Перейти до змісту

Климкенд какой-то ...необычный


ЦеDzip

Recommended Posts

Министр иностранных дел Украины Павел Климкин считает, что Франция "достаточно творчески" ищет способ избежать передачи двух универсальных вертолетоносцев типа "мистраль" Российской Федерации.

Об этом он заявил в интервью AFP во время визита в Брюссель.

 

"Франция достаточно творчески ищет способ избежать передачи кораблей "мистраль" России", - сказал глава украинского МИД и прибавил, что "мистрали не должны быть доставлены в Россию".

 

По его мнению, в настоящий момент наступило время для четкого месседжа Москве: продолжение дестабилизации в Украине вызовет последующие шаги против России со стороны ЕС. 

 

:nose3:

Link to comment
Share on other sites

Багато запитують про Чехію. Це наші друзі. Давно. Згадаймо хоча б, що перший "Кобзар" без цензури опублікували саме у Празі. Все буде добре.

 

 

:shok:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Буду тепер кожній країні ЄС дякувати її мовою за ратифікацію Асоціації. Такий собі бонус вдячності)

 

 

 

ембалай

Link to comment
Share on other sites

Клімкін: ОБСЄ піде у небуття за такої роботи. Починати треба з повернення Криму

Четвер, 04 грудня 2014, 13:16

 
 
 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Організація з безпеки та співпраці в Європі  може зникнути, якщо не змінить принцип функціонування.

Про це він заявив, виступаючи на міністерській зустрічі в Базелі (Швейцарія).

Міністр подякував швейцарському голосуванню за зусилля у вирішенні українсько-російського конфлікту та заявив про повну підтримку офіційним Києвом роботи спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Водночас, за його словами, організації не вдалося досягти відчутних результатів.

"Протягом року ми пробували застосувати різні інструменти, що є в розпорядженні ОБСЄ... але їхній вплив виявився дуже обмеженим", - заявив міністр.

"ОБСЄ повинна діяти рішучіше, інакше піде у небуття – як організація, що не відповідає викликам часу. Історія дає нам чимало схожих прикладів", - наголоси він.

Клімкін зазначив, що українсько-російський конфлікт наразі руйнує ключові принципи європейської безпеки, тому його вирішення є ключовою задачею для регіональних організацій.

"В п’ятницю буде річниця – 5 грудня 1994 року було підписано Будапештський меморандум. 20 років по тому цей документ було зруйновано  одним з підписантів, а саме Російською Федерацією. Тепер точно така  доля загрожує Гельсинському заключному акту (визначає непорушність кордонів в Європі .- ЄП)", - звернувся Клімкін до міністрів.

Він запропонував провести зміни в ОБСЄ, які б дозволили відновити організацію як таку, що "ефективно відповідати на виклики сьогодення, досягати відчутного і конкретного прогресу".

Глава МЗС запропонував колегам план, в якому, зокрема, зазначені такі ключові пункти:

-        Відновлення довіри, для чого потрібно поновити дотримання фундаментальних принципів ОБСЄ, що, зокрема, означає завершення незаконної окупації Криму та Севастополя;

-        Нова домовленість про мирне вирішення кризи, засноване на повазі до міжнародно визнаних кордонів;

-        Посилення ролі ОБСЄ і інструментів із запобігання конфліктам;

-        Об’єднання зусиль європейських країн з протидії пропаганді;

-        Звільнення українців, незаконно ув'язнених в Росії

МЗС опублікував відеозапис виступу міністра (англійською)

(Українська правда)

Link to comment
Share on other sites

жжот  :pleasant:

 

  1. 2/2 А Генсек ГУАМ тут же показав, що у нього на комп'ютері кирилиця навіть не встановлена:) Тож всі, як кажуть, on the same page.

    Expand
    •  
    •  
    •  
  2. 1/2 Перебираю головування в ГУАМ. Треба наповнити її новим змістом. Для початку я запропонував засідання вести анг, а не рос. Всі підтримали

     

Link to comment
Share on other sites

Павлик, учись, цуко!

