Jump to content

Юля хоче допомогти добровольцям фінансово

Guest Хома
 Share

Recommended Posts

Хороша справа була б якби наприклад Шурік Тимошенко допоміг грошима чи бронежилетами, він же бізнесмен, фірми в Україні та Чехії... або якби Жужа пішла допомагати в госпіталь, а продати книжку за 3000 грн - дешева хуйня від бабці та Жужі

Так, дала не багато. Знову-таки, ну і що? Критикувати має сенс лише якщо гроші до армії так і недійдуть

Це цирк на дроті. З її статками вона могла б просто відвалити пару лямів не дивлячись, а не піаритись на книзі з невідомим минулим.

Например, повесить чуть меньше бигморд. Бабла куда больше чем от книжки будет, да и для экологии полезней.

• Upvote 2

Например, повесить чуть меньше бигморд. Бабла куда больше чем от книжки будет, да и для экологии полезней.

только сёдня видел- два борда с Юлей и третий - с Савченко рядышком

в центре города, перед плотиной

цена такого "трёхспального" на месяц перед выборами- 30 тысяч гривень, это если со скидкой, на опте B-)

10 "Кобзарей" висит так за нехуй делать

Edited by Стиви Джи
  • Upvote 2

только сёдня видел- два борда с Юлей и третий - с Савченко рядышком

в центре города, перед плотиной

цена такого "трёхспального" на месяц перед выборами- 30 тысяч гривень, это если со скидкой, на опте B-)

10 "Кобзарей" висит так за нехуй делать

а еще можно продать Шонькин мотоцыкл или два, там тоже будет епать-копать сколько бабок

А не стоять как две коровы с книжкой плять... йопаный стыд.  :fp1:

Лучше бы цука продавала тот самый томик Эсхила, ушел бы подороже  :gigi:

Edited by ЦеDzip
  • Upvote 5

а еще можно продать Шонькин мотоцыкл или два, там тоже будет епать-копать сколько бабок

А не стоять как две коровы с книжкой плять... йопаный стыд.  :fp1:

Лучше бы цука продавала тот самый томик Эсхила, ушел бы подороже  :gigi:

+ колясочку та милиці. зірвала б чималий куш в олігархів :nose3:  

Хто-то стырел ник у Аута???

Ні .це просто американське виховання.не важливо скільки.важливо,що зробила датку.так тут (в США) виховують.не важливо кичитися хто більше дасть.важливо щоб було більше людей в таких акціях.Зрозуміли різницю?

• Upvote 1

1798788_544154059064720_6358524655888015

Як вам татуха Жужи?

:fp1: віддає те, що їй ніколи не було потрібно.

як цей гнилий піар надоїв, а він жеш набирає обертів, і ми скоро, вибачте, блювати будемо від її інсцинованих фотошутів. :66:

вана сміється і глузує над всією Україною, а заодно і піариться, ця аферистка. :crazy:

Як то його витримать ще 3 з половиною тижні, шоб, вибачте не блювати від одного нагадування про неї.

:pardon:

• Upvote 1

:fp1: віддає те, що їй ніколи не було потрібно.

як цей гнилий піар надоїв, а він жеш набирає обертів, і ми скоро, вибачте, блювати будемо від її інсцинованих фотошутів. :66:

вана сміється і глузує над всією Україною, а заодно і піариться, ця аферистка. :crazy:

Як то його витримать ще 3 з половиною тижні, шоб, вибачте не блювати від одного нагадування про неї.

:pardon:

я їздив рибалити на тиждень...  відволікає

все залежить від сорту грибів  :pleasant:

цуко, :D

я рибалити не люблю

завтра мо по гриби, успокаює :nose3:

у лісі є гриби? навряд..ночі холодні..

тема про Юлю, про книжечку, а при чому тут якийсь порох?

секта не може по-іншому

вони як зомбі кидаються на всіх і все, захищаючи мамку

• Upvote 2

Ця гілка остаточно мене переконала. Голосую за Тимошенко.

Так її всі бояться, стільки лайна ллють. Навіть на хороші справи гімно ллється.

Була в госпіталі і привезла лимони солдатам - дешевий піар.

Вирішила виставити на аукціон рарітет - теж піар, вкрадена книжка і т.п.

Кожний з вас нехай обдумає своє життя. Якщо у вас не знайдеться ні одного приводу для обливання брудом, то ви не живете .

І тільки задумайтесь, як вам було б "приємно", якби кожне ваше хороше починання, вашу допомогу в АТО, так перекручували, лаяли, чи ви б зоставались в країні? Чи ви б намагались їй допомагати?

І ще, а коли Тимошенко озвучує нелицеприємні факти про віддані мільйони банкам "сім"ї", про відсутність генконсулів у 22-х країнах, тоді вона теж піариться? Тоді вас це теж дратує?

Я не є фанаткою Тимошенко. Але мабуть скоро нею стану.

все залежить від сорту грибів  :pleasant:

йаридаю :lol2:

та я в них не розбіраюсь, я шоб фотографувати :shuffle:  і так по лісі пройтись, а шо? :nose3:

токо єслі не буде дощу, а його мабуть і не буде :buba:

Ця гілка остаточно мене переконала. Голосую за Тимошенко.

Так її всі бояться, стільки лайна ллють. Навіть на хороші справи гімно ллється.

Була в госпіталі і привезла лимони солдатам - дешевий піар.

Вирішила виставити на аукціон рарітет - теж піар, вкрадена книжка і т.п.

Кожний з вас нехай обдумає своє життя. Якщо у вас не знайдеться ні одного приводу для обливання брудом, то ви не живете .

І тільки задумайтесь, як вам було б "приємно", якби кожне ваше хороше починання, вашу допомогу в АТО, так перекручували, лаяли, чи ви б зоставались в країні? Чи ви б намагались їй допомагати?

І ще, а коли Тимошенко озвучує нелицеприємні факти про віддані мільйони банкам "сім"ї", про відсутність генконсулів у 22-х країнах, тоді вона теж піариться? Тоді вас це теж дратує?

Я не є фанаткою Тимошенко. Але мабуть скоро нею стану.

:fp1:  :fp1:  :fp1: Во бреше

• Upvote 4

тема про Юлю, про книжечку, а при чому тут якийсь порох?

при том шо пока она в неволе сидела и скубали ее сторонников и семью Петя в правительстве Януковича сидел министром (как он говорит ради того чтобы спасти Тимошенко из неволи). Дык мож он со своих миллиардов что-то бы отстегнул воякам? Бо у Юли в результате ее борьбы остался только Кобзарь и ненависть дрыщей, а Петя себе спокойно работал и жил. 

• Upvote 1

Share

• Create New...