modem Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 по кличке сырный суп вот странно, почему не получается как на картинке почти никогда? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 20 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 вот http://www.say7.info/cook/recipe/246-Syirnyiy-sup.html http://ist1.objorka.com/img0002/46/246_014176p_6545_6hi.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 по кличке сырный суп вот странно, почему не получается как на картинке почти никогда? так это... судя по названию темы все получилось как на картинке, только видно картинка не про еду.. точнее про еду, но которую уже кто-то ел раньше 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 красиво, че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 надо было жарить Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 надо было жарить она ловила рыбу(ц) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 шареж Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 20 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 красиво, че... это на картинке красиво, а вреальности какая-то мутноватая клейкая субстанция http://i.piccy.info/i9/bbce115dcea73ad7337a2e2b82902c48/1429563505/46767/779873/Foto0210_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-04-20-20-58/i9-8084622/755x566-r/i.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 обои клеить будешь? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 посмотрела рецептесть замечания 1 солить и перчить уже аочти готовый суп, а не бульон в самом начале2.полкило филе на 3 литра воды это не бульон, а "писи сиротки иси"3.ну, про то, что филе скороспелой магазинной куры не очень для бульона, то таке...4.морковь и лук я бы слегка спассеровала отдельно на сковороде а что не так с супом, безвкусный?сырок какой брал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 20 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 (змінено) сырок какой брал?-------------- плавленный дружба а что не так с супом, безвкусный?----------- да еще пока не ел, смотрю, да и поздно уже есть Змінено 20 квітня, 2015 користувачем modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 сырок какой брал? судя по фото - "Дружба" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дана Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 (змінено) Згідна з Параскою. Сира цибуля в супі буде давати неприємний присмак, те ж саме з морквою, нарізати її кружальцями це одне, тоді можна і сиру, а натерту краще чуть потушити на маслі, зовсім інший смак і колір гарний золотистий. Змінено 20 квітня, 2015 користувачем Дана Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 судя по фото - "Дружба" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 та бля...там одновременно получилось Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 (змінено) Згідна з Параскою. Сира цибуля в супі буде давати неприємний присмак, те ж саме з морквою, нарізати її кружальцями це одне, тоді можна і сиру, а натерту краще чуть потушити на маслі, зовсім інший смак і колір гарний золотистий. гуманизм этого описания в том, что ни слова про то, шо это можно есть Змінено 20 квітня, 2015 користувачем ЦеDzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 почти никогда? ты это... не молчи, пиши с интервалом 1-2 минуты хоть шо-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 ты это... не молчи, пиши с интервалом 1-2 минуты хоть шо-то почекай, може він вже скуштував того божественного еліксиру Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людоедка Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 ну,во-первых салфетка.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 ну,во-первых салфетка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 это на картинке красиво, а вреальности какая-то мутноватая клейкая субстанция http://i.piccy.info/i9/bbce115dcea73ad7337a2e2b82902c48/1429563505/46767/779873/Foto0210_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-04-20-20-58/i9-8084622/755x566-r/i.gifЭто реакция Вассермана. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Это реакция Вассермана.онотоле Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 сырок какой брал?-------------- плавленный дружба а что не так с супом, безвкусный?----------- да еще пока не ел, смотрю, да и поздно уже есть Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 20 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Это реакция Вассермана. ------------ угу, зарождение жизни в мясном бульоне 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 надо было жарить пока теплая... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Это реакция Вассермана. причем, положительная Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Если долго смотреть на реакцию вассермана она начинает смотреть на тебя. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olegik Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 так на когда дегустация назначена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 И главное - кого ты назначил в дегустаторы? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts