Перейти до змісту

Вата головного мозга


Recommended Posts

Фотографию объявления опубликовал в социальной сети один из жильцов дома на улице Ивана Франко.

 

В объявлении говорится: "Доводим до вашего сведения, что в дни празднования Великой победы по Рублёвскому шоссе будут следовать кортежи глав иностранных государств. Просим вас быть бдительными, не смотреть в окна квартир, не находиться на балконах, не светить лазерными указками – во избежание последствий в рамках действующего законодательства". Из текста объявления следует, что с такой просьбой обратился отдел МВД по району Кунцево.

Link to comment
Share on other sites

ще 1 дибіл

___________________________

РОСІЙСЬКИЙ ТЕРОРИСТ-ТАДЖИК РОЗПОВІВ, ЩО ВОЮЄ В УКРАЇНІ ЗА ВІДНОВЛЕННЯ СРСР: "З НАМИ АЛЛАХ"

 

Таджик воює проти українців, бо у них "непонятлива віра" і "поняття неправильні".

 

В мережі, на каналі "Інформатор Луганськ" у відеохостингу YouTube, сьогодні з’явилось інтерв'ю 29-річного російського терориста-таджика на прізвисько "Узбек" , який воює на Донбасі проти українців. Відео датоване 23-м березня 2015 року, і зняте у Логвиновому на Донеччині.

Бойовик одягнутий у сучасний однострій спеціальних частин російської армії і внутрішніх військ – так звану "горку", а чохол на касці і розвантажувальний жилет – з новітнім "цифровим" камуфляжем ЗС РФ.

Бойовик розповів, що сам він – таджик узбецького походження, з родини військових, сам служив прапорщиком "своїй батьківщині", а потім працював будівельником – як випливає з контексту, у Росії. На Донбас прибув у 15 січня, яким чином і за чиї гроші – не повідомляє. "Я ніякий не терорист, я мирним людям допомагаю", – запевнив учасник терористичної організації "ДНР".

Він вважає, що займається тим, що служить "на Донецькій народній республіці" і "виганяє фашистів", як і його дід під час Другої світової війни. Про те що в Україні "фашисти", бойовик, з його слів, зрозумів з історії – "вивчав з самого дитинства, цікавився хто був бандерівці, хто був німці. І от я думав – бандерівці помогли німцям, а вважаються уже націоналістами".

Ситуацію він бачить так: "Обов’язково ми переможемо – світ з нами, з нами Аллах, єдиний у нас Бог. У них (українців – Ред.) віра не зовсім, незрозуміла, і у них поняття неправильні".

Мета російського вторгнення, на його думку, полягає у тому, що "колишні 15 республік об’єднуються тепер. Тепер всі думають – країна єдина, єдиний кулак був, якщо єдиний кулак встановимо – ніякої війни не буде. Напевно".

 

https://www.youtube.com/watch?v=K_IpTrRJPrc&feature=youtu.be

 

http://www.5.ua/ato-na-shodi/Rosiiskyi-terorysttadzhyk-rozpoviv-shcho-voiuie-v-Ukraini-za-vidnovlennia-SRSR-Z-namy-Allakh--78671.html?hootPostID=a2d57dd3a39e578a22b703b1dea408c4

Змінено користувачем Françoise
Link to comment
Share on other sites

:fp1:

 

 

 

Сокрушительный удар по фашизму скрепами сразу с двух сторон нанесен в Калуге, где прошло освящение 10 тысяч георгиевских лент. После такого можно даже солдат в Украину больше не отправлять.

11193336_844414075638106_293083695496437
11209446_844414072304773_142014873610322
10403367_844414078971439_303797547063825
 
Link to comment
Share on other sites

Взрыв на Кузьминском полигоне, что в Ростовской области, произошел из-за возгорания самоходной артиллерийской установки, но местные жители успели обвинить в инциденте Украину.

Взрыв на Кузьминском полигоне, который находится в Ростовской области случился вследствие возгорания самоходной артиллерийской установки, передает  ссылкой на СМИ России.

Однако местные жители считают, что в происшествии виновата Украина. Местные журналисты пообщались с жителями прилегающих к полигону районов.

Змінено користувачем budulay
Link to comment
Share on other sites

Ватная русскоговорящая особа, слинявшая как можно дальше от своей ватной родины, стояла сегодня под воротами школы в ожидании своего чада вот в этой футболке.

 

И вот смотришь: на одной сиське печальное хуйло, на другой - печальная лошыдь. И шо она этим хотела сказать?

 

P.S: на e-bay футболки уже раскуплены...

P.P.S: Черная рамка и подчеркнутая траурность композиции весьма обнадеживают.

 

 

http://konasov.com/product/584/big_putin-lavrov-patriots-W.jpg

Змінено користувачем peniata
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...