Перейти до змісту

Шабунин и все-все-все...


Recommended Posts

Співробітник Служби безпеки України, який брав участь в акції під будинком антикорупційного активіста Віталія Шабуніна 9 квітня, усунений з посади, а щодо його дій призначене службове розслідування. Про це йдеться у відповідях Служби безпеки України на відповідні запити.

 

Журналісти програми «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший») поцікавилися в СБУ, чи усунений з посади або звільнений співробітник Департаменту захисту національної державності Роман Матковський, та чи пов’язане таке рішення з його участю у подіях 9 квітня.

 

«Зазначений військовослужбовець відсторонений від виконання обов’язків по раніше займаній посаді», – мовиться у відповіді на запит.

...

https://www.radiosvoboda.org/a/news/28544243.html
Link to comment
Share on other sites

 

З нагоди обрання головою Ради громадського контролю при НАБУ професійного «громадського активіста» Романа Маселка хочу нагадати пану Роману, що він викликається разом з 7-ма іншими «активістами» (Гриценко-молодший, Шабунін, тричі засуджений за квартирні крадіжки Шерембей і тому подібні «борці з корупцією») на 11 год. 40хв. 27 червня 2017 року до Окружного адміністративного суду м.Києва, де, нарешті, почнеться розгляд справи про обставини потрапляння цих «активістів» до Ради громадського контролю при НАБУ в 2015 році. 

Зокрема, Шабунін, балотуючись до цієї Ради, подав декларацію про доходи, в якій забув зазначити придбану ним з щедрот ґрантодавців земельну ділянку та надходження від здавання в оренду своєї квартири в Святошинському районі Києва.

 

Шерембей не вказав у автобіографії, на яких посадах він працював впродовж майже 10 років, тричі відбуваючи покарання у виправних колоніях.

 

А Маселко та синок вічно непрохідного полковника подали від імені «Автомайдану» документи, в яких не зазначили, що Гриценко-молодший є депутатом Київради, а відтак, згідно з Законом України «Про Національне антикорупційне бюро України», не може входити до складу Ради громадського контролю при НАБУ.

Власне, відповідачами по справі є не ці високодостойні пани – професійні «громадські активісти» залучені судом до участі в справі як треті особи – а директор НАБУ Ситник, який достеменно знаючи, які аферисти потрапили до Ради громадського контролю при НАБУ, не виконав настанов нормативних документів і не оголосив нові вибори.

Сторону позивача в суді представлятиме автор цих рядків. Сподіваюсь, пан Маселко, відомий довжиною свого язика, з’явиться в судове засідання й відповість за запитання щодо бурхливою, так би мовити, громадської діяльності членів очолюваної ним Ради.

 

19113803_1866100476940075_45786411507770

Link to comment
Share on other sites

 

Иллюстрация подоспела:

Ви теж це бачите?

Монако, 2 червня 2017 року.

18920468_10155495016252652_4036025469111

На фото - Микола Злочевський – колишній міністр екології. Один із тих, хто казково збагатився за Януковича за рахунок доступу до державних надр. Входив в найближче оточення президента-втікача.

І хто ж це поруч з ним на фото?

Це ж Володимир Кістіон - віце-прем'єр-міністр України, права рука Володимира Гройсмана.

Та ще й сама Ніна Южаніна - колишній головбух 5 каналу Порошенка, а тепер нардеп від БПП та голова цілого податкового комітету Верховної ради.

Якось сором'язливо позують на камери, як бідні родичі на святі господаря життя у малиновому піджаку.

Дійсно, ну як ці високопосадовці могли пропустити таку важливу подію - форум з енергетичної безпеки у Монако, скликаний самим Миколою Злочевським та його компанією Бурізма?

Постмайданна влада не лише зробила все, щоб соратники Януковича уникли в'язниці.

Вона ще й своїми власними руками почала відбілювати їхній імідж, роблячи це не лише на очах власного народу, але вже й міжнародної спільноти.

Фото звідси: http://burisma.com/…/svitovi-lideri-ob-yednalisya-na-drugo…/

 

 

1

 

Економічний форум в Монако, на який 2 червня їздила українська урядова делегація, був організований російською компанією "Тринити Ивентс".

Про це йдеться у розслідуванні програми "Схеми".

 

Як з'ясувалося, компанія Adam Smith Conferences, яка офіційно влаштувала форум з енергетичної безпеки, вже давно входить до російської групи "Тринити Ивентс". На сайті групи повідомляється, що вона є найбільшим організатором ділових форумів у Росії та СНД.

Також стала відома роль у заході компанії Burisma Group міністра часів Януковича Миколи Злочевського - вона була головним спонсором форуму в Монако.

 

Крім того, розслідування з'ясувало, що Adam Smith Conferences разом із Burisma Group організовували в лютому 2017 року й форум з енергетичної безпеки у Києві.

 

Один з організаторів форуму в Монте-Карло повідомив, що Adam Smith Conferences афілійована з Інститутом Адама Сміта (Adam Smith Institute).

 

"Таким чином Злочевський наново легалізується у суспільстві: спочатку руками Генпрокуратури, яка зняла з нього всі обвинувачення, а тепер за допомогою українських високопосадовців на очах міжнародної спільноти", - дійшли висновку журналісти-розслідувачі.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2017/06/16/7147103/

 

2

 

Суд відмовив Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі у визнанні недійсним спеціального дозволу ТОВ "Парі" на роботи на Пилипівському родовищі в Івано-Франківській області...

 

САП в суді заявила, що подала позов після отримання від Держгеонадр листа про відсутність підстав для анулювання спецдозволу "Парі".

Але ВАСУ вирішив, що САП пропустила піврічний термін для подачі адмінпозовів, бо ще в січні минулого року отримав від облради підтвердження про відсутність погодженнями ними видачі спецдозволів фірмам. А в суд позов потрапив через декілька днів після закінчення терміну. Саме цей факт закінчення позивної давнини застосували і суди попередніх інстанцій для відхилення позову САП.

 

Власником "Парі" є екс-міністр охорони навколишнього середовища Микола Злочевський.

 

Раніше САП програла першу та апеляційну інстанції щодо анулювання ще чотирьох спецдозволів, які були видані "Парі" та ще двом фірмам Злочевського – ТОВ "Техноресурс" та ТОВ "Надрагаз". Причина та сама – САП пропустив піврічний термін подачі адмінпозовів.

Рішення ВАСУ щодо цих спецдозволів в судовому реєстрі поки що відсутнє.

 

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура звинувачувала Злочевського в незаконному збагаченні. На початку року компанія "Burisma" повідомила про закриття всіх кримінальних справи проти Групи та її президента Злочевського. В компанії пояснили, що "це результат взаємної багатомісячної роботи двох команд – Генеральної прокуратури та Burisma Group". За даними компанії, в результаті перевірки її роботи було доплачено 180 млн грн. податкових платежів.

 

Також стало відомо, що минулого року "Парі" поставляло природній газ на "Пісківський завод скловиробів" (Київська область), столичному "Спортивно-оздоровчий комплекс "Монітор", більш відомий як елітний фітнес-клуб "5-й елемент", та для "Міжнародна тенісна академія" у Пущі-Водиці у Києві. Ці підприємства контролюються президентом Петром Порошенко та його бізнес-партнерами – першим заступником Секретаря СНБО  Олегом Гладковським та першим заступником парламентської фракції БПП Ігорем Кононенком.

 

http://www.theinsider.ua/politics/5943784445fd2/

Змінено користувачем mick
Link to comment
Share on other sites

неочн удвлн прсхдщ‏ @azubinski 6h6 hours ago

форум со злочевским - ето какая-то постановка первых моментов пьесы Леся "місце встрєчі ізменіть ніззя, блядь"

 

неочн удвлн прсхдщ‏ @azubinski 6h6 hours ago

той поїхав на якісь форум, хуй його зна шо за форум - а там кайф: кругом фари, лампи, там, всякі. а сама червоняста лампа мига

 

неочн удвлн прсхдщ‏ @azubinski 6h6 hours ago

а та южаніна все нахуй забула. її питають: як тебе звуть, а вона: “бе-е”. їй показують злочевського, а вона: “бе-е”
 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Відповідаю Кнопу щодо моєї репліки про шабунінські викрутаси:

 

https://www.obozrevatel.com/crime/grantyi/amp.htm?__twitter_impression=true

 

Еще в прошлом году американский дипломат, тогдашний заместитель пресс-секретаря Государственного департамента США Адам Эрели нелестно отозвался о Шабунине.

"Высшее руководство Центра противодействия коррупции, который получил значительную финансовую поддержку со стороны правительства США, выиграло от выгодных сделок и откатов. Его директор Виталий Шабунин зарабатывает $34 тысячи, согласно его налоговой декларации. В 2010 году он купил квартиру за $60 тыс. В 2014 году он приобрел землю под Киевом за $20 тыс. В 2016 году он продал свою квартиру за $34 тыс. и построил дом за $83 тыс. Вся собственность зарегистрирована на имя его жены, и нет никаких залогов на недвижимость", – подчеркнул Адам Эрели.

 

Осенью 2017-го издание Washington Journal со ссылкой на администрацию Трампа сообщило, что Штаты собираются пересмотреть оказание финансовой поддержки центру Шабунина из-за "неоднократных злоупотреблений грантовыми средствами со стороны ЦПК и его руководства".

 

 

Пряме посилання на статтю у Вашингтон Джорнал:

 

In addition, the U.S. embassy in Ukraine has granted USAID money to an organization called The Anti-Corruption Action Center (AntAC) starting in 2014 and continuing until 2016. These funds were handed to the CEO Vitaliy Shabunin who was responsible to use the money to expose corruption of officials together with his fellow founder Daria Kaleniuk. Instead, there was alleged massive abuse of funds donated to them. There are significant discrepancies between the lifestyle of AntAC’s leadership and their personal salaries and assets as reported by foxnews: http://www.foxnews.com/opinion/2017/07/15/corrupt-ukraine-is-ground-zero-in-clash-between-east-and-west-us-and-russia.html . While allegations started to build up against Shabunin, Kaleniuk set herself up in Chicago to pressure North American leaders to donate more funds.

The financial discrepancies with Vitaliy Shabunin came to a head on July 17th 2017 when an official criminal investigation was opened by the fiscal ministry. This investigation is currently on going but has caused the Trump administration to stop and review the previous administrations strategies and financial support for organizations such as AntAC, UNITER and the International Development Law Organization among others.

 

У статті Фокс Ньюз, яку написав Адам Ерелі по посиланню вище, говориться:

 

The senior leadership of Ukraine’s Anti-Corruption Action Center, which has received significant funding support from the U.S. government, has profited from sweetheart deals and kickbacks.  Its Director, Vitaly Shabunin, earns $34,000 according to his tax filing.  In 2010, he bought an apartment for $60,000.  In 2014, he acquired land near Kiev for $20,000.  In 2016, he sold his apartment for $34,000 and built a house for $83,000.  All properties are registered in his wife’s name and there are no mortgages on the properties.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Еще в прошлом году американский дипломат, тогдашний заместитель пресс-секретаря Государственного департамента США Адам Эрели нелестно отозвался о Шабунине.

 

иииии ???

 

я должен верить лобисту петиному-как раз в то время на шабунина тут в Украине по поной гнали..и тут высовывается какойто хер и начинает там шото про шабунина?

п.с.

на самом деле -мне насрать на того шабунина..

но я и не считаю его коррупционером..

это такие мелочи..по сравнению..с петиными делишками и всей это гопкомпании..шо шабунин просто пылинка..

и да самое главное...

сейчас идёт уже 2018 год..и центр противодействию коррупции и имхо шабунин...как ходил и выступал по украинским каналам..так и ходит и выступает..

если бы шото у пиндосов было на него...шабунина погнали бы уже сраной тряпкой.и пиндоского центра..

а он(Шабунин) реальный качественный грантоед..как ипал власть воровскую так и продолжает ипать.

так шо я если какойто хуй проплаченный накропал где то проплаченную статейку..то это нихуя не значит.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

иииии ???

 

я должен верить лобисту петиному-как раз в то время на шабунина тут в Украине по поной гнали..и тут высовывается какойто хер и начинает там шото про шабунина?

п.с.

на самом деле -мне насрать на того шабунина..

но я и не считаю его коррупционером..

это такие мелочи..по сравнению..с петиными делишками и всей это гопкомпании..шо шабунин просто пылинка..

и да самое главное...

сейчас идёт уже 2018 год..и центр противодействию коррупции и имхо шабунин...как ходил и выступал по украинским каналам..так и ходит и выступает..

если бы шото у пиндосов было на него...шабунина погнали бы уже сраной тряпкой.и пиндоского центра..

а он(Шабунин) реальный качественный грантоед..как ипал власть воровскую так и продолжает ипать.

так шо я если какойто хуй проплаченный накропал где то проплаченную статейку..то это нихуя не значит.

 

Побачимо. По першому лінку інформація, що відповідні особи прибули робити перевірку. Дочекаємося її результатів.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Побачимо. По першому лінку інформація, що відповідні особи прибули робити перевірку. Дочекаємося її результатів.

 

да побачимо..

но честно кажучи...

не шабунин если и подворововал то коппейки...повторяю...

по сравнению....

любыми друзями петрухи..то коппейки...

п.с.

тут думаю другое..

просто трамп как и говорит включает режим энергосбережения...

вот и режут бюджет где только можно.

Link to comment
Share on other sites

да побачимо..

но честно кажучи...

не шабунин если и подворововал то коппейки...повторяю...

по сравнению....

любыми друзями петрухи..то коппейки...

п.с.

тут думаю другое..

просто трамп как и говорит включает режим энергосбережения...

вот и режут бюджет где только можно.

 

Справа не скільки в тому, що Шабунін краде, як всі, а в тому, що його відомство повинно бути чистим і непорочним по своїй суті. А то виходить, що сама ідея боротьби з корупцією скомпроментована :( тому і виникає почуття безнадійності, про яке писав Сіленціо та інші.  До того ж, це гроші іноземних платників податків. Тобто підривається довіра наших друзів - країн-донорів.

Link to comment
Share on other sites

Справа не скільки в тому, що Шабунін краде, як всі, а в тому, що його відомство повинно бути чистим і непорочним по своїй суті. А то виходить, що сама ідея боротьби з корупцією скомпроментована :( тому і виникає почуття безнадійності, про яке писав Сіленціо та інші.  До того ж, це гроші іноземних платників податків. Тобто підривається довіра наших друзів - країн-донорів.

 

У Вас є докази, що Шабунін з грантів бабки мив? Чи ложечкі нашлісь, а нєпріятний осадок остался? Якиййсь лівий вашингтонський клован щось там напейсав, і панєслась. Грантодавці, що гроші давали якісь претензіі до Шабуніна виставили? Ні? То про що мова?

Link to comment
Share on other sites

У Вас є докази, що Шабунін з грантів бабки мив? Чи ложечкі нашлісь, а нєпріятний осадок остался? Якиййсь лівий вашингтонський клован щось там напейсав, і панєслась. Грантодавці, що гроші давали якісь претензіі до Шабуніна виставили? Ні? То про що мова?

 

Я просто процитувала відповідні джерела. Як я сказала, пройде перевірка і взнаємо, вкрали ложечки чи ні.

Link to comment
Share on other sites

Я просто процитувала відповідні джерела. Як я сказала, пройде перевірка і взнаємо, вкрали ложечки чи ні.

 

Ви написали про те, що він краде, як про довершений  факт

Link to comment
Share on other sites

Ви написали про те, що він краде, як про довершений  факт

 

Де? у першому пості нічого мого - одні цитати. Якщо є претензії, то звертайтеся до Фокс Ньюз або до автора пана Ерелі :). Чи ви думаєте, така шановна агенція буде публікувати замовні матеріали? це Вам  не Україна, їм це ні до чого.

 

А Ви вірите в Шабунькіну непорочність? і те, що Лєщенку на квартирку діджейка заробила? :lol2:

Link to comment
Share on other sites

Справа не скільки в тому, що Шабунін краде, як всі, а в тому, що його відомство повинно бути чистим і непорочним по своїй суті. А то виходить, що сама ідея боротьби з корупцією скомпроментована :( тому і виникає почуття безнадійності, про яке писав Сіленціо та інші.  До того ж, це гроші іноземних платників податків. Тобто підривається довіра наших друзів - країн-донорів.

повторяю..я не верю..шо он воровал бабло..

во первыхнахуя ему это нада?

он своим подвешенным языком нормально заробатывает..и ясчитаю,что правильно заробатывает..

а грантоеды у наших депов и власти,а так же и   оппозиции  -у всех, поперек горла стоят..

они уже суки никак нимогут избавиться от того шабунина и компани..

так шо вам и ввашингтон посте напшут шо шабунин получил 34 шуки баксов,а жена купила дом за 88..

 

кстати педроты на тот дом тоже подрачвали..

 

уверяю Вас ничего сверхестественного..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

иииии ???

 

Да, хуйня вопрос. Ваабще.

 

Так все пацаны делают.

 

"Виталий Шабунин сознался в нарушении налогового законодательства в прямом эфире. В прямом эфире телеканала ZIK, в программе Vox Populi, ведущий программы Олег Борисов задал мой вопрос гостю эфира Виталию Шабунину: "Было ли перечисление грантовых денег со счетов ЦПК на ФОП Шабунин, ФОП Устинова и ФОПы других членов организации в период с 2013 по 2016 гг.". Виталий Шабунин, как всегда, на конкретно поставленный вопрос ответил расплывчато и не по сути (видно из видео), однако ведущий решил уточнить: "Так были перечисления или нет?". И Виталий понял, что ответить придется: "Так, звичайно!", - пишет Апасов.

 

Please wait.. Loading
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Де? у першому пості нічого мого - одні цитати. Якщо є претензії, то звертайтеся до Фокс Ньюз або до автора пана Ерелі :). Чи ви думаєте, така шановна агенція буде публікувати замовні матеріали? це Вам  не Україна, їм це ні до чого.

 

А Ви вірите в Шабунькіну непорочність? і те, що Лєщенку на квартирку діджейка заробила? :lol2:

ха..ха..ха..

кацаплвбросы ваши ваши шановни агенции постят постоянно..

а заказух про Украину вообще нисчесть..

мне уже смешно просто когда жители тех краёв начинают рассказыать..это Вам не Украина....

а усамих под носом хуетукапскую проглатывают..

 

а когда их носом туда тычут..

то это мнение журналиста а они у нас независимые.. :D

Link to comment
Share on other sites

 

 


"Было ли перечисление грантовых денег со счетов ЦПК на ФОП Шабунин, ФОП Устинова и ФОПы других членов организации в период с 2013 по 2016 гг.

 

и?

а куда эти деньги должны были перечисляться?

 

это шо запрещенно?

 

я просто не вкурсе..

 

в чём проблемма..

 

ЦПК поучает бабло от пиндосов и распространяет на ФОПЫ своих сотрудников!не?

 

я не понимаю в чём пробемма.

Link to comment
Share on other sites

ха..ха..ха..

кацаплвбросы ваши ваши шановни агенции постят постоянно..

а заказух про Украину вообще нисчесть..

мне уже смешно просто когда жители тех краёв начинают рассказыать..это Вам не Украина....

а усамих под носом хуетукапскую проглатывают..

 

а когда их носом туда тычут..

то это мнение журналиста а они у нас независимые.. :D

 

Я погоджуюсь, що у західних засобах масової інформації бувають матеріали, які можна інтерпретувати як лобізм певних інтересів. Бачила такі і у канадській пресі.

 

У Вас є інформація, що цей колишній посол, який написав статтю щодо Шабуньки  - лобіст Росії? У мене - ні.

Link to comment
Share on other sites

это шо запрещенно?

 

Нет, конечно :D

 

О "связанных лицах" ничего не слышали, не?

 

 

в чём проблемма..

 

Никаких проблем :D

 

 

....поучает бабло от пиндосов и распространяет на ФОПЫ своих сотрудников!...

 

 

За "пиндосов" от Киселёва отдельная благодарочка

300615_kis.jpg

 

Юный "садовод-любитель" за вас рад:

 

47_wide_ukr.jpg

 

........

"Шабунин подчеркнул, что средства на приобретение дома получил от продажи двухкомнатной квартиры на столичной Борщаговке ($35 тыс.) и от родителей."

.........

:D:weep::D

 

https://nv.ua/ukraine/politics/glavnyj-antikorruptsioner-shabunin-pokazal-svoj-dom-foto-1201214.html

Link to comment
Share on other sites

 

 


Никаких проблем

 

ну,так объясните мне неразумному...

 

вчём проблема...

 

если ЦПК получает бабло от держдепа..или от кого там..

 

и распределяет на фопы участников ЦПК..

...

 

ещё раз спрашиваю в чём тут проблемма и где воровство ...

 

вы же ставите смеющийся смайлик..

так расскажите и я посмеюсь.

Link to comment
Share on other sites

и? что вы считаете это не правда?

 

по вашему эта халупка с конструктора собери сам..стоит миллионы? 

 

В 2014 году он приобрел землю под Киевом за $20 тыс. В 2016 году он продал свою квартиру за $34 тыс. и построил дом за $83 тыс.

 

20+83=103 К плюс меблі та благоустрій.

Link to comment
Share on other sites

Де? у першому пості нічого мого - одні цитати. Якщо є претензії, то звертайтеся до Фокс Ньюз або до автора пана Ерелі :). Чи ви думаєте, така шановна агенція буде публікувати замовні матеріали? це Вам не Україна, їм це ні до чого.

 

А Ви вірите в Шабунькіну непорочність? і те, що Лєщенку на квартирку діджейка заробила? :lol2:

А ведь уже было такое. Таскали самые лучшие новости из зоны сру со словами "мопед не мой, я просто объяву кинул", "претензии к автору" :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...