Перейти до змісту

Рейтинги. 7-10 червня.


tom_cat

Recommended Posts

https://smc.org.ua/news/opytuvannya-vasha-dumka-7-10-chervnya-2019-roku/

 

Аудиторія: населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, типом населеного пункту та регіоном. Вибіркова сукупність: 2001 респондент. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: 2,3%.

Терміни проведення дослідження: 7-10 червня 2019 р.

  • Згідно результатів опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень імені О. Яременка та Центром «Соціальний моніторинг» 7-10 червня 2019 року, 58% опитаних висловили однозначну готовність взяти участь у голосуванні на дострокових виборах до Верховної Ради 21 липня 2019 року, а 27% зазначили, що швидше за все голосуватимуть. 4% опитаних заявили, що скоріше за все не братимуть участі в голосуванні, а ще 7% однозначно не планують голосувати. 3% опитаних не визначилися з планами щодо участі у дострокових виборах.
  • В рейтингу електоральних симпатій серед політичних сил лідируючу позицію продовжує займати партія «Слуга народу», яку планують підтримати 49,8% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. Прохідний бар’єр також долають «Опозиційна платформа – За життя» (10,3%), «Батьківщина» (9,0%), «Європейська Солідарність» (8,7%), партія «Голос» (5,9%). Наближаються до 5%  «Громадянська позиція» та «Сила та честь» (по 4%).

Snymok-20-1.png

  • Серед політиків, яких хотіли б бачити у складі нової Верховної Ради перші місця посідають Анатолій Гриценко (43%), Святослав Вакарчук (38,1%) та Юлія Тимошенко (36%).

Snymok-20-4.png

  • Перші дії В. Зеленського на посаді Президента України підтримують 54% опитаних. Лише 8% не підтримують та скоріше не підтримують перші кроки новообраного Президента, а 35% опитаних вважають, що поки що зарано давати оцінки. 4% не змогли визначитись зі своїм ставленням до дій В. Зеленського.

Snymok-20-3.png

  • 34% опитаних покладають великі надії на те, що В. Зеленський змінить ситуацію в країні на краще. Майже стільки ж респондентів (33%) мають певні надії щодо цього, а 16% опитаних мають слабкі надії. 15% майже не мають особливих надій. 3% опитаних не визначились із відповіддю. Частка респондентів, які покладають на В. Зеленського великі надії, більше серед молоді (51%) та на Сході України (43%).
  • На думку 37% опитаних, протидія старих політиків є основною проблемою, здатною завадити В. Зеленському змінити стан справ у країні на краще. 21% вважає, що такою проблемою є брак досвіду, 12% – залежність від олігархів, 8% – погане, непрофесійне та безпринципне оточення, 7% – відсутність команди, 5% – відсутність плану і бачення майбутнього України, 4% – відсутність своєї партії у Верховній Раді, 2% – відсутня або неправильна ідеологія.
  • Серед пов’язаних із президенством В. Зеленського ризиків опитаними найчастіше називались посилення ролі олігархів (14%), встановлення непрофесійної влади (12%) та економічну кризу, інфляцію та зубожіння (12%). 8% бачать ризик у потраплянні в залежність від Росії, 8% – у загостренні ситуації на Сході країни.
  • 43% опитаних назвали переговори та компроміс із керівництвом Росії, а також так званих «Л/ДНР» основним шляхом, яким можна домогтися миру на Донбасі. 31% вважає, що потрібно поєднувати військове стримування «Л/ДНР» із міжнародними санкціями проти Росії. 7% виступають за військовий шлях встановлення миру (активні наступальні дії). Інші 7% вважають, що конфлікт необхідно заморозити, відгороджуючись від «Л/ДНР» та не визнаючи їх офіційно. 11% опитаних не змогли визначитись зі своїм баченням шляху встановлення миру на Донбасі.
  • Ідея переговорів користується найбільшою підтримкою в усіх макрорегіонах, окрім Заходу України (де його обрали 24%). Зокрема, найбільша його підтримка спостерігається серед опитаних з Півдня (70%), Донбасу (62%) та Сходу (49%). Військово-дипломатичний шлях підтримує понад 51% респондентів із Заходу України, але тільки 11% опитаних в південних областях та 12% – на Донбасі. Найвища підтримка військового шляху встановлення миру на Донбасі спостерігається в Центрі (12%) та на Донбасі (10%).
Link to comment
Share on other sites

Звідкіля такий антирейтинг? Майже, як у Підри

 

Высосаный из одного места теми, кто при одном упоминании возвращения Миши в большую политику ссыться соляной кислотой  B-)

Link to comment
Share on other sites

Звідкіля такий антирейтинг? Майже, як у Підри

 

Так ото мені теж дивно. Коли я писала, що за Міхо не голоснуть - то я щось таке і мала на увазі, але не з такими цифрами....

Link to comment
Share on other sites

До Саахова у список добра компанія підібралася. Сакварелідзе, Доній, Лановий, мер Глухова Терещенко

 

Please wait.. Loading

Недостреленный мафией замначальника полиции, тетка-антикоррупцинерка, разоблачившая махинации в назк,

в общем кск сказал Миша - волкодавы, которые будут САДИТЬ,  а не рассказывать сказки....

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

СН почала потрохи втрачати.

Середа, 26 червня 2019, 13:32 • Анжеліка Зенова • 720
За партію "Слуга народу" готові проголосувати понад 40% виборців


КИЇВ. 26 червня. УНН. За партію “Слуга народу” готові проголосувати понад 40% виборців. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Фондом “Демократичні ініціативи” спільно з соціологічною службою Центру Разумкова, передає УНН.
“Лідером виборчих перегонів з великим відривом є партія „Слуга народу“ — 33,6% серед усього населення і 42,7% серед тих, хто піде на вибори і визначився з вибором”, — йдеться у повідомленні.
Крім того, долають виборчий бар’єр партії “Опозиційна платформа “За життя” (9,5% серед усіх і 10,5% серед тих, хто визначився), “Батьківщина” (9,3% серед усіх і 10,2% серед тих, хто визначився); “Європейська солідарність” (відповідно, 8,9% серед усіх і 9,8% серед тих, хто визначився); “Голос” (5,8% серед усіх і 6,4% серед тих, хто визначився).
Зазначається, що на межі проходженн партія “Сила і честь” (4,1% серед усього населення і 5,2% серед тих, хто визначився з вибором), має шанси досягти потрібного результату партія “Громадянська позиція” (3,7% серед усіх і 4,1% серед тих, хто визначився).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

На нас очікують веселі часи. Веселіше ще не було. Навіть за шаленої переваги СН, з урахуванням мажоритарки вони навряд наберуть набагато більше третини загального складу. Якщо від Батьківщини буде знов людей 20, цього буде недостатньо для формування коаліції. А в кого буде достатньо? Так ото ж.  :(

План мафії ротувати обісрамшихся "євроінтеграторів" Пороха на класичну колону хуйла таки має шанси спрацювати і цього разу, але з набагато гіршими наслідками для України.

 

https://censor.net.ua/news/3136643/sluga_naroda_op_za_jittya_evropeyiskaya_solidarnost_i_batkivschina_preodolevayut_5_barer_opros_kmis ...по отношению к тем, кто определился (собственно, именно эти показатели ближайшие к возможным результатам выборов), то получим результаты, согласно которым сейчас пройти в парламент наибольшие шансы имеют 6 партий, отмеченные ниже:

48,5% проголосовали бы за партию "Слуга народа",
14,1% - за партию "Оппозиционная платформа - "За Життя",
9,2% - за партию "Европейская Солидарность",
6,2% - за партию "Всеукраинское объединение "Батькивщина",

4,4% - за партию "Голос",
4,1% - за партию "Сила и Честь",
2,5% - за партию "Оппозиционный блок",
2,4% - за Радикальную партию Олега Ляшко,
2,3% - за "Украинскую стратегию Гройсмана",
1,8% - за партию "Гражданская позиция",
1,6% - за партию "Свобода",
1,6% - за "Партию Шария",
0,7% - за "Самопомич",
0,1% - за Аграрную партию.

Link to comment
Share on other sites

 

 

То Рейтинг сьогодні чомусь червневі опитування опублікував. То старе і вже не актуальне.

Link to comment
Share on other sites

Так нові кнури лізуть.

 

Якщо ці прогнози справдяться, і бидло піде за зеленою наркотою, то буде ще одна революція. 

Яку знову зробить 5% тих. хто живе не телевізором. а своєю головою. 

Змінено користувачем Святослав_
Link to comment
Share on other sites

Головне кнура скинули!

Хто живе головою, а не сосудом з росою, знає неспростовну істину - кнур скинув себе сам. Він і лише він забезпечив Зеленському 72,6%, оскільки сам Вова для цього нічого не зробив, окрім ги-ги бла-бла на сторонні теми по телевізору.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

То Рейтинг сьогодні чомусь червневі опитування опублікував. То старе і вже не актуальне.

Тому що "...Дослідження проводилося Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту (IRI)."

Воно ширше за звичайні, швидко не робиться.

Link to comment
Share on other sites

Хто живе головою, а не сосудом з росою, знає неспростовну істину - кнур скинув себе сам. Він і лише він забезпечив Зеленському 72,6%, оскільки сам Вова для цього нічого не зробив, окрім ги-ги бла-бла на сторонні теми по телевізору.

Скинув  себе  Порошенко  чи  його  контра  скинула - це  вже  не  важно.  Але  чому  Юлька ( така  досвідчена,  зовсім  не  відгодована  і  на  100 % правильна )  до  табуретки  не  дісталася,  а  її  обскакав  Зелепуш?  Роз ясніть  феномен.

А  воно  з  тієї  ж  опери.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Ви доконаних фактів не сприймаєте

:lol2:

Пуйлівських?  Звісно,  що  ні.  У  мене,  на  відміну  від  юлькашні,  своя  голова  на  плечах  є.  І  знаю,  звідки  ноги  ростуть  в  того  феномена.  ;)  У  мене пазлик  нормально  складається:  і  щодо  "сам  себе  скинув" і   щодо  "недопригнула",  а  у  вас

логіка  купи  не  тримається,  тому  і  згадуєте  про  коней.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...