Перейти до змісту

Ахметов: Донбас бомбити не можна, потрібні переговори


adviser

Recommended Posts

Донецьк, як і весь Донбас, бомбити не можна, а потрібно сідати да стіл переговорів і вирішувати конфлікт мирним шляхом.

Таку думку висловив український бізнесмен Рінат Ахметов в ефірі "Событий недели".

"Донецьк бомбити не можна. Донбас бомбити не можна. Не можна руйнувати міста, не можна руйнувати селища, не можна руйнувати інфраструктуру. А найголовніше не можна допустити того, щоб гинули і страждали люди. Донецьк столиця Донбасу, а Донбас це символ праці", - заявив Ахметов.

Відповідаючи на питання, як можна вирішити ситуацію на Сході, Ахметов заявив: "Переговорами, переговорами і ще раз переговорами".

"Іншої дороги немає. І згадаєте мої слова - все одно все закінчиться переговорами, і все закінчиться миром .... Я не хочу, щоб труни з Донбасу поверталися до Західної України, я не хочу щоб труни поверталися в центральну Україну, в інші регіони нашої країни . я не хочу, щоб люди гинули на Донбасі. Тому я завжди закликав, закликаю і буду всіх закликати до миру ", - додав Ахметов.

Також бізнесмен заявив: "Особисто я за щасливий Донбас бачу тільки в єдиній Україні".

"Щасливий Донбас це коли люди мають гідну роботу, гідну зарплату і гідне життя, коли поважають нашу пам'ять, наше право говорити російською мовою, шанують наші свята, поважають наші традиції і поважають наші амбіції", - додав він.

 

Джерело відео-  Систем Кэпитал Менеджмент (СКМ)

Українська правда


ссыкло

Link to comment
Share on other sites

Донбасс Арену под авиаудар,сразу и переговоров не нужно будет

Вообще почему Партия Войны права качает?

Всех сУк в АП,кто составляет списки элиты востока выгать нахер с работы-бойцы АТО элита востока!

Link to comment
Share on other sites

Рылом не вышли,Донецкое обл.УВД этого не допустит,общаги универа вот их уровень жизни,там 5 звезд !

http://za.zubr.in.ua/wp-content/images/2012/04/imager005.jpg

а как жиж здесь?

 

тут Гиркиндт хотел штаб

Link to comment
Share on other sites

"Донецьк, як і весь Донбас, бомбити не можна, а потрібно сідати да стіл переговорів і вирішувати конфлікт мирним шляхом."

 

Цікаво, а той Донбас де? На місяці? Якщо ні, то можна. Мирним шляхом? Хто тобі заважає? Давай, вирішуй мирним. Він просто демагог. Як же ці йолопи набридли!

Змінено користувачем Furfur
Link to comment
Share on other sites

"Донецьк, як і весь Донбас, бомбити не можна, а потрібно сідати да стіл переговорів і вирішувати конфлікт мирним шляхом."

 

Цікаво, а той Донбас де? На місяці? Якщо ні, то можна. Мирним шляхом? Хто тобі мішає? Давай, вирішуй мирним. Він просто демагог. Як же ці йолопи набридли!

Я все больше склоняюсь к мысли, шо он или чей-то кошелек, или просто говорящая голова. Чувак с таким интеллектом, даже воду в пустыне не продаст, а уж создать корпорацию... Пузырь он мыльный.
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

коли вже той "Люкс" перестріляють і пересаджають?

 

лише за правління Хама вони награбували на пожиттєве і всі докази злочинів на поверхні, їх не чіпають бо все ще домовляються і у "суддів" таких само брудних кримінальних грошей повні офшори :X

 

стадіон і готель не треба спецом руйнувати, а от гніздо в ботсаду треба віддати на розграбунок місцевим - хай потішаться, хоть щось добре їм буде від того "фестивалю" що замутили ті, чиїм кошельком є Ахмєт

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

К сожалению у нас нет столько спецов... а так, в мегаполисе Донецка 2-3 тысячи боевиков - капли в море. И там их легко можно уничтожит ьобычными диверсиями и засадами.

Без бомбежек.

Без переговоров.

Link to comment
Share on other sites

категорически согласен с многими комментариями

только переговоры таки нужны... когда всех сепараторов зажмут на территории резиденции люкс, а саму резиденцию окружат танками и автоматчиками - тогда настанет время для переговоров

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...