Перейти до змісту

Ваш прогноз на 2020 рік


Recommended Posts

Ничего мега прорывного в 2020г. ждать не стоит, однако будет заложен серьёзный фундамент для последующего роста экономики, в виде:

- закона о рынке земли ( это будет не идеальный закон, но он даст новый импульс для села и для с-х отрасли).

- нового налогового кодекса ( думаю, что идеальным этот документ тоже не будет, но полагаю, что это будет большим прорывом из той ямы, которую все эти годы создавали азаровы-южанины).

- дальнейшей оцифровке взяточников и бюрократов

- борьбы с контрабандой, которую конечно полностью победить не удастся, но т о что это явление уменьшится в разы это факт.

- удешевление и доступности кредитов для бизнеса.

- увеличение собственной добычи газа.

- приватизации многочисленных т.н. государственных предприятий, а попросту кормушек для свинофермы.

 

Рейтинг Зеленского

- он вопреки всему вою от т.н. патриотов точно не уменьшится, а скорей всего будет расти за счёт ремонта и строительства дорог, которые таки начнутся.

- уменьшения тарифов

- цен на топливо

- роста заработных плат

 

Посадки

- тут у меня прогнозы очень осторожные ( я даже допускаю, что могу проиграть пари с Фомой), но кое кто точно сядет, может ляшко, а может всё же и петрушка.

 

Выборы

- досрочный выборов в ВРУ не будет, в них просто не будет смысла ибо СН не распадётся и будет голосовать за законы, в случае перевыборов Зеленский всё равно опять возьмёт большинство, но уже без саботажников, а стало быть будет свободным от ранее взятых обязательств.

- на местных побеждает СН.

Link to comment
Share on other sites

- борьбы с контрабандой,

которую конечно полностью

победить не удастся, но т о что

это явление уменьшится в разы

это факт.

--------------

Хохохо))) Не буду коментить остальное, но вы курите? Рынок контрабанды наблюдаете? В РАЗЫ! В разы увеличилось потребление контрабанды, и кто это у нас держит таможню?

Link to comment
Share on other sites

 

 


Не буду коментить остальное, но вы курите?

 

Да айкос уже года три, а вы выдающийся эксперт в экономических вопросах типа сурка или просто механик-самоучка с мотором?

 

 

 

 


В РАЗЫ! В разы увеличилось потребление контрабанды,

 

Это каким образом? Посредство того, что позакрывали нелегальные заправки, которые продавали в том числе и контрабасное топливо? Всё это спокойно работало все годы петрушкиной власти и кстати как вы думаете откуда было это топливо, чё то мне кажется, что точно не из Омана.....

Link to comment
Share on other sites

Понятно) Если не понял вопроса, переходи на личности) Я про контрабанду сигарет, если шо. За эти пол года контрабаса стало завались, и если раньше был качественный, типа RGD, то сейчас поперло всякое молдавское дерьмо. И вы хотите сказать, что зеленым с этих сверхдоходов ничего не перепадает? Змінено користувачем абу али ибн сина
Link to comment
Share on other sites

 

 


Если не понял вопроса, переходи на личности)

 

Прошу прощения, не понял.

 

 

 

 


Я про контрабанду сигарет, если шо. За эти пол года контрабаса стало завались, и если раньше был качественный, типа RGD, то сейчас поперло всякое молдавское дерьмо.

 

Я не курю обычные сигареты, поэтому в этом случае ничего не могу сказать, более того прогнозы это всего лишь прогнозы, они либо сбываются, либо нет и лучший арбитр тут время.

Пишите свой, зимой сравним.

Link to comment
Share on other sites

Я просто почему взял за пример сигареты - очень легко определить контрабанду (отсутствие марок). А прогноз такой - премьера поменяют, но результат будет как от замены кролика на директора рынка. Нулевой(
Link to comment
Share on other sites

Буде подальша імітація всього вищеперерахованого, паралельно з погіршенням економічного становища основної маси пересічних. З періодичними спробами закрутити гайки. Зебаньки завєтам Підри вєрни.
Link to comment
Share on other sites

 

 


Буде подальша імітація всього вищеперерахованого,

 

А что мы будем брать за реалии? Рост или падение ВВП? Миграционные процессы, тарифы? Давай определим критерии, будет прикольно в декабре 2020 сверить часы...

Link to comment
Share on other sites

А что мы будем брать за реалии? Рост или падение ВВП? Миграционные процессы, тарифы? Давай определим критерии, будет прикольно в декабре 2020 сверить часы...

 

Зростання українського ВВП - це сферичний кінь у вакуумі, розрахований Держстатом, який здебільшого ніяк не позначається на добробуті переважної маси українських громадян. :gigi: Міграційні процеси, як показник привабливості української держави в очах її громадян - ок. Тарифи, відокремлені від решти витрат і доходів - навряд чи. 

Link to comment
Share on other sites

Зростання українського ВВП - це сферичний кінь у вакуумі, розрахований Держстатом, який здебільшого ніяк не позначається на добробуті переважної маси українських громадян. :gigi: Міграційні процеси, як показник привабливості української держави в очах її громадян - ок. Тарифи, відокремлені від решти витрат і доходів - навряд чи. 

 

Ну сыпь сам критериев ещё....

Link to comment
Share on other sites

Ну сыпь сам критериев ещё....

 

Можна взяти індекс інвестиційної привабливості України, наприклад. Тим паче, що зебаньки нам обіцяли 50 ярдів реальних інвестицій за 5 років, якщо не помиляюся  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Роботи приходять, і вони збираються взяти мільйони робочих місць

 

 

Коли ми дістаємось до того, коли буквально майже все можна зробити дешевше та ефективніше роботами, еліта взагалі не матиме користі для решти нас. Протягом більшої частини людської історії заможні потребували бідних, щоб виконати роботу, необхідну для ведення свого бізнесу та зробити їх ще заможнішими. У цей день і вік ми любимо називати себе «працівниками», але насправді ми є їхніми слугами. Деякі з нас можуть бути більш добре оплачувані, ніж інші, але переважна більшість з нас витрачає свої найкращі роки, обслуговуючи їхні підприємства, щоб ми могли оплачувати рахунки. На жаль, ця парадигма швидко змінюється, і багато завдань, які роблять люди сьогодні, будуть виконані роботами в не надто віддаленому майбутньому. Насправді мільйони людських працівників вже переміщені, і як ви побачите нижче, експерти попереджають, що втрата робочих місць, можливо, значно прискориться в наступні роки.

Конкуренція з технологіями є однією з причин того, що зростання заробітної плати був настільки застійним протягом останніх кількох десятиліть. Єдиний спосіб, коли роботодавець має сенс наймати вас, це якщо ви можете зробити роботу менш дорого, ніж це може зробити якась технологія.

Як результат, майже дві третини робочих місць, створених у Сполучених Штатах за останні кілька десятиліть , були низькими заробітними платами , а середній клас постійно знищується.

Але оскільки роботи продовжують ставати дешевшими та ефективнішими, навіть найнижчооплачувані робочі місця зникатимуть у величезній кількості.

Наприклад, повідомляється, що керівники Walmart планують значно збільшити чисельність своєї "армії роботів" ...

Армія роботів Walmart Inc. зростає. Найбільший у світі роздрібний торговець до кінця літа додасть роботів-скануючих роботів до ще 650 магазинів у США, що збільшить його парк до 1000. Шість футів у висоту пристроїв Bossa Nova, оснащених 15 камерами у кожній, бродять по проходах та надсилають сповіщення про зберігання портативних пристроїв співробітників, коли предметів немає на складі, що допомагає вирішити неприємну проблему, яка коштує роздрібним торговцям майже трильйон доларів щорічно, відповідно досліднику IHL Group.

Окрім сканування полиць, у Walmart вже є ціла кількість роботів, які роблять такі речі, як миття підлоги, вивантаження вантажних автомобілів та збирання продуктових замовлень …

Нові роботи, розроблені Сан-Франциско Bossa Nova Robotics Inc., приєднуються до ряду все більш автоматизованої робочої сили Walmart, яка також включає пристрої для миття підлог, розвантаження вантажних автомобілів та збирання замовлень в Інтернеті.

Тим часом Walmart випробовує "нову структуру співробітників", яка покликана "скоротити чисельність персоналу управління магазину" ...

Walmart випробовує нову структуру співробітників у своїх магазинах, намагаючись скоротити чисельність персоналу управління магазину.

Найбільший роботодавець в країні шукає, чи може у нього менше керівників магазинів середнього рівня, які наглядають за працівниками, причому ці менеджери бачать як їхні обов'язки, так і підвищення заробітної плати.

Тож працівники, які виживають, отримають «підвищення зарплати», і вони з величезним збільшенням відповідальності, а як же бути з усіма іншими, які усувають свою роботу?

Не хвилюйтесь, адже в інтерв'ю про цю нову ініціативу один керівник Walmart запевнив нас, що їх співробітники "люблять менші команди" ...

«Асоційованим групам подобаються менші команди, і їм подобається мати зв’язок з лідером. Вони хочуть чогось, чим вони можуть володіти, і знати, перемагають чи програють щодня. І сьогодні це не завжди трапляється ", - заявив в інтерв'ю старший віце-президент США з досвіду асоційованого досвіду Дрю Холлер.

Сьогодні Wal-Mart є найбільшим роботодавцем у США за широким відривом.

Але ці майбутні зміни в кінцевому рахунку означатимуть набагато більше робочих та набагато менше людських працівників.

Звичайно, незліченні бездушні корпорації здійснюють подібні заходи. І враховуючи той факт, що в одному з останніх опитувань було встановлено, що 97 відсотків фінансових директорів США вірять, що настає спад у 2020 році, ми, швидше за все, побачимо “зменшення рангів” у компанії за компанією, як цей рік збільшується.

На жаль, навіть якби не було економічного спаду, ми б продовжували втрачати роботів. За даними одного дослідження, колосальні 45 відсотків наших нинішніх робочих місць "можуть бути автоматизовані" ...

Ось правда: Роботи вже починають приймати роботу у погодинних людей, і це продовжуватиметься. Дослідження McKinsey показали, що 45% поточних робочих місць можна автоматизувати. Нам потрібно припинити уникати ситуації та створити реальні рішення для допомоги переселенцям.

У цей день і вік жоден працівник не безпечний.

Я знаю когось, хто віддав своє серце і душу великій корпорації протягом багатьох років, а потім одного дня його покликали в офіс, коли він приїхав на роботу, і він обійшов без роботи до обіду.

Він взагалі нічого поганого не зробив. Просто його безсердечні корпоративні начальники вирішили усунути своє становище у всій компанії.

Якщо ви думаєте, що вони насправді піклуються про вас, то ви просто обманюєте себе.

На жаль, втрати робочих місць просто продовжуватимуть прискорюватися. Фактично прогнозується, що приблизно 20 мільйонів виробничих робочих місць по всьому світу можуть бути захоплені роботами до 2030 року ...

Роботи могли взяти понад 20 мільйонів робочих місць у світі до 2030 року, заявили економісти в середу.

Відповідно до нового дослідження Oxford Economics, протягом наступних 11 років в Китаї можуть працювати лише 14 мільйонів роботів.

І оскільки заможні керівники звільняють робітників з низькою заробітною платою у приголомшливій кількості, це зробить зростаючий розрив між багатими та бідними ще гіршими ...

«В результаті роботизації втратяться десятки мільйонів робочих місць, особливо в бідніших місцевих економіках, які покладаються на працівників з нижчою кваліфікацією. Отже, це призведе до збільшення нерівності в доходах ", - заявили автори дослідження.

Хороша новина полягає в тому, що повний масштаб цього зловісного сценарію, ймовірно, не вийде повністю. Погана новина полягає в тому, що це тому, що наше суспільство швидко рухається до повного і повного краху .

Я хотів би, щоб було легко вирішити цю зростаючу проблему.

Чи повинен у системі вільного ринку хтось намагатися доручити, що роботодавці повинні наймати працівників?

Але якщо мільйони мільйонів чоловіків і жінок не зможуть прогодувати своїх сімей, оскільки вони не мають роботи, це створить такий соціальний кошмар, якого ми навіть не уявляємо зараз.

Це те, про що повинні говорити всі кандидати в президенти до 2020 року, адже це криза, яка виходить з-під контролю, і з кожним днем ​​вона стає все гіршою.

 

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

 

це не перша криза, зумовлена впровадженням автоматизованих технологій, але ця криза поставить дуже багато філософських запитань: навіщо виробляти товари, якщо їх нікому купувати? роздавати гроші - люди перетворяться в овечок чи зомбі, тоді навіщо вони взагалі потрібні? а може повернутися до монархії та кріпацтва?

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

будет заложен серьёзный фундамент для последующего роста экономики, в виде:

- закона о рынке земли ( это будет не идеальный закон, но он даст новый импульс для села и для с-х отрасли)

Як це не ідеальний? Хозяіну можна купляти землі в одні руки в 20 разів більше від фермера поляка, якщо з однією дружиною то в 40. А банки мафії можуть взагалі придбавати землі, ліси, водойми і все що під ними взагалі мільйонами Га необмежено. Так що я б це "не" прибрав. Імпульс від нього буде шалений. Особливо для села, яке стане непотрібним зовсім.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Як це не ідеальний? Хозяіну можна купляти землі в одні руки в 20 разів більше від фермера поляка, якщо з однією дружиною то в 40. А банки мафії можуть взагалі придбавати землі, ліси, водойми і все що під ними взагалі мільйонами Га необмежено. Так що я б це "не" прибрав. Імпульс від нього буде шалений. Особливо для села, яке стане непотрібним зовсім.

 

Для міста теж хорошого мало буде. Будуть купляти все втридорога, від овочів до петрушки, або з Польщі, Єгипту, Ізраїлю, або з Берега Слонової Кістки, якоїсь. Бо вся земля латифундистів буде під рапсом, соняшником і пшеницею. Які, в свою чергу, будуть вивозитися на експорт.

Link to comment
Share on other sites

Караул грабят!!!!!

 

Хочеш сказати, що латифундисти завалять український ринок овочами і фруктами? А що ж досі не спромоглися, і картоплю з Єгипту возять, а фрукти-овочі з Турції?

Link to comment
Share on other sites

Хочу сказать, что теневой рынок существует уже давно и плотно и для меня удивительно почему это для тебя секрет...

 

Не секрет. Але це не означає, що скупку землі латифундіями і закордонними спекулянтами, має освятити своїми законами держава, і назвати це реформою. А не навпаки, навести з цим порядок. 

Link to comment
Share on other sites

Евро, ты большой специалист по селу? Как давно там живешь?

Не звужуй, там усій державі хана. Якщо зможеш себе переситити, подивись хвилин 5 з учорашнього ефіру, десь з 25:30 (21:29 на годиннику).

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

Не секрет. Але це не означає, що скупку землі латифундіями і закордонними спекулянтами, має освятити своїми законами держава, і назвати це реформою. А не навпаки, навести з цим порядок.

 

Значит пусть все будет в тени? Налогов хуй, а как вы жить вообще собираетесь?

Link to comment
Share on other sites

А кто его воплощать будет? Нужно быть реалистом, пока будем ждать как в польше всю землю по черному скупят, что собственно сейчас и происходит, у меня очередь стоит из желающих продать.
Link to comment
Share on other sites

А кто его воплощать будет? Нужно быть реалистом, пока будем ждать как в польше всю землю по черному скупят, что собственно сейчас и происходит, у меня очередь стоит из желающих продать.

 

Зеленський, нє? Чи він тільки олігархам і міжнародним спекулянтам смоктати вміє? У ноьго вся повнота влади зараз.

Link to comment
Share on other sites

В той мере о которой ты мечтаешь нет, Зеленский точно не Ли Куан, но движение вперед это правильный путь...

 

Десь я вже це чув. "Не розмишлять! Чмо японське! Іттіть!"©

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...