Перейти до змісту

17 жовтня


Euro

Recommended Posts

Нах така реформа...

 

Вилучені положення про запровадження міжнародних настанов шляхом визнання їх джерел.

Натомість пропонувалися різні варіанти адаптації їх національними структурами (Академія наук, профільні асоціації).

Пояснення Уляни СупрунМедичні настанови по суті є знанням, вони формуються за результатами наукових досліджень. Вони є знаннями та фактами, використовуються для лікування людей у всьому світі, і не можуть проходити ніяких корупційних "перевірок на якість".

Відмова від визнання міжнародних медичних настанов (протоколів) означає, що українців і далі лікуватимуть не за міжнародними стандартами, а так, як хочуть, продовжать нав’язувати застаріле лікування та ліки, замість нових підходів та практик, які використовують в розвинутих країнах.

Замість того, щоб прагнути до підвищення рівня медицини, ми на рівні закону залишимо лікування радянськими методиками, що неприпустимо.

Коли українець в пошуках кращої медицини їде до Німеччини або Ізраїлю, його там лікують не "як українця", а як людину. Лікування онкології, чи діабету в українця, американця чи француза нічим не відрізняються.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.5 тис
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Ну так і жопоблок проти :D Значить, непогана реформа. Хоча, з нашою медициною, що не зроби - буде краще, там такий кошмар запущений, що зміни на гірше вже неможливі.

 

Погоджуюсь. Медицину слід прозоро комерціалізувати, байки про "безкоштовність", які так люблять люмпени, довели цю сферу до цугундера.

Алігархічний кАнсенсус, про який волає Жуля, має місце бути також і в медицині, але насправді ми бачимо, що Берегиня виступає саме за збереждення феодалізму в цій сфері.

Те саме і по ринку землі. Латифундисти, що наскирдували гігантські банки землі наразі замутили і потужно розкручують "Аграрну партію", яка виступає радикально проти ринку землі. Агробарони - проти вільного обігу землі. Так само Берегиня підтримує їх. бо їй потрібні голоси зубожілих та затурканих селян.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Нах така реформа...

 

Це недореформа, вочевидь. Бо голосів на тотальну немає. Подивись краще, хто навіть в обмеженому варіанті проти.

Тим не меньше, навіть чверть кроку - це прогрес.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

По поводу уважаемых людей. Это слова Луценко о Вилкулах, дословная.

Т.е. вы сторонник того, что с такими нужно договариваться, а не отдавать под суд за преступления? 

Тогда почему бы было Пете, идя на выборы, не сказать - я буду договариваться с ворами, не садить, а вести подковерные игры.

Было бы честнее. Имхо.

По поводу мафии... она лезла в политику, она тырила бюджет США?

 

Всё что я хочу от Порошенка - это выполнение обещаний. Перестать врать и вешать лапшу вкрадчивым голосом.

Я хочу уважать своего президента. 

 

Фамилию депа знаю, партию тоже. Самопомощь.

Если это слова Луценко, то пусть это остаётся на его совести. Я не считаю "вилкулов" порядочными людьми.

 

По поводу договариваться - не договариваться. Я не сторонник метода "шашку наголо и вперёд". С дуру можно и хуй сломать, извините. Прежде чем ввязываться в драку, надо реально смотреть на свои силы и ресурсы и чем всё может закончиться если что-то пойдёт не так. Да, и вариант сначала ослабить или обезоружить врага, мне больше по душе, чем влазить в свалку без оглядки. С Вилкулами и прочей шушерой ещё ничего не закончено.

 

По поводу всё честно сказать, ну вы же сами прекрасно знаете, как в той народной мудрости про колбасу и политику.

 

По поводу выполнения обещаний. Кнопки "всё и сразу" в природе не бывает. Кроме этого, все розданные перед выборами обещания не выполняются на 100% никем и никогда, это аксиома.

 

С мафией там очень всё интересно было, особенно во времена бутлегеров. Почитайте, интересно.

 

Ну, а по поводу уважения или не уважения к своему Президенту, тут помочь вам никто не сможет. Возможно надо время или перенастроить собственные фильтры от чернухи и росспропаганды, изменить своё собственное мировосприятие, так сказать.

 

По поводу своего депутата. Фамилию - отлично. А знаете результаты работы? Где его приёмная, например?

Link to comment
Share on other sites

Це недореформа, вочевидь. Бо голосів на тотальну немає. Подивись краще, хто навіть в обмеженому варіанті проти.

Тим не меньше, навіть чверть кроку - це прогрес.

 

Не совсем в курсе того, что приняли.

