Перейти до змісту

Бочковского с замом повязали прямо на заседании уряду


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що їде до Генпрокурора Віктора Шокіна, аби з'ясувати, чому прокурор відкликав клопотання про арешт екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського.

 

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

 

"Щойно на суді щодо міри запобіжного заходу (…) представник Генпрокуратури відмовився від вибору запобіжного заходу колишньому голові ДСНС Бочковському та його заступнику Стоєцькому!" – нагадав Геращенко.

 

"Нічого собі боротьба з корупцією у виконанні представника Генпрокуратури, який сам позавчора підписав повідомлення про підозру Бочковському і Стоєцькому! Чи цей прокурор отримав вказівку зверху? Якщо зверху, то від кого?" – додав він.

 

"Від якогось начальника управління Генпрокуратури, заступника Генпрокурора? Або?" – запитав Геращенко.

...

http://www.pravda.com.ua/news/2015/03/27/7062883/
Link to comment
Share on other sites

Генеральный прокурор Виктор Шокин поручит вести дело экс-главы Госслужбы по чрезвычайным ситуациям Сергея Бочковского другому процессуальному руководителю.

 

Об этом сообщил советник министра внутренних дел Антон Геращенко в Фейсбуке.

 

"Вышел от генерального прокурора. Его позиция четкая - коррупционеров никто покрывать не будет. Процессуальный прокурор доложил генеральному, что по его мнению в деле против главы ГосЧС предоставлено недостаточно доказательств. Генеральный прокурор своим решением сегодня поручит вести дело Бочковского другому процессуальному руководителю. А следователи МВД должны предоставить дополнительные доказательства по делу Бочковского или убедить нового процессуального прокурора в том, что уже собранных доказательств - достаточно", - написал Геращенко.

http://lb.ua/news/2015/03/27/300041_delo_bochkovskogo_poruchat_drugomu.html
Link to comment
Share on other sites

:fp1:

 

Аваков дурак или думает, что мы дураки?

 

Провели рабочее совещание с Генеральным прокурором.

Ни у Бочковского, ни у Стоецкому нет шансов быть освобожденными по снятию обвинения со стороны ГПУ и ГСУ МВД. Докозательства их коррупционных действий убедительны.

На сегодняшнем заседании в Печерском суде Прокуратура отозвала ходотайство об аресте ДЛЯ ТОГО, ЧТО БЫ РАСШИРИТЬ ЕГО, ПОПОЛНИВ дополнительными статьями обвинения и эпизодами по обвинению в коррупционных действиях, вымогательству и пр. ЗАТЕМ, БЕЗОТЛАГВТЕЛЬНО ВНЕСТИ В СУД РАСШИРЕННОЕ ХОЛОТАЙСТВО О АРЕСТЕ ЗАВТРА УТРОМ.

Задержанные чиновники, подозреваемые в корррупции, остаются под стражей в рамках предыдущей санкции следователя в порядке 208 ст. УПК.

Вор будет сидеть в тюрьме! А Вы что подумали?

Link to comment
Share on other sites

Так Авакав все-таки надав достатньо матеріалів для арешту цих кадрів ? А то піаритись на ТБ і Фейсбуках - це добре, але бажано ще й рутинну роботу робити так, як треба. B-)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко опублікував на своїй сторінці у Фейсбуку корупційні схеми, які існували у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

 

За його словами, фірми, що постачають пальне для потреб ДСНС, змусили підписати контракт на оплату консалтингових послуг з офшорною компанією Fevrier.inc.

 

Fevrier INC перераховувала частину коштів на іншу офшорну компанію - Apply Generation AG, а та, в свою чергу, відкрила в Банку Кіпру персональні рахунки на імена Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

 

"Хлопці думали, що якщо вони будуть отримувати гроші через дві "офшорки", зареєстровані на підставних осіб-іноземців, про це ніхто не дізнається і за цим ніхто не простежить. Не вийшло!", - зазначив Геращенко.

картинки по ссылке http://ukr.lb.ua/news/2015/03/27/300076_gerashchenko_opublikuvav_koruptsiyni.html
Link to comment
Share on other sites

Пошли они НАХУЙ. За выходные они разберутся, а в понедельник мы осудим.

 

ИМХО: Пацанам под угрозу проёба поставили какой-то сабантуй на выходные - трохи подправили, а там по-новой.

Link to comment
Share on other sites

На экс-главу Государственной службы по чрезвычайным ситуациям Сергея Бочковского завели четыре новых уголовных дела.

 

Об этом заявил адвокат Бочковского Игорь Федоренко в эфире телеканала "Интер".

 

Он также подтвердил, что на данный момент Бочковский находится в милиции: "Звонил следователь, который был на суде, и сказал, что господин Бочковский находится в помещении МВД Украины на улице Богомольца, 10".

 

Федоренко делает неутешительный прогноз в отношении дела своего подзащитного.

...

http://lb.ua/news/2015/03/27/300086_bochkovskogo_zaveli_chetire_novih.html
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

#Твердозапетра :tu:

 

Державна казначейська служба виплатила півмільйона гривень колишньому голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському за вимушений прогул. :fp1: 

Про це повідомив його адвокат Володимир Єніч, передають Українські Новини.
За його словами, Держказначейство виконало рішення суду й виплатило повну суму – близько 540 тис. гривень. Виплата всієї суми була здійснена у середині вересня.
Єніч також розповів, що Верховний Суд відкрив провадження за касаційними скаргами Кабінету міністрів України, Міністерства внутрішніх справ і ДСНС на рішення попередніх судів про поновлення Бочковського на посаді.
Адвокат прогнозує, що розгляд справи почнеться наприкінці грудня.
Він також зазначив, що Верховний Суд відмовив Кабміну, МВС та ДСНС у призупиненні виконання рішення щодо поновлення Бочковського.
Раніше повідомлялося, що екс-керівник Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський назвав "фількиною грамотою" звинувачення проти себе й запевнив, що повернеться на посаду, "аби рятувати людей і допомагати їм".
https://ukranews.com/ua/news/587613-eks-golova-dsns-bochkovskyy-otrymav-05-mln-gryven-za-vymushenyy-progul

Змінено користувачем Zzzz...
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...