Перейти до змісту

Хто НЕ стане президентом


Recommended Posts

...

Ось, доречі, гарний приклад,

що може бути  з країною

де всі співають сумних пісень.

Прямо таки усi?

Який змicт клонувати форуми з одними й тими самими юзверями?

Невдалий приклад, засновникiв ФУПОГЛIКУ фактично кинули.

Вони замовлення виконали, ФУП не прейшов сюди через надуманi проблеми.

Link to comment
Share on other sites

Прямо таки усi?

Який змicт клонувати форуми з одними й тими самими юзверями?

Невдалий приклад, засновникiв ФУПОГЛIКУ фактично кинули.

Вони замовлення виконали, ФУП не прейшов сюди через надуманi проблеми.

дядьку, не іпіть мені моск блск.

Я був тут з самого початку

і прекрасно пам'ятаю скільки було людей тоді

і бачу скільки залишилось зараз.

Вдалий приклад.

Link to comment
Share on other sites

дядьку, не іпіть мені моск блск.

Я був тут з самого початку

і прекрасно пам'ятаю скільки було людей тоді

і бачу скільки залишилось зараз.

Вдалий приклад.

Дык юзеркине-модератору лесе нужно сказать отдельное спасибо. Слава богу, недолго музыка играла...

Link to comment
Share on other sites

дядьку, не іпіть мені моск блск.

Я був тут з самого початку

і прекрасно пам'ятаю скільки було людей тоді

і бачу скільки залишилось зараз.

Вдалий приклад.

А я тут не з самого початку?

Чи на ФУПi я новачок?

До Вашого моцку не маю збоченого потягу.

Link to comment
Share on other sites

Де в хуйла рейтинг мабуть за 50%. Схоже, юлефобія працює на Юлькін рейтинг!   :laugh:

Знов брешеш і маніпулюєш

:-))))))

 

Скажи, то є класний плакат" Юля путіна"

Головне правдивий

 

:-)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

 

 

Мер Глухова Мішель Терещенко Через три роки після обрання мер Глухова визнав свою неспроможність.

Тепер він йтиме у президенти У 2015 році Мішель Терещенко сенсаційно був обраний мером Глухова. Нащадок відомої української династії підприємців і меценатів переїхав з Франції до України, змінив громадянство і поринув у місцеву політику. Та вже дуже скоро тріумф Терещенка на виборах був затьмарений реаліями його історичної Батьківщини. Протягом трьох років мер скаржився на те, що будь-які позитивні зміни у місті блокуються представниками «старої системи». У всіх своїх бідах мер, зокрема, звинувачував екс-регіонала, нардепа Андрія Деркача. Його Терещенко називав неформальним керівником Сумщини, оскільки Деркач начебто має своїх людей на багатьох керівних посадах в області.

 

Ця війна закінчилась для Терещенка поразкою. Минулого тижня він подав заяву про дострокове припинення повноважень міського голови. За словами мера, останньою краплею стало те, що на засідання міської ради, на якій мали розглядати питання розподілу бюджетних коштів, прийшли всього два депутати від «Самопомочі»: представники БПП, «Волі народу», «Укропу», «Батьківщини» та Радикальної партії проігнорували засідання. Тепер Терещенко має намір боротися зі старою системою на іншому рівні - він балотуватиметься у президенти. Нереалізовані плани Мішель Терещенко народився у Франції. 16 років тому переїхав в Україну, і у березні 2015-го одержав українське громадянство. Вже у жовтні того ж року Терещенко переміг на виборах мера Глухова із 64,58% голосів, в той час як його головний конкурент від «Волі народу» Юрій Бурлака одержав 31,21%.

 

Ця перемога здавалась неймовірною, враховуючи, що Бурлака був на той момент діючим мером міста і мав доступ до усіх можливостей адмінресурсу. Проти ж Терещенка розгорнулась активна кампанія з дискредитації. Мішель Терещенко (фото з відкритих джерел) Сам Терещенко в інтерв’ю «Главкому» три роки тому розповідав, що персона Бурлаки не мала ніякого впливу у місті, бо усі процеси не тільки у Глухові, а й в усій Сумській області контролював екс-регіонал, народний депутат Верховної Ради від «Волі народу» Андрій Деркач. Йому начебто на той момент підпорядковувались губернатор, прокурор, силові структури і навіть ректор Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. «На Сумщині школа-інтернат не може поміняти жінку, яка прибирає кімнати, без дозволу Деркача», - переконував Терещенко. Дійсно, Деркач балотувався як депутат-мажоритарник у 159 окрузі, до якого входить і місто Глухів. Але як стверджував Терещенко, поки він був мером міста, не дав би Деркачу пройти у парламент.

 

Плани Терещенка, ще кандидата на посаду мера Глухова, вражали: він хотів реанімувати роботу суконної фабрики, хлібозавода, м'ясного та молочного заводів. Обіцяв створити 4 тисячі робочих місць. Також був план перевести місто на альтернативну енергію. Але перетворити Глухів на місто-вітрину на кордоні з Росією так і не вдалось. Президент Петро Порошенко у 2015-му особисто вручив Мішелю Терещенку паспорт громадянина України Через два роки після призначення на посаду Терещенко вже був менш оптимістично налаштованим і заявляв про спротив старої системи – «мафії», як він називає своїх опонентів. Проти нього порушувались кримінальні справи, а депутати міськради не ухвалювали рішення, які б дозволили Терещенку продемонструвати хоч якісь результати своєї роботи на посаді. «Знаєте, яка головна проблема Терещенка? Він не вміє домовлятися. Не в тому сенсі, що як на сходці. Просто він не дипломатичний. У багатьох питаннях ми могли йому допомогти. Але він спочатку зайнявся війною, пошуком бандитів, корупціонерів. У підсумку втратив час, щоб зробити щось корисне», - так пояснив своє бачення конфлікту головний опонент Терещенка на минулих виборах

Юрій Бурлака, додавши, що він і його соратники – «не банда, а спільнота людей, які організувалися для досягнення певних цілей».

 

......

 

Хороша, чудова людина, але слабуватий для всієї країни...

 

оті місцеві жлоби його просто вичавили...шкода...

 

він не встояв, бо немає хитрості в характері і ще всіляких інших мерзотних якостей, бо вміє жити лише за законами, просто порядна людина...

 

його зіжруть

шкода. :(

 

Link to comment
Share on other sites

Блок Помічників Путіна, в миру - БПП, лише з шостого разу проголосував ЗА Закон про мову.

 

https://24tv.ua/zakon_pro_movu_chomu_tse_potribno_i_shho_zminitsya_n1042192

 

Верховна Рада ухвалила в першому читанні закон про забезпечення функціонування української мови як державної. Чому потрібно було ухвалення закону і що зміниться – в матеріалі 24 каналу.

Чому потрібен закон про мову?

До 2012 року єдиним документом, що регулює мовне питання в Україні, була стаття 10 Конституції, в якій статус української мови закріплено як державної.

Читайте також: Рада підтримала законопроект про українську мову

У липні 2012 року за ініціативи нардепів від фракції Партії регіонів Сергія Ківалова та Вадима Колесніченка було прийнято закон "Про засади державної мовної політики". Закон встановлював, що державною мовою є українська мова, але суттєво розширював використання регіональних мов, якщо кількість носіїв цих мов у регіоні становила не менше 10% населення. Фактично закон передбачав двомовність і офіційно надавав російській мові статус державної.

Цей закон викликав обурення українців і масові акції протесту.

У 2014 році після Революції гідності парламент проголосував за скасування закону "Ківалова-Колесніченка". Але тодішній виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов відмовився підписувати це рішення, пояснивши таку позицію необхідністю підготовки та ухвалення нового закону.

1042192_3432173.jpg?201810171852
Ухвалення антидержавного закону в 2012 році викликало масові протести

В лютому 2015 року Конституційний суд відкрив провадження за конституційним поданням 57 народних депутатів щодо відповідності конституційності цього закону.

28 лютого 2018 року Конституційний суд визнав закон "Про основи державної мовної політики" неконституційним через порушення процедури його ухвалення.

Читайте також: Які телеканали не дотримуються мовних квот: дані Нацради

Відтак з’явилася необхідність ухвалити новий закон, який би регулював мовну політику. Особливо в умовах війни з Росією. Як зазначає політичний експерт Михайло Басараб, на тлі війни всі рішення, які приймає держава, повинні відповідати одному критерію – бути допоміжним інструментом для протидії російському агресору.

Закон про державну мову спрямований на утвердження української мови, створення належних умов для її розвитку, а також на обмеження "руского міра" як гібридного інструменту Кремля. Тому що засоби гуманітарного впливу, серед яких рускій язик – найнебезпечніші. Закон повинен слугувати захистом від цього,
– наголосив Басараб.

Що передбачено новим законом?

Новий закон передбачає створення інституту уповноваженого із захисту державної мови. Функціями уповноваженого буде захист української мови як елемента конституційного ладу і захист права громадян на отримання державною мовою інформації та послуг у всіх сферах суспільного життя на всій території країни.

1042192_3432381.jpg?201810172620
За порушення закону передбачена кримінальна відповідальність

Депутати пропонують ввести адміністративну відповідальність за порушення законодавства у сфері застосування державної мови. Крім того, передбачена кримінальна відповідальність "за публічне приниження і зневагу до державної мови". Вона буде аналогічною тій, яка передбачена за публічну наругу над державним прапором, гербом, гімном. Порушникам загрожує штраф у розмірі 850 гривень, або арешт до 6 місяців, або ув’язнення на термін до 3 років.

Читайте також: Який відсоток преси українською мовою продають у кіосках: вражаюча статистика

У БПП хотіли зірвати голосування

До парламенту було внесено кілька законопроектів, навколо двох з яких розгорілася серйозна суперечка. Зокрема, фракція БПП наполягала на схваленні свого законопроекту – №5556 "Про мови в Україні". Натомість громадськість та інші фракції вимагали підтримати законопроект №5670-д.

1042192_3432272.jpg?201810172210
Порошенко був проти закону про мову? 

БПП провалила голосування за законопроект №5670-д, але під тиском сесійної зали зрештою була змушена його підтримати. На переконання Михайла Басараба, Порошенко причетний до зриву голосування. Тому що з фракції БПП за законопроект №5670-д не голосували, у тому числі, син Порошенка Олексій, Ірина Фріз і Ніна Южаніна – люди діючого президента, які повністю йому віддані.

Порошенко цілеспрямовано бажав поховати законопроект про українську мову, навколо якого об’єдналася більшість Верховної Ради. Він дав привід для своїх опонентів на майбутніх президентських виборах звинувачувати його у зриві ухвалення закону про державну мову. Це філігранний гол у свої ворота і ганебна історія. Фракцію БПП прилюдно змусили підтримати закон про державну мову,
– підкреслив Михайло Басараб.

Висновки

1042192_3432535.jpg?201810173235
Закон сприятиме розвитку держави і перемозі над агресором

Як вважають фахівці, закон надважливий. Тому що він регулює застосування державної мови. З одного боку, захищає українську мову, яка століттями зазнавала утисків з боку Росії, і дозволяє тепер розвиватися належним чином. Тому що без мови немає держави. З іншого боку, не утискає мови нацменшин. Документ містить положення, які гарантують використання нацменшинам їхньої мови. Крім того, на думку Михайла Басараба, вочевидь, буде ухвалено окремий закон щодо мов нацменшин.

 

 

А після цього бачиш потрошенківські бигморди з його брехнею про мову і розумієш, що потрох ПРОТИ України та української мови!

Змінено користувачем vkhavr2
Link to comment
Share on other sites

Закон  потрібний,  ясна  річ.

Але  я  собі  так  думаю,  що  тепер  буде  робити  Юлія  Тимошенко?  Так  як  вона  паплюжить  українську  мову,  не  паплюжить  ніхто.  Навіть  Азаров  не  конкурент.

Чи  є  в  законі  пункт - Кримінальна  відповідальність  за  знущання  з  мови? 

Link to comment
Share on other sites

Так Петіни дружбани і не давали працювати меру. "Зіжруть", пля! Имя сИстра, имя?©

іди німецьку вчи, пригодиться...

 

ну і шоб два раза не вставать.....тадаааам... фанфааари...

спеціально для дятька сіті...

Link to comment
Share on other sites

Закон  потрібний,  ясна  річ.

Але  я  собі  так  думаю,  що  тепер  буде  робити  Юлія  Тимошенко?  Так  як  вона  паплюжить  українську  мову,  не  паплюжить  ніхто.  Навіть  Азаров  не  конкурент.

Чи  є  в  законі  пункт - Кримінальна  відповідальність  за  знущання  з  мови? 

+======================================================+

І де це "паплюження" української Юлею? Тіко конкретно!

Link to comment
Share on other sites

іди німецьку вчи, пригодиться...

 

ну і шоб два раза не вставать.....тадаааам... фанфааари...

спеціально для дятька сіті...

 

А дарма, вставати і відривати п'яту точку від стільця тре якомога частіше. Целюлітну дупу тре хоч так тренувати. Бо буде, як у тому віршику:

 

Жопа мєтр на мєтр

Как вітріна магазіна продовольствєнного...  :gigi:

 

зі

Так що там з жерунами Терещенка? Прізвища будуть?

Link to comment
Share on other sites

+======================================================+

І де це "паплюження" української Юлею? Тіко конкретно!

Та  то  вже  і  кури  знають.  Вас  не  разить  її  "українська"?  Отак  направду,  скажіть. 

Вам  мабуть  не  болить,  так  як  мені. 

Азаров  як  калічив  мову,  то  видно  було,  що  знає,  що  не  вміє  і  навіть  ніяковів.  А  тут  повне  невігластво,  бо  вже  стільки  писалося  про  ту  кааліцію,  що  можна  вже  було  навчитися,  бо  це  елементарно.  Але  ж  ні -  паплюжить  дальше.  А  що  казати  про  ті  її  "грошИ"? Не  вимовить,  біда,  "і"  після  шиплячої. 

А  "!апазиция",  "галасувати",  яке  зовсім  міняє  значення  слова...А, вже  є  і  "зубажіня".

Юльки,  навчіть  мамку  казати  слово  "злидні".  Може  таке  потрафить  вимовити.

 

Ліпше  б  вона  говорила  російською  чи  івритом  з  перекладачем.  То  було  б  милосердніше  щодо  мови  і  наших  вух.

Змінено користувачем shpylka
Link to comment
Share on other sites

Якщо вона своєю рідною мовою, івритом, заговорить так, як українською,

то юдеї їй таку "стіну плачу"  влаштують, що мало не буде. 

Змінено користувачем Святослав_
Link to comment
Share on other sites

Якщо вона своєю рідною мовою, івритом, заговорить так, як українською,

то юдеї їй таку "стіну плачу"  влаштують, що мало не буде. 

І  так  би  кожен  народ  зробив  за  свою  мову,  бо  то  святе.

Думаю,  що  хтось  тепер  знайдеться  таки  і  закриє  їй  рот,  "  з  нагоди"  нового  закону.

Змінено користувачем shpylka
Link to comment
Share on other sites

Та  то  вже  і  кури  знають.  Вас  не  разить  її  "українська"?  Отак  направду,  скажіть. 

Вам  мабуть  не  болить,  так  як  мені. 

Азаров  як  калічив  мову,  то  видно  було,  що  знає,  що  не  вміє  і  навіть  ніяковів.  А  тут  повне  невігластво,  бо  вже  стільки  писалося  про  ту  кааліцію,  що  можна  вже  було  навчитися,  бо  це  елементарно.  Але  ж  ні -  паплюжить  дальше.  А  що  казати  про  ті  її  "грошИ"? Не  вимовить,  біда,  "і"  після  шиплячої. 

А  "!апазиция",  "галасувати",  яке  зовсім  міняє  значення  слова...А, вже  є  і  "зубажіня".

Юльки,  навчіть  мамку  казати  слово  "злидні".  Може  таке  потрафить  вимовити.

 

Ліпше  б  вона  говорила  російською  чи  івритом  з  перекладачем.  То  було  б  милосердніше  щодо  мови  і  наших  вух.

 

Та  то  вже  і  кури  знають.  Вас  не  разить  її  "українська"?  Отак  направду,  скажіть. 

Вам  мабуть  не  болить,  так  як  мені. 

Азаров  як  калічив  мову,  то  видно  було,  що  знає,  що  не  вміє  і  навіть  ніяковів.  А  тут  повне  невігластво,  бо  вже  стільки  писалося  про  ту  кааліцію,  що  можна  вже  було  навчитися,  бо  це  елементарно.  Але  ж  ні -  паплюжить  дальше.  А  що  казати  про  ті  її  "грошИ"? Не  вимовить,  біда,  "і"  після  шиплячої. 

А  "!апазиция",  "галасувати",  яке  зовсім  міняє  значення  слова...А, вже  є  і  "зубажіня".

Юльки,  навчіть  мамку  казати  слово  "злидні".  Може  таке  потрафить  вимовити.

 

Ліпше  б  вона  говорила  російською  чи  івритом  з  перекладачем.  То  було  б  милосердніше  щодо  мови  і  наших  вух.

+=======================================================+

Ясно, як брехала: юлясука, а дрищ - цяця, то й досі темник не змінили...

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...