Перейти до змісту

по Саманте не соскучились?


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

 

 


А где в документе про Крым

Во втором абзаце, где написано про суверенитет и территориальную целостность Украины, частью которой является Крым (Донецк, Киевская область, Тернополь и т.д.)

 

 


Это коммент Чуркинда. Но он теперь будет везде. Можете не сомневаться.

Вот вам еще комменты чуркинда, которые теперь будут везде. Они чем-то отличаются от последнего?

Неплохой, в частности

 

 

Приобрели регулярный характер артиллерийские и минометные обстрелы украинскими силовиками российской территории. Целью этих обстрелов становятся как пограничные КПП, так и дома мирных жителей.

Предлагаю начать делать из него глубокие выводы.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 219
  • Created
  • Остання відповідь

Спасибо за предложение. Непременно им воспользуюсь. При случае.

И что у нас в сухом остатке? Украина обязана выполнять Минские договоренности в части Лугандонии. Которая часть Украины и стало быть там идет гражданская война. Еще Украина обязана изменить Конституцию. И обеспечить единое экономическое пространство от Лиссабона до Владивостока. 
Возможно немцы с французами помогут восстановить банковский сектор в "отдельных регионах".
Стрелять нельзя. А Крыма как бы и не существует. 
 

Link to comment
Share on other sites

а кто признал их изменение и какие границы признает то же ООН, например?

 

Вот Чуркенды с Лавровыми и Пуйлами сейчас и начнут об этом кричать на каждом углу. Мол СБ исправил ошибку Генассамблеи. 

Наблюдаем за руками.

Link to comment
Share on other sites

Еще Украина обязана изменить Конституцию.

 

?

є рішення конституційної більшості ВР протягом двох сесій?

чи рішення всеукраїнського референдуму?

 

Будь які інші політичні фігури включаючи Порошенка, Обаму, ООН і папу римського можуть говорити про Конституцію України довго і натхненно - на неї це ніяк не впливає.

Link to comment
Share on other sites

?

є рішення конституційної більшості ВР протягом двох сесій?

чи рішення всеукраїнського референдуму?

 

Будь які інші політичні фігури включаючи Порошенка, Обаму, ООН і папу римського можуть говорити про Конституцію України довго і натхненно - на неї це ніяк не впливає.

Читайте протоколы минских мудрецов, подтвержденные СБ ООН. 

Link to comment
Share on other sites

Ну вот. Долго ждать не пришлось.

Після порушення Мінських домовленостей Лавров сподівається, що Київ буде їх виконувати Середа, 18 лютого 2015,
Росія розраховує, що ситуація навколо Дебальцевого не буде використана для зриву мирного процесу в Україні й конституційної реформи. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров журналістам, передає Інтерфакс-Україна. "Будемо сподіватися на те, що цей процес піде, і що нинішня ситуація в Дебальцевому не буде використана для того, щоб знайти привід, щоб його зірвати. Такі спроби були в минулому відносно колишніх домовленостей. Ми не хочемо їхнього повторення", - сказав Лавров
 

Змінено користувачем von Zillergut
Link to comment
Share on other sites

Читайте протоколы минских мудрецов, подтвержденные СБ ООН. 

 

Згідно Конституції змінювати Конституцію можна конституційною більшістю ВР (2 сесії причому) або всенародним референдумом

 

Все інше - диктатура і узурпація влади

 

Порошенко може підписати хоч 20 протоколів

Змінено користувачем Спартак
Link to comment
Share on other sites

Пояснення мотивів голосування послом Самантою Пауер, постійним представником США при Організації Об’єднаних Націй, на засіданні Ради Безпеки щодо ситуації в Україні 17 лютого 2015 року

17 лютого 2015 р.

 

 

Дякую. Ми вже звикли жити в перекрученому світі, коли йдеться про Україну. Росія говорить про мир, а потім розпалює конфлікт. Росія підписує угоди, а потім докладає усіх зусиль, аби їх підірвати. Росія відстоює суверенітет країн, а потім діє так, наче кордонів сусідньої держави не існує. Але навіть для тих із нас, хто вже звикає до такого перекрученого світу, ідея, що Росія, яка створила і продовжує загострювати кровопролиття в Україні, сьогодні внесла резолюцію, що закликає врегулювати конфлікт мирним шляхом, виглядає принаймні іронічно. Аж надто іронічно, якщо взяти до уваги, що Рада [Безпеки ООН] на майже тридцятьох своїх засіданнях закликала Росію припинити ескалацію цього конфлікту.

 

Навіть в той час, як Росія вносить цю резолюцію, навчені й озброєні нею сепаратисти, разом з якими Росія воює, продовжують жорстоку і смертоносну атаку на підконтрольне Україні місто Дебальцеве, що у 30-40 кілометрах від лінії, встановленої вересневими Мінськими домовленостями. Впродовж дня ми отримували суперечливі повідомлення стосовно того, чи залишене Дебальцеве. Згідно із повідомленнями преси, так звана «дорога життя», що веде з міста, стала «дорогою смерті», на якій лежать тіла українських солдатів. І саме тоді, коли Рада [Безпеки ООН] закликає до дотримання режиму припинення вогню, який мав набути чинності опівночі у суботу, Росія підтримує масштабну атаку.

 

Ми не знаємо, скільки мирних жителів лишилося в Дебальцевому, тому що Росія і підтримувані нею сепаратисти відмовили у гарантуванні безпеки неупереджених спостерігачів ОБСЄ, які вже кілька днів намагаються потрапити до цієї зони, а це було одним із зобов’язань, яке, у цьому перекрученому світі, взяли на себе Росія і сепаратисти 12 лютого у Мінську.

 

Але ми знаємо з надійних медіа-повідомлень, що тисячі цивільних у Дебальцевому й навколишніх селах ховаються від сильних артилерійських обстрілів у вогких підвалах, часто без води, їжі, світла або елементарних медичних засобів. Нам відомо, що багато з тих, хто там лишився, хто переживає весь цей страх нещадного насильства, – люди похилого віку й діти, які самостійно не можуть евакуюватися.

 

І маючи навіть таку обмежену інформацію, ми напевно знаємо, що в той час, як Росія підписує ще одну угоду і зобов’язується зменшити ескалацію та дотримуватися миру, ті сили, яких вона навчає, оснащує й у діях яких бере участь на полі битви, лише загострюють цю битву, захоплюють ще території та вбивають українських солдатів, які стоять у них на шляху.

 

Ми потрапили у згубне коло. Міжнародні лідери проводять жорсткі, виснажливі переговори з метою схилити Росію до миру – у Женеві, в Нормандії, у вересні – в Мінську, у лютому – в Берліні, і знову у Мінську 12 лютого, коли було підписано імплементацію домовленостей, а тепер – у Нью-Йорку. Втім, зобов’язання Росії жодним чином не стосуються дій її солдатів та підтримуваних нею сепаратистів там, на місці подій.

 

Пане президенте, Сполучені Штати висловлювали одну й ту саму позицію на всіх тридцяти засіданнях Ради [Безпеки ООН] стосовно України. Дозволю собі її повторити. Ми виступаємо за мир в Україні. Ми виступаємо за суверенітет, незалежність, територіальну цілісність та єдність України. Ми – за припинення насильства у східній Україні, яке від квітня минулого року вже забрало понад 5600 життів і змусило приблизно один мільйон людей полишити свої домівки. Ми виступаємо за те, аби усі підписанти угод, укладених у вересні 2014 року – зокрема, Росія та підтримувані нею сепаратисти – виконували взяті на себе зобов’язання. І ми виступаємо за «Комплекс заходів з імплементації Мінських домовленостей» від 5 та 19 вересня, який узгодили лідери України, Росії, Німеччини і Франції минулого тижня. Скажу прямо, комплекс заходів з імплементації, підписаний 12 лютого, – це дорожня карта для виконання зобов’язань, взятих на себе цими підписантами за вересневими Мінськими домовленостями.

 

Президент Олланд, президент Порошенко, канцлер Меркель і президент Путін кожний чітко дали зрозуміти, коли погоджувалися на комплекс заходів з імплементації 12 лютого, а також коли зробили спільну декларацію, що вони «так само готові реалізовувати Мінські домовленості». «Мінські домовленості» у заголовку, множина, стосуються тих, що підписані 5 вересня і 19 вересня тими є підписантами, а «заходи з імплементації» у заголовку чітко вказують на те, що комплекс від 12 лютого має на меті початок виконання вересневих домовленостей, а не їх підміну, як тепер починає стверджувати Росія.

 

Сполучені Штати відкидають будь-яке тлумачення цієї резолюції, яке анулює попередні зобов’язання сторін. Усі сторони мають виконувати усі зобов’язання, взяті за Мінськими домовленостями у вересні. Узгоджені у комплексі заходів від 12 лютого кроки включають повне припинення вогню, відведення важкого озброєння від встановленої вересневими домовленостями лінії зіткнення, звільнення усіх заручників та поступове відновлення територіального суверенітету України і контролю нею її міжнародного кордону.

