Перейти до змісту

Сироїд попередила мілтарний заколот у Раді


AСурженко

Recommended Posts

Колеги-депутати вийшли на брифінг з приводу Голубана і його шефа Аброськіна.
Ветерани батальйону "Донбас" визначили час зйомки відео https://www.facebook.com/igor.lutsenko/posts/1470435112980473 - перед боєм під Карлівкою у 2014-му році. Тоді "Восток" убив кількох бійців "Донбасу", у одного з них вирізав серце, прикріпив до машини, і так їздив.
Голубан, скоріше, брав участь у тих подіях.

Нагадаю, Аброськін замглави нової поліції, погрожував мені фізичною розправою за те, що я оприлюднив інформацію про участь Голубана у збройних підрозділах терористів.

Дякую Тарас Пастух Павло Костенко Parasiuk Volodymyr

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Народні депутати із фракції "Самопоміч" вимагають викликати в Раду генерального прокурора та голову СБУ, які б доповіли про результати перевірки інформації про зв’язки командира роти спецпризначення при ГУНП у Донецькій області Юрія Голубана із бойовиками у 2014 році...

 

"Ми просимо спікера парламенту дати доручення, щоб він негайно викликав генпрокурора, керівника СБУ, щоб вони доповіли парламенту про обставини цього розслідування", - сказав Соболєв.

Він також вимагає оприлюднити результати парламентського розслідування щодо того. Яким чином Голубан 15 березня потрапив у сесійну залу Ради...

 

У свою чергу нардеп Антон Геращенко заявив, що Голубан ще 16 березня написав заяву на ім’я генпрокурора з проханням перевірити інформацію, що він нібито мав причетність до бойовиків.

Він назвав це наклепом, які поширюють бойовики.

 

Сам Голубан у коментарі ТСН заявив, що зображення є монтажем. "На відео людина, схожа на мене, думаю, може, це і я. Але це абсолютний монтаж. Думаю, відео взяли з одного з архівів. Я там у формі "Альфи" з бронежилетом "Альфи", а інші люди – без бронежилетів, в іншій формі. Відео могли взяти з будь-яких навчань, з будь-яких занять, які ми щоденно проводили у "Альфі" донецькій протягом шести років. Місце на відео мені незнайоме, люди також незнайомі, нема чого й коментувати", - зазначив він...

 

16 березня Порошенко нагородив Голубана орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2017/04/6/7140483/

Link to comment
Share on other sites

Корчинський в тему. Як би хто до нього не ставився, але ж він правий

 

https://www.youtube.com/watch?v=ARiIxayt37Y

Сумно. Скоріше не так драматично і "весело" все відбудеться, але результат такий запрограмований всією логікою розвитку подій, нажаль. А наша оппа грається.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Голубан, продолжение банкета

 

 

"Всебічну перевірку і розслідування. Генпрокуратурі. Повинно бути вивчене і проаналізоване. Очорнити. Кинути тінь..."

 

Коли я вранці писав про впевненість, що у цих мразєй є козирі в рукаві - не думав, що вони почнуть діставати їх так швидко. Або козирів у них багато.

Ітак голубан фактично визнав, що це він на відео. І снаряга його. Але відео змонтоване з часів його служби в ЦСО Альфа (до війни ще).

 

І сепари тут-же викладають відосік з купою ракурсів. 
Не здивуюсь якщо у них є його інтерв'ю крупним планом. Так чисто, добити.

 

Цікаво, а хтось на Богомольця 10 застрелиться? Може за іншими адресами? У відставку може піде?
А полковнік то сам де зараз?

 

Походу "в это время я Харковє на діванє лежав" - командир взводу як мінімум. Судячи з "монтажу".

Нам сцуть в очі. Тупо і відкрито. Але безвіз важливіше.

 

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Корчинський в тему. Як би хто до нього не ставився, але ж він правий

Я бы на месте Корчинського больше бы за свою жизнь боялся бы. Уж очень незавуалированно призывы эти прозвучали.

 

 

По Голубану. С одной стороны, конечно, зачем Ходоку топить Голубана если он такой секретный агент в стане врага. С другой стороны если профессиональный предел подрывной деятельности Голубана это получить награду из рук президента и ... и всё. Остальное Ходок сам сделает. Может даже сам Голубан думает, что его эдаким шпионом заслали к нам, а подлый Ходок просто не в кусе или вообще предатель.

Link to comment
Share on other sites

Глава МВД Арсен Аваков назвал "бесстыжими рожами" тех, кто обвиняет полковника Юрия Голубана в сотрудничестве с пророссийскими боевиками в 2014 году.

Как сообщает Цензор.НЕТ, Аваков заявил, что Голубан готов предоставить необходимую информацию сотрудникам МВД, СБУ и ГПУ для проведения проверки его деятельности в 2014 году.

"Офицер Голубан готов пройти детектор лжи и готов предоставить всю интересующую информацию. Я спрашиваю тех, кто обвиняет: "А вы готовы?". Большинство из вас - бесстыжие рожи, которые не сделали для Украины больше чем он", - сказал Аваков.

http://censor.net.ua/v435375

 

 

...Колишній громадянин Азербайджану Авакян, він же Аваков, людина, яка близько 2 років переховувалася в Італії від кримінального переслідування, зазначив: "Якось дивно виходить, що терорист Ходаковський, на руках якого кров наших людей, на диво синхронно діє з деякими нашими парламентарями, одномоментно виступаючи зі звинуваченнями на адресу нашого офіцера Голубана, в унісон вимагаючи одного й того ж. Це і є елемент гібридної війни".

 

"Я не знаю, чого домагається колишній громадянин Російської Федерації Зимін, він же Єгор Соболєв, або пан Семенченко – людина, яка близько 6 років переховувалася в Російській Федерації від кримінального переслідування. У кожного немає ідеальному життя, немає ідеальних біографій. Але в мене викликає подив, коли деякі люди в нашому парламенті діють синхронно разом із терористом Ходаковським", – заявив він.

 

"Що стосується наданого відео, ми вчора вже встановили, що відео змонтоване й не витримує жодної критики. Але це посіяло питання в суспільстві – тому ми на нього відповіли", – повідомив голова МВС...

 

"Безумовно повна перевірка, усі карти на стіл. А потім я хочу або вибачень, або санкцій, якщо не підтвердиться інформація… Давайте припиняти вірити терористу Ходаковському. Ще будете цитувати Гіркіна? Далі "Самопоміч" виступить в унісон із Путіним?", – заявив Аваков.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2017/04/7/7140580/

Змінено користувачем mick
Link to comment
Share on other sites

Голубани потрібні Авакову не просто так, а для майбутньої реінтеграції лугандонських ширнармас, які тотально хочуть в Україну.

АПР 7 • НОВОСТИ, СОЦИУМ
 
Сегодня, 7 апреля, глава МВД Арсен Аваков побывал с рабочим визитом в Луганской области. В городе Рубежное министр открыл обновленный Научно-исследовательский экспертно-криминалистический центр МВД Украины. А в Северодонецке — изолятор временного содержания.
 
«Сегодня в Луганской области мы завершили очень длинный долгострой, который строился 22 года. Строился изолятор временного содержания для заключенных. Сегодня мы ввели в строй это учреждение, которое обеспечивает права человека. Жизнь такая, говорят «от тюрьмы не зарекайся никогда», но даже осужденный человек имеет право на уважение его достоинства и прав. Сегодняшнее учреждение, которое проинспектировано международными экспертами и правозащитниками, которое мы сегодня сдали в эксплуатацию, отвечает всем необходимым нормам», — заявил Аваков.
 
Также в Северодонецке министр призвал силовики быть готовыми к возвращению временно неподконтрольной части Донбасса.
 
«Мы располагаем социологией с той стороны, о том, что почти 70% людей хотят вернуться в Украину. Да, у них есть страхи, их постоянно зомбирует телевизионная путинская пропаганда. Но эти люди чувствуют, что им будет лучше с Украиной. Поэтому мы сегодня должны быть готовы, и МВД, и полицейские, и ГосЧС, все остальные. Мы должны быть к этому готовы. Я ставлю такие задачи, когда мы говорим на серьезном совещании и для большой аудитории. И для пограничников, и для Нацгвардии, и для полицейских», — заявил Аваков.

 

Link to comment
Share on other sites

Oksana Syroyid добавила 5 новых фото.
2 ч ·
 

Спостерігаємо, як з'являється все більше інформації про участь Юрія Голубана в російських окупаційних військах. Того самого поліцейського, який був незаконно заведений до пленарної зали парламенту 15 березня. Проте нема жодної публічної реакції на цю інформацію ані від органів правопорядку, ані від тих, хто поліцейського завів, ані від тих хто нагороджував.

 

15 березня народні депутати намагалися провести «гостей» до зали без належного дозволу. До честі охоронців парламенту, вони захищали залу пленарних засідань від незаконного проникнення навіть всупереч тиску народних депутатів.

Охоронці пропустили «гостей» тільки після вказівки в.о. керівника апарату ВРУ. Він дозволив прохід «гостей», не зважаючи на те, що не мав права цього робити без рішення парламенту. І, не зважаючи на те, що я, як головуюча, заборонила йому пропускати людей до зали без відповідного рішення (про що він замовчує у своєму листі).

Крім того, є інформація про те, що "поліцейський прорив" планувався щонайменше з вечора попереднього дня, а одним з організаторів був особисто лідер «Народного Фронту».

 

У відповідь на мої повідомлення про замах на злочин, органи правопорядку уникають розслідування та перекладають відповідальність один на одного.

СБУ на моє повідомлення про злочин, заявила, що розслідування має вести Національна Поліція. Генеральна Прокуратура перекладає відповідальність на прокуратуру м. Києва. Прокуратура м. Києва звернулася до Комітету Верховної Ради з питань Регламенту з проханням провести розслідування.

 

За три тижні жоден представник органів правопорядку не звернувся до мене, щоб отримати інформацію про те, що відбулося 15 березня. Ніхто не побачив загрози в тому, що до зали пленарних засідань парламенту свавільно потрапляють поліцейські, щодо одного з яких є інформація про його участь у війні проти України.

Тож запитання до Генерального Прокурора та Голови СБУ: інтереси якої держави ви обстоюєте і хто повинен буде захистити український парламент, якщо наступного разу народним депутатам заманеться завести туди російських військових?

 

Сканы ответов пособников сепаратистов отписок прокуратуры, СБУ и руководства аппарата ВР - по ссылке.

Link to comment
Share on other sites

Я бы на месте Корчинського больше бы за свою жизнь боялся бы. Уж очень незавуалированно призывы эти прозвучали.

 

 

По Голубану. С одной стороны, конечно, зачем Ходоку топить Голубана если он такой секретный агент в стане врага. С другой стороны если профессиональный предел подрывной деятельности Голубана это получить награду из рук президента и ... и всё. Остальное Ходок сам сделает. Может даже сам Голубан думает, что его эдаким шпионом заслали к нам, а подлый Ходок просто не в кусе или вообще предатель.

 

Тут цель просто показать несостоятельность текущих "керманычей"

Link to comment
Share on other sites

Первый замглавы фракции Народный фронт Андрей Тетерук подтвердил, что он лично подписал документы на вход в Раду полковника Юрия Голубана. Как известно, Голубана подозревают в участии в сепаратистском батальоне "Восток" в 2014 году.

 

17835263_1440822505938980_26194805092180
 
Телеканал ATR с Сергій Щербиной и еще 2.

- Ви особисто підписували документ з прізвищем Голубанова?
- Особисто я документ з прізвищем Голубана підписував.

Link to comment
Share on other sites

Там ще Тетерука треба перевірити. Звідки він узявся

Та й Березу-рейдера також...

А то одних добробатівців - "неправильних" - судять, а інші - "правильні" - в ВР діла мутять...

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...