Перейти до змісту

17 жовтня - 7 листопада 2017 р.


Euro

Recommended Posts

 

 


Мне даже жалко его.

 

Та у нього просто відходняки на цьому інтерв'ю :weep: Упореться - буде бодренько махать руками, верещать і слиною бризкать - не буде жаль :)

 

ЗІ "Я за адну лекцію магу получить больше, чем оні за год могут получить на своих нелегальних зарплатах " :consul: - це воно про що?

Link to comment
Share on other sites

Крівошипно -шатунноє:

Шатун штовхає Поршня в дупу і в результаті виконуєцця полєзна робота. Движок торохтить, чмихає і Трактор іде. Але якшо Поршня заклинить, то Шатун розіб'є Движок нах. Так само, якшо Шатун не буде пхати Поршня, то Поршень не буде виконувати полєзну роботу і Трактор не буде іхати.

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Ґорючє-Смазочноє:

Оте вищевказане двиґло жре дохріна соляри і вимаґає 'до*уя масла', бо сильно забаґато люфтів і 'зазорів' між коліщатками і шестєрьонками. Так як до СТО треба ще доіхати, то ллють масло марки МВФ, яке швидко діваєцця в зазори і зґоряє. Дає мало тяґи і баґато воні. Це називаєцця карупція.

Конструкційне:
Двиґло архаічне за конструкцією, пофарбоване в синю і жовту фарбу, пасажири в кузові трактора сперечаюцця, шо неправильно покрашено, треба шоб жовтим було зверху , а синім знизу крашено.  але з під теперішньоґо покриття виґлядає стара червона фарба, на баґатьох деталях видно клеймо 'Здєлано в СССР'. Це називаєцця декомунізація.

 

Сервісно-матеріальне:
Коли черґовий раз двиґло почало ґлохнути і Трактор ледь не заґруз у болоті, пасажири виґнали вдупель пяноґо тракториста і поставили іншоґо. Той замінив деякі коліщатка і болти. Брав іх де завґодно - Б/у на найближчих розборках, шось з імпортноґо шроту, деякі закручував за звичкою кувалдою. Не помаґає. Це називаєцця кадрова політика і реформи.

Деякі пасажири послали тракториста, злізли з Трактора і стоять при дорозі, чекають на попутку, деякі вже поіхали, правда хзкуди - це називаєцця еміґрація.

А смисл в тому шо треба давно міняти двиґло на Тракторі, а не лити в ньоґо ще до*уя масла і міняти деякі ґайки. Інакше воно буде жрати і жрати масло далі, диміти і ґлохнути кожні 3 км. Канструкція давно застаріла і зношена.

 

А краще - іздити на мацациклі.

 

Змінено користувачем uzzer
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

миха заплатил штраф за незоконный пэрэтын кордону.  

получяеца, признал незаконность?  :buba:


кстате, киянчеги, расскажыте правду из первых рук, плин: што там на майдане-то?

есть еще хто? 

Link to comment
Share on other sites

вимаґає

 

 

нуашо. всякі різні коліщатка і шестьоркиєрьонки деpжмеханізму - вони у вас просять Дох*я Масла? чи таки наґло вимаґають - а то будка буде шатацця і Ху*ло нападе? двиґло знову заґлохне і не буде іхати.?

Змінено користувачем uzzer
Link to comment
Share on other sites

 

 


што там на майдане-то? есть еще хто?

 

Пару днів тому - купа наметів в парку, людей нема, але дорогу більше не блокують -  тому вже всім пофіг що там відбувається :D

Схоже, просто забили територію, х.з. для чого. Ну там таке не перший раз - антимайдан в 2005 певно рік там стояв, чи більше.

 

 

 


Будут накручивать народ.

Можу закластись, що вийде пшик.

Link to comment
Share on other sites

 

 


а сколько же там людей в тех палатках? и што они делают?

 

Схоже просто стережуть намети. І не в кожному наметі є людина :) Певно тримають територію до 7. Що вони планують робити 7 не дуже зрозуміло.Брати штурмом Раду і ставити інноваційно-ліварюційний уряд Боровіків з Гайдарами і грузинською лояльною міхо мафією? 

Може Abamenkov правий щодо вироку і накручування? Не хотілось би думати...

Найімовірніше завтра буду в тому районі - зайду гляну, як готуються до наротной ліварюції 7 ноября :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...