Перейти до змісту

Но вы еще пожалеете (ц)


ЦеDzip

Recommended Posts

Так, все.

 

Дійсно страшно, якщо б у Савченко і Рубана вдалося вбити все керівництво нашої держави. Як би країна далі жила, хто б крав?

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

 

Генпрокурор Юрій Луценко просить Верховну Раду дати дозвіл на притягнення до відповідальності депутата Надії Савченко, щоб вийти на "ляльковода", який розхитує Україну зсередини.

Про це він сказав перед головуванням за дозвіл на арешт Савченко. 

За словами Луценка, українсько-російська війна триває понад 4 роки, і завдяки українській армії і міжнародній спільноті для Путіна захоплення України стало практично неможливим.

"Тому основні зусилля агресора останні роки зосереджуються на  підриванні країни зсередини", - сказав Луценко.

 

Він нагадав, що нещодавно правоохоронці викрили велику антиукраїнську мережу.

"Терористичний дует "Рубана-Савченко" не є окремим епізодом. Впевнений, що він координується з усіма іншими елементами антиукраїнської діяльності. І СБУ, і військова прокуратура мають на меті встановити того ляльковода, який заряджає листівками, грошима, мінами, гранатами проти української держави", - сказав Луценко.

Він запевнив, що те, що затримання Рубана і подання на арешт Савченко – лише початок.

"Ми здогадуємося, хто цей ляльковод, бо чуємо тут гасла так званого "Українського вибору" (головою "Українського вибору" є політик, екс-нардеп і кум Путіна Віктор Медвечук, - ред.). Ми щойно чули не один раз у промовах нардепа – суб’єкта мого подання – про збройний переворот на Майдані, про олігархів, про Порошенка, що розв’язав війну, – все це вже ми чули у Сімферополі, Луганську і Донецьку", - сказав генпрокурор.

За його словами, "ляльковод" поки що схований за лаштунками.

"Знаю і зроблю все, щоб прийти сюди і не просто назвати прізвище, а оголосити про порушення кримінальної справи і притягнення до відповідальності головного ворога України, який організовує цей внутрішній підривний антиукраїнський фронт", - сказав Луценко.

так прямо і схований, шо іщут пожарниє, іщет міліция...

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

кто и как голосовал за задержание Савченко

 

и отдельно как голосовала фракция партии, которая ее в ВР и протащила (ну и на ее шее сама еле впихнулась в ВР) ЮВТ предусмотрительно проигнорировала сегодня ВР

 

 

post-1185-0-45161900-1521722424_thumb.png

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

А вот и списки проголосовавших по Савченко:
привлечение - https://goo.gl/ZSmgEK
задержание - https://goo.gl/h7JQ63
арест - https://goo.gl/pQWbPF.
Кто голосовал против: Мураев, Добкин, Рабинович, Шуфрич, Скорик, Шурма, Новинский и так далее. Все понятно.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 

 


конспективно расскажите, плиз, шотам

відео, де вона все розповідає, що раніше Луценко анонсував в розмові з Рубаном і офіцерами, які власне її і здали, як я зрозуміла

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

:fp1:  :fp1:  :fp1:

 

 
 

Савченко в Раде: Вы сейчас кричите позор звезде Героя Украины

 
Народный депутат пообещала показать, что такое Герой Украины, как это сделала в российской тюрьме
NEWS.LIGA.NET
 
 
Link to comment
Share on other sites

Те, що у неї заберуть Героя це очевидно (а ми не забудем, як Педро давав, незрозуміло за що), а от чи заберуть у мамаші діляночку біля озера, за яку вона так переймалась, поки Надька в хуйлових катівнях сиділа? Це був би справжній удар для старушки :weep:


ЗІ Я не розумію, як ця тварь не здохне з сорому :consul: як?як таке взагалі може відбуватись :consul:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Вікторія Сюмар

2 год · 
 
Тиждень деякі укр ЗМІ робили «героя» з людини, яка планувала вбити сотні і репресувати тисячі... Збройний тероризм, держзрада, російські війська, які могли зайти, під «їх» керівництвом... це вже загроза мільйонам. І ні в кого не виникло питань, чи варто давати публічну трибуну людині, дії якої цілком можна трактувати як тероризм. Сорі, але це не про свободу слова. В усьому світі це називається інакше.
Link to comment
Share on other sites

 





"Ми бачили як ти їх кидаєш. без обід, ти їх собі під ноги і кинеш" говорит военный на "видео Савченко". :fp1:


Собственно, из всего видео у меня сложилось такое представление, что ей просто хотелось умереть поярче.


Когда речь заходит о ее непосредственной атаке с гранатами, то на вопрос о высоковероятной смерти Рубан говорит "есть у нее такая мечта, с этого всё и началось", :fp1:  а Савченко толкает телегу о "герои не умирают, они уже мертвы".



Глобально же - адище. Плюсики СБУ (это их работа, я же правильно понимаю?).


С другой стороны, я помню видео по Розенблату. Ничо, вон до сих пор депутат. Хотя тут может инстинкт самосохранения хоть взыграет.





  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

пішла та Сюмар...

бо дії її з коллєгами давно переважили за важкістю злочинів будь-кого і будь-шо

Сюмар канеш пайдоть, но вот последний бенефис надюхи на плюсах я не поняла... ни показывающих (хотя этих понять можно - бабло и рейтинги), ни смотрящих, ни тем более восхищающихся и поддерживающих... 

Link to comment
Share on other sites

Против согласия на арест Савченко проголосовали Аркадий Корнацкий, Вадим Кривохатько (оба - члены фракции Блок Петра Порошенко), Евгений Мураев (внефракционный), Евгений Балицкий, Михаил Добкин, Вадим Новинский, Вадим Рабинович, Николай Скорик, Игорь Шурма, Нестор Шуфрич (все - Оппозиционный блок).

Воздержались от голосования за это решение Виктор Балога, Яков Безбах, Владимир Литвин, Сергей Мельничук (все - внефракционные), Василий Гуляев, Антон Киссе (оба - члены группы Відродження).

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 




Це рейтинги учорашнього виступу Савченко на каналі News one. І загальний рейтинг каналу. Рейтинг Савченко в ефірі - це середній рейтинг каналів 1+1 та Інтер. Для інформаційного каналу - мега-круть. В ефірі було опитування: Савченко терорист чи герой? 86 відсотків сказали - герой. В цей час програму дивилося до 5 мільйонів людей. От і все, що треба знати про пропаганду і одурених з власної волі людей. Надя - це не бойовик, це отрута. Заберіть її з тв, не пишіть про неі, заберіть увагу і славу і вона здується.... Але де там...







29497723_2009538709297383_49888969834406





Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...