 

Часто дискусії тут, у Раді, відбуваються у вакуумі, вони відірвані від реальності. У реальному світі Олексій Кравченко, чоловік віком 73 роки, мешканець підконтрольного українським силам міста Світлодарськ, поблизу Дебальцевого, щойно розповів репортеру, що провів багато ночей разом із онуками в укритті на своєму подвір’ї під час нічних бомбардувань. Олексій переказав репортерові слова онука: «Дідусю, я не хочу помирати молодим». Олексій говорить: «Я тримав своїх онуків, вони тремтіли, я дивився в їх вічі і бачив там страх». Стосовно домовленості від 12 лютого Олексій сказав: «Тепер ми маємо надію». Проте, на жаль, бої неподалік від дому Олексія тільки ще більше посилилися.

 

Але ми закликаємо Росію втілити надію у справжні дії, втілити надію в реальні результати, і зробити це негайно.

 

Сьогоднішнє засідання Ради – це спроба підтримати угоду, яку вже поставлено під загрозу заявами сепаратистів, що не дотримуються повного припинення вогню, продовжують атаки на Дебальцеве і відмовляють – разом з Росією – у доступі Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ. Ми чекаємо від Росії, яка зробила і розпалила цей конфлікт, вийти зі створеного нею перекрученого світу й поважати внесену нею сьогодні резолюцію, спрямовану на завершення цього конфлікту. Дякую.

 

http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/statements/power-02172015.html
Link to comment
Share on other sites

Згідно Конституції змінювати Конституцію можна конституційною більшістю ВР (2 сесії причому) або всенародним референдумом

 

Все інше - диктатура і узурпація влади

 

Порошенко може підписати хоч 20 протоколів

И международные санкции за нарушение резолюции СБ ООН.  

Link to comment
Share on other sites

что-то моего знания английского не достаточно понять, что Украина может что-то нарушить введя ВП и закрыв наглухо линию соприкосновения и полностью забив на Минск-2

 

Там нет ничего особенно - ну СБ ООН одобряет = приветствует ( а не утверждает = делает обязательным к исполнению)

 

В общем - нужна помощь "зала", чтобы полностью понять суть резолюции.

 

Так что - будет Украина придерживаться или забьет - решение принимает Порох. Как и с другой стороны - Хуйло.

Link to comment
Share on other sites

Згідно Конституції змінювати Конституцію можна конституційною більшістю ВР (2 сесії причому) або всенародним референдумом

 

Все інше - диктатура і узурпація влади

 

Порошенко може підписати хоч 20 протоколів

Да отстань ты уже от той конституции, было взято обязательство её изменить? - было. Кацапы уверены что они на этом настояли? - да флаг им вруки, пусть будут уверены.

Конституцию все равно должны были изменить, без всяких кацапов, т.к. та что есть - это пиздец какой-то.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Рада Безпеки ООН у п'ятницю проведе відкрите засідання щодо ситуації в Україні.

 

Як сказано в офіційному твіттері ООН, засідання розпочнеться о 17:00 за київським часом.

 

Члени Радбезу заслухають брифінг голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертугрула Апакана і представника ОБСЄ в Контактній групі Хайді Тальявіні.

 

Як повідомляє агентство AFP, засідання скликали за пропозицією Німеччини та Франції і присвятять реалізації мінських угод. Після промов представників ОБСЄ подальше обговорення пройде за зачиненими дверима.

http://ukr.lb.ua/news/2015/02/27/296972_radbez_oon_pyatnitsyu_rozglyane.html
Link to comment
Share on other sites

Чуркин жжот! Пятьдесят оттенков черного(с)!!!!!!!

:lol2:

может, он еще и Левиафана смотрел?

не, про Левиафана должен наш Сергеев сказать

ну,ЛАР, заинтриговала

пришлось включить

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Москва не станет принимать участие во встрече членов Совета Безопасности ООН, посвященной вопросам Крыма. Об этом сообщает РИА «Новости» со ссылкой на пресс-службу постпредства России при ООН.

 

«Исходим из того, что данное мероприятие является контрпродуктивным и провокационным. Оно не относится к сфере ведения Совета Безопасности ООН. Российская делегация не примет в нем участия, как и, насколько нам известно, делегации некоторых других стран», — заявили в пресс-службе.

 

Закрытые консультации пройдут в четверг, 19 марта, по инициативе Литвы. Отмечается, что во встрече примет участие украинский депутат и экс-лидер меджлиса крымских татар Мустафа Джемилев.

http://www.gazeta.ru/politics/news/2015/03/18/n_7026681.shtml
Link to comment
Share on other sites

Совбез ООН по инициативе России обсуждает вопрос невыполнения комплекса мер по реализации минских договоренностей по Украине, передает ТАСС со ссылкой на пресс-секретаря постоянного представительства России при ООН Алексея Зайцева.

 

«Совет Безопасности ООН в закрытом режиме по инициативе России обсуждает вопрос невыполнения комплекса мер по реализации минских договоренностей от 12 февраля», — сообщил он.

http://www.gazeta.ru/politics/news/2015/03/19/n_7029973.shtml
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...