ви разом усі єблани, він так сказав. Думали шо будете президентами, а стали єблани.

 

Ні, єблани то ви, петярасти. Бо саме завдяки вам, і вашому кумиру Підрі, за якого ви рвете дупу, до влади прийшов черговий єблан Вова, а не хтось більш-менш притомний. Але є й плюс у тому, що тупий єблан Вова - то не на довго. Даю йому, і його шоблі рік, від сили, якщо будуть продовжувати рухатися у тому ж напрямку. А якщо би прийшов Підра на другий термін, то мали б те ж саме, або, з дуже великою імовірнітю, й гірше, але назавжди. Тобі відомий термін "екстраполяція"? "Новиє-стариє ліца" в уряді,  які прийшли з других ролей у попередників, продовжуть реалізовувати ту ж саму політику Рошена, що й попередні 5 років. Так що не вдаваййте з себе целок, хвойди рошенівскі  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Новиє-стариє ліца" в уряді,  які прийшли з других ролей у попередників, продовжуть реалізовувати ту ж саму політику Рошена, що й попередні 5 років

Це ти про ватних підарасів і мудаків з кварталу? Досі валити на Петра, час знімати і прати обісрані калісони.

Link to comment
Share on other sites

Це ти про ватних підарасів і мудаків з кварталу? Досі валити на Петра, час знімати і прати обісрані калісони.

 

Що значить "валити"? Ти у дитсадку досі? Ніяк не можу зрозуміти, чому кнурята котять бочку на зелених єбланів, якщо вони один-в-один продовжують зовнішню і внутрішню політику Підри, за невеликими позитивними виключеннями?  Наприклад, уряд озвучив всі хотєлки Рошена, про які він боявся сказати вслух, але робив все для того. Чому ж тоді ви виєте, убогі?  :gigi:

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

"Он мне передал, я прочитаю. Послушай, я президент этой страны. Мне 42-й год. Я же не лох какой-то. Я тебе пришел и сказал — оружие убери. А ты меня не переводи на акции. Я хотел увидеть в глазах понимание. А увидел парня, который решил, что перед ним какой-то лопух стоит и переводит меня на другую тему", - сказал Зеленский

 

Мощно, чо.

 

Хуйлу на переґоворах теж так на вуличній фєнє задвине? було б цікаве постмодерніське видовище і аццкій перформанс. чи засцить, бо буде без cвоєі охорони зі зброєю (якоі сам дуже боіцця)?

до речі - а чому тоді Зе не заборонить зброю своій охороні, якшо вже так сильно проти зброі?

 

Тепер допер, чоґо УЗе не оприлюднили укр версію телефонноі розмови з трампоном - ми чули дипломатичний переклад на анґлійську і з неі вже на укр мову. А ориґінала не чули.

Змінено користувачем uzzer
Link to comment
Share on other sites

Мощно, чо.

 

Хуйлу на переґоворах теж так на вуличній фєнє задвине? було б цікаве постмодерніське видовище і аццкій перформанс. чи засцить, бо буде без cвоєі охорони зі зброєю (якоі сам дуже боіцця)?

до речі - а чому тоді Зе не заборонить зброю своій охороні, якшо вже так сильно проти зброі?

 

Тепер допер, чоґо УЗе не оприлюднили укр версію телефонноі розмови з трампоном - ми чули дипломатичний переклад на анґлійську і з неі вже на укр мову. А ориґінала не чули.

Навіть безвідносно до того, шо він говорив. Оце тикання, типове для кожного шматка лайна, який вліз на командне крісло... Воно говорить лише про одне. ЗГНИВ. І дуже швидко.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ну а тепер сам контекст.

Субота, 26 жовтня 2019, 19:29 • Ясамін Мохаммад • 10140
Зеленський про візит у Золоте: деякі розмови виявилися емоційними


КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський розповів про свій візит у Золоте Луганської області та про "емоційні" розмови з озброєною групою людей. Про це він написав у Facebook передає УНН.
"Провів дві доби у Золотому. Їздив на передову. Зустрічався з учителями та лікарями, які, попри складні умови, продовжують робити свою роботу", - написав Президент.
Він зазначив що говорив у Золотому про побут на лінії розмежування, про соціальні потреби, а також про можливе розведення військ.
"Зрозумів одне – всі хочуть миру. Всі готові до розведення. Від місцевих дізнався, що на околиці у приватному будинку оселилася група озброєних людей. Мешканці Золотого не на жарт стурбовані, хто це такі. Вирішив поспілкуватися з ними сам. Деякі розмови виявилися емоційними", - зазначив Глава держави.
Він також висловив готовність "і далі говорити та шукати порозуміння".
"Але самими лише розмовами війни не закінчити. Мені важливо було почути українців, які чекають миру. Це для мене головне. Ми маємо шукати шляхи та працювати для завершення війни. І не будь-якою ціною – наголошую на цьому. Капітуляції не буде в жодному разі. Це я кажу як Президент і Верховний Головнокомандувач", - запевнив Зеленський.
Раніше у мережі з’явилося відео, на якому показується, що Зеленський під час візиту у Золоте-4 грубо розмовляв з одним із добровольців.
Нагадаємо, у штабі ООС заявили, що особи, з якими спілкувався сьогодні Президент України Володимир Зеленський під час візиту у Золоте на Луганщині, не є представниками будь-яких силових відомств чи Збройних сил України.
Link to comment
Share on other sites

11.10.19 14:53 Українська насосна станція "під охороною" посадовців знову забезпечує ропою підприємства окупованого Криму, - Бабін
Насосна станція на мисі Кутара знову почала качати ропу з Херсонщини до Криму.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній представник президента в АР Крим Борис Бабін."

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...