Вечером собираюсь просмотреть...

Делюсь ссылкой

http://rpr.org.ua/medychna-reforma/

 

Из того что просмотрела по дмагонали:

:tu:  

 

100% безоплатною та гарантованою буде первинна, екстрена та паліативна допомога, а також ведення вагітності і пологи.

Отже, як це буде працювати? Спочатку пацієнт має знайти собі лікаря первинки. Ними можуть бути педіатри, терапевти і сімейні лікарі. Важливо, що вибирати можна не за місцем прописки. Найпростіший крок – знайти за місцем проживання. З цим лікарем укладається декларація про намір лікуватися саме у нього, і спеціаліст починає вести пацієнта. Важливо, що лікаря можна змінювати необмежену кількість разів.

Після того, як пацієнт підпише угоду, він має надати документи – паспортні дані та, за бажанням, ідентифікаційний код. Лікар зареєструє особу в єдиному електронному реєстрі. У перспективі інформація щодо стану пацієнта, призначень, відвідувань лікарів тощо, знаходитиметься в єдиній системі, і в разі потреби лікар зможе отримати повну історію хворого.

Окрім того, навіть дані щодо призначених ліків будуть в системі, і хворому не потрібно буде з рецептом іти до аптеки. Фармацевт побачить всі призначення та забезпечить всім необхідним. Якщо пацієнт змінює лікаря, то жодної втрати інформації не відбувається, автоматично в системі особа прикріплюється до іншого фахівця.

Головним та найбільш незвичним для пацієнта стане те, що з моменту, коли запрацює реформа, він має спершу завжди звертатися тільки до сімейного лікаря. Якщо раніше існувала можливість відразу безоплатно піти до вузькопрофільного спеціаліста, тепер отримати цю послугу безоплатно можна буде лише після консультації у сімейного лікаря. Якщо він не зможе впоратись із хворим самостійно, і вирішить, що потрібна допомога вузькопрофільного спеціаліста, чи ситуація вкрай тяжка, він направить хворого або на додаткову консультацію, або до лікарні. Якщо ж пацієнт не погодиться з рішенням свого сімейного лікаря та звернеться самостійно до потрібного спеціаліста, йому доведеться сплатити за цю послугу.

Link to comment
Share on other sites

Це недореформа, вочевидь. Бо голосів на тотальну немає. Подивись краще, хто навіть в обмеженому варіанті проти.

Тим не меньше, навіть чверть кроку - це прогрес.

Здеся - каг бе не очевидно. Может быть и наоборот совсем. Имхо так.

Link to comment
Share on other sites

В шоколядній владі є здорові елементи, як ось ліберал Нефьодов. Те, що він адресує базову проблему гігантського, корупціогенного держсекторку, дуже тішить.

 

3c2ab1e8-0534-4c9c-bb6f-c36cb0c477ec.png

Link to comment
Share on other sites

хто на кому стояв...

а щодо Нефьодова - той же затійник - аби нашими силами собі на гранти "напрацювати"

 

Вашими силами? Це вже тхне узкомірним маразмом про лугандонцев-кармільцев.

Саме тому й відчувається духовна споріденість зрадофілів та вати - завжди колективне "ми" замість свого "я", апокаліптична свідомість та безкінечний пошук ворогів.

Link to comment
Share on other sites

Кстате, это пишет человек который сам же позиционирует себя либералом и анархистом B-)

 

Насколько я знаю, и те и другие отводят государству далеко не самую значительную роль! А последние так вообще считают его злом. Или это какая-то новая, суто украинская форма анархии и либерализма :gigi:

 

Вибач, ми живемо не в ідеальному світі, тим більше. що нам нами постійно нависає тоталітарна орда. Тому під "державністю" я саме мав на увазі зовнішній статизм української нації. Ліберальні Швейцарія та Нідерланди власне й мали спроможність залишатися ліберальними виключно через своє державне оформлення заради простистояння навколишньому феодальному океану. Я впевнений, щр ти зрозумів, про що йдеться, але вдався до пересмикувань. B-)

Link to comment
Share on other sites

з якого дива такі висновки?

і моїми силами також, чого б ото писав

 

Тому що він тобі послугу робить, намагаючись зменьшити потік грошей з твоєї кишені на безперервне покриття збитків "державних" підрпиємств. Думай перш ніж автоматично пхати зраду.

Link to comment
Share on other sites

Тому що він тобі послугу робить, намагаючись зменьшити потік грошей з твоєї кишені на безперервне покриття збитків "державних" підрпиємств. Думай перш ніж автоматично пхати зраду.

Підозрюю, що по руках швиденько розійдуться ПРИБУТКОВІ підприємства, які частково покривають збитковість інших. Тоді ті збитки від інших доведеться покривати НАМ - непрямо, через державу. Так робить кожен бізнесюк - виводить путні активи у іншу фірму, а решту бакрутує - вішає на суспільство.
Link to comment
Share on other sites

Вибач, ми живемо не в ідеальному світі, тим більше. що нам нами постійно нависає тоталітарна орда.

и поэтому наш президент должен быть брехливым вором, тут к бабке не ходи

Link to comment
Share on other sites

Посмотрел розгляд избирательного законодательства.

Депутаты там шо то рпедлагают, объясняют, ссылаются на западный опыт, готовы к компромиссам.

На выходе пшик ибо основная масса ждет отмашки нужного флажка.

Пародия под предводительством жулика Парубия.

 

Поэтому они так ссат улицу, потому что это единственная сила не играющая по их сценарию.

Могут и вломить...

Link to comment
Share on other sites

 

 


Окрім того, навіть дані щодо призначених ліків будуть в системі, і хворому не потрібно буде з рецептом іти до аптеки. Фармацевт побачить всі призначення та забезпечить всім необхідним.

Оце  цікаво.

Тепер  відкати  лікарю  від  фармацевтів  так  просто  прорахувати  буде.

Коли  мені  виписують  рецепт,  то  я  перед  аптекою  дзвоню  сину -провізору  і  питаю,  що  брати,  а  без  чого  можна  обійтися.  Бо  кількість  позицій  явно  завелика  і  зрозуміло  навіщо  мені  все  це  прописується.

Тепер  шпарки  не  буде,  бо  лікарю  в  лоб  говорити  прямим  текстом  не пасує.

Проблема  в  тому,  що  усі  лікарі  УСІ!  на  гачку  у  фарміндустрії.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Вибач, ми живемо не в ідеальному світі, тим більше. що нам нами постійно нависає тоталітарна орда. Тому під "державністю" я саме мав на увазі зовнішній статизм української нації. Ліберальні Швейцарія та Нідерланди власне й мали спроможність залишатися ліберальними виключно через своє державне оформлення заради простистояння навколишньому феодальному океану. Я впевнений, щр ти зрозумів, про що йдеться, але вдався до пересмикувань. B-)

 

Сегодня нависает орда, завтра будет нависать еще что-либо другое возможно и пострашнее... и поэтому, чтобы не потеряться на тяжелом историческом пути, как показывает мне мой немалый жизненный, образовательный и профессиональный опыт - это точность формулировок - запорука того, что присутсвует базовое понимание предмета ;)

 

"Держава понад усе" - как я уже сказал не имеет ничего общего ни с анархией, ни с либерализмом! А вот с тоталитаризмом, в различных его оттенках еще как имеет! Либеральная Швейцария, в которой я в общей сложности проработал и прожил (в разные ее периоды - от конца 80-х до сьогодэння) и гржданами которой являются моя жена и дети , потому и достигла такого выдающегося успеха, что там не держава понад усэ, а гражданин державы понад усэ! Причем не все граждане граждане гамузом (как в свое время у нас единый савейскай нароТ), а каждый конкретный отдельно взятый гражданин!

 

Украина, ылыиты которой к разные периоды ее новейшей истории пытались строить не социальное, а национальное государство, причем херя с завидной последовательностью любые ростки реального либерализма и гражданскаих свобод, подгоняя идеологический дискурс сугубо под потребности уродливой, реально феодалисткой общественной политко-правовой системы олигархата, рискует безнадежно отстать на пути мировой цивилизации и прогресса! Да собственно она уже отстала... Национальные государства в Европе - это тренд ушедший много веков назад... Сегодня в мире совершенное другие тренды... один из которых борьба между истинными либеральными идеями, среди которых СВОБОДА личности во всех ее проявлениях и идеями построения различных тоталитарных систем, от трнаснационального корпоратирования не только в экономике, но и в политике и в социаьной сфере, до средневековых религизно-сектанских постулатов. В 21 веке - мировой тренд - общепланетарные, общечеловеческие идеи построения нового человеческого социума, которые далеко выходят за рамки национальных государственных образований. Да, это только начало пути к новой ступени развития человечества, но сознательно (или безсознательно, не имея точных базовых представлений о предмете) уходить от это мировых трэндов - обречь себя и на отсталось и прозябание.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

:tu:

 

хехе... 

