Перейти до змісту

Давит падла на Украину хоть ты тресни!


Silentio

Recommended Posts

Я попробую улизнуть в НьюМаркет. Тут у друга дом с бункером. Потом к другому на ферму в Милтон. И там уже будем коммуну выживателей строить
Link to comment
Share on other sites

Йо. Когда штаты луснут, булька на весь мир будет.

Кстати меньше недели назад как-то незамеченным прошел один юбилей - 90 лет с "черного"  четверга 29 года, с которого началась Великая депрессия...Тогда тоже Штаты цвели и пахли, а NYSE лопался от объема сделок, а потом вдруг как ипануло  B-) При том, что за пару дней до начала глобального пистеца Ламар уверял Кулиджа, что все прекрасно в гамериканском финансовом королевстве. А потом десятилетие нищеты и прозябания, выйти из которого удалось только через мировую бойню...

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

На Порошенка теж давив

 

Mr. Poroshenko’s campaign included trade deals that were politically expedient for Mr. Trump, meetings with Rudolph W. Giuliani, the freezing of potentially damaging criminal cases and attempts to use the former Trump campaign chairman Paul Manafort as a back channel. 

From the start, Mr. Poroshenko’s aides also scrambled to find ways to flatter the new American president — advising their boss to gush during his first telephone call with Mr. Trump about Tom Brady, the star New England Patriots quarterback whom Mr. Trump has long admired.

https://www.nytimes.com/2019/11/04/us/politics/poroshenko-trump-ukraine.html

Link to comment
Share on other sites

На Порошенка теж давив

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко «пообіцяв помститися» і надавав інформацію Рудольфу Джуліані, сподіваючись, що йому вдасться таким чином усунути з посади колишню посолку США в Україні Марі Йованович. Про це заявив перед членами трьох комітетів Палати представників, що ведуть розслідування щодо імпічменту, заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент. У четвер була опублікована стенограма його свідчень в Конгресі, які він надав 15 жовтня за зачиненими дверима.

Окрім, Луценка, розповів Кент, до кампанії зі зруйнування репутації Марі Йованович були причетні, як він вважає, так звані «порохоботи».

«За 10 днів до виборів, замість того, щоб атакувати Росію чи опонентів, що вони зазвичай роблять, вони здійснювали атаки на посла Йованович і мене», - сказав він.

За словами Кента, ситуацією, яка остаточно зруйнувала відносини між Посольством США в Україні і Генеральною прокуратурою, стало затримання Генпрокуратурою співробітників НАБУ, які розслідували неправомірну видачу біометричних паспортів Державною міграційною службою восени 2017-го року. Для посольства США це було важливим ще й тому, що вони встановили, що деякі паспорти у результаті цих схем були видані особам, які подавалися на американську візу.

До «корумпованих українців», у результаті дій яких Марі Йованович була усунута з посади, Кент, окрім Луценка та колишнього генпрокурора Шокіна, зарахував також Назара Холодницького, керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, та прокурора Костянтина Кулика.

В іншому епізоді свідчень Джордж Кент розповів, як до нього приходила помічниця спеціального представника Держдепу щодо України Курта Волкера Кетрин Крофт і розповіла, що Волкер попросив її знайти для нього певну інформацію. А саме: Чи колись США просили українців когось розслідувати? Кент пригадує, що він пояснив, що між Україною і США існує Договір про взаємну правову допомогу, і що якщо злочин був вчинений у США чи якимось іншим чином має до Штатів відношення, у посольстві є юридичні аташе і існує процедура, за якою американські правоохоронці можуть залучити українців.

«Якщо ти мене питаєш, чи ми колись пішли до українців і просили їх когось розслідувати чи переслідувати з політичною метою, відповідь, я сподіваюся, буде, що ми цього не робили, і сподіваюся, не будемо робити, бо це йде всупереч усьому, що ми намагаємося промотувати у пострадянських країнах в останні 28 років, що є просуванням верховенства права», - сказав представник Державного департаменту.

Кент пригадує, що також сказав Кетрин Крофт, що «у Курта багато ідей. Деякі з них чудові; деякі не такі хороші» і що роль помічниці і таких людей як Кент полягає у тому, аби «переконатися, що ідеї залишаються в рамках політики США».

Також Кент розповів, що у липні Волкер йому повідомив про свої наміри встановити контакт із Рудольфом Джуліані. Коли Кент поцікавився для чого, адже тої «просив візи для корумпованих прокурорів» та «здійснював атаки на Машу», він відповів, що робитиме це тому, що колишній мер Джуліані має вплив на думку Трампа про Україну.

Що стосується прохання про розслідування, Волкер, за словами Кента, продемонстрував такий підхід: «Якщо там нічого немає, то чому це має значення? А якщо там щось є, це має бути розслідувано».

Link to comment
Share on other sites

Из нашей постоянной рубрики: "На встречу Кремлю".

 

Держдеп США ліквідує посаду спецпредставника по Україні – ЗМІ.

 

.............

Видання зазначає, що рішення про її скасування стало першим відчутним сигналом про те, що наслідки від процесу імпічменту залишать відчутний слід в американській політиці щодо України, яка зараз в епіцентрі битви за президентство Дональда Трампа.

............

 

https://www.pravda.com.ua/news/2019/11/8/7231381/

 

А как вы думали, когда голосовали "против Порошенко"?

 

Понавибирали, бляді (с)

Змінено користувачем Йожин з бажин
Link to comment
Share on other sites

Курта звільнили і посаду скоротили- нічого хорошого для Украіни

 

U.S. State Department to scrap Ukraine envoy post. Kurt Volker, the former U.S. special envoy to Ukraine, was the first senior official to step down amid the House of Representatives’ Trump impeachment inquiry. Now, the State Department appears to be discontinuing the post—likely because it’s hard-pressed to find someone who wants to fill the role. While not surprising, the move sends a signal that the impeachment probe has already left a lasting impact on U.S. policy toward Ukraine

Link to comment
Share on other sites

Курта звільнили і посаду скоротили- нічого хорошого для Украіни

 

Я ж казав, шо нового спецпредставника не буде... Тепер ще після гучних заяв Тейлора його Помпео скоріше за все відкличе з Києва, а нового посла як до сих пір не було, так можливо до виборів і не призначать...

Link to comment
Share on other sites

Україну, точніще її тупі та продажні иліти до самого дня голосування будуть тупо юзати і одні, і другі. Українцям від того по любе чекати нічого хорошого не доводиться...

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Кацап, який у розшуку ФБР назвав Украіну ділдом, яким деми трахають репсів і навпаки

 

So Konstantin Kilimnik messaged @ChristopherJM and called Ukraine "a dildo with which Dems and GOP fuck each other." https://www.buzzfeednews.com/article/christopherm51/kilimnik-impeachment-inquiry-fiona-hill

Link to comment
Share on other sites

70% американців вважають, що президент США Дональд Трамп вчинив неправильно, коли вимагав, щоб Україна ініціювала розслідування щодо політичного опонента Трампа, екс-віце-президента США Джо Байдена На це вказує опитування ABC News/Ipsos poll.
Як відомо, адміністрація США хотіла, щоб в Україні ініціювали розслідування стосовно діяльності Джо Байдена в Україні, роботи його сина у компанії Burisma та буцімто втручання з території України у вибори у США 2016-го року. У Трампа наполягали, що дані розслідування є доречними, бо мають на меті встановити факти щодо можливих порушень. Натомість критики Трампа у Демократичній партії США інтерпретують дані вимоги виключно, як спробу дискредитувати політичних супротивників. Численні свідчення вказують, що американська сторона вимагала саме публічного оголошення президентом Зеленським про початок розслідувань із зазначених питань, і не використовувала традиційні канали співпраці між правоохоронними органами двох країн.
Цікаво, що відповідно до опитування, 51% американців одночасно поділяють думки, що дії Трампа були неправильні, а його самого має бути усунуто з посади через імпічменту. При цьому лише 21% опитаних уважно стежать за слуханнями щодо імпічменту.
Чверть опитаних американців вважають, що Трамп не зробив нічого поганого.
Між тим опитування Washington Post-ABC News poll вказує, що чинний президент Дональд США поступається за вподобаннями виборців усім провідним кандидатам від Демократів. Так Джо Байден випереджає Трампа на 17 пунктів, сенаторка Елізабет Воррен - на 15, сенатор Берні Сандерс - на 14.
"Найважливіший висновок може полягати у тому, що немає великої різниці, хто отримає номінацію від Демократичної партії. Попереду у демократів, які, здається, готові підтримати будь-кого, хто здатен перемогти, непростий вибір у майбутні місяці, але є підстави говорити про те, що відмінності між демократичнами кандидатами мають все менший вплив на кінцевий результат", - відзначає стаття у The Washington Post.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Найважливіший висновок може полягати у тому, що немає великої різниці, хто отримає номінацію від Демократичної партії.

 

Хто автор цієї бредової фрази?

