Перейти до змісту

а ви "Косюків" лаєте


H.Kropp

Recommended Posts

 Україна опинилася на першому місці в рейтингу країн з найбільш доступним в ціні м’ясом птиці, передає “The National Provisioner”.

Вартість 1 кг курячої грудки в середньому в Україні становить 2,6 дол. (68 грн), 1 кг курячих ніжок — 1,9 дол. (49 грн).

Друге місце в списку країни з найдешевшим м’ясом птиці займає Тайланд, де 1 кг курячої грудки коштує 2,8 дол. (73 грн), 1 кг курячих ніжок — 2,7 дол. (70 грн).

У першій п’ятірці рейтингу також опинилися Малайзія, Єгипет і Індія.

При цьому наголошується, що із 50 країн найдорожче м’ясо птиці продається в Швейцарії та Норвегії. 1 кг курячої грудки обійдеться швейцарцю в 27,1 дол. (700 грн), норвежцю — в 13, 6 дол. (355 грн). За 1 кг курячих ніжок житель Швейцарії заплатить 11,3 дол. (295 грн), Норвегії — 9,5 дол. (248 грн).

Нагадаємо, в світі зростає попит на курятину. Передові країни вже заявили про збільшення обсягу виробництва цього продукту і зміцнення своїх експортних позицій. Україна теж має вагомі досягнення в сфері експорту курятини — на сьогодні країна в ТОП-10 світових лідерів.

Link to comment
Share on other sites

Зачем нужны куры которые растут  на антибиотиках 40 дней .  Сейчас много продают  бройлеров цена  на них немного  выше зато  по качеству  не сравнить  . На даче  постоянно их жарю  на гриле замоченные в вине  ,жира практически  нет    по сравнению с кусюковскими .

Link to comment
Share on other sites

Зараз місцеві зрадофіли знайдуть якийсь аргумент :gigi:.

 

Та, раз плюнуть!

Вартість 1 кг курячої грудки в середньому в Україні становить 2,6 дол. (68 грн), 1 кг курячих ніжок — 1,9 дол. (49 грн)

 

Во-первых, нет таких цен. от слова совсем.

Вот, по-быстрому

Филе Наша Ряба-107,72 за кг

Голень и бедро Наша Ряба (это то, что ножка) -68,66 за кг

https://auchan.zakaz.ua/ru/chicken/?sort=catalog

 

Во-вторых, сейчас в нашей курятине при приготовлении такое количество геля-наполнителя, что хочеся придушить производителей

 

и так.. для срача - Гавриловские таки немного, но всё же лучше Нашей рябы

у меня на Минском тетка в ларьке Рябы сидит и плюет от безделия, в Гавриловских - небольшая, но очередь, те ларьки где шо попало - там вонь и тихий ужас

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Во-вторых, сейчас в нашей курятине при приготовлении такое количество геля-наполнителя, что хочеся придушить производителей

 

 

В Испанской та же фигня, но за 5-8 евро кило. Ну или Костюк и сюда добрался.

Link to comment
Share on other sites

Знайшов прийнятний компромайз між занадто конвейєрною з усіма наслідками курятиною і свининою з яловичиною - індичі стегна. Є в нас одна місцева мережа, де вони завжди свіженькі. Смачно, м'яко, не жирно. Ціна проміжна між курятиною і свининою.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...