Абориген Опубліковано 20 січня, 2016 Report Share Опубліковано 20 січня, 2016 Не спиши. Завтрева усе будет! Ну смотри не подведиа то знаю я вас водолеев! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 20 січня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 20 січня, 2016 Тышо! Самый честный знак! Обещал - женился! Пацан сказал - пацан сделал! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 20 січня, 2016 Report Share Опубліковано 20 січня, 2016 а ми вчора ряженку робили 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 20 січня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 20 січня, 2016 Рассказывай с подробностяме! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 20 січня, 2016 Report Share Опубліковано 20 січня, 2016 (змінено) хлопці знайшли фермера з французськими коровами, як він каже ) купують галонами непастерізоване молоко і купляють ряженку в магазині європейських товарів за 4 бакси кажу - ви нерозумні хлопи! якщо у вас є справжнє молоко з -під корови зробіть ряженку короче вчора пів дня шукали горщик глиняний )) щоб запікати у духовці зайшли італійський спочатку закипятили молоко, щоб пінка була - потім 2 години томили у печі, опускаючи на дно пінку потім додали справжньої сметани і закутали у ковдру - у тепле місце )) носились з ковдрою і горщиком як дурні зі ступою сьогодні вранці ще наче не загусло - мабуть сметани мало поклали можна і без печі - якщо є сир та сметана домашня - само може закваситис у теплому місці Змінено 20 січня, 2016 користувачем Dilbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 21 січня, 2016 Report Share Опубліковано 21 січня, 2016 @Dilbert, а что там у вас с мультиварками и/или медленноварками?ряженка прекрасная в ней выходит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 21 січня, 2016 Report Share Опубліковано 21 січня, 2016 не знаю чи в них єми хотіли автентично у печі типу у глиняному горщику а не глазурованому Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 21 січня, 2016 Report Share Опубліковано 21 січня, 2016 Готуємо домашню ряжанку http://admadvice.com/kulinariya/140-gotuyemo-domashnyu-ryazhanku.html тут теж всякі варіанти 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 21 січня, 2016 Report Share Опубліковано 21 січня, 2016 Reagenka turned out to be deliciously creamy!!! I will make this sacrifice so that we can have fresh riazhenka every week! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 23 січня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 23 січня, 2016 Рецепт икры от НАдин наш бессарабско-липовАнский репебт (липовАне - это староверы-старообрядцы, которые в свое время убежали в дельту Дуная от реформ церковных, они у нас тут гуру по рыбе): засол простой сырой - очистить/пробить от пленки, пленки вычистить/удалить, икры присыпать солью (от соотношение не дам, это уже на автомате... ну, например, как фарш мясной, только на четверть больше, чтоб было слегка солененькое. кароч, вы поняли))), держим-солим в холодильнике 3 дня обычно (сутки можно, но я сторонник перебдения в этом вопросе), потом слегонца (опять же уже на автомате, соотношения не дам) уксусом/соком лимона, уксус только банальный спиртовой, липоване никаких моднявых бальзамических не признают, взбить слегонца вилкой, и продолжать взбивать, добавляя небольшимим порциями (до 1 ст.л. за раз) раст.масла (опять же никаких моднявых, обычное подсолнечное), взбивать до желательного объема и насколько хватит терпения и сил)))), у меня терпения мало, потому я взбиваю миксером, эх, моя бабушка-липованка меня б прибила за такое кощунство)))). все, икринки каждая видна, можно добавить лучка (я люблю) зеленый. терь главное ложку побольше и успеть раньше родственников к тазику с икрой))) первоначальный объем увеличивается мин. на 50%, в среднем вдвое. дааа!!! на хлебчик и под стопочку - вах!зы. я так и икру карпа, и карася, даже леща взбивала, тоже очень хорошо употребляется 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 23 січня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 23 січня, 2016 А поляну Абориген пусть сам переносит, меня форумные приспособы не любят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 25 січня, 2016 Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 отличный блогсамса,чебуреки ,плов и пр.http://stalic.livejournal.com/302258.html?nc=151 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 25 січня, 2016 Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 (змінено) отличный блогсамса,чебуреки ,плов и пр.«stalic»stalic -- поц. Змінено 25 січня, 2016 користувачем Кость Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 25 січня, 2016 Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 stalic -- поц. а че так? