Перейти до змісту

ЗЕ новости - Негатив


Recommended Posts

Зазвичай не дивляться, але осуждают - це явна ознака імбєцилізму. Про таких Жванецький ще у глибокому совку писав: "Давайте спорить о вкусе устриц с теми кто их ел"(С)

Мне достаточно было посмотреть эпизоды с Украиной порваной на лоскуты, с расстрела рады. С лысым дебилом в селе который воюет с петухами и собаками. Чтобы прорыгаться и составить мнение о имбицилах которые называют эту кремлевскую пропаганду интеллектуальным сериалом. Ты сука уже на уский переходи а не прячься за рідну мову.

Євро за Петра Олексійовича не голосував !

На жаль ні, він як і ти голосували за українського "додона".
Link to comment
Share on other sites

В українській мові немає слова ті, верніше, воно не те означає. Наприклад, "ті придурки".

Скажі ну вот азіров хоть намагався говоріть на малороском. 60 лєтній якунєвіч так взагалі єго вівчів. А твій вибір навіть не намагається. І ти продовжуєш його підтримувати. Тільки тому шо так тобі коломоша по 1+1 сказав? І чому тебе так паре рідна мова як ти за російськомовного презедента голосуєш.
Link to comment
Share on other sites

Вот что этот падла Зеленский себе позволяет.?  Всего 10 дней у руля а на Порошенковско-Тигиповской Кузне "прорывной" супер военный рыболовецкий траулер Полторака - гордость Украинского Военно-Морского Флота горит. Зла не хватает чесслово.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Друга поразка Зеленського після збереження мажоритарки.
 

30.05.19 13:29 Рада відмовилася відправити Гройсмана у відставку. "За" проголосували 97 нардепів. ВIДЕО

censor_news_big3.jpg

Верховна Рада, розглянувши заяву прем'єр-міністра Володимира Гройсмана про звільнення за власним бажанням, не змогла відправити його у відставку.

За відповідне рішення проголосувало лише 97 нардепів за 226 необхідних, передає Цензор.НЕТ.
 
Верховна Рада сьогодні розглянула проект Постанови про відставку Прем'єр-міністра України Гройсмана (№10341). Однак не змогла його ухвалити через відсутність достатньої кількості голосів.
Таким чином, Кабмін на чолі з Володимиром Гройсманом продовжує виконувати свої обов'язки.

Як повідомлялося, під час інавгураційної промови президент Зеленський заявив про те, що уряд має скласти свої повноваження, і оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання. Після цього прем'єр Гройсман заявив про намір подати у відставку після засідання Кабінету Міністрів 22 травня. 23 травня заяву Гройсмана про відставку було зареєстровано у Верховній Раді.
29 травня парламентський комітет з питань правової політики і правосуддя рекомендував Верховній Раді визначитися шляхом голосування із заявою про відставку прем'єр-міністра Гройсмана.

 

Link to comment
Share on other sites

Чи не зрозуміло було заздалегідь, що вони самі себе не заберуть від годівниці?

Please wait.. Loading

...Луценко заяву не писав, КДКП і ВРП мовчать, бо благоденствують, аліменти у Юрвіталіча ніби відсутні, тому ЖОДНОЇ правової підстави звільняти президенту генпрокурора нині немає.

Інше питання, що якщо ти лідер нації, то не можна сидіти, склавши руки, і чекати милості від природи. Якби обрали мене, то я б цю проблему розв'язав би в середу, якщо б інаугурація була в понеділок.

Link to comment
Share on other sites

и каким образом ты бы обосновал представление на отставку? Да тебя бы в Раде порвали на тряпки за малейшую ошибку в запятой. Учитывая саботаж Рады, подобные отставки надо готовить заранее, серьезно, с продуманными аргументами и фактами и серьезной медийной подготовкой. Не забывай: кругом враги и они даже не притворяются друзьями. Так и говорят в лицо - мы тебя в говно забьем. ПОтому Зеля как по минному полю без щупа и карты идет.

Link to comment
Share on other sites

Учитывая саботаж Рады, подобные отставки надо готовить заранее, серьезно, с продуманными аргументами и фактами и серьезной медийной подготовкой. Не забывай: кругом враги и они даже не притворяются друзьями. Так и говорят в лицо - мы тебя в говно забьем. ПОтому Зеля как по минному полю без щупа и карты идет.

Про мажоритарку вже писав - треба було відкласти розпуск Ради на кілька днів і за підтримки народу примусити її проголосувати зміни до закону. А з відставкою уряду можна було взагалі зачекати до виборів 21 липня, аби проголосувати її новим складом. Все одне Грося з шоблою залишалися б до того в.о.

 

Уряд зберігся, а курс - ні.

8776ef452562ca0752399fc0094d5e66.gif

Link to comment
Share on other sites

 @і за підтримки народу примусити її проголосувати зміни до закону. @

Надеюсь я правильно понял это предложение?:) Думаю Зеля про завоз старых шин на Грушевского и мобилизацию протестного электората думал в последнюю очередь. Не родился он профессиональным революционером, к сожалению или к счастью народному.

Link to comment
Share on other sites

к сожалению это фантазии. Улыбкой и пистолетом можно сделать гараздо больше чем просто улыбкой. Но у Зели нет диктаторского потенциала и Хунты Черных Полковников в кармане тоже нет. Улыбка сделала Зелю президентом, но управлять страной она для него не сможет. Сейчас начинается торговля и политические шахматы. Вот за этот компонент я сильно переживаю.

Link to comment
Share on other sites

Мажоритарка дає баригам можливість формувати потрібний їм склад парламенту не зважаючи на думку людей. Вбити її було першим надзавданням. А тепер зРада в шоколаді, Гройсмани залишились біля корита. Все йде до того, що Зеленський може і не отримати омріяну більшість 21 липня. А зараз ще продажний риго-порошенківський КС може викинути фінт з антиконституційністю розпуску ВР. Що тоді матимемо?

https://uapolitics.com/index.php?/topic/38640-sudia-po-vsemu-situatciia-poka-razvivaetsia-v-pravi/?view=findpost&p=1131688

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...