Перейти до змісту

Білорусь, Лукашенко і Союзное государство


Vyacheslav

Recommended Posts

а хтось в курсі? Білоруси заявляли що створять сайт аналоґ "Миротворця". цей сайт/сервіс вже є? чи є в коґо лінки?

Змінено користувачем uzzer
Link to comment
Share on other sites

 

Плохие новости для Лукашенко и Зеленского

Польша открывает двери всем потомкам жителей территорий бывшей Речи Посполитой

 

 

 

 

И этот жест идет гораздо дальше намерения пополнить ряды гастарбайтеров  B-)

Речь идет не только о второй (1919-1939) РП, но и первой, которая в свое время включала и Киев с Полтавой, и Смоленск, и Минск, и Вильнюс. Готуйтесь, панове  ;)

Link to comment
Share on other sites

10.09.20 23:49 "Підтвердження справедливості кордонів": посол РФ у РБ Мезенцев подарував Лукашенкові книжку XIX століття з картами білоруських земель у складі Російської імперії
Посол Росії в Білорусі Дмитро Мезенцев привітав "президента" Олександра Лукашенка, який захопив владу в Білорусі, з минулим днем ​​народження і подарував книгу 1866 року видання.

 
10.09.20 22:37 Огляд авто нашого посла в Білорусі на кордоні - це більше, ніж скандал. Це прямий недружній акт, - Клімкін
Ексголова МЗС Павло Клімкін заявив, що обшук автомобіля нашого посла на в'їзді до Білорусі - це значно більше, ніж скандал. На думку Клімкіна це прямий недружній акт стосовно України
 
10.09.20 20:39 Сейм Литви назвав Тіхановську "обраним білоруським народом лідером"
Сейм Литви ухвалив резолюцію про "незаконне нав’язування Росією свого союзу з Білоруссю", в якому назвав Світлану Тіхановську "обраним білоруським народом лідером". Це перший випадок визнання Тіхановської президентом Білорусі.
 
:fp1: 10.09.20 16:28 Послу України в Білорусі Кизиму влаштували огляд всупереч дипломатичній практиці: "Я за 27 років роботи жодного разу не стикався з таким ставленням"
Послу України в Білорусі Ігорю Кизиму при поверненні в цю країну влаштували огляд всупереч дипломатичній практиці. На його думку, це стало результатом втрати довіри між Україною і Білоруссю.
 
10.09.20 12:04 Одягли мішок на голову, погрожували вивезти з Білорусі живою або по частинах: Колесникова звернулася в СК за фактом її викрадення силовиками
Лідер білоруської опозиції Марія Колесникова вимагає в Слідчого комітету порушити кримінальну справу стосовно співробітників КДБ і ГУБОПіК, які, за її словами, під час затримання погрожували їй позбавленням життя. Заяву Колесникової на ім'я голови СК Івана Носкевича передала адвокат Людмила

 
10.09.20 11:37 Білоруський народ хоче справжньої демократії, а не російської, - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський переконаний, що білоруський народ хоче справжньої демократії, а не російської.

10.09.20 11:33 "Влада не для того дається, щоб її взяв, кинув і віддав", - Лукашенко "по-чоловічому" пообіцяв не віддавати владу
"Президент" Олександр Лукашенко, який захопив владу в Білорусі заявив, що не віддасть її, оскільки його "не для того народ обрав".

 
10.09.20 08:09 У ПАРЄ заявили про невизнання виборів у Білорусі та ініціювали створення слідчого органу щодо правопорушень в РБ
Комітет Парламентської асамблеї Ради Європи з правових питань та прав людини в середу, 9 вересня, прийняв заяву щодо ситуації з правами людини в Білорусі.
 
10.09.20 00:12 Акції на підтримку опозиціонерки Колесникової відбулися в Мінську, затримано понад 20 осіб, - правозахисники. ВІДЕО+ФОТОрепортаж
Увечері 9 вересня на стихійній акції протесту на підтримку затриманої і кинутої в СІЗО Марії Колесникової у Мінську зафіксовано затримання.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Дітлахи, яких розводить і використає хуйло. Їм не потрібно до Європи - вони люблять коцапів, а ті люблять їх. Збираються бути мостом між заходом і сходом, як наш мураєв. В них з хуйлом спільна мета - позбутися луки і все! Правда в хуйла плани трохи ширші, але то таке.


11.09.20 22:07 Вона кричала: "Ви - злочинці, вас всіх чекає в'язниця! Я нікуди не поїду з Білорусі!" - соратники Колесникової про те, як її намагалися змусити виїхати в Україну
Соратники білоруської опозиціонерки Марії Колесникової, які виїхали в Україну, Антон Роднєнков і Іван Кравцов, у компанії яких її намагалися змусити покинути країну, розповіли про подробиці того, що сталося.
 
11.09.20 21:02 Український посол у Мінську Кизим, машину якого обшукали прикордонники, направив у МЗС Білорусі ноту про порушення Віденської конвенції
Посол України в Білорусі Ігор Кизим направив до Міністерства закордонних справ Білорусі ноту в зв'язку з порушенням Віденської конвенції співробітниками Державного прикордонного комітету Білорусі.
 
11.09.20 18:59 Вишеградська четвірка виступає за безвізовий режим для білорусів - прем'єр Польщі Моравецький
Країни Вишеградської групи, що входять в ЄС, заявили про готовність домагатися безвізового режиму для в'їзду білорусів, поставлять питання про це на найближчій зустрічі Євроради
 
11.09.20 17:32 США обговорюють з ЄС запровадження нових санкцій проти Білорусі
Сполучені Штати Америки обговорюють з Європейським Союзом запровадження адресних санкцій проти Білорусі.
 
11.09.20 17:14 Огляд автомобіля посла України в Білорусі Кизима білоруськими прикордонниками в ПП "Нова Гута": "Ми починаємо дипломатичну війну. Ви хочете цього?". ВІДЕО
Державний прикордонний комітет Білорусі опублікував відеозапис огляду автомобіля українського посла в Білорусі Ігоря Кизима.
 
11.09.20 14:46 Європейські дипломати другий день чергують у домівці Алексієвич, щоб захистити її від затримання. ФОТО
У Білорусі дипломати з країн Європи другий день поспіль чергують вдома у письменниці Світлани Алексієвич - члена президії координаційної ради білоруської опозиції, щоб захистити її від можливого затримання.

11.09.20 14:31 "Особливо небезпечних бунтарів" відправили у відрядження, а під кожним стовпом поставили "тихаря": Лукашенко під охороною автозаків приїхав до вчених. ФОТО
"Президент" Олександр Лукашенко, який захопив владу в Білорусі, відвідав Національну академію наук і зустрівся з вченими, але не з усіма.

11.09.20 14:22 Список санкцій без Лукашенка викликає лише посмішку, - Науседа
Президент Литви Гітанас Науседа закликає Євросоюз запровадити санкції щодо "президента" Олександра Лукашенка, який захопив владу в Білорусі.
 
На случку
11.09.20 13:04 Лукашенко зустрінеться з Путіним у Москві 14 вересня, - Пєсков
"Президент" Олександр Лукашенко, який захопив владу в Білорусі, приїде в Росію на переговори з Володимиром Путіним 14 вересня.
 
Дєлов то! хуйляндія профінансує по самі гланди. Ще й вакцину свою примусить брати в борг.
11.09.20 13:01 МВФ відмовив Мінську в екстреному фінансуванні на $940 млн для боротьби з COVID-19
Міжнародний валютний фонд не зміг узгодити з владою Білорусі супутні умови надання Мінську екстреного фінансування на $940 млн для боротьби з поширенням коронавірусу.

 
weep%20(1).gif 11.09.20 11:41 Тіхановська: Путін не дуже активно підтримує Лукашенка і поки спостерігає
Лідерка білоруської опозиції Світлана Тіхановська вважає, що керівництво Росії поки що помірно підтримує "президента" Олександра Лукашенка, який захопив владу в країні.
 
11.09.20 10:43 Алексієвич закликала ООН направити до Білорусі наглядову місію
Лауреат Нобелівської премії з літератури Світлана Алексієвич, голова Білоруської асоціації журналістів Андрій Бастунець і генеральний секретар організації "Репортери без кордонів" Крістоф Делуар у спільному зверненні закликали Генеральну асамблею ООН направити до Білорусі місію спостерігачів.
 