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 25 січня, 2016 Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 а че так?Да почитал некоторые его комментарии, противно даже читать его стало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 25 січня, 2016 Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 Да почитал некоторые его комментарии, противно даже читать его стало.я каменты не читала, но по его рецептам готовят не самые худшие мои знакомые хозяйки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 25 січня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 Cталик, канеш, сноб и позер, но это сторицей перекрывается его знаниями восточной кухни и талантом повара и рассказчика. Делал очередную шурпу (с которой все начиналось и на которую мы таки подсели с женой ) по его рецепту - никаких претензий нет, все выверено и ничего не забыто. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 25 січня, 2016 Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 собссна, его блог порекомендовали люди, жившие долгое время на Востоке (Узбекистан,например) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 25 січня, 2016 Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 Дарія Цвек: головний рецепт успіху «українського Джеймі Олівера» Дарія Яківна Цвек — авторка відомих на весь світ книг рецептів. Народилася 1909 року на Тернопільщині. Ще школяркою вона почала записувати всі рецепти від бабусі, мами та тітки. Тоді мала Даруся навіть уявити не могла, що ці записи принесуть їй світове визнання. Усі інгредієнти тодішні господині вказували «на око», та майбутня легенда української кулінарії перевела усі складники в грами, мілілітри, ложки та склянки…http://jisty.com.ua/dariya-tsvek-golovnij-retsept-uspihu-ukrayinskogo-dzhejmi-olivera/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 25 січня, 2016 Report Share Опубліковано 25 січня, 2016 у мене вдома така книжка http://dreamfood.ua/uploads/forum/images/1251910746.jpg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дана Опубліковано 26 січня, 2016 Report Share Опубліковано 26 січня, 2016 Дарія Цвек: головний рецепт успіху «українського Джеймі Олівера»У мене також є ця книжка, навіть дві старе видання та нове. Єдине у цій книжці є багато неточностей в рецептах. А ще маю українські кулінарні книжки Ольги Франко, Осипи Заклинської ця остання писала галицьким діалектом. Так як я дуже захоплююсь кулінарією, мене зараз цікавлять не так самі рецепти а скоріше їх історія, і бажано наша українська кухня, вплив на неї інших кухонь, то ці книжки для мене є дуже важливі. Як будете мати можливість рекомендую почитати кулінарну книжку Осипи Заклинської - отримаєте масу задоволення від занурення в побут звички і звичайно рецепти страв які готували в Галичині на початку минулого століття. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 26 січня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 26 січня, 2016 В семье моей жены сохранили поваренную книгу 1911 года - "Что въ ротъ, то спасибо. Сборнiкъ булочныхъ, кондитерскихъ i кулинарныхъ рецептовъ." Составила А.Я.Сiяльская. Полтава. 1911 годъ. Толстенная, рецепты выпечки, первых и вторых блюд, салаты, напитки и заготовки в зиму - красотень, зачитываешься! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 26 січня, 2016 Report Share Опубліковано 26 січня, 2016 красотень, зачитываешься! балуваний, тут с крымнаша пишуд - *– Мам, смотри, воробушек! У тебя хлеб есть?– Лови и без хлеба ешь! *(с) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 27 січня, 2016 Report Share Опубліковано 27 січня, 2016 а я картинки люблю дивитись - всякі риби фаршировані та столи накритіhttp://jisty.com.ua/wp-content/uploads/2015/07/gefilte-fish.jpg http://vsviti.com.ua/wp-content/uploads/2016/01/12-strav-iz-sala.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 28 січня, 2016 Report Share Опубліковано 28 січня, 2016 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 28 січня, 2016 Report Share Опубліковано 28 січня, 2016 , то для бажаючих схуднути? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 28 січня, 2016 Report Share Опубліковано 28 січня, 2016 Фома, то для бажаючих схуднути? Я думаю, що схуднути ніхто не бажає, а треба 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 29 січня, 2016 Report Share Опубліковано 29 січня, 2016 як можна, коли ця гілка найсмачніша в усьому інтернеті Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 31 січня, 2016 Report Share Опубліковано 31 січня, 2016 кимчи кто делает?пекинку вначале солить, таки, ночь или 2-3 суток лучше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 3 лютого, 2016 Автор Report Share Опубліковано 3 лютого, 2016 кимчи...пекинку... Мама, дэморэ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts