Перейти до змісту

У омеляна дитина в США народилась


Dilbert

Recommended Posts

відповідні органи в Україні є, хай і займаються ...

  :rofl:  :fuck:

Органи мафії денно и нощно дбають про забезпечення статків тут і безпекою їх використання там членами клубу "комфортні пологи і життя в США та Британії".

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

 

 


або вже поскасовувати всі громадянства по всьому світі і якось по іншому вирішувати питання )))

Ніхто нічого не хоче вирішувати, от в чому біда. Громадянство на сьогодні - інструмент дискримінації, й ніхто цього навіть чесно визнати не хоче, не кажучи про якісь вирішення

Link to comment
Share on other sites

  :rofl:  :fuck:

Органи мафії денно и нощно дбають про забезпечення статків тут і безпекою їх використання там членами клубу "комфортні пологи і життя в США та Британії".

 

ну вана прийде порядок наведе. "відповідні органи" вана приведе в відповідний порядок. чекаємо ...

Link to comment
Share on other sites

В Житомирі не був років 25 але думаю що Калгарі трохи більше розкручене.Авто тут не фетиш і не ознака грошей а лише індикатор персональної уяви про важливі речі в житті.Будинок буде більш реалістичним показником статусу

Житомиская область наверное самая бедная область в Украине,хотя наверное с ней может посоревноваться Черниговская ещё..

даже такие  вечно бедные  области как Волынская и наверное Ровенская и то мне кажется побогаче будут..

если съехать с страсы Киев -Житомир попадаешь в прошлое столетие..

Link to comment
Share on other sites

Тоже самое и в Черниговской области..-реальный мрак..в сёлах...половина сёл уже или тупо ветхие строения или даже брошенные..и никому не нужные дома с приусадебными дилянками..которые уже похеренны...

 

кстати многие донецкие и луганские которые и там были небогаты...

перебрались именно  на Житомирщину или Черниговщину..там домик можно купить за копейки..а земли возле дома хоть гектар бери..только делай на ней шото..

 

вот и живут натуральным хозяйством.

Link to comment
Share on other sites

«Нам в определенной степени повезло воспользоваться законами штата Нью-Йорк, который дает возможность бесплатных родов для всех желающих путем оформления бесплатного полиса страхования. Рожаем в обычной клинике. Стоимость пребывания в Штатах для нас фактически составляет аренда 30-метровой квартиры и питания, что будет соответственно отражено в моей декларации за 2018 г», — писал он.

 

Тут, похоже, Омелян ещё и америкосов наколол :weep: Думаю, они єто просто так не оставят ;)

https://rubic.us/ukrainskij-ministr-govorit-chto-ego-zhena-besplatno-i-nechayanno-rodila-v-ssha-vret/

Link to comment
Share on other sites

Тоже самое и в Черниговской области..-реальный мрак..в сёлах...половина сёл уже или тупо ветхие строения или даже брошенные..и никому не нужные дома с приусадебными дилянками..которые уже похеренны...

 

кстати многие донецкие и луганские которые и там были небогаты...

перебрались именно  на Житомирщину или Черниговщину..там домик можно купить за копейки..а земли возле дома хоть гектар бери..только делай на ней шото..

 

вот и живут натуральным хозяйством.

 

Я із Заходу. Минулого літа приїздила в гості, відвідала всі села та кладовища, де живуть чи поховані мої родичі. Деякі села дуже старі в історичному плані. Та там такі хатищі конкретні, квіти усюди (причому деякі досить екзотичні як для села), машини стоять як ляльки, спутникові антени, інтернет  ... Нормально живуть і гроші, видно, мають.

Link to comment
Share on other sites

ось класний демограф на ФБ зробив карту місць народжень міграціі всередині України

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005840657747

 

Продовження теми про місце народження населення. Додано перепис населення 1989 року.

За 1989-2001 роки основні зміни. 

- Значно зменшилось плюсове сальдо у східних областях - померла значна частина поселенців 1930-1950 років, періоду найвищого міграційного притоку. Наприклад сальдо Донецької області зменшилося з 413 тис. до 135 тис. 

 

- Центральні області, які були основними роздавальниками населення у ранньо- і середньорадянський період, зменшили свій внесок. У 1989 р. сальдо центральних областей становило -2.3 млн уродженців, у 2001 р. уже -1.6 млн.

 

Найбільшими нетто-експортерами населення за обома переписами були Вінницька і Житомирська області, у відносних величинах Житомирська та Чернігівська.

 

Три області, Вінницька, Житомирська та Хмельницька унікальні тим що вони роздавали населення всім областям, плюс мали тільки між собою. А Хмельницька область за переписом 1989 р. мала від'ємний баланс зі всіма регіонами.

 

Крим за обома переписами мав додатній баланс з усіма регіонами, крім Києва. Причому у 1989 р. були ще дуже помітні відголоски заселення 1940-1960 років, наприклад баланс 200 тис. з центральними областями. У 2001 р. він зменшився до 112 тис.

 

Цікавою є Херсонська область. До середини століття вона була дуже малозаселена, ще у 1950-60х туди спрямовували аграрну міграцію з центрально-західних областей. Сальдо з 10 західно-центральними областями у 1989 р. було +100 тис., багато для маленької області з населенням 1.2 млн.

31131809_904183843119629_819478558774447

31189600_904183959786284_549286469310821

Клікати по регіонах можна тут http://datatowel.in.ua/pop-distribution/birthplace

Баланс Криму з іншими регіонами та загальний баланс регіонів за переписом 1989 р.

Link to comment
Share on other sites

цікаво позбавлять її візи за порушення законів США? :weep:  :lol2:

 

https://www.unian.ua/politics/10091789-druzhina-omelyana-yaka-bezkoshtovno-narodila-v-ssha-minimum-2-razi-porushila-amerikanski-zakoni-zmi.html

 

Журналістка, що живе в США, пояснила, чому дружина міністра інфраструктури порушила американські закони.

 

1524495414-4162.jpg?0.9591162608805799

 

Дружина міністра інфраструктури Володимира Омеляна, яка безкоштовно народила дочку в США, не мала на це права. Як йдеться в опублікованому на сайті rubic.us розслідуванні журналістки, яка раніше жила в Нью-Йорку, народжувати там безкоштовно можна тільки одним способом: отримавши страховку Emergency Medicaid для незаможних. В такому випадку пологи покривають американські платники податків, в інших випадках потрібно платити. Незаможними модельєра Світлану Бевзу і міністра Володимира Омеляна назвати не можна — ні за українськими мірками, ні з американським», – зазначає автор, нагадавши, що, за даними ЗМІ, Омелян, і Бевза в минулому році разом заробили близько $ 91 400 і ще задекларували нерухомість і заощадження на $ 200 000.

 

За словами журналістки, щоб претендувати на Emergency Medicaid, загальний дохід сім'ї з трьох осіб має бути менше $ 3 395 місяць, з чотирьох (раптом подружжя до своїх утриманців зараховують і 18-річного сина від іншого шлюбу, який живе у Швейцарії) – $ 4100. У річному обчисленні це заробіток в $ 49 200 на сім'ю. Тобто незаможним, за американськими мірками, подружжя міністра і модельєра не вважається. Крім того, як йдеться в статті, щоб претендувати на цю страховку, потрібно бути жителем Нью-Йорка і підтвердити цей факт документально (наприклад, рахунками за електрику і воду). Але відомо, що міністр і його дружина живуть у Києві. «Виходить, якщо Світлана дійсно народжувала безкоштовно в Нью-Йорку — значить, вона щонайменше два рази порушила американські закони, збрехавши про те, де вона живе і скільки їх сім'я заробляє», – підкреслює автор, додаючи, що американські державні і місцеві органи працюють на довірі. «Вам дають анкету, в якій ви просто відповідаєте на питання. Правдивість ніхто не перевіряє, вам довіряють. Але якщо ви потрапите під вибіркову перевірку і виявиться, що ви збрехали — мало не здасться. За маніпуляції соціальною допомогою в США садять», – пояснюється у матеріалі. Автор статті пропонує українським журналістам зробити запит в департамент охорони здоров'я Нью-Йорка і уточнити напевно, чи зверталася до них за допомогою незаможна Світлана Бевза. "Бо ця "безкоштовна страховка" і весь алгоритм її отримання розрахований на бідних жінок, часто нелегалок, чорних або латиноамериканок, які ледве розмовляють англійською, не мають освіти, роками живуть і працюють в США на найбрудніших і важких роботах і реально потребують допомоги. Не на допомогу українським модельєрам в Нью-Йорку», – зазначає автор. Як повідомляв УНІАН, у міністра інфраструктури України Володимира Омеляна народилася дочка в США. Це третя дитина міністра: у нього ще є два сина - Северин і Марк. Омелян заявив, що народження його дочки на території США не було заплановано передчасно, і найближчим часом новонароджена дівчинка на ім'я Анна буде зареєстрована в українському консульстві як громадянка України. Чиновник в Facebook повідомив, що його родині «пощастило скористатися законами штату Нью-Йорк, які надають можливість безкоштовних пологів для всіх бажаючих шляхом безкоштовного оформлення поліса страхування». Однак пізніше цей пост був видалений.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

ця казочка про поліс для українського споживача, який має повірити в чесність пана міністра. Скоріш за все, пані Светлана народжувала у приватний клініці, де ці роди коштували, як їхня фальшива декларація в Україні. А проживала вона в районі Вест-Виллидж, де аренда житла коштує приблизно 20k per month

 

 

:lol2:  :weep: 

Link to comment
Share on other sites

Та прям таки закроет ,такой приход бабла в Америку ...самые минимальные роды в Майями стоят 20 штук зелени..это перелёт снять недорогую хату потом питание и основное бабло врачам и документ подтверждающий рождение...так это минималка....короче никто не убирет такой приход ...бабла

Проблемы не с теми, кто прилетает рожать и улетает потом. А с нелегалами. Через детей 100% легализуются, хоть и занимает 20 лет.

Link to comment
Share on other sites

Кажуть що бескоштовно. Щоб довести що вона мешканець нью йорка достатньо зняти апартмент, та показати рахунок на електроенергію зі своїм іменем. Коротше наїбали систему. Класні в Україні міністри. Як моя бабуся казала рахубисті

Link to comment
Share on other sites

 

 


Щоб довести що вона мешканець нью йорка достатньо зняти апартмент, та показати рахунок на електроенергію зі своїм іменем.

А що можна так просто зняти хату в НЙ?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...