Перейти до змісту

Гуманитарная помощь


Gorbatii

Recommended Posts

СБУ: Рух російської колони - це пряме вторгнення Росії в Україну

 

Глава Служби безпеки Валентин Наливайченко називає прямим вторгненням Росії в Україну переміщення російського гуманітарного вантажу.

 

Про це він сказав журналістам у п'ятницю в Києві, передає "Інтерфакс-Україна"

 

"Ми називаємо, що це пряме вторгнення. Під цинічним прикриттям Червоного Хреста це військові автомобілі з документами прикриття", - сказав Наливайченко.

 

"В останні дні ми стали свідками чітко спланованої і небезпечної, ризикованої провокації проти України з нахабним і цинічним використанням Міжнародного комітету Червоного Хреста - провокації з так званим" гуманітарним конвоєм ", - підкреслив глава СБУ.

 

Він зазначив, що понад 30 вантажівок "незаконно стартонули" у напрямку української території.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/22/7035533/

Link to comment
Share on other sites

 

Заява МЗС України у зв’язку з незаконним перетином конвоєм Російської Федерації державного кордону України

Сьогодні, 13:21

 

22 серпня Російська Федерація, проігнорувавши встановлені міжнародні правила, процедури та досягнуті домовленості, без згоди та супроводження Міжнародного Комітету Червоного Хреста розпочала незаконне ввезення гуманітарного вантажу на територію України.

Попри те, що попередньо служби прикордонного та митного контролю України розпочали оформлення російського конвою, сьогодні вранці українських службовців було заблоковано російськими силами і відсторонено від проведення перевірки решти автомобілів колони, незважаючи на попередні домовленості і те, що їх було попередньо запрошено на територію РФ російською стороною. Ми турбуємося про безпеку наших службовців. Крім того, наразі ані українській стороні, ані МКЧХ не відомий вміст згаданих вантажівок, що викликає особливі побоювання.

Той факт, що російські автомобілі в’їхали на територію України без відповідного прикордонного та митного оформлення і що вантаж не був в установленому порядку переданий представникам Міжнародного Комітету Червоного Хреста, свідчить про навмисний та агресивний характер дій російської сторони.

Як ми раніше наголошували, усю відповідальність за безпеку вантажу несе російська сторона. Звертаємо увагу, що з українського боку було вжито усіх необхідних заходів з метою гарантування безпеки цього вантажу.

З метою запобігання провокаціям нами надано всіх необхідних розпоряджень для безпечного пропуску конвою. Однак, попри всі спроби української сторони, досі не вдалося встановити контакт між генштабами збройних сил України та РФ, що є критичним з метою забезпечення безпеки слідування конвою. Звертаємо увагу, що по можливому маршруту слідування вантажу терористи ведуть мінометний вогонь.

Нам також не відомий зміст домовленостей російської сторони з луганськими бойовиками, та ми не виключаємо можливості будь-яких спланованих провокацій.

Вважаємо цей акт черговим кричущим порушенням Російською Федерацією ключових принципів міжнародного права, зокрема непорушності кордонів, невтручання у внутрішні справи іншої держави та добросовісного виконання міжнародних зобов’язань.

Закликаємо усіх міжнародних партнерів приєднатися до рішучого засудження незаконних та агресивних дій Російської Федерації.

http://mfa.gov.ua/ua/press-center/comments/2211-zajava-mzs-ukrajini-u-zvjazku-z-nezakonnim-peretinom-konvojem-rosijsykoji-federaciji-derzhavnogo-kordonu-ukrajini

Link to comment
Share on other sites

Дядя Петя @patriot_petya

Закликаємо усіх міжнародних партнерів приєднатися до рішучого засудження незаконних та агресивних дій Російської Федерації - МЗС Что бл*дь?

 

:weep:

Змінено користувачем Ukraine
Link to comment
Share on other sites

і от нах це було путіну перед переговорами ?

 

Надеется что Порох сцыканет перед встречей Меркельшу расстраивать "насилием и кровопролитием" на границе.

 

Что похоже и происходит :(.

Змінено користувачем Abamenkov
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Надеется что Порох сцыканет Меркельшу расстраивать "насилием и кровопролитием" на границе.

 

а якщо не сцикане, то хуйло спалив свій "конвой" власними руками...

ні там таки вавка в голові, велика...  

Link to comment
Share on other sites

Гуманитарный груз, который выдвинулся из РФ в Украину, будет направлен боевикам, а сами автомобили будут использованы для перевозки вооружения для использования против мирного населения.

Об этом заявил глава Службы безопасности Украины Валентин Наливайченко* на брифинге в пятницу в Киеве, информирует Цензор НЕТ со ссылкой на "Интерфакс-Украина"

"Эти грузовики будут использованы для перевозки снаряжения и вооружения. Террористам катастрофически не хватает после удачных действий наших военных, в первую очередь, транспортной инфраструктуры. Для этого эти тягачи и планируется использовать", - сказал он.

 

В.Наливайченко также отметил, что машины заполнены не более чем на треть, а гречка и другие крупы пойдут боевикам.

"Мы дадим информацию Красному Кресту, каким боевикам на самом деле и для чего крупа, вода направляются. Мы говорим, что группировки террористов Козицина, Безлера и других ждут эти грузы, чтобы засыпать эту крупу и другие продукты в свои подвалы и склады", - сообщил он. Источник: http://censor.net.ua/n299174

Link to comment
Share on other sites

 

 


В.Наливайченко также отметил, что машины заполнены не более чем на треть, а гречка и другие крупы пойдут боевикам.

Все равно непонятно, почему неполные грузовики

Link to comment
Share on other sites

Для увеличения количества транспортных средств.

Там же, не о гречке беспокоятся, а о грузовиках...

На nvua другая интерпретация слов Наливайченко:

Глава Службы безопасности Украины Валентин Наливайченко заявил, что водители российских грузовиков в составе "гуманитарного конвоя", затем будут управлять военной техникой, которая незаконно проникает на территорию Украины

"На самом деле, за рулем въезжает группа людей для управления непосредственно военной техникой, которая незаконно ежедневно через Изварино и другие пункты (не контролируемые Украиной - ред.) заходит на территорию нашего государства", - подчеркнул он, сообщает Интерфакс-Украина.

То есть водителей везут, получается.

Но зачем такие сложности?

Link to comment
Share on other sites

Дядя Петя @patriot_petya

Украина не будет применять авиацию по грузовикам рос.конвоя, который сегодня без разрешения украинской стороны пересек границу, - глава СБУ

 

а пів години тому сбу заявило що почалося вторгнення росії.

 

Ві Уявляєте собі цей МАРАЗМ? :fp1:  :fp1: :fp1:  :fp1:  :fp1:  :fp1:  

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...