11.09.20 08:38 Від початку протестів у Білорусі польські консульства видали білорусам понад 230 гуманітарних віз
Від початку протестів у Білорусі консульські установи Польщі видали 234 так звані гуманітарні візи громадянам цієї країни. Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Российский посол Дмитрий Мезенцев подарил в Минске президенту Александру Лукашенко карту Белоруссии в составе Российской империи, сообщает белорусское агентство новостей телеграф.by.
Дипломат встретился с политиком и вручил ему факсимильную карту Витебской, Гродненской, Минской и Могилевской губерний в составе Российской империи.
«Это еще одно подтверждение справедливости границ Белоруссии, в том числе и ответ всем тем, кто смотрит по-другому», — сопроводил таким высказыванием свой подарок Мезенцев.
Взяв в руки подарок, Лукашенко поблагодарил российского представителя. :lol2:

https://www.youtube.com/watch?v=VFQW0KMe1W4

Link to comment
Share on other sites

А беларусы красавчеги.

 

НАРОДНЫЙ ДЕДЛАЙН

 

Узурпатор, укравший выборы, развязавший беззаконие и призвавший Россию к силовой интервенции, хочет попытаться провести свою незаконную инаугурацию до 9 октября. С этого момента власть утратит последнюю иллюзорную легитимность.

 

А значит, у чиновников, офицеров и всех тех, кто пока работает на противостоящий большинству белорусов режим, осталось совсем мало времени.

 

Более месяца мы отстаивали свои голоса и гражданские права абсолютно мирными акциями, несмотря на все попытки силового их подавления. У всех было достаточно времени, чтобы сделать выбор между народом и беззаконием.

 

Попытка инаугурации Лукашенко – последний дедлайн. Людям, работающим на оккупантов после этой даты, белорусы не смогут доверять в дальнейшем. До этой даты есть только три способа показать, что вы служите стране и народу, а не узурпатору:

 

1. Публичное заявление в своих соцсетях и, по возможности, в СМИ с требованием новых, настоящих выборов. Как это делают сейчас многие преподаватели, рабочие, врачи, ученые, спортсмены и т.д.

 

2. Увольнение в знак протеста против нелегитимной власти и ее незаконных, варварских действий. Как это делают многие работники СК, прокуратуры, МВД, АП, МИД, МЧС, горисполкомов, других ведомств и госорганов.

 

3. Либо связаться с нами, назвать свои ФИО и место работы, заявить о непризнании бывшего президента, пояснить причины, по которым вы не можете публично присоединиться к требованиям народа или уволиться. Но в данном варианте мы будем ждать от вас полезные сведения о коррупции и преступлениях других представителей режима, необходимые для будущих судов. После верификации вы будете внесены в белый список чиновников. О том, как это сделать, мы позже расскажем подробнее.

 

ЧТО БУДЕТ ДАЛЬШЕ?

 

Те, кто проигнорируют требования народа и останутся в системе, пытающейся его подавлять, станут национальным предателями. Мы продолжим выкладывать в общий доступ все данные о людях, которые служат преступному режиму:

 

– ваши ФИО, фото, домашние адреса и телефоны

– марки и номера ваших авто, адреса дачных участков

– любые иные сведения, которые мы сейчас накапливаем

 

Будущего в Беларуси у вас точно не будет, да и за ее пределами вас ждут разве что санкции.

 

Уже в ближайшие дни мы начнем обнародовать имена и другие сведения с публикации данных карателей из МВД, полученную от кибер-партизан. Но карателями мы, конечно, не ограничимся – ведь система пытается все свои ведомства превратить в карательные, замазать всех вас в своих преступлениях против народа.

 

ВЫБИРАЙТЕ С КЕМ ВЫ! СЕЙЧАС ТОЧНО ПОРА.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

https://charter97.org/ru/news/2020/9/12/392957/
"
Если 13.09.2020 года задержат хотя бы одного протестующего, то Беларусь забудет что такое налоги до того момента, пока аресты не прекратятся и Лукашенко не покинет свой пост.
Иначе, будет очень больно...
Александр Григорьевич, мы обращаемся лично к Вам:
Будет очень больно, сначала налоговая система ляжет, потом электричество в стране закончится, потом банковская система ляжет... Оно вам надо?
Вы так заботитесь о своем окружении...без проблем, мы в силах и рубль убить и начать счета ваших близких друзей блокировать.

