Я фігєю!!! в такий неспокійний період, коли у всіх країнах існує принцип владу не критикувать, у нас же цуцундер сюди увесь збігся, щоб обдристать свою владу всю з ніг до голови. Ну чому жоден фуповець цим не спекулює? Цуцундер не проп*єш - це вже в крові.

Бесславным убюткам
18.04.2014 - 20:27
18.04.2014 - 20:27
дывна истота.
куда не прийдет, везде срачь начинает...
и потом еще ображаеццо...
18.04.2014 - 20:28
Простите, вы наверное с форума Дурдома, да?
Не пращяю. Не звідти.
18.04.2014 - 20:28
Простите, вы наверное с форума Дурдома, да?
да
18.04.2014 - 20:29
Не пращяю. Не звідти.
просто с дурдома?
18.04.2014 - 20:29
дывна истота.
куда не прийдет, везде срачь начинает...
и потом еще ображаеццо...
Тобто, по суті сказати немає чого, тому вирішили перейти на особу опонента? Краще б промовчали - за розумну зійшли б.
18.04.2014 - 20:30
Таак!!! Скіке ту ще вас цуцундерят??? Гоп до купи!!! Сріть на владу у цій гільці - нєхер засирать своїми какашами увесь форум!!
Я фігєю!!! в такий неспокійний період, коли у всіх країнах існує принцип владу не критикувать, у нас же цуцундер сюди увесь збігся, щоб обдристать свою владу всю з ніг до голови. Ну чому жоден фуповець цим не спекулює? Цуцундер не проп*єш - це вже в крові.
ойпт!
1. шо таке "жоден фуповець"?
2. у країні, де вже окуповано шмат і де один в один повторюється історія з кацапськими загарбниками може й треба критикувати, БО ВІДКЛАСТИ АТО на тиждень могло прийти тільки в лису юльчячю голову поцифіста
пожалуй хороший повод опробовать кнопку игнора, бо кроме дриста в сторону оппонента конструктива все равно от не не услышишь
“Буду Ніцше читати, а потім прєвозмагать в собі поца, їбать по ночах дику вовчицю і в Гонконзі дурний план курить!" (с)
18.04.2014 - 20:31
просто с дурдома?
просто с дурдома?
пращяю. звідти.
ойпт!
для начала- откуда ей знать за фуповцев бо её там не стояло отродясь
боксер-теоретик по переписке
“Буду Ніцше читати, а потім прєвозмагать в собі поца, їбать по ночах дику вовчицю і в Гонконзі дурний план курить!" (с)
но с непростого
а с центрального
18.04.2014 - 20:32
Краще б промовчали - за розумну зійшли б
чиє б кричало...
18.04.2014 - 20:32
да куда угодно
возможно, он им оставит половину страны- будут там царювать, а Юго-Восток он себе заберет
Не смешно даже ни грамма.
"Юле нужна власть. Абсолютная. Как можно больше" Кусок Украины ее не устроит.
18.04.2014 - 20:33
Стиви Джи тобі мінус за таку гілку. Не час зараз на такі срачі
Влада приймає рішення. Я схильний сприймати її рішення беззаперечно, як наказ. Все, крапка.
18.04.2014 - 20:34
Не смешно даже ни грамма.
А её никто не будет спрашивать - что её устроит. Уж в любом случае- не Путин. Так что она, вполне вероятно, пытается просто выжать из ситуации все возможное
18.04.2014 - 20:34
ыы, вы меня ушотаете сёдня
18.04.2014 - 20:35
просто с дурдома?
Це ти так представляєшся? Не кричи так голосно - тут глухих немає, бо ще повірять.
18.04.2014 - 20:35
Стиви Джи тобі мінус за таку гілку. Не час зараз на такі срачі
Влада приймає рішення. Я схильний сприймати її рішення беззаперечно, як наказ. Все, крапка.
минусуй своего Соболева который назвал гонявших колорадов запорожцев- титушками
и Авакова, чии менты на них уголовное дело открыли и уже начали допросы
знал бы ты как они после этого возлюбили власть взагали и "батькивщину" в частности - ты бы не поверил
18.04.2014 - 20:36
вероятно...
Повідомлення відредаговано лєса: 11.05.2014 - 16:48
18.04.2014 - 20:36
знал бы ты как они после этого возлюбили власть взагали и "батькивщину" в частности - ты бы не поверил
Не будь занадто критичним, все буде ок.
18.04.2014 - 20:37
йо...
18.04.2014 - 20:41
ойпт!
2. у країні, де вже окуповано шмат і де один в один повторюється історія з кацапськими загарбниками може й треба критикувати, БО ВІДКЛАСТИ АТО на тиждень могло прийти тільки в лису юльчячю голову поцифіста
1. Таке, що гівном обливають владу тіке цуцундери, які, допускаю, що цим самим займаються і на ФУПі, за що періодично івідгрібають банами, тому і звецця їх форум "для зобанєних". ФУПівці, які не мають відношення до цУГа, але проукраїнськи налаштовані, у цій гільці не серуть владі на голову.
2. А той ваш окупований крим хоч сказав, що він проти окупації? ДЕ ЙОГО МАЙДАНИ перед отим лже-референдумом? Якого хєра ніхто не обурювався засиллям отих зільоних чілавєчьков? Натомість верещали як поросята недорізані, що вони дуже раді кацапській родінє.
3. На рівному місці призупинення АТО не робилося - це все вкладається в рамики чотиристороннього меморандуму - припинення будь-яких воєнних дій для того, щоб дати можливість сепаратиздам одуматися, а Путлеру - вивести війська. Закінчиться відведений час - почнеться зачистка.
18.04.2014 - 20:44
пожалуй хороший повод опробовать кнопку игнора, бо кроме дриста в сторону оппонента конструктива все равно от не не услышишь
Мені твоє вже нічим не перебить. Про який конструктив в якості реакції може бути мова, якщо ти дрищеш на владу країни, яка не зі своєї ініціативи перебуває у воєнному стані? ти б хоч подумало головою, а не дупою, коли запускаєш такі гільки.
Влада виконує взяті на себе міжнародні обов*язки. Крапка. І кому як не тобі, державному службовцеві, який має опосередковане відношення до юриспруденції, цього не знати. от же ж!!!
18.04.2014 - 20:45
Я висловлюю глибоке занепокоєння і прошу про конструктивну дискусію в гілці!
18.04.2014 - 20:46
Це ти так представляєшся? Не кричи так голосно - тут глухих немає, бо ще повірять.
ойо
голоса вам что-то кричат?
Не будь занадто критичним, все буде ок.
А якщо цілком серйозно втратим ще й схід, тоді як? Теж не будем занадто критичними? може, достатньо Криму?
1. Таке, що гівном обливають владу тіке цуцундери, які, допускаю, що цим самим займаються і на ФУПі, за що періодично івідгрібають банами, тому і звецця їх форум "для зобанєних". ФУПівці, які не мають відношення до цУГа, але проукраїнськи налаштовані, у цій гільці не серуть владі на голову.
2. А той ваш окупований крим хоч сказав, що він проти окупації? ДЕ ЙОГО МАЙДАНИ перед отим лже-референдумом? Якого хєра ніхто не обурювався засиллям отих зільоних чілавєчьков? Натомість верещали як поросята недорізані, що вони дуже раді кацапській родінє.
3. На рівному місці призупинення АТО не робилося - це все вкладається в рамики чотиристороннього меморандуму - припинення будь-яких воєнних дій для того, щоб дати можливість сепаратиздам одуматися, а Путлеру - вивести війська. Закінчиться відведений час - почнеться зачистка.
зафрєнділ! бо так простіше, ніж пробувати відповісти на такий жєсткачь!
18.04.2014 - 20:47
для начала- откуда ей знать за фуповцев бо её там не стояло отродясь
для начяла достатньо пару разів відкрити цУГ, щоб знати, хто там ошиваєцця і сере в коментах на владу. Пользи з того, шо тебе там стояло, а фактично в плані політики - імпотент імпотентом, тіке й того, шо діареєю хвстаєсся.