Guest Хома Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 MC5 пішов з модерів за власним бажанням. Хочу подякувати йому за роботу. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 ? ТО форум не має модерації ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 ну іншу то хоч виперли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 ТО форум не має модерації ?Кнопка є у МГ. У мене є доступ до адмін юзера, але я під ним не сиджу. Ви ж цього самі хотіли, панове! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Та нормально все буде , лише не зникайте на тижні . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldBoy Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 (edited) я тричі добровільно ішов з модераторів, у моєму розумінні це позитивно характеризує людинубо як подивишся як за ту кнопку тримаються, що творять із нею Edited May 1, 2018 by OldBoy 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 @Elguider, дякую за зміну статусу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Кнопка є у МГ. У мене є доступ до адмін юзера, але я під ним не сиджу. Ви ж цього самі хотіли, панове! ми? ну добре, хай будеЗИ до мс5 не мав претензій, бувай здоровий! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Кнопка є у МГ. У мене є доступ до адмін юзера, але я під ним не сиджу. Ви ж цього самі хотіли, панове! Свме так! Експеримент продовжується Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Кнопка є у МГ. У мене є доступ до адмін юзера, але я під ним не сиджу. Ви ж цього самі хотіли, панове! Фома , я тобі вже написав поряд. Якщо одягнув скафандр главноє нє бздєть. Все буде добре. Вчора Вуйко написав , щр на вечірку з 10 гостей охорону не наймають.Буде більше ? Ну і дай Бог. https://www.youtube.com/watch?v=mRxU8tDp8nU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurko Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Вчора Вуйко написав , щр на вечірку з 10 гостей охорону не наймають.Буде більше ? Ну і дай Бог. звичайно, буде більше! тим паче, що така команда взялася за реформи форуму, как говорят(ц) fingers crossed! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 ЗИ до мс5 не мав претензій, бувай здоровий!MC5 не хоче бачити як юзери травлять його колегу. Зрозуміло?звичайно, буде більше! тим паче, що така команда взялася за реформи форуму, как говорят(ц) fingers crossed!Можеш лайкати!> 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 звичайно, буде більше! тим паче, що така команда взялася за реформи форуму, как говорят(ц) fingers crossed! Здоров Дзіп! Не нагнєтай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurko Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 MC5 не хоче бачити як юзери травлять його колегу. Зрозуміло?Можеш лайкати!> То вже не до мене.Скоро повернеться мощная каманда мєчті й налайкає 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 MC5 не хоче бачити як юзери травлять його колегу. Зрозуміло?Можеш лайкати!> Ну що можу сказати. Джентельмен. Але життя не закінчується. В житті все змінюється. Link to comment Share on other sites More sharing options...
кноп Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 сколько..староновых появилось.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 (edited) MC5 не хоче бачити як юзери травлять його колегу. Зрозуміло? Фома, ну от чого одразу травля? Деяким товаріщам дуже хочеться виглядати гонімими і обіженими? У народа накипіло, якщо що. І як на мене, повторюсь, пред'яви були аргументовані і виважені. зи До мс абсолютно ніяких претензій Edited May 1, 2018 by Citizen UA Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 сколько..староновых появилось.. угу.и сколько замолчало... годный бартер, чо. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 сколько..староновых появилось.. Вода греблю рве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 угу.и сколько замолчало... годный бартер, чо. і це круто ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 угу.и сколько замолчало... годный бартер, чо. Ну як сказати. Зараз, як мінімум, втричі більше ніж було місяцями.. Кількість відвідувачів, що переглядають цей форум: 3717 користувачів, 13 гостей, 7 анонімних Людас, ElGuider, bobrdobr, takinetak, tom_cat, Agh, Фома, Папа_Карлос, H.Kropp, shpylka, Смирнов, Вуйко_З_Онтарио, Dika, Uki, On_, vkhavr2, OldBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
takinetak Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 То вже не до мене.Скоро повернеться мощная каманда мєчті й налайкає пародия на controversial ad campaign, scandalous marketing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Фома, ну от чого одразу травля?От почитай пости Сілентіо, наприклад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 От почитай пости Сілентіо, наприклад Розмови про травлю почалися задовго до постів Сілентіо. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinx Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Є.. А МС5 хоч не зовсім пішов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spencer H. Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 (edited) MC5 пішов з модерів за власним бажанням. Хочу подякувати йому за роботу. Дякую за Вашу працю. Не знаю, як буде далі, але декілька місяців, які я тут була, були найприємнішими у моєму віртуальному житті. І це у тому числі завдяки модерації. Edited May 1, 2018 by Spencer H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Є.. А МС5 хоч не зовсім пішов?Нє. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurko Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 От почитай пости Сілентіо, наприклад а ти теж вважаєш, що він пішов із-за Лєси??? Правільним путьом ідьотєШвидше б вже маладіє рєформатори пожарілі мяса та взялися за форум! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 От почитай пости Сілентіо, наприклад+=========================================================+Ну, Сайленто адекватно наїздам на нього і відпвідав. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Швидше б вже маладіє рєформатори пожарілі мяса та взялися за форум! Бугога!!!! Ну як вы бралися мы по крайней мере имели возможность наблюдать, тут как бы без комментариев... Швидше б вже маладіє рєформатори пожарілі мяса та взялися за форум! МС, а нафига ты ушел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts