Перейти до змісту

Чи Березюк вже перестав голодувати, хто знає?


Гість shpylka

Recommended Posts

Ну не так как йопнутые клоны типо Цедзипы и Мумрика (ЦЫ. Самый вежливый йузер форума, фамилие к сожалению зобыл. Номерной кокойты)

 

Ты не отвлекайся, давай трави как космические корабли бороздят просторы Большого театра B-)


Стиве, ты ебанулся? :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Юзер, Стиве,  ты дурак или тебя накрыло?

 

Дзипыч, я, в отличие от йопнутых типо дзипы и мумрика (ЦЫ. Самый вежливый йузер форума, фамилие к сожалению зобыл. Номерной кокойты) никогда своего ника не менял - Аквариус от первого дня и до сегодняшнего.

 

Поэтому ты два в одном сразу - мало того шо дурак, так  еще и накрыло   :pardon:

Link to comment
Share on other sites

Я  щось  не  зрозуміла,  чи  Березюку  починати  нову  голодуху,  чи  не  треба?   :shuffle:

 

Всі питання до ОДА. Зараз вони вивезенням сміття опікуються, нє? Шо там Синютка вже глодує?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Для меня партия Самонемич умерла , сборище дибилов которые не могут ознакомится с законом который они сами  рекламируют.    Пример снятия пошлин на авто , вспомните как этот гандон Соболев его рекламировал мы добьемся снижения  и покращення для людей  я писал  что народ   покращення на пять копеек не заметит и растаможка будет стоить также дорого ,.

 Один мусор по всей стране  развозит и гадит под домами у граждан  другой  не может ознакомится с текстом  закона  

Link to comment
Share on other sites

Садовой хорошо пристроился  с мусором который собирается развозить по  всей стране , когда перед евро 2012  раза три  выделяли деньги на строительство стадиона и деньги все время куда то пропадали. 

Link to comment
Share on other sites

Садовой хорошо пристроился  с мусором который собирается развозить по  всей стране , когда перед евро 2012  раза три  выделяли деньги на строительство стадиона и деньги все время куда то пропадали. 

Садовий вже нікуди нічого не везе. Йому б свою сраку з мерії з найменшими втратами вивезти.  :pleasant:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Садовий вже нікуди нічого не везе. Йому б свою сраку з мерії з найменшими втратами вивезти.  :pleasant:

 

Та желающих полно - помогут и вынесут :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Садовий, Самопоміч - "24"

Саакашвілі - ZIK

Порошенко, БПП - "5" "112" (і тут живе Ляшко)

НФ - Еспресо (Сєня)

риги Фірташа - Інтер (там живе Каплін)

риги Ріната - Украіна, Донбас

риги Мураєва-Рабиновича - НьюзВан (Порошенко також?)

риги Бєні - 1+1, 2+2

риги Піні - ICTV, СТБ

????? - екс-Тоніс "prm-global" (Кісельов, Ганапольский...) - підозрюю, цей канал, що незабаром з'явиться, буде дуже просунутим і витонченим голосом коцапської гебні безпосередньо.

 

До речі, невід'ємна компонента приналежності до олігархії - контроль бізнесюками-політиками за впливовими новинними або загальноформатними телеканалами.

Редагуємо перелік.

 

Садовий, Самопоміч - "24"

Саакашвілі Порошенко - ZIK

Порошенко - "5"

Порошенко (Мудачук) - 112

Порошенко (Мудачук) - НьюзВан 

Порошенко - Прямий (екс-Тоніс)

НФ - Еспресо

риги Ріната - Украіна, Донбас

риги Бєні - 1+1, 2+2

риги Піні - ICTV, СТБ

ригимудачуки Фірташа - Інтер (там живе Каплін)

ригимудачуки Мураєва - Наш

 

Блін, як миттєво ригочуківська мафія створює нові телеканали!

 

Мураєв запустив телеканал «Наш» на базі жіночого каналу «Максі-ТВ»

7 листопада в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв.

 

i75_ArticleImage_142376.jpg

Канал «Наш» розпочав мовлення о 6-й ранку 7 листопада в мережі мовлення (на супутнику і в кабельних мережах) нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (Maxxi TV), а паралельно триває процес переформатування телеканалу й розширення мережі мовлення, повідомляє прес-служба мовника.

Телеканал «Максі-ТВ» – нішевий жіночий телеканал, що мовив з 2007 року. Входив до рекламно-медійної групи Maxximum. Юридична особа телеканалу «Максі-ТВ» – ТОВ «Наша Прага». За даними єдиного державного реєстру, її власником замість Вікторії Семененко (керівна партнерка групи Maxximum) і Олександра Чернецького стала кіпрська компанія Demosena Investments Ltd, а кінцевим бенефіціарним власником – Володимир Мураєв, батько Євгена Мураєва. З 2 листопада керівником каналу є Тигран Мартиросян, колишній виконавчий продюсер каналу NewsOne. При цьому в ефірі транслюються ролики каналу, де його директором вказано Олену Рудік, яка в минулому була гендиректором NewsOne.

 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поки що не переоформлювала ліцензію ТОВ «Наша Прага» і не затверджувала зміну логотипа і концепції «Максі-ТВ» на «Наш».

Наразі в ефірі каналу «Наш» показують ролики про облаштування студії каналу, інтерв’ю співробітників мовника, міркування телеглядачів про українське телебачення. Логотип каналу поєднує в собі старий і новий логотипи: «Максі-ТВ незабаром Наш». Також в ефір щогодини виходять випуски новин, ведучий зауважує, що відбувається тестове мовлення каналу.

 

snapshot3.jpg

Прес-служба каналу анонсує, що «Наш» буде інформаційним каналом: «Оперативність інформування телеглядача гарантує live-формат роботи із власної студії, де учасниками діалогу будуть авторитетні спікери та професійні експерти з різних сфер впливу й з різноманітними точками зору».

Нагадаємо, 15 жовтня політик, ведучий телеканалу NewsOne Євген Червоненко повідомив про пожежу в будівлі, де, за його словами, облаштовується новий телеканал Євгена Мураєва. На момент пожежі в приміщенні якраз проводився ремонт. Того ж дня про пожежу повідомив і пан Мураєв.

24 жовтня канал «Наш» опублікував перші ролики у YouTube. Народний депутат Євген Мураєв, якого у ЗМІ називають власником цього ЗМІ, у коментарі «Детектору медіа» не підтвердив та не заперечив свою причетність до каналу.

30 жовтня Євген Мураєв повідомив, що пізно ввечері 29 жовтня на першому поверсі приміщення, де буде розташовано телеканал «Наш», знову відбулася пожежа.

Колишня керівниця служби новин телеканалу «112 Україна» Ірина Малихіната екс-генпродюсер «112 Україна» Сергій Логунов спросували повідомлення ЗМІ про їхню співпрацю з майбутнім телеканалом Євгена Мураєва «Наш».

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Продавець євроблях з Німеччини свою справу зробив, отримав цукерку і пішов. В 112 та НьозВана тепер справжні пацани легітимні володарі. А Мураєву гарантовано з того ж кошика відстібнули на термінове переформатування жіночого Максі ТБ на канал НАШ. І жодних питань та перешкод від нацЗради!
 

Соратник Медведчука став власником телеканалу "112 Україна"
П'ЯТНИЦЯ, 14 ГРУДНЯ 2018, 11:31

64dc58f-kozakmedvedcukshemy.png
 
Нардеп від "Опозиційного блоку" та давній соратник Віктора Медведчука Тарас Козак став кінцевим бенефіціаром усіх шести телеканалів, що входять до групи "112 Україна".
Інформація про це міститься у держреєстрі фізичних та юридичних осіб-підприємців.
На сайті "112 Україна" повідомляється, що власник швейцарської компанії Plirofories AG (володіла 100% телеканалів групи "112 Україна") Едуард Кац заявив про вихід із медіабізнесу в Україні та продаж телевізійного каналу.
Козак - член комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики.
У серпні ЗМІ встановили, що нове керівництво "112 Україна" пов’язане з Медведчуком.
У жовтні нардеп Євген Мураєв заявив про продаж телеканалу NewsOne Козаку.
У 2017 році Козак та Медведчук фігурували у справі про виведення з-під оподаткування 2,5 мільярдів компанією "Тедіс Україна".
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...