Ita Опубліковано 2 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 2 серпня, 2015 Я стока не выпью. Мешками квасить... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 3 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 3 серпня, 2015 этот сыр уже сама майстрячилатоматы"замазка" из баклажановhttp://i.piccy.info/i9/a50ccb60e9906b3100bb328944b4e8a0/1438531145/36788/886882/llorr_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-08-02-15-59/i9-8557140/354x471-r/i.gif 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 5 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 5 серпня, 2015 (змінено) Парасочка, це про твого чоловіка? Змінено 5 серпня, 2015 користувачем Dilbert 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 5 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 5 серпня, 2015 Парасочка, це про твого чоловіка? http://marketium.ru/wp-content/uploads/2015/08/a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c5.jpgне видно картинку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 5 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 5 серпня, 2015 а так Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 5 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 5 серпня, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 10 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 10 серпня, 2015 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 10 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 10 серпня, 2015 Параска тобі треба англійською французські соуси? у мене книжка на 95 метрів ))) можу кинути лінку Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 10 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 10 серпня, 2015 Я отак вже лежачи читаю форум і зі сторони мені показалось шото депутат Бєрьоза вже торти розписує коли приглянула, а то Слава Богу не він... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 10 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 10 серпня, 2015 Меня пугают все эти неестественные для продуктов цвета. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 10 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 10 серпня, 2015 Отот к примеру торт наутилус.Нэдай Боже просрочен, так ригать будуть сыним. бэээ((( 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 11 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 11 серпня, 2015 Параска тобі треба англійською французські соуси? у мене книжка на 95 метрів ))) можу кинути лінкудавай, хай будэесть у меня один англопонимающий любитель покулинарничать 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 11 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 11 серпня, 2015 Отот к примеру торт наутилус.Нэдай Боже просрочен, так ригать будуть сыним. бэээ(((ага "...а воно як вишиванка..." 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanykrimea Опубліковано 11 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 11 серпня, 2015 Меня пугают все эти неестественные для продуктов цвета. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 11 серпня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 11 серпня, 2015 (змінено) О! Парася, обещал тебе название помидоров, которые выращивает американец - black krim (чуял гм.... носом, что наши!) http://ecx.images-amazon.com/images/I/41D5dWh3kwL.jpg Змінено 11 серпня, 2015 користувачем Аквариус Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 11 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 11 серпня, 2015 Меня пугают все эти неестественные для продуктов цвета. Отот к примеру торт наутилус.Нэдай Боже просрочен, так ригать будуть сыним. бэээ(((Сміюсь. Ксєна... так мудро сказала, шоужас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 кстати, и не самый вкусный из черных лучшие - Поль Робсон , Черный Оксхард и старый добрый Деборао черный(звыняйтэ, не удержалась от оффа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 О! Парася, обещал тебе название помидоров, которые выращивает американец - black krim (чуял гм.... носом, что наши!) кстати, много названий сортов, где слово "Кримсон", и вряд ли оно от "крыма"(в данном случае,таки, от него)арбуз Кримсон свит, груша , персик и пр 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 крімсон це такий різновид червоного кольору англійською Парасю! в україні окра росте??? хочу окри в україні хоч застрелься Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 Парасю! в україні окра росте??? хочу окри в україні хоч застрельсяпайшла гуглить....Бамия?вродь, кто-то из наших выращивалща скажу...а привозную встречала в магазинах 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Йожин з бажин Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 кстати, и не самый вкусный из черных лучшие - Поль Робсон , Черный Оксхард и старый добрый Деборао черный(звыняйтэ, не удержалась от оффа А я очень-но вот этот помидор уважаю: http://zelen-agroselprom.com/wp-content/uploads/2015/03/volovie_serdtse_1024_614.jpg народное название "Воловье сердце". Пишу и слюной захлёбываюсь. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дана Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 А я очень-но вот этот помидор уважаю: народное название "Воловье сердце".Мені більше на "малинівку" подібне, у нас такі малинівкою називають а волове серце чуть інше, видовжене, але можливо то у нас так. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Йожин з бажин Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 Мені більше на "малинівку" подібне, у нас такі малинівкою називають а волове серце чуть інше, видовжене, але можливо то у нас так.Ага, есть такое.http://greensad.com.ua/published/publicdata/GREENSAD12/attachments/SC/products_pictures/semena-tomat-byche-serdce-krasnoe-01g_enl.jpgНо, народная селекция и названия - отдельная тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 bamia in Arabic )) ocra is in the USA http://www.fitohobby.com/uploads/ocra.jpg love it steamed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 http://cdn-image.myrecipes.com/sites/default/files/styles/300x300/public/image/recipes/sl/03142008/pecan-ocra-sl-1589415-x.jpg?itok=6DeYGEUe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 оооооо! бамия! обожнюю))) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 12 серпня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 А я люблю жаркое с бамией-окрой! И суп. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 12 серпня, 2015 Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 А я очень-но вот этот помидор уважаю: http://zelen-agroselprom.com/wp-content/uploads/2015/03/volovie_serdtse_1024_614.jpg народное название "Воловье сердце". Пишу и слюной захлёбываюсь.неа, не евойная форма из очень вкусных розовых - "Дикая роза" (народное), Розовый гигант, Малиновое виконтеа, вааще, вот тут много разногорекомендую, проверенный коллекционер, от него почти все лучшие мои сортаhttp://siray.at.ua/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 12 серпня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 12 серпня, 2015 Бывает красная окра, она не такая сопливая, и во время готовки теряет свой цвет и становится обычной http://1.bp.blogspot.com/-RxRaVk318Qk/U62mtdAWY1I/AAAAAAAAAac/cWs5vmNtGRI/s1600/photo-44.JPG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts