Перейти до змісту

Загинув чоловік Т. Чорновол


KIT

Recommended Posts

http://censor.net.ua/photo_news/297427/v_boyah_pod_ilovayiskom_pogib_boets_batalona_azov_nikolayi_berezovoyi_muj_tatyany_chornovol_foto

 

В боях под Иловайском погиб боец батальона "Азов" Николай Березовой, муж Татьяны Чорновол. ФОТО
В ходе АТО под городом Иловайск погиб смертью храбрых боец спецбатальона "Азов" Николай Березовой, муж известной журналистки и активистки Татьяны Чорновол.

Об этом в своем фейсбуке написал советник главы МВД Антон Геращенко.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

МВД: В бою под Иловайском погиб боец "Азова", муж Чорновол Николай Березовой

Сегодня, 11:40
 
Министр внутренних дел Арсен Аваков распорядился представить Николая Березового и его павшего побратима к государственной награде за проявленное мужество и смелость на войне с терроризмом

 

В бою под Иловайском Донецкой области погиб боец "Азова", муж журналистки Татьяны Чорновол Николай Березовой. Об этом на своей странице в Facebook написал советник министра МВД Антон Геращенко.

 

"Несколько часов назад под городом Илловайск в бою погиб смертью храбрых Герой Украины боец батальона милиции спецназначения "Азов" , муж Татьяны Черновол - Николай Березовой", - идет речь в сообщении.

Также Геращенко сообщил, что погиб еще один боец батальона. "Вместе с Николаем погиб еще один боец батальона "Азов", имя которого устанавливается. (В районе боя сейчас не работает связь)", - говорится в сообщении.

 

"Не завидую я тому снайперу, который убил Николая", - подытожил Геращенко

Link to comment
Share on other sites

Щойно при спробі звільнення Іловайська загинув Микола Березовий, це чоловік Тетяни Чорновол. Він, був чотовим, наша чота йшла за БМП та попалав під снайперській обстріл з обох сторін. Працювали російські найманці спеці 132 калібром. Спочатку був ранений гранатометник Андрій Дрьомін з Тернополя - позивний "світляк". Микола березовий кинувся на допомогу "світляку" і теж отримав кулю в ногу. Поки ми прикривали їх "сокіл" спробував допомогти Миколі і теж отримав кулю в живіт. Нажаль ми супроводжували БМП яке постійно глохло і не мало запасу боєкомплекту для відстрілювання. Довелось грузити поранених під шальним вогнем снайперів і лише чудом вдалося уникнути інших жертв. При цьому снайпер ще раз підстрілив "світляка", чим добив його, всього він отримав п’ять куль, дві з них витримав шолом. Поки ми вийшли з під обстрілу з пораненими, і поки приїхала медична допомога - Микола Березовий помер. Крупним калібром йому розірвало артерію на нозі в районі паху і навіть жгут не зміг зупинити кров. найбільшою несподіванкою виявилось те, що в кілометрі стояли танки які могли ту засаду зрівняти з землею без втрат. Це ще один доказ того, як військові генерали планують операції і кидають в м’ясорубки добровольців. В операції приймають участь декілька добровольчих батальйонів фактично на цивільній трохи броньованій техніці, тому станом на зараз є чотири "300" і два "200". 

 

Link to comment
Share on other sites

Татьяна теперь вдова. После всего, что она пережила. Слов нет.. Помню, как радовались всякие уепки, когда ее покалечили. Теперь желание, встретить в реале одного из них стало еще острее. Помогите найти .юзера Лимпу с цуга, эта мразь заслужила дегтя с перьями. Пожертвую единственной подушкой :X

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Хочеться вірити що всі ці втрати не марні і, хоча б,  після визволення буде проводитися робота по боротьбі з ворожими агентами та їх пропагандою. Що ми зможемо перебудувати наші силові органи і вони будуть захищати інтереси нашою держави, а не торгувати ними. Пора починати.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Найболючіша втрата для Тетяни. Він був найближчою людиною, якій вона могла 100% довіряти  у різних скрутних ситуаціях. Глибокі співчуття.

 

Вічная слава героям.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ось що пишуть на форумі Притули, бувшому ФУП

 

 

 

Олег Лавров [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]

10 Aug 2014 12:31

IP/Host: 178.46.110.---

Собакам собачья смерть.

Прикопать в лесополосе и забыть.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...