Link to comment
Share on other sites

Хуяссє, Каггтавий підор кашу заварив
 

- Курт Волкер показал, что в течение долгого времени Трамп получал негативную информацию об Украине и об украинских политиках от Джулиани и из других источников, которые он не уточнил. Волкер выразил мнение, что одним из основных источников Джулиани об Украине был бывший генеральный прокурор Луценко. То же самое сказал и Виндман. По оценке свидетелей, Луценко, возможно, преследовал цель остаться на своем посту при новой власти.
 
- Никогда ранее не случалось, чтобы военная помощь иностранному государству, предусмотренная бюджетом США, принятым Конгрессом, была приостановлена по распоряжению президента (такого и не могло случиться, поскольку президент и исполнительная власть не имеют права не исполнять принятый Конгрессом бюджет).
 
- Дженнифер Уильямс показала, что на встрече в Варшаве 1 сентября Зеленский спрашивал Пенса о том, почему остановлена военная помощь Украине, говорил о том, что это, кроме всего прочего, ослабляет Украину политически и выгодно России. Пенс дипломатично ответил, что доложит об этом президенту и подтвердил на словах поддержку Украины. Уильямс показала, что Пенс не мог не знать содержания телефонного разговора Трампа с Зеленским 25 июля, поскольку ему была передана стенограмма этого разговора.
 
- Волкер подтвердил, что посол США в ЕС Сондланд говорил помощнику Зеленского Ермаку, что условием возобновления военной помощи Украине является объявление о «расследованиях» Байденов и «вмешательства» Украины в выборы в США в 2016 году. Волкер также сказал, что Сондланд имеет короткий доступ к президенту, находясь с ним на постоянной связи.

 

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

Коли порох призначив цього підараса в поганому розумінні цього слова прокурором, я тоді на ньому остаточно поставив хрест. Зрозумів що з ним діла не буде.

Link to comment
Share on other sites

Тіки Ніксон після цього подав у відставку, а Трампусик не збирається. Пізніше сенат вирішить що такий злочин не вартий відсторонення "свого сукиного сина" від президентської посади.

Link to comment
Share on other sites

Але ефект від того таки буде. Респи, як сенат не підтримають імпічмент знищать себе як партія...

До того ж Додіка можна на підставі зібраних звинувачень посадити і після завершення президентського терміну. Першого, чи другого (не  дай Боже)

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

О, кнуряко американське!

https://uapolitics.com/index.php?/topic/39127-davit-padla-na-ukrainu-khot-ty-tresni/page-14&do=findComment&comment=1149748

...отделом СНБ составлялся план с перечнем тем, которые президент должен затронуть в разговорах (подтверждение поддержки Украины со стороны США, поддержка восстановления территориальной целостности Украины, помощь в отражении российской агрессии, поддержка Украины в борьбе с коррупцией, политическая поддержка на международном уровне – то есть подтверждение официальной политики США в отношении Украины). Ни одну из этих тем Трамп не затронул ни в первом, ни во втором разговорах...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Личный адвокат президента США Дональда Трампа Руди Джулиани в среду, 4 декабря, прибыл в Киев, где планирует встретиться с бывшим генеральным прокурором Украины Виктором Шокиным и прокурором Константином Куликом по делу об импичменте Трампа. Об этом сообщает The New York Times.
Сообщается, что Джулиани путешествует вместе со съемочной группой одного из американских каналов, который снимает документальный фильм, отстаивающий позицию Трампа по делу об импичменте в США.
По данным издания, во вторник, 3 декабря, Джулиани провел встречу в Будапеште (Венгрия) с экс-генпрокурором Юрием Луценко, а также бывшим украинским дипломатом Андреем Телиженко, бывшим нардепом Андреем Артеменко, и бывшим главой Центральной избирательной комиссии (ЦИК) Михаилом Охендовским.
В частности, во время встречи Артеменко и Охендовский поставили под сомнение подлинность так называемой "Амбарной книги "Партии регионов" в части, которая касалась бывшего политтехнолога Трампа Пола Манафорта.

Link to comment
Share on other sites

Это финиш...Мафиозо, который был инициатором шантажа и давления на Украину, свободно разгуливает по Киеву и встречется с прокурорами злоччыного режима Януковища, который заочно осужден на 12 лет  :fp1:

 

Страна абсурда...

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Наскільки я розумію конгрес викликає тільки свідків яких вибере і можна ввдморозитись.В сенаті буде як суд і свідок не може відмовитись прийти.Озвучують виклик і мілких типу Пейдж і навіть шишок типу Мюллера,Байдена,Обами.Буде кіно .
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...