takinetak Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Чилійські треба брати. На них немає націнки "на понти". (Типу "Бордо" - це вам не шонебудь!) да чилийские, аргентинские, юар - Ок. + итальянские некоторые. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 а Светлана - сестра? жена?покойная жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 нихера себе киевэенерго, бери выше мои друзья его еще студова знают,как облупленного Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Чилійські треба брати. На них немає націнки "на понти". (Типу "Бордо" - це вам не шонебудь!)бренды в студию!а то беру наобумправда, вот к "Виноделу" как-то пристрастилисьа потом нас мальчик в ашане пристыдилсказал, фигня ваш вайнмейкерпокойная жена о господи!а я тут резвлюсь... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Да, Мальбек да под стейк... ммм До речі, лозу туди колись завезли з Франції (розумний вибір, очевидно). А потім у Франції всю лозу побив якийсь довгоносик. І вони відновлювали її завозячи назад з Чилі. Тому вже й незрозуміло, де оригінал, а де копія. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 бренды в студию!а то беру наобумправда, вот к "Виноделу" как-то пристрастилисьа потом нас мальчик в ашане пристыдилсказал, фигня ваш вайнмейкерВ тому то й хитрість: лоза там французька. Але писати "Бордо" вони не мають права. Тому вино з цієї лози там коштує 2 євро. А таке саме з Франції - 5: 2 за вино + 3 за "Бордо". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 да чилийские, аргентинские, юар - Ок. + итальянские некоторые.Іспанські й італійські вина не надто добрі, бо для винограду в них надто жарко. Виноград - це не тропічна рослина. Чилі, Аргентина, ЮАР - набагато краще. Франція має ідеальне розташування. Україна, до речі, подібне, - але клімат, нажаль, не той. І рельєф занадто плаский. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 До речі, лозу туди колись завезли з Франції (розумний вибір, очевидно). А потім у Франції всю лозу побив якийсь довгоносик. І вони відновлювали її завозячи назад з Чилі. Тому вже й незрозуміло, де оригінал, а де копія. Эту историю про долгоносика рассказывают и на Канарских островах Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Эту историю про долгоносика рассказывают и на Канарских островах Це не виключено, бо уявіть собі скільки існує сортів винограду у Франції і його винищили геть увесь, бо та зараза живе лише на винограді. А потім почали то все відновлювати збираючи різні сорти по всьому світі. З Каліфорнії багато завезли, наскільки знаю. "Перемозі над філоксерою в Європі був навіть присвячений балет, музику до якого написав Антон Рубінштейн. Епідемії філоксери не було в Єгипті, на Кіпрі, Канарських островах, в Афганістані, Чилі і низці країн колишнього СРСР." http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%96%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B0_%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0#.D0.86.D1.81.D1.82.D0.BE.D1.80.D1.96.D1.8F_.D0.BF.D0.BE.D1.88.D0.B8.D1.80.D0.B5.D0.BD.D0.BD.D1.8F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potato Опубліковано 19 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Про Закарпаття вже ніхто не згадує. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Про Закарпаття вже ніхто не згадує.там,вродь, только Чизай из "правильного" винограда, которому хватает САТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бацилла Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Не знаю, по-моему грузинские вина - это уже какая-то легенда давних дней, в Киеве мне повезло с Кинзмараули ровно один раз. Все остальное красное вино в самых разных бутылках годится только на маринад, по уровню оно не дотягивает до испанских вин в ПЭТ за 1 евро за два литра. в чем не дотягивает?грузинские вина нельзя сравнивать с европейскими, они абсолютно разные.те грузинские, которые мы покупали в Киеве, были вполне ничего. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 в чем не дотягивает?грузинские вина нельзя сравнивать с европейскими, они абсолютно разные.те грузинские, которые мы покупали в Киеве, были вполне ничего.Підозрюю, що саме в цьому їхня цінність. Бо в Європі панує обмежений набір лоз "каберне", "совіньйон", "шардоне"... А грузинські лози повністю відмінні: "сапераві", "кіндзмараулі",... - тому за правильного маркетингу грузинські вина можуть зайняти свою унікальну нішу, де не матимуть конкурентів. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 там,вродь, только Чизай из "правильного" винограда, которому хватает САТШо це? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 в чем не дотягивает?грузинские вина нельзя сравнивать с европейскими, они абсолютно разные.те грузинские, которые мы покупали в Киеве, были вполне ничего. Ты понимаешь, я бы согласился, что на вкус и цвет все фломастеры разные, если бы не попробовал действительно классного грузинского вина. Я все-таки подозреваю, что грузины эээ.. производят фигню на экспорт в больших количествах Равно как мне привезли грузинского коньяка из Грузии - очень даже неплохо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potato Опубліковано 19 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Шо це? http://derevnyaonline.ru/community/78/5059 САТ, Сумма Активных Температур – это показатель необходимой теплообеспеченности сорта винограда, от начала распускания почек до сбора зрелого урожая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sailor Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Італійські вина - це шмурдяки. Не неси чепухи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 http://derevnyaonline.ru/community/78/5059 САТ, Сумма Активных Температур – это показатель необходимой теплообеспеченности сорта винограда, от начала распускания почек до сбора зрелого урожая.Дякую. У Франції є виноград, який за правилами Інституту вина (того, що дає право на оту "контрольовану назву") треба збирати вночі з-під першого снігу. Це заради отого САТ, як розумію. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 українські вина ?не смішіть мої тапочки....хто це лайно ще купує ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Дякую. У Франції є виноград, який за правилами Інституту вина (того, що дає право на оту "контрольовану назву") треба збирати вночі з-під першого снігу. Це заради отого САТ, як розумію....причому збирати має незаймана дівчина виключно під світлом Місяця? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Дякую. У Франції є виноград, який за правилами Інституту вина (того, що дає право на оту "контрольовану назву") треба збирати вночі з-під першого снігу. Це заради отого САТ, як розумію.не, там другоедля особого вкусавот это?https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%B4%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE ща еще напрягу склероз и вспомню,какое вино из подвяленного винограда изотавливают Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 (змінено) українські вина ?не смішіть мої тапочки....хто це лайно ще купує ?"На столе, например, арбуз — в семьсот рублей арбуз. Суп в кастрюльке прямо на пароходе приехал из Парижа; откроют крышку — пар, которому подобного нельзя отыскать в природе!" (с) Змінено 19 серпня, 2014 користувачем boojum Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 (змінено) не, там другоедля особого вкусавот это?https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%B4%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE ща еще напрягу склероз и вспомню,какое вино из подвяленного винограда изотавливаютНі, там саме після найпершого снігу - тобто як правило температура близько нуля. Там йшлося про максимальну кількість сахару. Додам: збирають вночі саме тому, щоб не замерз до ранку. Змінено 19 серпня, 2014 користувачем boojum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гоша Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 На сайті Рекомендована температура подачі 12-14 °Cа каким, по-твоему, надо его подавать? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 ...причому збирати має незаймана дівчина виключно під світлом Місяця? Мабуть і такі вина існували, але Інститут вина не знає, як тих дівчат проконтролювати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Груздев Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 азербайджанские хтось пробовал? открывают фирм. магазины в киеве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potato Опубліковано 19 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 а каким, по-твоему, надо его подавать?мабуть при 12-14 якщо рекомендують але зрілий Каберне Совіньйон подають при 16-18. 18 це еталон Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 азербайджанские хтось пробовал? открывают фирм. магазины в киевеНе пробував. Але існує думка, що вина з мусульманських країн загалом нижче плінтуса. (Через брак великого конкурентного ринку). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potato Опубліковано 19 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 азербайджанские хтось пробовал? открывают фирм. магазины в киевея купував гранатове http://tovuzvino.com/image/cache/data/items/TovuzNAR_semisweet-300x400.jpg цікаво скуштувати 1 раз. Кисленьке. Свіженьке. Але не зовсім вино Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 "На столе, например, арбуз — в семьсот рублей арбуз. Суп в кастрюльке прямо на пароходе приехал из Парижа; откроют крышку — пар, которому подобного нельзя отыскать в природе!" (с)ну і хто робив в Україні СУХІ чи напівсухі вина ?я вєсь вніманійа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts