Перейти до змісту

Блокада торгівлі з окупантами


zig

  

70 проголосували

  1. 1. Чи підтримуєте ви блокаду торгівлі з окупованими територіями?

    • Підтримую
      69
    • Не підтримую
      1


Recommended Posts

Глибоко нешановна владо, а ЗСУ будуемо прибирати з лінії зіткнення ?

Вони теж блокують райони ордла та ще й стріляють в бік торгових партнерів...

Заградзагони у вас є .

Сказали А - кажіть вже Б... 

Змінено користувачем Людас
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1 тис
  • Created
  • Остання відповідь


Раздвоение личности порохобота это когда твой шеф выполняет указание Лаврова о разгоне блокады, а ты кричишь о блокадниках-агентах Кремля



Link to comment
Share on other sites

Чудо прозрєнія - слєпой заговоріл!

 

Альона ШкрумНародний депутат України, голова підкомітету з реформи держслужби

 
"Бизнес во время чумы..."

13 березня 2017, 23:39

 
Ми пропустили дещо важливе.


Сьогодні пан Єлісєєв, заступник голови АПУ і, до речі, без 5 хвилин – Міністр закордонних справ України, – сказав:

"Торгова блокада Донбасу – заважає введенню точкових санкцій проти російських компаній".

Як і кому заважає – не ясно, чому – ще менш зрозуміло. Взагалі мало що ясно, але саме це дуже важливо, бо означає, що у влади НЕМАЄ більше жодних аргументів на захист торгівлі з агресором та окупованими ним територіями.

У армії ботів, самого Бенкендорфа, псевдожурналістів і цілого мінСтеця – немає кращого пояснення...?

Розумієте, опалювальний сезон добігає кінця, вугілля у сховищах є, про ціну Роттердам+ ніхто не відповів, і це питання тепер, як різкий зубний біль для влади, аргументи на кшталт: "маємо допомагати сепаратистам, шоб вони не перекрили нам контрабас і бізнес" – вже не діють, "ви не знаєте всього, ми маємо секретний план!- викликає лише сміх та огиду, "тому що ми пообіцяли АТО і мирний план без альтернатив" – теж не працює, коли 3 роки на справжній війни вмирають хлопці, а вони рахують гроші на крові і підживлюють сепаратистів грошима. 

Аргументи закінчилися.

Залишився лише тупий банальній бізнес інтерес, домовленості з Ахметовим чи, очевидно, Путіним, і такі ж тупі і банальні силові методи.

Ми за 3 роки вислухали всі можливі плани та казки, байки і страшилки, гарні патріотичні промови зі сльозами на очах і крики про руку Кремля і #ПутінНападе.

А все було так просто: bussiness as usual – чи, трохи каверкаючи Маркеса, "бизнес во время чумы".

Не такий нам страшний Путін, як такі наші "командувачі" країни та "мирні плани".

- – -

Але кожна криза, кожне потрясіння, друзі, – є шансом все змінити – тому що зриває маски.

І невідворотно наближає прозріння.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

СУТЬ НИНІШНЬОГО ПРОТИСТОЯННЯ В УКРАЇНІ
14 березня 2017, 09:53

С.Дацюк 

Україна знаходиться на самому початку олігархічно-кримінальної диктатури. Влада все ще не відважується на диктаторські дії без оглядки на реакцію громади. Але влада вже де-факто ввела поліцейський режим в країні.

Це, по-перше, означає, що прийняття важливих рішень щодо силових дій проти громади перенесено на рівень поліції та СБУ за умов злочинної бездіяльності Парламенту та Президента, які такій ситуації публічно потурають, утримуючись від публічних заяв, а фактично такою ситуацією управляють.

По-друге, на наших очах за злочинної бездіяльності журналістів та мовчання більшості експертів відбувається друге в історії незалежної України зрощення криміналітету та олігархії.

28-го лютого 2017-го року на учасників блокади відбувся напад так званих "тітушок". Всіх 37-м учасників нападу ("тітушок") поліція затримала. "Блокадники заявили, що, за попередніми даними, "тітушки" – з однієї з охоронних фірм Ахметова і Нусенкіса." Були повідомлення про те, що їх допитують в поліції. Але досі невідомо – що це були за люди, чи вони вже арештовані (бо час затримання можливо сплив), чи вони вже відпущені на свободу.

Агов, журналісти та експерти на телебаченні! Вас справді фейкова спецоперація влади проти колишнього Голови Державної фіскальної служби цікавить більше, ніж початок криміналізації олігархічної влади? Ви вже зовсім забули про кривавий Майдан 2013-2014-их років і роль в ньому "тітушок"? Ви справді не розумієте, у яку олігархічно-кримінальну прірву ми сповзаємо?

Де ж ваші репортажі, розслідування, оцінки, аналіз криміналізації олігархічної влади?

Агов, стратегічні консультанти та аналітики! Ви справді вважаєте, що розвиток олігархічної економіки це розвиток країни? Що раз блокада шкодить олігархам, то вона шкодить економіці? Ви справді вважаєте, що нашою найбільшою загрозою є Росія, а не українські олігархи? Адже Росія є зло однозначне, щодо якого є загальнонаціональний консенсус несприйняття. А щодо олігархів такого однозначного сприйняття немає. Саме тому російських бандитів легше подолати, ніж олігархічних бандитів.

8 березня 2017 року поліція заборонила ввозити зброю на Донеччину, тобто фактично на територію АТО.


Ситуація виглядає так. Терористичні групи, тобто так звані ДРГ так званих ЛДНР, досі проникають на контрольовану Україною територію. При цьому поліція забороняє українським громадянам мати зброю на територію АТО. Це означає на фоні відмови Президента та Парламенту від введення військового стану на території окупованого Донбасу тільки одне – українська поліція діє в інтересах ворога. Тобто ворог може проникати на нашу територію зі зброєю, а українські громадяни не мають права носити з собою зброю.

Це дії ворожої до громадян української влади.

Для чого була здійснена заборона ввезення зброї на територію АТО стало ясно 13-го березня, коли СБУ затримала 46-ох учасників учасники блокади торгівлі з окупованим Донбасом, а зброю вилучила.

Затримання учасників блокади свідчить лише про безпосередній початок поліцейського режиму в Україні. Ані Президент, ані Парламент, ані Уряд публічно не давали санкцій на затримання учасників блокади. Зроблено це було в режимі поліцейської держави під приводом нібито контрдиверсійної операції. СБУ досі публічно не пояснила своїх дій.

Як пише про це депутат Оксана Сироїд: "Поліція, яка розігнала редут у Кривому Торці до цього часу не надала інформації ані про причини затримання, ані про людей, які були затримані. Так само, порушивши закон, не забезпечила затриманим хлопцям можливості поінформувати своїх близьких про свій стан і місце перебування, а також викликати адвоката."

У штабі Антитерористичного центру це пояснювали так: "Під час контрдиверсійних заходів в населених пунктах Торецькому, Щербинівці і Курдюмівці (район проведення АТО) співробітники СБУ виявили групу осіб зі зброєю та іншими засобами ураження. Відмова здати зброю поліції стала підставою для затримання 43 осіб..." Тобто блокувальники, яких підтримує більшість української громади виявилися невідомою групою осіб зі зброєю.

Яким чином контрдиверсійні заходи стосуються українських блокувальників, пояснення не було. І його власне не може бути. Бо учасники боїв в АТО не є ворожими диверсантами за правовими ознаками і за елементарним здоровим глуздом. Вони не є невідомою групою осіб, а виконують свій громадянський обов'язок.

Оскільки публічний протест української громади був блискавичним та швидко поширився по всій території України, влада, вибачте за мою народну українську, обісралася і вже до ранку всіх затриманих відпустила.

Інформацію про затримання блокувальників і громадські протести в Києві та в регіонах 13-го березня поширювало не телебачення, яке масово проігнорувало ці події в своїх новинах, а соціальні мережі. Українські громадяни все більше переходять на отримання інформації через "стріми" в Фейсбуці. Лише постфактум, тобто вранці 14-го березня, інформацію про затримання блокувальників та протести в Києві та регіонах деякі телеканали все-таки дали.

Тобто, третьою ознакою поліцейської держави та наближення олігархічно-кримінальної диктатури в країні є олігархічне телебачення, зокрема гібридні телеканали, які здебільшого працюють проти громади.

Фактично, якби не швидкі та радикально налаштовані дії громадськості, нікого би з затриманих не відпустили, і все було би, як і за часів Кривавого Президента.

Але є ще одна обставина, яка зовсім не раціональна, яку важко підтвердити чи спростувати – це емоційне відчуття, тональність розмов на телебаченні, вирази облич провладних експертів, нахабність маніпуляцій провладних тележурналістів.

Зловісний 

 "Свободи слова" на ICTV від 13-го березня 2017-го року дозволяє сказати лише одне – за режисерським пультом там працює людина, яка на боці громади. Бо завдяки їй ми побачили те, що зазвичай ховають.

Так більшість провладних експертів та журналістів, особливо ті, хто давно в політиці та на телебаченні, навчилися ховати свої емоції. Але деякі досі не навчилися.

Можна побачити єхидно-нахабні та зневажливо-зверхні обличчя декого з них в згаданому ефірі.

Точно такі самі обличчя провладних політиків та експертів можна згадати напередодні Майдану у 2013-му році. Дії та мотиви можна приховати. Але іноді вираз обличь приховати дуже важко.

Значна частина правлячого класу на утриманні у олігархів не бажає зупинити процес скочування країни у прірву. Значна частина експертів та журналістів вже перейшли червону межу і стали по той бік громади.

Отже нас, як завжди, чекає протистояння – добра і зла, честі та безчестя, гідності та зради. Сволот будуть прославляти та називати героями, а героїв оббріхуватимуть та вважатимуть сволотами. І серед домінуючої брехні важко буде розібратися, хто є хто, тому слідкуйте за емоціями, слідкуйте за обличчями, слідкуйте за особистою поведінкою. Нічого нового під Місяцем. Ідіть на відчуття благородства. Тікайте від відчуття підлості та продажності.

З поліцейською державою вас, панове громадяни!

Готуймося до посилення відкритої та відвертої олігархічно-кримінальної диктатури!

 

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

На місці розгону Редуту в Кривому Торці вже відбувається маса цікавого. Зникли всі особисті речі добровольців, те які залишилися згрібають у мішки місцеві комунальники. На місці Редуту розбито намет спецназу поліції і всі ці браві хлопці охороняють переїзд. Які "контрдиверсійні заходи"? Слуги бариги охороняють потяги які йдуть до Захарченка і Плотницького. Це - їх головна мета. Зараз їдемо в лікарню до госпіталізованих. Ні, на жаль, Юрий Бутусов
госпіталізовані є. Далі буде.

 

17308926_1443747305660039_19345559934613

17155488_1443747318993371_4724729790916417309452_1443747308993372_16175159931653

17309356_1443747278993375_84408496772649

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ми перейшли до стадії, коли будь-який діалог з порохоботами є вже неможливим, як свого часу сталося з холуями Овоча і кацапами. Мости повністю розведено.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Ми перейшли до стадії, коли будь-який діалог з порохоботами є вже неможливим, як свого часу сталося з холуями Овоча і кацапами. Мости повністю розведено.

 

Про що можна дискутувати з пролаченими пропагандономи, або божевілними? Історія повторюється, як це було свого часу з фанами Юща

Link to comment
Share on other sites

Про що можна дискутувати з пролаченими пропагандономи, або божевілними? Історія повторюється, як це було свого часу з фанами Юща

 

Вони мені більше нагадують українофобів "Із Данєцка", бульб та вінні-пухів за рівнем упоростоті та цинізму, ніж пришелепкуватих дрищів.

Змінено користувачем abandon
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

А це не ті самі люди ? 

 

 

Частково ті самі, але є й нова гвардія, яка перекочувала від Овоча. А зараз після ставки на беркутню, почнеться масова міграція у педроти від колишніх риго-холуїв та підкацапників.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Скажіть мені, о великі економісти, наскільки великий заробіток української держави від роботи заводів в окупованих районах Донбасу?
Тільки дві ремарки: 1) Сума в 16 млрд грн податкових надходжень поки не підтверджена жодним документом;
2) Станом на вересень 2016 року окуповані райони заборгували нам за елеткроенергію 24 млрд грн.
(НКТ задолжали за поставку электроэнергии из энергосистемы Украины около 24 млрд грн –"Укрэнерго"
Киев. 8 сентября. ИНТЕРФАКС-УКРАИНА – Временно не контролируемые властями Украины территории (НКТ) Луганской и Донецкой области задолжали около 24 млрд грн за поставку электроэнергии из энергосистемы Украины, сообщил журналистам глава НЭК "Укрэнерго" Всеволод Ковальчук)
3) Окуповані райони Донбасу не платять за воду (борг перед Попаснянським водоканалом);
4) Ми фінансуємо роботу залізниці в окупованих районах Донбасу - а це ще мільярди і мільярди.
То який наш фінальний баланс від торгівлі з окупованими районами, шановні економісти?
Link to comment
Share on other sites

 

 


То який наш фінальний баланс від торгівлі з окупованими районами, шановні економісти?

 

А при чём тут наш баланс? Там другой баланс, рыжего, петрушки и главлугандонцев...

Link to comment
Share on other sites

"Штаб блокады" неподконтрольных территорий попросил своих сторонников собираться в Харькове и формировать там большие конвои.

Об этом на своей странице в Facebook заявил один из организаторов блокады нардеп от "Самопомочи" Семен Семенченко.

 

Он подтвердил, что всех задержанных "блокадников" отпустили.

"Все те, кто хочет ехать к нам помогать, собираемся в Харькове, формируем большие конвои, проезжаем, потому что до сих пор задерживают на блокпостах, не пропускают. Но есть одно "но" утром из всех официальных сайтов исчезло сообщение о том, что официально зарегистрирована оружие будет изыматься. Они поняли, что не могут из-за официального оружия задерживать", - сказал он.

Семенченко добавил, что на Майдане в Киеве в 19.00 будут собираться люди, чтобы решать "что дальше".

Link to comment
Share on other sites

І про блокаду. Мабуть режим діє за принципом - все не заблокуєте...

 

 

Россия продолжает закупать двигатели для гражданских и экспортных вертолетов у Украины, заявил во вторник глава "Ростеха" Сергей Чемезов.

Об этом со ссылкой на РИА Новости сообщаетБизнесЦензор.

"Для нужд Минобороны мы все закрываем сами: новый двигатель ВК-2500 производится серийно на заводе "Климов" в Санкт-Петербурге", - заявил он.

"Что касается вертолетов гражданского назначения и тех, что идут на экспорт, мы пока покупаем их в Украине, но постепенно будем наращивать производство", - сказал Чемезов.Источник:http://biz.censor.net.ua/n3022478

Link to comment
Share on other sites

Я три года назад писал отнеобходимости введения военного положения в Украине.

Похоже что Петр свят Лексеич таки введёт его. Но смысл этого военного положения будет в другом. :(

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Я три года назад писал отнеобходимости введения военного положения в Украине.

Похоже что Петр свят Лексеич таки введёт его. Но смысл этого военного положения будет в другом. :(

на территории Центральной и Западной Украины :(

Link to comment
Share on other sites

Петр Алексеевич поддержан коллегой:

Сергій Руденко

45 мин ·
 

Проти блокади ОРДЛО виступив Віктор Янукович:

 

"Они блокируют поставки угля, добытого в Донбассе, и говорят, что ведут борьбу с агрессором. Неужели в шахтах работают агрессоры? Так теперь называют простых шахтеров? Неужели сотни тысяч людей, которые потеряют работу, заслуживают жизнь в нищете, в горе только потому, что псевдопатриоты соревнуются друг с другом и наплевали на закон, который, к сожалению, не работает в Украине? Последствия этой блокады будут чудовищными для всей страны от Донецка до Львова".

(РИА Новости, 14.03.2017)

 

Змінено користувачем mick
Link to comment
Share on other sites

От брехуняка!  

 

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з Міністром закордонних та європейських справ Люксембургу Жаном Ассельборном подякував за підтримку і солідарність світових лідерів, в тому числі Люксембургу, Європейського Союзу, США, Канади, в питанні протидії російської агресії та щодо засудження торгівельної блокади.

"Наша спільна позиція полягає в тому, щоб повернути під український суверенітет території, які зараз знаходяться під окупацією", - сказав Президент. При цьому він наголосив на важливості дотримання Мінських домовленостей - плану, який передбачає припинення вогню, виведення російських військ та важкої техніки і артилерії, повернення українського контролю над неконтрольованою ділянкою українсько-російського кордону.

"Є, на жаль, інші сценарії, які розробляються не в Україні і не в Європейському Союзі. Вони полягають в тому, щоб відрізати ці території, закрити кордони вздовж лінії зіткнення, подарувати ці території агресору", - зазначив Глава держави.
 
Президент підкреслив, що через провокативні дії Росії відбувається загострення ситуації на Донбасі. Так, Глава держави нагадав, що РФ визнала фейкові документи так званих "ДНР" та "ЛНР", пізніше відбулося захоплення українських підприємств, які працювали в правовому полі України - сплачували податки, виплачували зарплату в гривнях. "Після захоплення цих підприємств ми не можемо мати жодних торгівельних відносин з цими "конфіскованими" підприємствами. Ми не будемо дозволяти жодної їхньої діяльності. І просимо підтримки цих рішень, в тому числі шляхом посилення санкцій ЄС проти Російської Федерації, яка дозволила це брутальне порушення міжнародного права", - наголосив Петро Порошенко.
 
Президент також подякував ЄС за нещодавнє рішення продовжити санкцій через незаконну анексію Криму: "Це для нас є надзвичайно важливим, та демонстрацією позиції підтримки України".Джерело:http://ua.censor.net.ua/n431959
Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...