Перейти до змісту

На Закарпатті українцям таємно роздають угорські паспорти. Крим 2?


Patriot

Recommended Posts

  • Replies 102
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Угорщина викликала посла України через заяву про подвійне громадянство закарпатських чиновників

 
Фото з відкритих джерел

Посла України в Угорщині Любов Непоп викликали у Міністерство закордонних справ Угорщини через публікацію сайтом "Миротворець" інформації про понад 300 закарпатських чиновників, які мають українське та угорське громадянство.

Про це повідомив державний секретар МЗС Угорщини Левенте Мадьяр.

За його словами, виклик українського посла також пов’язаний із петицією, що з’явилася на сайті Верховної Ради, із закликом депортувати всіх громадян України, які мають громадянство України та Угорщини. Зазначимо, що наразі цю петицію підписали 495 людей.

Крім того, угорська влада "має побоювання", що Україна планує побудувати військову базу на Закарпатті поблизу кордону з Угорщиною.

Нагадаємо, український дипломат повернувся в Україну, а угорський поїхав додому.

 

 

Ситуация продолжает обостряться  , те кто внес  наших соседей и друзей в список Миротворец  куда вносятся сепаратисты и террористы , а не  соседи должны ответить и проверены как московская\я агентура  , это провокация  !!!  

Змінено користувачем Юрий с ФУП
Link to comment
Share on other sites

Борзеют, мадьяры!

 

Угорщина не припинить видавати свої паспорти громадянам України, а тільки перенесе урочисту церемонію на свою територію.
Крім того, Будапешт проведе розслідування щодо появи скандального відео, на якому зафіксовано церемонію вручення угорських паспортів у консульстві в Берегово.
Зі свого боку, організації "Демократичний союз угорців України" і "Товариство угорської культури Закарпаття" повідомляють, що наразі відновлюють надання юридичної допомоги через посилення оглядів представників етнічної угорської меншини щодо наявності угорських паспортів.
Схожі служби вже діяли у 2015 році. За їхньою допомогою етнічним угорцям на Закарпатті допомагали уникнути мобілізації до Збройних сил України.
https://24tv.ua/ugorshhina_nadali_vidaye_ukrayintsyam_svoyi_pasporti__zmi_n1048300

Link to comment
Share on other sites

Міністр закордонних справ Павло Клімкін наголошує, що українська влада не каратиме тих мешканців Закарпаття, які в додачу до українського, набули угорське громадянство. Про це глава МЗС сказав на прес-конференції в Ужгороді, що транслювалася у соціальній мережі Facebook ужгородським прес-клубом, після зустрічі з представниками угорської меншини Закарпаття.


"Звичайно є емоційна хвиля навколо того, що ми вислали угорського консула. Я ще раз пояснив: ми не звинувачуємо угорців у тому, що вони набувають друге громадянство в тому сенсі, що ми їх хочемо за це покарати", - заявив Клімкін.


"Друге громадянство не передбачене українським законодавством, але прямого покарання за це немає, і от усі ці петиції (опублікована петиція на сайті Верховної Ради - ред.), які дуже турбують зараз угорську громаду - звичайно ми їх засуджуємо. Яким чином можна говорити про депортацію наших громадян, які хоча і протиправно набули друге громадянство, але тим не менше, ми ж їх за це не караємо", - наголосив глава МЗС.


"Я ще раз це пояснив, що не хвилюйтесь, оскільки тут якісь такі ідіотські міфи циркулюють: всіх будуть з дуальними паспортами тепер депортувати. Кого будуть депортувати? Для чого депортувати? Не пропускати через кордон. Кого не пропускати, для чого? І оці ідіотські міфи - вони реально розповсюджуються", - заявив дипломат.


"Частково вони ідуть з угорських ЗМІ. Ми знаємо, оскільки там все, що завгодно написали. Але тим не менше, це звичайно провокаційна петиція, її ми мажмо засудити. Але чітко сказати - виконуйте всі українські закони. Якщо подвійне громадянство не передбачено українськими законами, ці закони потрібно виконувати. Але карати за це подвійне громадянство ніхто не збирається", - наголосив Клімкін.


Водночас, він згадав про ст. 19 закону про державну службу, де сказано, що в разі подвійного громадянства, особа не може бути держслужбовців. "До речі всі представники угорської громади казали - ми готові виконувати українські закони. Я скажу, так ви ж читаєте... От 19 стаття закону про держслужбу. Про це ми погодились. Маємо працювати над цим далі, але маємо зменшити емоційний градус і підняти градус розуму і ангажування", - сказав Клімкін.


 


А щоб ти вже об стіну вбився, кловун йопаний! Для нього ніякої різниці  :fp1:  :consul:  :fp1:  :consul:  "подвійне" чи друге,  "не передбачене" чи "протиправно" ? Це чмо теж кожен раз чергове дно пробиває...  :X  :bluet: 


  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Угорщина  має  право  надавати  громадянство,  кому  хоче.  Наше  право - позбавляти  громадянства,  особливо  тих,  хто  уникатиме  служби  в  Збройних  Силах,  мотивуючи  громадянством  Угорщини.

Але  мадярів  і  так  мабуть  не  забирають  на  фронт,  бо  він  їм  до  лямпочки.

Link to comment
Share on other sites

Я взагалі, не розумію з чого ота діарея почалася... Ну нема в нас закону про подвійне громадянство! Тож Україні повинно бути наsрати на це все з високої кручі. Громадянин України має всі права і обов'язки згідно законів України!  І ніяких інших! І крапка! А закон, дійсно, потрібно мати. 

Link to comment
Share on other sites

Діарея розпочалася з накидування на угорський вентилятор. Рехворматори розробили закон про освіту, який через чутливість мовної складової ще до винесення в Раду мусили узгодити з Венеційською комісією і органами ЄС. Щоб сіярти не отримали жодних підстав для загострення на замовлення кремля. Решта просто наслідки власного дибілізму нашої влади.

Link to comment
Share on other sites

Я взагалі, не розумію з чого ота діарея почалася... Ну нема в нас закону про подвійне громадянство! Тож Україні повинно бути наsрати на це все з високої кручі. Громадянин України має всі права і обов'язки згідно законів України! І ніяких інших! І крапка! А закон, дійсно, потрібно мати.

Это так, пока такой гражданин не становится чиновником и не получает доступа к гостайнам.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Это так, пока такой гражданин не становится чиновником и не получает доступа к гостайнам.

От  тому  національність  в  паспорті  ох  як  потрібна.  А  то  вже  спростили  до  картки,  а  потім  будуть  в  голову  чухатися.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

От тому національність в паспорті ох як потрібна. А то вже спростили до картки, а потім будуть в голову чухатися.

Ага, ещё и нарукавники с метками, а лучше сразу на лбу... Где-то такое уже слышал.
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...