Перейти до змісту

Заявление Юли!


ЦеDzip

Recommended Posts

Да пошла вона.....и остальные все тоже. :D

 

Та як то кажуть - б/п, хехе. Тоість хі-хі.

Більш того, Йула після другоі ходки зовсім не та. Так, гостра на язик, але товче воду в ступі і зовсім не про те, що треба. Дрищам і пєдротам би заспокоітись, а нет - дрочать на неі нон-стоп.

Хлопаки, руки пошкодуйте!

Link to comment
Share on other sites

Та як то кажуть - б/п, хехе. Тоість хі-хі.

Більш того, Йула після другоі ходки зовсім не та. Так, гостра на язик, але товче воду в ступі і зовсім не про те, що треба. Дрищам і пєдротам би заспокоітись, а нет - дрочать на неі нон-стоп.

Хлопаки, руки пошкодуйте!

Я анархист, поэтому мне пох. все кто власть или туда лезет.  Забавно смотреть на народ который думает что что то избирает.  :D

Link to comment
Share on other sites

 

Президент має публічно пояснити країні, що було підписано в Мінську, - заява Юлії Тимошенко (повний текст)

08 Вер 2014, 16:05

5 вересня в Мінську були підписані протоколи про тимчасове перемир‘я на сході України. Я хочу сказати, що, на мій погляд, ці підписані протоколи є вкрай небезпечними для цілісності території України і для нашого українського суверенітету.

 

Я так вважаю, тому що в цьому протоколі не існує вимоги відведення російських військ з території України, а це де-факто означає їх закріплення на нашій території.

 

І по-друге, я вважаю, що ці протоколи є загрозливими для України, тому що в цих протоколах визнані невідомі формування - ЛНР, ДНР - як офіційна сторона, яка їх підписала. Це означає, що де-факто Україна може підписувати з такими неіснуючими угрупованнями протоколи і про щось домовлятися. Це, по суті справи, є їх визнання, а як наслідок хтось може вирішити, що Україна визнала, що вона веде громадянську війну. Тому ЛНР, ДНР не існують де-факто. Існує агресія Російської Федерації, яка оголосила Україні війну.

 

Я вважаю, що зараз президент України має зробити декілька дуже важливих кроків.

 

Перше. Я прошу президента негайно зібрати позачергове засідання Верховної Ради для того, щоб чітко, публічно, у відкритому режимі пояснити країні: що підписано, з ким підписано, що за цим протоколом стоїть і який подальший шлях на базі цих протоколів буде застосований Україною.

 

Усі сьогодні в нашій державі хочуть переконатися, що за цим протоколом не стоїть перетворення частини України на Придністров‘я, що за цими протоколами не стоїть здача території Донбасу.

 

Я також вважаю, що Україна мусить зараз дуже сильно і рішуче діяти. Перемогу не виторговують - її здобувають. І тому ми зобов‘язані стати сильними, якщо ми хочемо миру.

 

Друге. Я звертаюся до президента з пропозицією негайно поміняти вище керівництво міністерства оборони. Якщо треба, то ми запропонуємо сильні, гідні, дієздатні, ефективні кандидатури.

 

Третє. Я переконана, що президент мусить зараз взяти на себе всю повноту відповідальності за управління країною під час агресії Росії, яка практично всім світом визнана війною Путіна проти України. Для цього треба створити ставку Головнокомандувача і управляти країною достатньо твердою рукою, з розумінням тактики і стратегії.

 

Ми в цьому готові допомогти президенту. Хаос на фронтах і в країні треба припиняти.

 

Я вважаю, що в України є всі шанси перемагати. Єдине – треба діяти сильно і рішуче.

 

Я вірю в Україну!

 

Я знаю, що ми переможемо!

 

Але для цього треба діяти.

 

Юлія Тимошенко

  • Upvote 5
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

"Батьківщина" передала військовим чергову гуманітарну допомогу

08 Вер 2014, 13:09

Партія "Батьківщина" надала чергову гуманітарну допомогу бійцям, які перебувають на передовій військових дій на сході України.

 

Допомогу передали у неділю народний депутат фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський і куратор батальйонів територіальної оборони "Батьківщина" та "Рух опору" Павло Патарецький.

 

http://batkivshchyna.com.ua/storage/article/userfiles/images/124793640.jpg

 

Так, 34-й батальйон територіальної оборони "Батьківщина" отримав військові аптечки з засобами зупинки кровотечі, теплі бушлати, обігрівачі, зарядки для акумуляторів, продукти харчування тощо.

 

http://batkivshchyna.com.ua/storage/article/userfiles/images/124793353.jpg

 

Крім того, військові отримали дитячі малюнки і листи зі словами підтримки.

 

http://batkivshchyna.com.ua/storage/article/userfiles/images/124793478.jpg

 

Куратор батальйонів територіальної оборони "Батьківщина" та "Рух опору" Павло Патарецький наголосив, що партія і надалі продовжуватиме надавати допомогу.

 

http://batkivshchyna.com.ua/storage/article/userfiles/images/124793174.jpg

 

Як відомо, "Батьківщина" регулярно підтримує військових, які беруть участь в бойових діях. Партія вже передала військове спорядження, техніку і гуманітарну допомогу на суму понад 10 мільйонів гривень.

 

http://batkivshchyna.com.ua/storage/article/userfiles/images/124793391.jpg

 

В зоні бойових дій перебувають два батальйони територіальної оборони, створені "Рухом опору", який організувала лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

А шо хтось ше слухає цю брехуху? :nose3:

:bluet:

Ех, квіточка, а що твій дрищ- іуда зробив корисного? Де брехня? все підтверджено.Хто хоче, може перевірити. А по суті інтерв"ю та заяв? Нічого сказати.?  :rotate:  

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...