Перейти до змісту

Вночі у Києві судили "айдарівців" - шозанах ?


Darkwalker

Recommended Posts

О 3-й ночі в Печерському суді Києва розпочалось засідання щодо продовження тримання під вартою "айдарівця" Валерія Гаврилова.
Йому та ще одному його побратиму з батальйону "Айдар" — Андрію Ревуцькому — інкримінують викрадення людини.

У свою чергу, підозрювані кажуть, що просто виконували наказ командування і затримали сепаратиста "Малиша", чиновника з Мінохорониздоров'я самопроголошеної “ЛНР”.

Цього разу уповноваженому з особливо важливих справ Військової прокуратури забракло аргументів на користь тримання під вартою. І обох “айдарівців” по черзі випустили прямо в залі суду.

Однак, стаття, в порушені якої їх звинувачують, досить серйозна. Тому Ревуцькому і Гаврилову доведеться внести заставу впродовж 5 днів.

Суддя встановив найменшу можливу заставу: 20 мінімальних зарплат, або 24 тисячі гривень. Та учасників батальйону територіальної оборони обурив сам факт, що вони повинні платити гроші, тоді як самі не отримують державних виплат місяцями.

 

http://www.hromadske.tv/society/vnochi-u-kiyevi-sudili-aidarivtsiv/

 

что это такое ?

суд ночью, аки тати в нощи, суд за борьбу с сепаратизмом...

и сил хватило схватить, конвоировать - в то время как палачи майдана спокойно "поуходили"

 

:consul:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Малыш-это не кличка, это фамилия, с ударением на первом слоге. Журналисты такие дурналисты Змінено користувачем Стиви Джи
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Похоже на банальную подставу со стороны СБУ

На словах дали указание, или документ сделали не по форме - и все...

В общем непонятное многое. у СБУ/МВД не кому конвоем заниматься даже? Зачем боевое подразделение занимается?

Link to comment
Share on other sites

Сергей Иванов
10 ч. · отредактировано ·

В ответ на моё обвинение во лжи и реставрации милицейского беспредела Антон Геращенко порекомендовал мне провести журналистское расследование по поводу "похищения" замминистра здравоохранения ЛНР П.Малыша бойцами батальона "Айдар". Я отвечу здесь, поскольку у Антона под постом over 9000 комментариев, процентов 80 из которых представляют собой увесистую пиздюлину в адрес МВД.

Послушай меня, Антон. Дело в том, что я знаю о Малыше куда больше, чем вся ваша мусарня вместе взятая. Например то, что карьерой этот гандон обязан Грише Ильяшову, руководителю СВР эпохи Януковича, мужу небезызвестной Лены Лукаш, и Ефремову. Или то, что он еженедельно обдирал заведующих отделениями ЛОКБ, установив им тариф за лояльность. Или то, что именно Малыш купил самый дорогой в мире томограф, распилив десятки миллионов бюджетных денег с Ильяшовым, Ефремовым и Пристюком. Кстати, не исключаю, что именно из этих самых миллионов родственники Малыша дали взятку тому человеку в МВД, который, превысив власть, организовал задержание бойцов батальона МО, не подконтрольного твоей конторе. Иными словами, Антон, сотрудники МВД, задержав военнослужащих, совершили должностное преступление, и если бы Генпрокурором у нас был нормальный человек, а не мусор, то они уже давно сменили бы бойцов "Айдара" в следственном изоляторе. Ну ты понял.

А теперь вопросы, бро:

‪#‎почему‬ задержанных сразу отвезли в СИЗО? Почему не в комнату для содержания задержанных соответствующего райотдела или не в ИВС? Для того, чтобы скрыть следы еще одного превышения власти?

#почему, если следовать твоей логике, МВД не задержало бойцов батальона "Азов", тоже "похитивших" в Бердянске мэра Стаханова Борисова? Я уже не говорю о том, что по сравнению с Малышем, который знает о коррупции и сепаратизме на Луганщине всё, Борисов - просто никчемная вошь.

#почему вы не задержали бойцов батальона "Донбасс", которые перед видеокамерами натурально прессовали в Доброполье ментов и местных алкашей-колорадов?

‪#‎может‬, потому, что "Азов" и "Донбасс" - батальоны МВД?

‪#‎получается‬, вашим батальонам можно "похищать" людей, а минобороновским - закон?

Антон, мы оба знаем, что Малыша отпустили за взятку. За деньги, которые ранее он украл у государства. Мы оба знаем, кто именно и сколько за это взял, и не только мы, кстати. И, наконец, мы оба знаем, что ты фарисействуешь и манипулируешь фактами для спасения репутации МВД вместо того, чтобы признать ошибку, выпустить людей, извиниться и позволить им дальше убивать оккупантов и коллаборационистов.
~

А расследование я проведу. Как ты и велел.
Только нихуя оно вам с Аваковым не понравится.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Проблема в том, что ни Антон, ни Аваков не могут лично контролировать каждого мента. А там система... ее сломать невозможно. Можно, конечно, всех выгнать.... но мне кажется, это тоже не вариант. Можно только постепенно замещать. Да и не нужно приводить Грузию

Там страна как Киевская область без Киева. И бабло США давал не в кредит ярды в год, а дарила, и оно шло на ЗП новым чиновникам.

 

Мне кажется, МВД хоть немного, но меняется, но кадры решают все. Вот и есть отдельные (90% на текущий момент, ИМХО) питарасы.

Link to comment
Share on other sites

та говорят в Айдаре много людей, имевших проблемы с Законом, но они ИМХО их уже "смыли кровью". 

А вообще наши там себя ведут по-разному, есть подразделения, мягко говоря не полностью адекватные. Информация из первых рук...

Война...

Link to comment
Share on other sites

та говорят в Айдаре много людей, имевших проблемы с Законом, но они ИМХО их уже "смыли кровью". 

А вообще наши там себя ведут по-разному, есть подразделения, мягко говоря не полностью адекватные. Информация из первых рук...

Война...

Підтверджую. Пишу з Нового Айдару
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Все самые передовые технологии Януковича внедряют. Теперь взяли ночные суды.....что дальше?  :shuffle:

Тебе какая разница, ты же ватник?

Кстати, где обещанная армия Новороисси под Киевом, запаздывает?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Все самые передовые технологии Януковича внедряют. Теперь взяли ночные суды.....что дальше?  :shuffle:

Це не варто засуджувати. Цей суд відпустив їх під підписку. А могли б сидіти в кутузці до ранку - о котрій суди починають працювати? О 9-й?

Link to comment
Share on other sites

Двом бійцям батальйону "Айдар", які затримали й етапували "заступника міністра охорони здоров'я ЛНР" Павла Малиша, пред'явлено звинувачення в незаконному позбавленні волі

 

Про це сказав головний військовий прокурор Анатолій Матіос журналістам на військовому полігоні в Харківській області, передає Еспресо.TV із посиланням на УНІАН.

 

"Стаття 146 - незаконне позбавлення волі. Але там буде додаткова кваліфікація за іншими статтями особливої частини Кримінального кодексу", - зазначив Анатолій Матіос.

 

Як повідомляло Еспресо.TV, напередодні міліція затримала двох бійців батальйону "Айдар", які перевозили для передачі правоохоронцям Павла Малиша, "колишнього заступника міністра охорони здоров'я" терористичної організації "ЛНР".

 

Я вже нічого не розумію в діях "нової влади" і як тоді зрозуміти це:

 

http://i64.fastpic.ru/big/2014/1005/e1/b8b01d7ecb446399aed65b4a1910c7e1.jpg

Link to comment
Share on other sites

После того, как в ночь на воскресенье бойцов "Айдара" Валерия Гаврилова и Андрея Ревуцкого задержали в Киеве, инкриминируя им похищение человека, один из них оказался в больнице.

Об это Hromadske TV сообщил командир батальона теробороны "Айдар" Сергей Мельничук
По его словам, сотрудники МВД, которые задержали бойцов "Айдара" точно знали где находится "Малыш", чиновник из МОЗ самопровозглашенной "ЛНР", которого задержал батальон.
Он подчеркнул, что о местонахождении задержанного знали и заместитель начальника управления МВД, и начальник СБУ Луганской области. По словам Мельничука, он неоднократно говорил с ними о "Малыше", и согласовал с ними передаваемости задержанной киевскому подразделению СБУ по подозрению в сепаратизме.
Следовательно задержанных «Малыша» отправили в Киев с сотрудниками «Айдара», где бойцы и были задержаны.
По словам Мельничука айдаровцев задерживали жестко, из-за чего один сейчас находится в больнице.

 

http://www.youtube.com/watch?v=snx6fouqzAQ&feature=player_embedded

http://www.ukrinform.ua/rus/news/posle_gestkogo_zaderganiya_v_kieve_aydarovets___v_bolnitse_video_1671722

Link to comment
Share on other sites

Дмитро Тузов Політичний оглядач

Про затриманих ''айдарівців'' та створення умов для втечі командира ''Беркуту''

05 жовтня 2014, 11:30

 

Двоє "айдарівців" у клітках для затриманих – погодьтеся, це привід замислитись над тим, що відбувається. Нагадаю суть справи: У Києві міліція затримала двох бійців батальйону "Айдар" Валерія Гаврилова та Андрія Ревуцького, які привезли до Києва "заступника Міністра охорони здоров'я ЛНР" Павла Малиша. Це при тому, що комбат Сергій Мельничук заявив, що бійці "Айдару" затримували Малиша за погодженням з керівництвом СБУ в Луганській області, та що він "дав свідчення в сепаратизмі, і в тому що він їздив до Криму і отримував там якісь завдання".

Отже, бійці "Айдару", слава Богу, не займались самосудом, не вбивали (як це зробили сепаратисти, які вбили, наприклад, депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, студента КПІ Юрія Поправка та інших громадян України), не тримали місяцями в підвалах (знову таки, за аналогією з діями представників т.зв. ЛНР). А привезли до Києва, аби розібратись – чи має відношення до злочинів на сході країни людина, яку свого часу лідери самопроголошеної ЛНР призначили на "посаду" заступника міністра свого "уряду".

Тепер слідчі органи будуть встановлювати, чи узгоджувались такі дії по транспортуванню Малиша до Києва з керівництвом СБУ в Луганській області. Принагідно, стосовно керівництва СБУ в Луганській області, нехай і вже колишнього: щось я не чув про затримання тих посадових осіб, які, фактично, здали зброю та документацію спецслужби сепаратистам. А майже 900 одиниць стрілецької зброї, в тому числі автоматів Калашникова, які потрапили в руки ворогів України – хіба недостатній аргумент, аби з цими посадовцями попрацювали військові прокурори?

І ще одне питання: на тлі затриманих і під ранок звільнених під заставу "айдарівців", якось дуже дисонансно виглядає факт створення умов для втечі командира роти "Беркуту" Дмитра Садовника, якого підозрюють у масових розстрілах на Майдані. Якось важко порівнювати ці два факти, але, нажаль, реалії змушують визнати, що дивні події відбуваються нині у Києві.

Link to comment
Share on other sites

Проблема в том, что ни Антон, ни Аваков не могут лично контролировать каждого мента. А там система... ее сломать невозможно. Можно, конечно, всех выгнать.... но мне кажется, это тоже не вариант. Можно только постепенно замещать. Да и не нужно приводить Грузию

Там страна как Киевская область без Киева. И бабло США давал не в кредит ярды в год, а дарила, и оно шло на ЗП новым чиновникам.

 

Мне кажется, МВД хоть немного, но меняется, но кадры решают все. Вот и есть отдельные (90% на текущий момент, ИМХО) питарасы.

а що, хтось її ламає?

ну, от конкретно в цьому випадку?

може когось звільнили з ментів, що арештували військовослужбовців за хабар? та ні - Геращенко відбріхувався до останнього.

Link to comment
Share on other sites

Айдарівці безбашенні, сєпарів мочать конкретно, з законом не дружать

Чувак! Війна іде!

Та ще й ким!? 

З кацапським бандвом!

А ти про закон? 

Нє, ті українці отримують те, що заслужили...

Будуть блювати толерантністю премішаною зі своєю кров'ю, 

але таки будуть толерувати!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...