Перейти до змісту

Recommended Posts

  • Replies 879
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Не дарма "велике будівництво" кладе автобани на Луганськ за мільярди гривень.

Фокін дав інтерв'ю Странє https://strana.ua/articles/interview/286835-intervju-s-vitoldom-fokinym-pro-donbass.html
"...сегодня, чтобы прекратить войну и уберечь жизнь бойцов и командиров, моя позиция - нужно объявить всеобщую амнистию, провести выборы, решить вопрос особого статуса отдельных районов, а лучше - всего Донбасса."

Link to comment
Share on other sites

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування планує завтра розглянути звернення голови української делегації у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леоніда Кравчука щодо постанови про призначення місцевих виборів.

Рассмотрение Верховной Радой Украины законопроекта об изменениях в закон о выборах, поданного гражданином Украины Кравчуком Леонидом Макаровичем есть прямое нарушение Конституции и Законов Украины, грубое попрание норм Закона "Про Регламент Верховної Ради України".

Согласно требованиям упомянутого регламента ВР, правом законодательной инициативы принадлежит Президенту, народным депутатам и Кабинету министров Украины. (ст. 18 Закона  "Про Регламент Верховної Ради України" )

Кравчук Леонид Макарович не является ни одним из утвержденных Законом субъектом законодательной инициативы. Кравчук Леонид является руководителем Трехсторонней контактной группы имеющей статус неофициального совещательного образования, согласно указа президента №302/2020.

Даже вынесение данного вопроса на рассмотрение Верховной Рады является сознательным нарушением конституциональных и законодательных норм и должно повлечь персональную ответственность должностных лиц.

Link to comment
Share on other sites

Та ніхєра фокін більше не пропонує, ніж вимагає хуйло. Якби ПЄС уважніше слідкував за ситуацією з автобанами, заміною місцевої влади в містах поблизу лінії розмежування на ВЦА і скасуванням там виборів, міг вже раніше почати реагувати, а не лише після слів цієї потвори.30.08.20 16:58 Турчинов: Якщо Фокіна та Кравчука не буде негайно відкликано з ТКГ, – це означатиме, що вони озвучують узгоджені з владою тези

Якщо Фокін і Кравчук не будуть негайно відкликані з ТКГ та проти них не будуть відкриті кримінальні справи, – це означатиме, що вони озвучують узгоджені тези "зеленої влади".
 
30.08.20 15:34 Представник України пропонує росіянам більше, ніж вони просять, - "Європейська Солідарність" про заяву Фокіна
Заява першого заступника голови Тристоронньої контактної групи Вітольда Фокіна про можливість проведення виборів в ОРДЛО, загальної амністії і "особливого статусу" – це план демонтажу української державності. Якщо в Мінських угодах ідеться про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, Фокін пропонує особливий статус для усього Донбасу. Тож представник України у переговорній групі пропонує росіянам навіть більше, ніж вони просять.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Готуймося до "рехверендуму" щодо "реінтеграції" України в лугандон і амністії орків. Учора в Голосі пісяли в потолок від радощів, що комітету на схвалення не вистачило 1 голосу. Діти, блін.

Соцопитування то не референдум

Link to comment
Share on other sites

Дебальцево не хочуть звільнити? :X 

 

Глава непризнанной Донецкой народной республики Денис Пушилин отдал приказ нанести удар по инженерным сооружениям украинских военных в районе населенного пункта Шумы у линии разграничения. По его версии, они возведены в нарушение договоренностей. Господин Пушилин призвал военных покинуть эти сооружения.

«Мною принято решение издать приказ об открытии огня по незаконно возведенным инженерным сооружениям в районе населенного пункта Шумы (600 метров северо-восточнее населенного пункта Шумы — район вновь оборудованных украинских позиций)»,— говорится в заявлении господина Пушилина на сайте главы ДНР. Он утверждает, что требовал от украинских военных закопать вырытые в июле траншеи и «не устраивать дальнейших провокаций» для срыва перемирия. Украинская сторона эти требования проигнорировала, утверждает глава ДНР. В заявлении не уточняется, есть ли там какие-то другие сооружения.
Глава непризнанной республики заявил, что ДНР не нужны «человеческие жертвы» и не нужен «срыв перемирия». «Призываю украинскую сторону с 8:00 часов 7 сентября 2020 года обеспечить отсутствие личного состава в указанном районе... Мы хотим только соблюдения достигнутых договоренностей»,— подчеркнул он.

Link to comment
Share on other sites

Украинская сторона инициирует внеочередное заседание контактной группы по урегулированию ситуации на Донбассе в режиме видеоконференции в воскресенье из-за озвученного со стороны непризнанной ДНР намерения уничтожить инженерные сооружения украинской стороны у линии разграничения в районе населенного пункта Шумы. Об этом заявил глава МИД Дмитрий Кулеба в субботу в эфире телеканала «Прямой».
«Наш президент был проинформирован об этом, он чрезвычайно обеспокоен этим. Мы сразу сделали шаг в ответ: мы, Украина, созываем заседание внеочередное Трехсторонней контактной группы буквально на завтра», — сказал он.

Link to comment
Share on other sites

В 13.30 обстрелян из автоматического гранатомета опорный пункт ВСУ близ Марьинки под Донецком. Ранен один военнослужащий, его состояние стабильное.

В 15.55 близ села Новгородское подорвалась на мине автоцистерна АРС-14, которая выехала к месту тушения пожара. Двое военнослужащих ранены, один из них в тяжелом состоянии.

В 17.15 близ села Крымское Новоайдарского района от выстрела снайпера погиб военнослужащий ВСУ.

 

 

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Єрмачата-кравчучята вкінець йопнулись - лугандонські абізяни приїдуть інспектувати наші позиції!  ;o  :X 
п.с. І коцапи інспектуватимуть також!

Абізяни знущаються з наших хуйлоферштейнерів.


B-) 10.09.20 15:51 Найманці РФ обстріляли ділянку біля селища Шуми, де повинна була пройти зустріч представників СЦКК та ОБСЄ, - пресцентр ООС
Російські найманці в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі в четвер, о 14:15, відкрили вогонь зі стрілецької зброї по українських позиціях у районі населеного пункту Шуми, Донецька область.


10.09.20 15:11 Інспектування в районі Шумів сьогодні не буде, окупанти висувають нові суперечливі вимоги, - Міноборони
Те, що Україна погодилася показати реальні факти в районі н. п. Шуми, викликало в окупантів шок і хаотичне метання. Вони висувають нові суперечливі вимоги. Сьогодні інспекцію провести неможливо.


10.09.20 15:05 "Одноразового інспектування" позицій ЗСУ під Шумами не буде в зв'язку з постійною зміною запитів російської сторони, - ОП
Україна не погодиться з деструктивними спробами зірвати мирний процес.

10.09.20 14:58 Депутати Львівської облради вимагають скасувати "спільні інспекції" на Донбасі й замінити учасників ТКГ. ДОКУМЕНТ
Депутати Львівської обласної ради прийняли звернення до президента із закликом скасувати "спільні інспекції" в районі населеного пункту Шуми на Донбасі й відкликати з ТКГ Кравчука і Фокіна. Якщо Зеленський не прислухається - можуть звернутися до Верховної Ради для початку процедури імпічменту.

10.09.20 14:32 Росія і бойовики висунули неузгоджені вимоги щодо зустрічі в районі села Шуми, - ЗМІ
Українська сторона в Тристоронній контактній групі (ТКГ) звернулася до представників ОБСЄ з пропозицією відмовитися від запланованої на четвер зустрічі в районі населеного пункту Шуми в зв'язку з неузгодженими раніше вимогами російської сторони і "запрошених з ОРДО".

 
10.09.20 13:33 Військовослужбовці з Шумів не вірять, що на їхні позиції пустять бойовиків і кажуть, що це буде приниженням, - ТСН. ВІДЕО
Українські військові до останнього не вірять, що на їхні позиції на передовій пустять бойовиків. Кажуть, що це буде не тільки приниження для них, а й для всіх українських військ.


10.09.20 13:25 "Слуга народу" Яременко про "інспекцію" в зоні ООС: Представник СЦКК роздивлятиметься українські позиції в бінокль
Представники найманців РФ не перебуватимуть на позиціях українських військових у районі села Шуми під час інспекції, узгодженої вчора в Тристоронній контактній групі.
 
10.09.20 12:55 Турчинов: Будь-який військовий злочинець, що з'явиться в зоні відповідальності Об'єднаних сил, відповідно до закону - повинен бути знищений або затриманий
Більшого злочину та національного приниження, ніж дозволити "перевіряти" наших військових тим, хто їх вбиває, хто сьомий рік поспіль веде проти нас війну, руйнує наші міста і села, знущається над нашими громадянами, годі собі й уявити.

10.09.20 12:41 "На 7-му році війни домовитися про спільне патрулювання з бойовиками, це як на 7-му році зґвалтувань домовитися з насильником про спільний похід до психолога", - "слуга народу" Наталуха
"Слуга народу" Дмитро Наталуха скептично поставився до домовленостей про спільне патрулювання з найманцями РФ.

10.09.20 11:42 Українським солдатам не повідомляють, що у складі "інспекції" будуть військовослужбовці РФ, огляд позицій ЗСУ призначено на 14:00, - Бутусов
Противник підняв над районом "інспекції" в Шумах безпілотні розвідники, а також висунув на передові позиції групу спостерігачів і снайперів.


10.09.20 09:56 Сьогодні увечері ветерани пікетуватимуть ОП на знак протесту проти домовленостей про інспектування ворогом позицій ООС
Домовленості ТКГ про інспектування українських позицій ворогом - це державна зрада. Таке рішення має бути скасовано. Осіб, причетних до підписання цієї домовленості, потрібно відкликати з ТКГ, а зрадників Кравчука і Фокіна передати до суду.

10.09.20 09:28 Той, хто ліквідує російського генерал-майора Вахітова під час "інспектування" позицій ЗСУ, заслужить пошану і повагу, - Бутусов
Штаб операції ООС не отримав письмового наказу на проведення "інспекції" позицій ЗСУ, а для історії і для кримінальної справи потрібен письмовий наказ, щоб було видно, хто несе відповідальність і хто "гарантує безпеку" росіянам.


10.09.20 09:02 Білозерська про "спільне інспектування" українських позицій у Шумах: Зеленський так і не зрозумів, що мир за всяку ціну - це капітуляція
Озброєні російські найманці, по суті - ті самі "вагнерівці", вже вважаються у нас "стороною".

10.09.20 08:38 Допуск на українську територію терористів "ДНР" фактично означає їх легітимізацію, - "Голос" вимагає скасувати дозвіл на "інспекцію"
Партія "Голос" вимагає від президента України негайно скасувати рішення про допуск на українську територію військової інспекції терористичної організації "ДНР".

10.09.20 08:17 "Слуга народу" Чернєв: Рішення про інспектування ворогом позицій 503-го батальйону в Шумах - антиукраїнське
Нардеп "Слуги народу" Єгор Чернєв прокоментував "ганебне рішення ТКГ щодо спільного патрулювання в Шумах".

09.09.20 23:47 Офіцер ЗСУ Штефан про спільне інспектування біля Шумів: Йти на домовленості з терористами неприпустимо
Не можна домовлятися з терористами, реагувати на їхні заяви і виконувати вимоги.
 
09.09.20 22:58 Кравчук про участь найманців РФ в інспектуванні біля Шумів: "Для досягнення миру великих компромісів не буває"
Голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук прокоментував домовленості ТКГ про участь найманців РФ у спільній інспекції позицій ЗСУ біля Шумів на Донеччині. 

09.09.20 20:11 Казанський про спільне інспектування біля Шумів: Компроміси мають сенс, якщо вони обопільні. Якщо на поступки йде одна сторона, це називається інакше
Попри те, що спостерігачі з ОБСЄ підтвердили, що жодних порушень умов перемир'я з української сторони не було, делегація погодилася провести спільне інспектування позицій Об'єднаних сил в районі села Шуми з представниками найманців РФ.

09.09.20 16:27 У районі селища Шуми буде спільне інспектування за участі ОБСЄ, про це домовилися в ТКГ, - ОП
Учасники консультацій Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі домовилися про спільну інспекцію в районі населеного пункту Шуми за участі представника координатора від ОБСЄ.
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

10.09.20 13:51 Інспекція позицій ЗСУ в районі селища Шуми тимчасово скасовується, - джерело в Офісі президента

 

Інспекція позицій Збройних сил України в районі селища Шуми за участі представників ОБСЄ 10 вересня не відбудеться і поки що тимчасово скасовується.

 

Про це з посиланням на Інтерфакс-Україна повідомляє Цензор.НЕТ

"Інспекції сьогодні не буде. Вона не переноситься, а поки тимчасово скасовується", - розповіло джерело в Офісі президента України.

Співрозмовник зазначив, що представники терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" перебували в складі Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) ще з 2014 року, а їх участь у переговорах визначена Мінськими домовленостями, підписаними ще п'ятим президентом України Петром Порошенком.

 

"Зараз вони присутні в ТКГ. Хоча не мають юридичної сили. Україна не веде діалогу з терористами, тому президент України безпосередньо говорить із президентом РФ. Адже за столом переговорів може бути тільки Росія, яка і є агресором. Але з цим надбанням, підписаним Петром Порошенком, треба щось робити", - зазначив він.

В ОП наголосили, що йде пошук грамотних юридичних рішень, щоб закінчити війну на Донбасі й зберегти суверенітет і територіальну цілісність України.

Link to comment
Share on other sites

В ОП наголосили, що йде пошук грамотних юридичних рішень, щоб закінчити війну на Донбасі й зберегти суверенітет і територіальну цілісність України.

Угу, "пілітє Шура, пілітє - оні золотиє". Єрмачок хоче і рибку, і на куй, але не вийде

Link to comment
Share on other sites

Історія зі злиттям операції з вагнерівцями непомітно набула скандального реалізму. :X Спочатку до Бутускіна підключився Богдан, а тепер Луц з Турчем


10.09.20 19:22 Турчинов: Спецоперація українських спецслужб дала можливість зібрати докази прямої причетності керівництва РФ до війни проти України. ВIДЕО
Попри те, що на етапі фінальної частини було зірвано операцію наших спецслужб з арешту російських військових злочинців, було зібрано достатньо матеріалів, які доводять пряму причетність до збиття українських військових літаків та голландського "Боїнгу" МН-17 найвищого військово-політичного керівництва РФ.
 
10.09.20 16:52 Прокурори підготували 26 підозр, які повинні були вручити "вагнерівцям" після прибуття в Україну, - Луценко
Колишній Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що напередодні прибуття "вагнерівців" в Україну прокурорами були підготовлені для них 26 підозр.

10.09.20 16:03 Офіцери СБУ готові свідчити у справі "вагнерівців" перед парламентською ТСК, - Турчинов
Офіцери спецслужби, які брали участь у спецоперації із затримання "вагнерівців", готові дати свідчення Тимчасовій слідчій комісії, якщо вона буде створена в парламенті.

10.09.20 15:22 Керівництво держави намагається знищити матеріали справи "вагнерівців", - Турчинов. ВIДЕО
Екссекретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що матеріали справи щодо так званого угруповання "ПВК Вагнер" намагаються знищити, щоб приховати зрив спецоперації.
Link to comment
Share on other sites

Богдан, Луц и Турч делают заявления Бутусова более реальными? Как по мне - дело в статусе "верю/не верю" не становится более реальным от этого. Это уже вопрос скорее религии, чем науки - кто хочет верить - верит, кто не хочет - не верит. Это как кот Шредингера

Link to comment
Share on other sites

Наведена ними усіма легенда занадто детальна і містить забагато інформації для звичайної качки.

Богдан, Луц и Турч делают заявления Бутусова более реальными? Как по мне - дело в статусе "верю/не верю" не становится более реальным от этого. Это уже вопрос скорее религии, чем науки - кто хочет верить - верит, кто не хочет - не верит. Это как кот Шредингера

Вище по гілці ще інтерв'ю "координатора" операції є. Знов таки, забагато там деталей, як на звичайний фейк.  https://uapolitics.com/index.php?/topic/37685-minsk-3/page-23&do=findComment&comment=1175036

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

В данном вопросе я больше доверяю официальным органам и госдепу которые молчат, чем неизвестным мне людям которых никто кроме интервьюера не знает. Огромное поле для манипуляции.
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...