 

Дипломаты России в Германии хотят давать советы немецким "правым" относительно того, какую им позицию занять в вопросе санкций Запада и войны на Востоке Украины.
 
Об этом сегодня пишет немецкое издание Der Spiegel. В статье говорится о том, что представители немецкой партии "Альтернатива для Германии" посетили посольство России в Берлине, где им предложили "консультации в стратегических вопросах". Разговор немецких националистов с послом России Владимиром Грининым и его советником-посланником Олегом Красницким длился два часа. Темой разговора стали санкции, которые Евросоюз и США ввели против России, и война с пророссийскими боевиками на Востоке Украины. В частности, стороны обсуждали позицию "правой" немецкой партии в этих вопросах.
После встречи члены партии разделились в мнениях относительно предложения российского посольства проводить консультации. Член президиума партии Бернд Лукке скептически оценил возможное получение советов от России. А его коллега Александр Гаулан считает, что ничего плохого в этом нет. 
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

клімкін i ложкін, під мудрим керівництвом вальцмана, яйцмана та гройцмана, будують на місці України європейський ізраїль. Весь світ у захваті. Хохли в ахуї.

  • Upvote 2
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Следующие переговоры об имплементации договореренностей в Астане по имплементации Минских договоренностей логично было бы провести на островах Зеленого мыса или на Берегу Слоновой кости на худой конец  :nose3:

 

Глава МИД Украины Павел Климкин проинформировал Президента Ураины Петра Порошенко о телефонном разговоре с главами МИД РФ, ФРГ и Франции относительно переговоров по урегулированию ситуации на Донбассе.

"Проинформировал Порошенко о телефонном разговоре с министрами в нормандском формате. Все за эффективную имплементацию Минских договоренностей. Готовим Астану", - написал он.

Link to comment
Share on other sites

Заговариваться начал товарищ

 

Клімкін - закарпатцям: Скоро практика подвійного громадянства буде зупинена
 

Понеділок, 5 січня 2015, 14:15 
Сьогодні на прес-конференції в Ужгороді Міністр закордонних справ України Павло Клімкін пообіцяв застосувати санкції до всіх тих, хто має два паспорти.

«В Конституції України чітко написано, що подвійного громадянства бути не може і крапка. Кожен має поважати українські закони. Кожен, хто має два паспорти має розуміти, що його виявлять і застосують відповідні санкції. Скоро буде запроваджено спільний митний контроль, який зробить неможливими випадки, коли на українській митниці громадянин показує один паспорт, а на європейській – інший», – розповів Мукачево.net міністр в ексклюзивному коментарі.

Варто зауважити, що тема подвійного громадянства уже кілька років є однією з топових на Закарпатті. Йдеться насамперед про угорське громадянство та посвідчення закордонних угорців.

© «Мукачево.net»

Link to comment
Share on other sites

А що не так сказав?

 

1. Никаких санкций за множественное гражданство в законодательстве Украины не предусмотрено. Запрета на двойное гражданство тоже нет.

 

2. Запреты двойного / множественного гражданства это тоталитаризм и рабовладельческий строй, по типу Северной Кореи. Климкин, похоже "звезду поймал" - та же номенклатура из советских.

Змінено користувачем sanykrimea
Link to comment
Share on other sites

Мій досвід - вимагають показати чинну зелену карту перш ніж продовжити паспорт. Це справедливо. Не справедливо що срані мадярони Закарпаття срали на закон і їм це можна. Бо українці сцуко делікатні. Майже як в Криму

Link to comment
Share on other sites

Брехня.

 

Доказывайте документально, со ссылкой на соответствующий нормативно-правовой акт.

 

Частные мнения - не интересуют

Змінено користувачем sanykrimea
Link to comment
Share on other sites

Доказывайте документально, со ссылкой на соответствующий нормативно-правовой акт.

 

Частные мнения - не интересуют

Я не бачу причин напружуватись та боротись з Вашою юридичною безграмотністю. Кількахвилинне вивчання посилань в Гуглі зробить це краще за мене.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...