 

 

Гыыы Хе-Хе-Хе B-)

 

Намети, які з'явилися на Грушевського у вівторок, посварили не лише організаторів акції.

Куди більше емоцій вони викликали в головному кабінеті АП на вулиці Банковій. Президент Петро Порошенко лютував. І мав підстави.

 

Те, чого він так довго боявся, чого так намагався уникнути всі останні місяці, – сталося. І йдеться тут не про десяток наметів під парламентом, а про куди більш небезпечну ситуацію.

Президент, який прийшов на хвилі Майдану, вперше опинився перед досить реальною перспективою отримати Майдан власний. Але вже проти себе.

 

Скільки б наметів і де в центрі Києва не стояло, але вони – реальні. У них уже живуть цілком конкретні люди, які нікуди йти не збираються.

 

Так, спершу їхніми гаслами були суд, недоторканність, виборчий закон. Але вже на третій день протесту всі не ховаючись вигукують зі сцени чутливі для Порошенка гасла: "Революція!" та "Імпічмент!"

Співрозмовники УП в оточенні президента переконують, що насправді ніякої проблеми немає. "100 людей Семенченка – це не Майдан", і нічого з наметовим містечком Саакашвілі робити не треба, бо воно саме зачахне через тиждень безглуздого стояння.

 

Але проблема у Порошенка таки є. І мало того, що вона велика, то ще й вирішити її неможливо. Суть цієї проблеми сформулював у розмові з УП один із наближених до президента депутатів: "Важливо, не хто поставив намети, – а хто дав це зробити".

 

У президента на це питання є тільки одна відповідь – Арсен Аваков. :weep:

 

 

І головне. Найбільш неприємне для Порошенка те, що коли ситуація на вулиці залежить від оперативності та керованості силовиків – якраз президент ними й не керує.

Між його рішеннями і діями поліції чи Нацгвардії є проміжний пункт – Аваков. І саме він тепер став для Порошенка гарантом того, що події осені 2017-го не підуть за сценарієм осені 2013-го.

Власне, небажання президента потрапити у таку залежність і було тією глибинною, справжньою причиною, яка давно зіпсувала стосунки Порошенка й Авакова. Хоча насправді тільки ця взаємна залежність досі і тримає всі центри впливу чинної влади разом.

 

Саме тому у четвер ввечері Аваков і Порошенко знову зібралися на Банковій випрацьовувати спільну тактику протидії "Майдану Міхо".

 

Тому у вівторок ввечері, коли "донбасівці" Семенченка обживались у наметах на Грушевського, на Банковій було справді гаряче. Порошенко покликав до себе Авакова разом з керівниками Нацполіції. І розмова була, м'яко кажучи, не завжди коректною.

 

Аваков і не приховував, що, обираючи між кров'ю на вулиці та напівпорожніми наметами, він не вагаючись обрав останнє. Проте Порошенко мав підстави сумніватись у запевненнях глави МВС, що ситуація під повним контролем, а в Саакашвілі нічого не вийде.

 

Бо та ж людина 10 вересня обіцяла не пустити Міхо в країну. Але ж він уже тут – за два кроки від Банкової. Ті ж люди обіцяли тихо затягати Саакашвілі по судах за прорив кордону. Але замість виправдовуватись перед суддями, той розбив наметове містечко під Радою. :weep: :lol2: :weep: :lol2: :weep:

 

 

https://www.pravda.com.ua/articles/2017/10/20/7159055/

 

 

Но лично меня больше всего потешает как обсрамшись "молоди еврооптимисты" - чуть шо - сразу в кусты :lol2:

И я еще в 2013 рекомендовал эти демальянсы итп. сенатору. От же жэж долбоеб :lol2:

 

Какая мелкая мерзакая гниль, увсе эти мустафы и прочая.

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

та да, мокрожопі дегенерати

 

ось ще деталі від зрадофілки намбер ван

 

 

Вчера я приехала поздно и уже не в состоянии была написать вам о своих мыслях о нашем протесте.
Итак.
По поводу того, что сцена 18-го октября была совершенно пустая, а сам протест выглядел, как большая Майданная тусовка я уже писала и вчера уже все было иначе.
С утра мы через ретрансляторы слушали то, что происходило в зале ВР. Буквально сразу после того, как Рада проголосовала оба законопроекта по снятию недоторканости, стало понятно (мне, во всяком случае), что наш протест пошел на слив. После этого "фееричного голосования" конституционным большинством Ирина Луценко объявила, что теперь оба закона пойдут в Конституционный Суд, чтобы тот дал им оценку, поскольку любой из них- это изменения в Конституцию.
У меня сразу родился вопрос. А вот эта, часом ранее проголосованная медреформа,- это не изменения в Конституцию??? Тут ничего не надо отправлять в Конституционный суд? Недоторканность в Конституции наполнена особыми смыслами?
.....................................................
После того, как был объявлен перерыв, стало понятно, что процесс пошел на затягивание. А после того, как начали обсуждать закон о выборах- и вообще на плевок в адрес тех, кто стоял под ВР.
Итог голосований известен. Снятие неприкосновенности отправлено в КС на неведомый срок (мы знаем, что КС до сих пор рассматривает вопрос лишения Януковича звания Президента, которое было проголосовано еще в 14 году); Закон о выборах обговаривался и недообговарился, а Закон о антикоррупционном суде даже не ставился на рассмотрение.
.....................................................
Так вот. Теперь расскажу о том, как я прорывалась к сцене. Напоминаю. Вчера до вечера она тоже была пустая за исключением тысяч тонн благодарностей от евро-оптимистов протестующим за то, что они добились принятия закона о неприкосновенности в первом чтении.
Когда я увидела, что настроение людей ниже плинтуса, решила подбодрить всех со сцены и сказать, что мы не уйдем, и приезжали сюда не для того. чтобы потешить самолюбие отдельных игроков этой настольной игры в дурака на раздевание.
Люди приехали, потому что их ДОСТАЛО (!!!!) все! Я хотела донести людям, что наш протест только начинается и злость народа нарастает.
И что вы думаете? Меня на сцену не пустила "охрана сцены" и какая-то Екатерина Бутко. Забегая наперед скажу, что вечером приехал Виталик Шабунин и уже вместе со всеми организаторами поднялся на сцену, чтобы отрапортовать об успехах акции. Не знаю, что там ему сказали организаторы, но спустился он почти сразу злой и стал дергать Екатерину, мол "Хватит, пошли отсюда". Видимо Виталику сказали все, что о нем думают.
Так вот, днем Екатерина стала требовать у меня план моего выступления и краткое содержание. После того, как я сказала, что хочу поддержать людей и выразить свою позицию по происходящему, она ответила, что это не совпадает с ее интересами. Это все при том, что рядом были те люди. отказать которым по их узнаваемости- невозможно. Ну и не считая того, что я тоже, как бы, не совсем неизвестная личность.
Так вот. Эта кучерявая дама сказала, что на сцене может выступать только тот, кто за нее заплатил. Нормально, да? Воины АТО, которые были со мной, сказали, что они могут сейчас купить у нее всю сцену, только чтобы я выступила. Это не помогло.
Короче, вечером, после того, как все организаторы собрались, чтобы организованно поблагодарить протестующих и сказать им: "Все! Едьте по домам, когда понадобитесь, мы вас позовем!", я ждала только выступления Михаила. Честно. Для меня было важно: Страна слита, или у нас есть шанс?
Когда выступил Миша, я поняла, что все только начинается. Миша зажег надежду. Он- безусловный драйвер перемен в стране. Энергетик. 
Как бы мы все не относились к Егору Соболеву, Юре Деревянко, Семену Семенченко, Давиду Сакварелидзе.... Они сейчас реально стоят с народом. Они внутри народа. 
Не знаю, как будет потом, но перелом вчера вечером был пройден.

Оптимисты оптимизировались, хотя Юрий Деревянко сказал, что это согласованная позиция и они теперь будут работать исключительно внутри Парламента.
Так что друзья! Стоим! До полного выполнения требований, которые будут нарастать! Депутаты решили устроить себе каникулы. Напрасно. каждый день, пока они отдыхают, мы будем добавлять наши требования.
Будем брать их не мытьем, так катаньем.
Сцена теперь наша!

Link to comment
Share on other sites

А вообще-то на тот вопрос, который я сам себе ставлю уже несколько дней - почему вдруг палатки - у меня так и нет пока ответа... И это вопросец не праздный - овтетив на него, можно с 99% уверенностью говорить, получил ли Михо карт-бланш от каких-то мощных игроков или не получил. Мишка не идиот и такие импровизации - не его стиль... Все релаьно было четко подготовлено и белстяще реализовано -четко , быстро и слаженно. Даж нелюбимый мной Ермолаев восторгался намедни...

 

И потом как Михо красиво убрал от себя всю эту назойливую европтимистическую шелупонь и всяких младополитиканов - раз и на хер, что б под ногами не болтались :lol2:

 

В обзщем наблюдаю даже с некоторым интересом за перформансом. B-)

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Гість
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Створити...