13 сентября последний шанс одуматься. И еще:
Вы завтра лично должны выйти с громкоговорителем из дворца Независимости и извиниться перед белорусским народом.

Кибер Партизаны"
 

Link to comment
Share on other sites

Не знаю как вотэтофсе, но из первых рук знаю, поскольку у нас офис в Минске есть, что компьютерная индустрия Белоруссии стремительно рассасывается. Фирмы закрываются, инвесторы бегут из страны, контракты обнуляются. Люди собирают манатки. Так что, сколько бы они не прятали прибыли,  но того, что платили в бюджет скоро тоже не будет.

Link to comment
Share on other sites

Реально ПАЗОР! :fp1:

https://www.youtube.com/watch?v=t9cIxNocbvk

 

Ось ще :td: 

В Жодино существо, недостойное зваться мужчиной и носить погоны, не жалея силы ударило женщину в лицо.

Протестуючі мужики героїчно викрикнули: "Майор, пазор, всё снято на видео!" :fp1:

Reload Page to see tweet..Link..

 

Ще!

Жесткие задержания недалеко от Дроздов!

https://t.me/nexta_tv/4403

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Білоруси, зустрічайте братів москалів!  :lol2: 

 

В Белоруссии 14 сентября стартуют совместные белорусско-российские учения «Славянское братство – 2020», передает ТАСС, ссылаясь на Министерство обороны РФ.

Уточняется, что учения будут проводиться на полигоне Брестский с 14 по 25 сентября.
Всего от России в учениях будут участвовать примерно 300 военнослужащих и около 70 единиц боевой и специальной техники гвардейского десантно-штурмового соединения. В учениях примут участие в том числе подразделения Псковского гвардейского соединения ВДВ. В военном ведомстве пояснили, что российские и белорусские десантники будут отрабатывать слаженность работы подразделений при выполнении тактических задач.
В Минобороны также напомнили, что совместные белорусско-российские тактические учения проводятся с 2015 года.

 

В Гродно замечены бойцы внутренних войск с георгиевскими лентами. :tu: 

https://t.me/nexta_live/11107

Link to comment
Share on other sites

Невже сталось чудо?  :consul: 

 

У центрі Мінська 13 вересня протестувальники почали зводити барикади.

Активісти приносять на вулицю Тімірязєва водоналивні блоки та інші підручні матеріали. Рух транспорту вулицею вже обмежили. Про це повідомляє видання TUT.BY.

Проїжджа частина на вулиці Тімірязєва заповнена протестувальниками. Крім того, за даними білоруських ЗМІ, у Бресті, де, як і в деяких інших містах Білорусі, також проходять несанкціоновані акції протесту, силовики застосували водомети.
Раніше у Білорусі заявили, що на протестувальників чекає не лише адміністративна, але і кримінальна відповідальність. Таке покарання передбачено за:
- створення перешкод,
- установку барикад,
- встановлення постів або використання інших інструментів для блокування безпечної роботи комунікацій всіх видів транспорту.

Змінено користувачем Zzzz...
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Путін - Лукашенку: Що стосується військової складової, у нас є план і він буде реалізований
14.09.20 16:18


censor_news_big3.jpg
Президент РФ Володимир Путін на зустрічі з Олександром Лукашенком, який захопив владу в Білорусі, підтвердив наявність військового плану, який буде реалізований.
Про це повідомляє Tut.by, передає Цензор.НЕТ.
"Що стосується військової складової, ви маєте рацію, у нас є план і він буде реалізований. Ми і з коронавірусом разом поборемося, і подолаємо всі проблеми в економіці", - сказав Путін на зустрічі в Сочі.
Лукашенко в свою чергу подякував Путіну: "Ви показали, що білоруський кордон - це кордон Союзної держави і нікому не дозволено брязкати там зброєю".

Link to comment
Share on other sites

По стопам Янука? :lol2:

 

http://i.piccy.info/i9/688edc83815f8ef77749bcbc18d11fdf/1600104233/55863/1325842/unknown.jpg

Змінено користувачем Zzzz...
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

А были сомнения? :consul:

ну они типа революционеры и за россию. а тут путин с батькой в десна побился. и армия на границе. нихрена они не сделают своими хороводами. кровь нужна, а они не готовы.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...