Guest Хома Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Думаю, час настав! За Хомчака! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Please wait.. Loading Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Серж Марко йде нахуй, зі старту, знову 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Він би може і пішов, але там зебілята з Хомчаком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Олешка докупи сюди запости. Цікава його думка з цього приводу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 @Citizen UA, очі від роси не роз'їдає? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Please wait.. Loading Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 АРгумент не проходит. У нас пять лет целый президент страны был из команды Януковича - причем из очень близенькой команды, а не из какого-то бюро при секретариате. Объективность бытия где? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Please wait.. LoadingТю, а коли в нас виходці з "Рошена" на кожному куті сиділо, очі не муляло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Годі зрадойобити! Please wait.. Loading Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Объективность бытия где?Об'єктивно назначили старого мудака що відзначився під Іловайськом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Расскажи нам, как он отличился под Илловайском. Ген прокуратура уже расследовала Илловайск? ЧТо там приключилось на самом деле и кто виноват? ГДе можно почитать? Спасибо. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 ,для початку https://petrimazepa.com/ilomain.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Спасибо. Вечером буду разобраться Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Адміністрацію очолив чинуша Янука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Это не проблема. В том лайне все когда то служили в правительстве Януковича. Включая Порошенко. Проблема в том что этот чувак из люстрационного списка. Это мощный зашквар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr1810bm86 Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Это не проблема. ivansvistunov2019-05-20 22:55 (UTC)Зеленский - явление для страны временное и стыдное. Вроде как блеванули себе на брюки - ну, с кем не бывает. Блевоту вытрут, брюки постирают. Любопытно только - что будут потом говорить комментаторы, которые ныне доказывают что блевать на штаны - модно, свежо, стильно? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Проблема в том что этот чувак из люстрационного списка. Это мощный зашквар. На другий день при владі! Нові обличчя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlavRedko Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Богдан и несколько других фамилий, которых Зе назначил в свою администрацию были в его команде.Обычная американская практика - окружать себя людьми которым ты доверяешь Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr1810bm86 Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Обычная американская практика - окружать себя людьми которым ты доверяешьУгу, и практика нарушать закон в первый день. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlavRedko Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Никто не знает или Зе нарушил закон.Садовничий в интервью сказал что руководителя администрации президента по просьбе Ложкина КС вычеркнул из списка позиций попадающих под ограничение 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Садовничий в интервью сказал что руководителя администрации президента по просьбе Ложкина КС вычеркнул из списка позиций попадающих под ограничение Во, во!!!! Об этом вчера и Богдан сказал... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Адміністрацію очолив чинуша Янука.тобто чинуші януковича у петіній владі та адмінісраціях то було норм?Богдан все ж таки ганьба Об'єктивно назначили старого мудака що відзначився під Іловайськом.Семенченко Почитав той треш який влаштували боти і деякі обурені громадяни в постах і коментарях про призначення Руслана Хомчака начальником Генерального штабу. Я теж написав пост і вказав там тільки те що бачив сам, особисто. На відступі з Іловайська мене не було і я не міг бачити що конкретно там відбувалося. Тому з роликом Шапошникова - це не до мене. Думаю на ці питання докладно відповість сам НГШ. Тепер по пунктах. 1. Порохолюбам, які кричать що їх не влаштовує Хомчак - начальник Генерального штабу. Тобто генерал Хомчак - начальник штабу сухопутних войск, перший заступник командувача сухопутних військ, командувач АТО и генеральний інспектор міністерства оборони вас влаштовував усі цi роки? 2. Порохолюбам які кричать що Хомчак закінчив московське вище командне училище i це зрада. А випускник Ленінградського вищого командного училища Муженко вас влаштовував усі ці роки? 3. Про «бійців Торнадо», які звинуватили Хомчака в «віддачі злочинних наказів під Іловайськом». «Торнадо» не було під Іловайськом. Був «Шахтарськ». Але «Шахтарськ» не брав участі у другому, успішному штурмі. Я штурмом командував особисто. Напевно я вірю своїм очам? І Шахтарськ не виходив «зеленим коридором». Його там просто не було. І про «злочинні накази бійцям». Генерал лейтенант, командувач сектором не віддавав команди бійцям, він віддавав їх командирам підрозділів. 4. Про невідомих мені людей у військовій формі, які розповідають що «оточення сталося тому що Хомчак начебто зняв блокпости навколо Іловайська». Це не так. Ніякі блокпости не допомогли б проти кількох батальйонно тактичних груп росіян. Оточення сталося через те, що протягом двох днів після вторгнення російських військ начальником Генштабу Муженко і міністром оборони Гелетеєм не робилося ніяких дій і не віддавалася команд. Ні на вихід ні на відправку підкріплень. Вони були зайняті парадом. 5. Про масу коментаторів, які звинувачують Хомчака у всіх гріхах. Дві третини з них не були на війні взагалі. Дуже багато на війні були але навіть близько не були в Іловайську. І багато хто з тих хто в Іловайську був- з Хомчаком просто не стикалися. Згоден що відкритий суд розставив би все по своїх місцях. Я вимагаю суду. Хомчак - за відкриття справи і суд. П'яти років не вистачило Порошенку, Луценку, Шокіну і Матіосу? Ок. Тоді давайте дочекаємося призначення нового генпрокурора і вперед. Рекомендую всім хто має претензії особисто до мене (з поранень, по моїм діям, по моїм командам) перестати пі#діти з кущiв, прийти у відкритий суд і сказати мені все це в очі. Ну і останнє. Рекомендую начальнику Генерального штабу, головнокомандувачу збройними силами України Руслану Хомчаку не тільки відповісти на всі питання людей в інтерв'ю, але і сказати правду про те хто конкретно був ініціатором Иловайской операції, на кого посилалися всі високі чини якi дзвонили і віддавали команди в серпнi 2014. Я свою правду сказав. Ініціатор - Петро Олексійович ПорошенкоВідповідальний за проведення - Віктор Миколайович Муженко. Честь маю. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 ,для початку https://petrimazepa.com/ilomain.htmlПетромазепа - пропагандонське рошенівське лайно, як і волонтьор-піздобол Марко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Please wait.. LoadingОце потужні кадрові зміни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Все будет квартал 95! Когда малоросов будут давить русские танки, они будут одевать красные носы и шутить про мародера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Кажется Семенченко забил порохоботам в чревовещатель здоровенную кукурузину по теме Хомчака надеюсь это не мешает им ходить.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Так там вроде и Андреас нормально о нём отзывался... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Кажется Семенченко забил порохоботам в чревовещатель здоровенную кукурузину по теме Хомчака надеюсь это не мешает им ходить..А шо там з СБУ? Теж кашерний кадр з кварталу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Оце потужні кадрові зміни Після Демчини? Так! Взагалі то СБУшних "антикорупціонрів" треба знищити, як клас. Як і податкову міліцю, нарешті Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts