Гість paraskaa-W Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 гы в раиссе уже бы паника была на 5 грн зростає мінімальна ціна на горілку. Такою ціною хочуть убезпечитися від підробок та неякісної горілки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30. Акциз на оковиту підвищили ще 1 липня. Нині він становить майже 14 грн із пляшки. Відтак ціна на справжню горілку тепер не може бути нижчою за 39,90 грн, пояснюють виробники. Усе, що продається дешевше – самопал, підробка або товар, з якого не платяться податки.Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi/v-ukrayini-z-1-serpnya-dorozhchaye-gorilka-361483.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Та переживаємо. Страшно. Доводиться глушити переживання. Горілкою. А шо робить... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ButtHead Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Мало. Алкоголь и курево должны быть дорогие 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 а ну ее 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тулуб Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Давно пью виски и джин с ромом.Все кроме рома делаю сам 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 (змінено) Давно пью виски и джин с ромом.Все кроме рома делаю сам виски, джин - всё сам? ты гонишь? Змінено 1 серпня, 2014 користувачем ЦеDzip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 А чого переживати Дарья Петровна сама отлично готовит водку, будемо конкурувати 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 ты гонишь? ты шаришь 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 виски, джин - всё сам? ты гонишь? Він не гонить, він переганяє (с) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
три-тьоти Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Давно пью виски и джин с ромом. Все кроме рома делаю сам Стоп, а как самому виски сделать? Такой, чтоб действительно был виски - вечером 600 выжрал, а утром ни головы, ничего? Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_ Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Стоп, а как самому виски сделать? Такой, чтоб действительно был виски - вечером 600 выжрал, а утром ни головы, ничего? в гранчак самогону чаю додаєш і заплом. так рази три-чотири.зранку - ні голови, ні думок, ні здоров’я, ні сил.все як ти хотів 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
три-тьоти Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 (змінено) в гранчак самогону чаю додаєш і заплом. так рази три-чотири. зранку - ні голови, ні думок, ні здоров’я, ні сил. все як ти хотів Та не-е-е... Я серьезно спрашивал. От виски нет последствий - ты водки 500 выжрешь, так помрешь, а виски 500-600 - утром как огурчик. Виски тем и ценится. ==== А если надо, чтоб вышибало, то вместо чая лучче бери смагу в селах под Б-Церковью - там на курином дерьме настаивают, вставляет как ничто другое. Змінено 1 серпня, 2014 користувачем три-тьоти Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 я цуко пережываю... вот сежу и пережываю...каг дальжы жыть? Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_ Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 (змінено) Та не-е-е... Я серьезно спрашивал. ==== А если надо, чтоб вышибало, то вместо чая лучче бери смагу в селах под Б-Церковью - там на курином дерьме настаивают, вставляет как ничто другое. – Со встречей,— поспешно поддержал его Чонкин. Ударилось стекло о стекло. Иван опрокинул содержимое своего стакана и чуть не свалился со стула. У него сразу отшибло дыхание, словно кто-то двинул под ложечку кулаком . Ничего не видя перед собой, он ткнул вилкой наугад в сковородку, оторвал кусок яичницы и, помогая другой рукой, запихал ее в рот, проглотил, обжигаясь, Гладышев, опорожнивший свой стакан без труда, смотрел на Ивана с лукавой усмешкой. – Ну как, Ваня, самогоночка?– Первачок что надо,— похвалил Чонкин, вытирая ладонью проступившие слезы.— Аж дух зашибает. Гладышев все с той же усмешкой придвинул к себе плоскую консервную банку, бывшую у него вместо пепельницы, плеснул в нее самогон и зажег спичку. Самогон вспыхнул синим неярким пламенем. – Видал?– Из хлеба или из свеклы?— поинтересовался Чонкин.– Из дерьма, Ваня, со сдержанной гордостью сказал Гладышев. Иван поперхнулся. – Это как же? спросил он, отодвигаясь от стола.– Рецепт, Ваня, очень простой,— охотно пояснил Гладышев.— Берешь на кило дерьма кило сахару... Змінено 1 серпня, 2014 користувачем On_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тулуб Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 У меня есть мастер самогона. Кандидат хим. наук, действующий доцент. Он делает не спирт, а именно самогон. Из зерна, из сахара, из виноградного жема и сахара.В мастерской мне обтачивают дуб от коры. Потом ветки, сухие, без коры превращают в стружку .Настойка самогона на стружке-виски. На можжевельнике козацком-джин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Харьковчанен Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Если будет двадцать пять - будем снова Смольный брать 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_ Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Если будет двадцать пять - будем снова Смольный брать ха ! мнє би бабу би ?може все ж таки Зімній ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 (змінено) У меня есть мастер самогона. Кандидат хим. наук, действующий доцент.Он делает не спирт, а именно самогон. Из зерна, из сахара, из виноградного жема и сахара.В мастерской мне обтачивают дуб от коры. Потом ветки, сухие, без коры превращают в стружку .Настойка самогона на стружке-виски. На можжевельнике козацком-джин Почем? Змінено 1 серпня, 2014 користувачем Миклован Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Если уже хочется какого-то крепкого напитка, то можно акционный виски покупать.Или типа "власный импорт" как в Сильпо.Может получится 0,7 или литр дороже, чем отечественная водка гривен на 20, но зато не страшно за голову. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Почем?какой из рецептов тебя заинтересовал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 я цуко пережываю... вот сежу и пережываю...каг дальжы жыть? Не пить! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 какой из рецептов тебя заинтересовал? Обидва. Ням-ням. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 я цуко пережываю... вот сежу и пережываю...каг дальжы жыть? Ти свої 26 доралов давно перераховував? От перерахуй і попустить. Є парашут! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Харьковчанен Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 ха ! мнє би бабу би ?може все ж таки Зімній ? гоню, седня ночью принимал участие в колхозном атракционе прийми роды у коровы, чуть туплю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Будем у Грека скупать по сходной цене))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Харьковчанен Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 Будем у Грека скупать по сходной цене)))а грек пушер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аффтар Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 ты водки 500 выжрешь, так помрешьта ну нах Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 А я вже давно не користуюся купованими напитками,хіба що хтось подарує.Я сам виготовляю:ДЖИН,САМБУКУ,АБСЕНТ!!!!!!!!Все намного смачніще від магазинного. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 (змінено) А я вже давно не користуюся купованими напитками,хіба що хтось подарує.Я сам виготовляю:ДЖИН,САМБУКУ,АБСЕНТ!!!!!!!!Все намного смачніще від магазинного.Вы просто делаете качественный самогон с различными добавками.скажите ещё, что из карамелек у вас получается отличная текила. Змінено 1 серпня, 2014 користувачем wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 1 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 1 серпня, 2014 У меня есть мастер самогона. Кандидат хим. наук, действующий доцент.Он делает не спирт, а именно самогон. Из зерна, из сахара, из виноградного жема и сахара.В мастерской мне обтачивают дуб от коры. Потом ветки, сухие, без коры превращают в стружку .Настойка самогона на стружке-виски. На можжевельнике козацком-джин більш практичні не стружка а тріски, термін той самий, втрати менші Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts