Перейти до змісту

Давит падла на Украину хоть ты тресни!


Silentio

Recommended Posts

Додік виглядав зачмореним.

 

Роки... Може ще й тому, що Зелька своєю надживою мімкою втомлює. В нього так рухливе обличчя, що дивитися на нього довго - досить важко :gigi:

 
Link to comment
Share on other sites

Щодо преси, ще звісно мушу визнати,  що за останні 5-8 років СNN як і ФОКСи стали повністю партійним телебаченням.

 

Як раніше, навіть якась цікава інфа від Фоксів майже завжди супроводжувалася словами "але зважте на те, що це "ФОКС Ньюз", то тепер те ж саме кажуть і про СNN. І це прикро. Втім, кореспондентська мережа і прямі репортажі в них як і раніше на висоті. А "аналітику" що там, що там тре сприймати досить скептично.

 

Втім, це  все не відміняє їх сили впливу на відповідні аудиторії. Не рахуватися з цим, а тим більше оголошувати пряму війну ЗМІ може тіки кінчений довбойоб.

 
Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Трамп – Зеленському: Сподіваюся, ви з Путіним вирішите вашу проблему :fp1:

3667 переглядів
Середа, 25 вересня 2019, 23:11

 

 

В цій фразі воно все :fp1:  "ВАШУ ПРОБЛЕМУ!?" Тобто порушення всіх міжнародніх договорів, збройний напад на суверенну країну, анексія її території, постійна збройна і ресурсна підтримка кремінального анклаву - то є тільки проблема України??? Ну не підарас!

 

Чи хтось ще хоче з притомних людей, аби це опудало було ще 4 роки президентом США?

 

Багато грошей воно вклало... Та їх з тебе витягнув Конгрес. Чому воно Бєнє Нутянаху не скаже - що палестинські терористи та іранські ракети - то тільки твоя проблема. І не рахує для нього америкнаських грошей аби тільки хабад не розізлився. Альо Додік, Бєня Коломойський - це теж хабад! Так будь же хоч в чмоусь послідовним :weep:

 

 
Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Природно для такого візиту.

Сіленнтіо, ти Небоженка сьогоднішнього в укрлайфі глянь на досугє!

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

WP-Besos dog to attack opponent,rag

NYT-same sh..t.

The New York Times (NYT) managing editor recently declared in a secretly taped meeting that, having failed to make the Russia hoax stick for the last three years, they will be focussing on racism, white supremacy, and white nationalism as the biggest threats to America for the next two years. Anything goes to bring down the President. It is not about truth. Or news. It’s about political ideology and McCarthyite smear tactics.

all corporate news  -partisan

Link to comment
Share on other sites

Природно для такого візиту.

Сіленнтіо, ти Небоженка сьогоднішнього в укрлайфі глянь на досугє!

Глянув. Молодець. Розуміє тренди.

 

Розуміє чому деми почали політичну процедуру імпічменту саме тепер.

Розуміє роль свідків і спецслужб, хоча тільки дотично її згадав.

Розуміє небезпеку Додіка і його ідеології для світової стабільності.

Розуміє, що Штати сьогодні  - хвора країна.

 

Я не хочу казати публічно все, що знаю і передбачаю щодо ролі України в майбутній президентській кампанії в Штатах.

Скажу одне найближчим часом буде істотно посилена резидентура сіайей та штат військової розвідки  в Києві.

З"являтимуться також більше агентів впливу як в публічному так і не публічному просторі. Висновки робіть самі.

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

 

А Зелька наче вижатий лимон...

eda990a-clipboard01.jpg

 

 

 

нічого дивного, занадто довго був королем на сцені, а тут він всього один з персонажів, це приблизно, як розстрілювати мішені на полігоні, а потім попасти на війну, де мішені стріляють в тебе

Link to comment
Share on other sites

:tu:  :D

 

Навіть американський комік розуміє, наскільки "пройобаною була країна"© попередньою гівноелітою, що народ нарешті обрав коміка у намаганні розірвати замкнене коло, і щось змінити. І лише жопомиям, переважна більшість яких є упоротими петярасами, оте розуміння недоступне. 

 

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

що народ нарешті обрав коміка у намаганні розірвати замкнене коло

Це говорить про великий інтелектуальний потенціал народу, який голосує за Зебілів. Але обрали - дивіться сватів.

Link to comment
Share on other sites

Це говорить про великий інтелектуальний потенціал народу, який голосує за Зебілів. Але обрали - дивіться сватів.

 

Знову пану жопомию народ не такий. Був вибір між можливо поганим, і завідомо дуже поганим варіантом, яким був Рошен. Щодо того, за кого голосує "мудрий народ", то у країні, де всі змі належать кільком олігархам, і є засобами інформаційної війни проти власного народу і політичних конкурентів, за невеликим виключенням, інакше бути не може.

Link to comment
Share on other sites

Вибори кажуть шо я правий.

 

Вибори кажуть, що незважаючи на підкуп, адмінресурс і медіапідтримку сивого мудака, у людей вистачило клепки у голові не наступати на ті ж самі граблі вдруге. Що залишається петярастам? Тихо скиглити по кутках і тішити себе надіями, що все буде ще гірше. Ну не дебіли?  :gigi:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Вибори кажуть, що незважаючи на підкуп, адмінресурс і медіапідтримку сивого мудака, у людей вистачило клепки у голові не наступати на ті ж самі граблі вдруге.

Мутрий народ обрав Юзіка, хвотографа, кумів і сватів  :tu:

Link to comment
Share on other sites

Мутрий народ обрав Юзіка, хвотографа, кумів і сватів  :tu:

 

... і послав нахуй Ківалова, Пашинського, Жеваго, Кононенко, Ляшка, Добкіна та решту достойників. Розумію, що вони тобі більше до душі

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ну шо, вже викликали в Конгрес для дачі свідчень призначеного Додіком 2 місяці тому директора розвідки замість нелояльного Дена Коутса. Він намагався притримати доповідь агента, який помітив у розмовах Додіка з українським керівництвом ознаки зловживання владою задля особистих цілей.

 

Також дав згоду дати свідчення сам агент, якій надіслав доповідну записку. Передбачаю допит і інших агентів, які сигналізували про порушення Додіком не тільки у випадку з українським кейсом, бо це не єдиний впадок, коли його підозрюють у зовживанні владою. Переконаний викличуть і самого Коутса, й інших керівників підрозділів, які постраждали через нелюбов Рудого до Національної розвідки зокрема і до всіх тих, хто стримує його ідіотичні, хоча може і не безкорисливі пориви діяти із іноземними лідерами всупереч інтересам США.

 

Ну Зєльке, Педпі, Гуцику теж приготуватися до бесіди із сенаторами  B-)

Link to comment
Share on other sites

і сенатори звітуються перед украінською діаспорою: 

 

Dear --,

 
Given your interest in countering Russian aggression and supporting our ally Ukraine, I wanted to provide you with an update on my efforts in the United States Senate.
 
Recently, in response to media reports that the Trump administration was withholding vital security assistance funds pending a further review of the policy by the administration, my colleagues on the Senate Ukraine Caucus and I wrote a letter to Office of Management and Budget Director Mick Mulvaney, urging the Trump administration to release $250 million in previously authorized military security assistance for Ukraine. Over the next few days, I spoke with Secretary of Defense Mark Esper, Vice President Pence, and President Trump in an effort to get these funds released. These efforts would prove to be successful.
 
 
Security assistance funding is vital to Ukrainian military efforts toward countering Russian aggression and maintaining its territorial integrity. Additionally, I strongly support President Trump’s position that our NATO allies, and especially our European allies in the region, can and must provide more military support to Ukraine. Our military aid enables Ukraine’s ability to defend itself, but increased European security assistance is also crucial, and would make our support more effective. I appreciate the President’s action.
 
I have a proven record of advocating for the increase of Ukraine’s military capability—a fledgling democracy that is pro-West and pro-United States, and since 2014 has been under increased military, political, and economic pressure from Russia. I recently traveled to Ukraine and met with President Zelensky, who is a strong ally of the United States, and I support his anti-corruption agenda. For the past three years, I have successfully introduced amendments to the annual National Defense Authorization Act (NDAA) that expanded U.S. military aid to Ukraine. These provisions helped build the primary statutory framework for U.S. security assistance to Ukraine, the Ukraine Security Assistance Initiative. With this funding we will continue to provide vital assistance to help the Ukrainian military continue on their path of reform and implement improved training and readiness to be able to defend their homeland against Russian aggression.
 
I appreciate your continued support of our allies and look forward to keeping you informed as we continue to get more wins for the great people of Ohio and our allies around the world.
 
Thank you for your continued engagement on this vitally important issue. It is an honor to represent you and your family in the United States Senate. Please keep in touch. 
Link to comment
Share on other sites

Хочу дещо пояснити. Мо хто не розуміє. Ясно, що деми всерйоз не розраховують зняти Додіка через імпічмент. Дві третини голосів в Сенаті це фантастика. Ніхто також не сподівається на те, що він піде сам як Ніксон через тиск висунутих звинувачень. Не той випадок, ЦЕ буде триматися за владу до останнього. Але притиснутий в кут він буде робити ще більше помилок, ще більш брутально себе поводити, буде просити про допомогу найодіозніші сили. А дати доброго прочухана серед своїх йому нікому. В нього так і не має у Вашингтоні власної професійної команди, як і не було. Звідси і ця постійна чехарда звільнень високопосадовців. Він як і раніше там чужий, а власна партія ... ну принаймні з'явилися перші ознаки того вже починає дуиати про збереження авторитету як безславно закінчиться ця каденція.Ні, продажні щури, які привели Додіка до влади ще масового не побігли з корабля, але вже точно почали потроху мастити лижі. На це все розраховують деми, які тепер запустили процедуру імпічменту. Вони хочуть поламати його передвиборчу кампанію, яка вже практично почалася. Успіх демів буде залежати від того, наскільки далеко вони готові зайти, і яку правду також про свого топ кандидата готові почути. Тобто почалася дуже цікава гра із величезними ставками. Одне пагано: Америка як і навколишній світ зануряться за її підсуиками у ще більший хаос ніж є сьогодні. 

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

... і послав нахуй Ківалова, Пашинського, Жеваго, Кононенко, Ляшка, Добкіна та решту достойників. Розумію, що вони тобі більше до душі

Мутрий нарот роками голосував за одних мудаків, а потім на зміну обрав їм інших. Весільні фотографи і куми Юзіка для мене гівно рівня ляшка, а вати в у зебілів взагалі половина списку.

Link to comment
Share on other sites

Мутрий нарот роками голосував за одних мудаків, а потім на зміну обрав їм інших. Весільні фотографи і куми Юзіка для мене гівно рівня ляшка, а вати в у зебілів взагалі половина списку.

 

Матьорі зубри, на кшталт кананєнок-підрахуїв, не йдуть ні в яке порівняння з якимись блазнями-фотографами. Та нас тут за дурнів всіх маєш? Сам то за кого голосував, коли був частиною "мудрого народу", розумник?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Матьорі зубри, на кшталт кананєнок-підрахуїв, не йдуть ні в яке порівняння з якимись блазнями-фотографами.

Тю, так ті гребли в різні кишені, а ці - в одну.

 

Сам то за кого голосував, коли був частиною "мудрого народу", розумник?

За Дрища, НСНУ, Свободу, востаннє за Жулю.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...