Гість paraskaa-W Опубліковано 25 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 25 квітня, 2016 Лучче толстыми колечками. И с солью. М-м-м-м...лучше вааще целиком, а соль насыпать на край тарелки и тыцять туда редиску а у хлеба взять горбушкумасло домашнее,например вариант - масло намазывать прямо на редис и солить все вместе 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 25 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 25 квітня, 2016 вы злые и ничюткие люди пы.сы. ото думаю чьоэта на меня сьодни в магАзине булочка свежайшего хлебчика чОрного смотрела так призывно, что я не устояла и взяла, а тут вы с редиской **нада идти на огород хза редиской и выполнять советы форумчан** 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 25 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 25 квітня, 2016 **нада идти на огород хза редиской и выполнять советы форумчан**по какой методике есть будешь? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 25 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 25 квітня, 2016 зажрались ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 25 квітня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 25 квітня, 2016 вариант - масло намазывать прямо на редис и солить все вместе Да! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 25 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 25 квітня, 2016 зажрались виПетро, ти знаешь, шо кляти москали з молочним супом роблять?Шо?Вилучили з рецепта все добре,залишили воду з хлибом.Та називають його, знаеш як? "Тююююряяяя! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 25 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 25 квітня, 2016 по какой методике есть будешь? щетаю что надо не выйоживатсо а наслаждатсо, потому в сольку - это наше всьо **смайлег шо облизуетсо** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Прол Опубліковано 25 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 25 квітня, 2016 http://ic.pics.livejournal.com/stalic/2762948/3035110/3035110_original.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 27 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 хотіли як краще а вийшло як завжди 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 27 квітня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 Та классно вышло! Мордастенькие загорелые здоровые цыплята Это пампушки или сладкое что-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 27 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 Акваріус приєднуйся до групи гаргантюа та пантагрюеля )) https://www.facebook.com/groups/349103075288002/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 27 квітня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 Спасибо, душа моя! Но не любитель я соцсетей... У меня на них времени совсем нету. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 27 квітня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 Хотя сообщество симпатишное и без комплексов и без фанатизьму. Порадовал чувачок, который со словами "Cмачної краси вам в стрічку" выставил обгорелую курку 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 27 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 эххъ, раздраконили, пойду плов с кроликом доем. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 27 квітня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 (змінено) Зараза ты... Я позавчерашний слоеный пирожок стрескал холодным, потому что микроонда на работе поломалась! И еще часа 2-3 работать... Змінено 27 квітня, 2016 користувачем Аквариус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 27 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 Зараза ты... Я позавчерашний слоеный пирожок стрескал холодным, потому что микроонда на работе поломалась!Я не знаю что такое микроонда, но правильные пирожки и холодными вполне себе OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 27 квітня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 27 квітня, 2016 Я не знаю что такое микроонда, но правильные пирожки и холодными вполне себе OK. Микроволновка. Слоеный пирожок холодным есть низзя. Это надругательство над природой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 28 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 28 квітня, 2016 салат набадяжили: авокадо, яйця, цибуля, помідор і огірок і французська гірчиця 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 29 квітня, 2016 Report Share Опубліковано 29 квітня, 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 6 травня, 2016 Report Share Опубліковано 6 травня, 2016 а де ваші блюда?? ось дивіться який силікон https://www.facebook.com/BeautiesLife/videos/1173175076050695/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 6 травня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 6 травня, 2016 ось дивіться який силікон Желатин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 6 травня, 2016 Report Share Опубліковано 6 травня, 2016 ну не знаю як воно так швидко застигає - отеє все кольорове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 20 травня, 2016 Report Share Опубліковано 20 травня, 2016 ех які сталактіти 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 21 травня, 2016 Report Share Опубліковано 21 травня, 2016 "Василь прийняв смертельну дозу ковбаси" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 21 травня, 2016 Report Share Опубліковано 21 травня, 2016 лайфак шашлики ЛЄСА 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 21 травня, 2016 Report Share Опубліковано 21 травня, 2016 http://www.srubyservis.cz/userfiles/image/AKTUALITY/humor/vesele_grilovani-9.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 21 травня, 2016 Report Share Опубліковано 21 травня, 2016 http://upload.emefka.sk/posts/57/81/25781.jpg?1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 24 травня, 2016 Report Share Опубліковано 24 травня, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 24 травня, 2016 Report Share Опубліковано 24 травня, 2016 рецептиком ось поділились: ПАПАРДЕЛЛА З КАБАЧКІВ- відкриття кабакового сезону! В оригіналі папарделла вона без мняса,але якось в мене лишився фарш....і блюдо заграло зовсім іншими фарбами! А замість звичайного майонезу-часниковий соус торчин.Тож все що потрібно на фото. Обсмажити кільця цибулі, до неі 0,5-0,7кг фаршу,потім тонкі смужки кабачку- хвилин 15 тушкується,потім порізані кубіками помідорки,ще хв.5 тушити.В кінці півпачки соусу,сіль,чавлений часник,багато різаного базіліку,тімьяну,кріпа,приправу хмелі-сунелі.Накрити кришкой на пару хвилин. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 25 травня, 2016 Report Share Опубліковано 25 травня, 2016 (змінено) жду гостью у нас по-простомувино белое чилийскоелобио из белой фасолихачапури имеретинскиемедальоны из свиной вырезки в клюквенном соусе из красной смородиныгидропонические овощи ах, да!крем-брюле на десерт http://i.piccy.info/i9/dfad87ecc47585fb3b694018765df0a7/1464173500/41916/886882/IMG_6300_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2016-05-25-10-51/i9-9852902/472x354-r/i.gif Змінено 25 травня, 2016 користувачем paraskaa-W 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts