Перейти до змісту

Китайський коронавірус крокує по планеті


Citizen UA

Recommended Posts

А нам цікава загальна смертність за рік для порівняння з попередніми. А шо вони там намалюють, хто від чого помер, то нікого не іпе

Однозначно, але віруючим не допоможе - вони почнуть доводити, що загальна смертність знизилась через карантинні заходи на 80%, а через ковід померло 60%, тому 60% від загальної смертності (яка скоріш за все буде нижчою ніж минулорічна) - це страшна пандемія!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

З масок рекомендую всім отакуaura-9332-respirator.jpg

відколи почав використовувати - набагато покращилось  самопочуття після магазинів і ТЦ
 

Не знаю чим там дезинфікують у всяких гамериках, але в Україні ковідіоти явно протруюють приміщення якимось токсичним лайном.

Link to comment
Share on other sites

 

Маю сумну новину для ковідодрочерів, які сподіваються на вакцинацію

 

 

Please wait.. Loading

 

а оце дуже погано. Зрозуміло, що вакцина на 90% до жопи (чого лише варта Росія, яка гордо буде вакцинуватись рідною бодягою)

Але скоріш за все будуть обмеження по в'їзду для громадян невакцинованих країн. Тут неважливий процес вакцинації  - хоч в унітаз можна вилити, важлива галочка в звіті.

Link to comment
Share on other sites

а оце дуже погано. Зрозуміло, що вакцина на 90% до жопи (чого лише варта Росія, яка гордо буде вакцинуватись рідною бодягою)

Але скоріш за все будуть обмеження по в'їзду для громадян невакцинованих країн. Тут неважливий процес вакцинації - хоч в унітаз можна вилити, важлива галочка в звіті.

Будуть з ПЛР тестами їздити, як зараз
Link to comment
Share on other sites

Я конечно дико извиняюсь, но до конца года осталось 12 дней. Уже никакая тенденция не успеет изменить того факта, что смертность в этом году меньше чем в прошлом. Отрицать очевидные факты, это высшая степень упоротости. У вас случайно родственников в Воронеже нет?

Нєт. А на цифірі подивимось. Буде правда упоротих ковідіотів у цьому питанні, я її безумовно визнаю, але і проаналізую.  B-) 

 

І скільки вмирає щогодини (згідно статистики) від серцево судинних? А від передозу?

Серцево-судинні не поширюються від людини до людини.

Але в зебаньківських держстатистів дійсно невідома нікому частина випадків смертей через відмову серця, нирок і.т.д., до яких призвів коронавірус, буде записана не на коронавірус. Відсоток таких випадків залежатиме не в останню чергу від поточної лінії партії. Як наприклад тепер з виявленням інфікованих - наших сімейних лікарів (як в інших містах не знаю, але навряд інакше) дрючать за відправку пацієнтів на тестування понад спущену їм норму навіть з усіма симптомами.

 

Така сама безглузда дурня тулити отого зебанька у однодумці

Дик один в один всі ковідіотські постулати про корону. Трохи обмежує політ його публічної хвантазії лише тимчасова приналежність до табору зебаньків.

Link to comment
Share on other sites

З масок рекомендую всім отакуaura-9332-respirator.jpg

відколи почав використовувати - набагато покращилось  самопочуття після магазинів і ТЦ

Не знаю чим там дезинфікують у всяких гамериках, але в Україні ковідіоти явно протруюють приміщення якимось токсичним лайном.

Я ж казав ковідіотам - астанавітєсь!  :D  

 

Ця маска не захищає людей від її носія, тому має застосовуватися лише для індивідуального захисту медперсоналу в насичених бацилою інфекційках.

Що ми не є носіями і поширювачами вірусу, ніхто з нас не може бути впевненим через тривалий інкубаційний період коронавірусної хвороби. Вкотре доводиться звертати на це увагу шановної публіки.

 

п.с., коли ми на таксі їздили до лікарні під час своєї хвороби (а вона дуже змінює сприйняття усіх запахів в декого, а не тільки їх блокує) в мене просто задуха була від антисептиків, якими таксисти свої машини обробляли.

Link to comment
Share on other sites

..в той момент, коли розповідає ковідо-медіа-шлюхам..

Як ти там про про Голубовську казав, ця блядь йде на хуй? Так от Ружанський йде туди набагато енергійніше.

Link to comment
Share on other sites

Як ти там про про Голубовську казав, ця блядь йде на хуй? Так от Ружанський йде туди набагато енергійніше.

 

Шо не так? Відео не сподобалося? Мабуть черговий фейк коідіотів, знову  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Але в зебаньківських держстатистів дійсно невідома нікому частина випадків смертей через відмову серця, нирок і.т.д., до яких призвів коронавірус, буде записана не на коронавірус.

Так само, як оті врєдітєлі їх не записують на грип, пневмонію і решту вірусних і бактеріальних інфекцій, від ускладнень яких помирають люди з убитим імунітетом

Link to comment
Share on other sites

Ковідіотам для продуктивного споживання, решті для інформації:
алергічні реакції після щеплення Пфайзером мають місце.

Двом медикам на Алясці знадобилася невідкладна допомога після щеплення вакциною Pfizer
16:30,
17 грудня 2020

 
Одна людина, що не мала в анамнезі алергії, залишилася в лікарні в середу ввечері. Про деякі реакціях на вакцину також повідомили минулого тижня в Великобританії.
У двох медичних працівників лікарні на Алясці через кілька хвилин після введення вакцини від коронавирусу виробництва Pfizer-BioNTech  розвинулися небезпечні реакції. Одному зі співробітникові довелося залишитися в лікарні на добу, повідомляє The New York Times із посиланням на заяву представників лікарні.
У жінки-медика середніх років, яка не мала алергії в анамнезі, сталася анафілактична реакція, яка почалася через 10 хвилин після введення вакцини Pfizer в регіональній лікарні Бартлетт в Джуно (Аляска). У неї з'явився висип на обличчі та тулубі, задишка і прискорене серцебиття.
Доктор Лінді Джонс, глава відділення невідкладної допомоги лікарні, сказала, що жінці спочатку зробили укол адреналіну, що є стандартним лікуванням важких алергічних реакцій. Симптоми зникли, але потім з'явилися знову, і її почали лікувати стероїдами і поставили крапельницю з адреналіном.
Не зважаючи на лікування, симптоми не зникли і жінку перевели до відділення інтенсивної терапії, а потім спостерігали її протягом доби. Її планують виписати ввечері 17 грудня.
У другого співробітника лікарні також через 10 хвилин після ін'єкції щеплення з'явилися набряклість очей, запаморочення і перхота в горлі. Він був доставлений у відділення невідкладної допомоги, і отримував адреналін, пепцід і бенадріл, хоча в лікарні заявили, що його реакція не вважається анафілаксією. Через годину йому стало легше і він повернувся додому.
«У нас немає планів змінювати наш графік щеплень, дозування або режим», - йдеться в заяві доктора Енн Зінк, головного лікаря Аляски. Всього в лікарні прищепили 144 співробітника, у інших побічних ефектів не спостерігали.
Представники охорони здоров'я США заявили, що ці випадки не порушать їхні плани вакцинації, і що вони поділилися інформацією зі ЗМІ задля прозорості.
Доктор Пол А. Оффіт, експерт з вакцин та член зовнішньої консультативної групи, яка рекомендувала Управлінню з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів дозволити вакцину Pfizer для екстреного використання, прокоментував ці випадки, і сказав, що відповідні запобіжні заходи вже прийняті. За його словами, вимога про те, щоб реципієнти залишалися на місці протягом 15 хвилин після вакцинації, допомогло забезпечити швидке лікування жінки.
«Я не думаю, що це означає, що ми повинні припинити поширення вакцини», - сказав він і додав, що дослідникам необхідно з'ясувати, «який компонент вакцини викликає цю реакцію».
Доктор Джей Батлер, експерт з інфекційних захворювань з Центру з контролю і профілактики захворювань, вважає, що ситуація на Алясці показала, що система моніторингу працює. Агентство рекомендувало вводити вакцину в умовах, коли в медичних установах є запаси кисню і адреналіну для лікування анафілактичних реакцій.
Раніше також повідомлялося, що реакція у жінки з Аляски аналогічна тим, які після вакцинації Pfizer-BioNTech зазнали два медичних працівника в Великобританії минулого тижня. Зараз обидва медика відчувають себе добре.

Запитання до зебаньків Степанових.
Якщо в цивілізованих країнах таке відбувається, що ви будете з цим робити? Як на базі "сімейних лікарів" будете запроваджувати вакцинування Pfizer-BioNTech з супер-пупер вимогами до умов її зберігання і застосування? Чому не готуєтесь до розгортання спеціалізованих постів для масової вакцинації з дотриманням умов зберігання і застосування вакцини, а також для надання невідкладної допомоги у випадку алергічних реакцій? Уявляєте собі картину - мінімум 15 людей сидять в кабінеті сімейного лікаря після щеплення в очікуванні реакції? А поруч з ними там же стоїть кушетка з крапельницею адреналіну.  :(

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

FDA одобрило вакцину компании Moderna.

В чем отличие от Pfizer:
В отличие от вакцины Pfizer, которую можно прививать с 16 лет, вакцину Moderna можно получать только с 18-летнего возраста. Еще одно отличие: прививка препаратом Moderna делается в два захода с перерывом в 28 дней, а Pfizer - с перерывом в 21 день. Третье отличие:  вакцина от Moderna нуждается в хранении и транспортировке при температуре минус 15 градусов, тогда как препарат Pfizer - при минус 70.
При этом обе вакцины созданы по одному и тому же принципу - на основе матричной РНК (мРНК, mRNA), которая не проникает в ДНК, но заставляет иммунную систему реагировать как если бы в организм попал настоящий вирус - вырабатывать антитела и Т-лейкоциты, необходимые для предотвращения заражения вирусом и его нейтрализации.
https://www.vesty.co.il/main/article/Syc00nQjhD

Link to comment
Share on other sites

Нашій медицині таки потрібна штука, в якої температура зберігання не впливає на нульовий результат, але додатково ще й не викликає побічних ефектів. B-) Наприклад, фізиологічний розчин вакцина з погонялом "спутнік V'"

Link to comment
Share on other sites

Ковідіотам для продуктивного споживання, решті для інформації: алергічні реакції після щеплення Пфайзером мають місце

 

Там дофіга чого ще може мати місце у перспективі, про що ковідодрочери навіть не здогадуються

Link to comment
Share on other sites

Я ж казав ковідіотам - астанавітєсь!  :D  

 

Ця маска не захищає людей від її носія, тому має застосовуватися лише для індивідуального захисту медперсоналу в насичених бацилою інфекційках.

 

вона захищає мене від хім випарів, краще звісно FFP3, але вже, що є. І до речі в інфекційці рекомендовано саме FFP3 рівень захисту, бо бактерій, на відміну від багатьох хімікатів, дуже важко відфільтрувати.

Link to comment
Share on other sites

вона захищає мене від хім випарів, краще звісно FFP3, але вже, що є. І до речі в інфекційці рекомендовано саме FFP3 рівень захисту, бо бактерій, на відміну від багатьох хімікатів, дуже важко відфільтрувати.

За тебе я радий  :)  

Link to comment
Share on other sites

Там дофіга чого ще може мати місце у перспективі, про що ковідодрочери навіть не здогадуються

Проте ковідіоти знають в нас навіть те, чого в природі не існує. І навпаки!

Link to comment
Share on other sites

З масок рекомендую всім отакуaura-9332-respirator.jpg

відколи почав використовувати - набагато покращилось самопочуття після магазинів і ТЦ

 

Не знаю чим там дезинфікують у всяких гамериках, але в Україні ковідіоти явно протруюють приміщення якимось токсичним лайном.

Это маска с клапаном. Она защищает от пыли, но выхлоп беспрепятственно вылетает наружу через клапан. Т.е. теряется смысл маски.
Link to comment
Share on other sites

Это маска с клапаном. Она защищает от пыли, но выхлоп беспрепятственно вылетает наружу через клапан. Т.е. теряется смысл маски.

так, ця маска захищає носія, а не оточуючих. В умовах труйки хімікатами - дуже помічна

Link to comment
Share on other sites

Проте ковідіоти знають в нас навіть те, чого в природі не існує. І навпаки!

 

Самовпевненим ковідомаскодрочерам слід би було перечитати старигана Мерфі  :gigi:

 

  1. Все не так легко, як здається.
  2. Усяка робота вимагає більше часу, ніж ви думаєте.
  3. Із усіх неприємностей станеться саме та, збиток від якої найбільший.
  4. Якщо чотири причини можливих неприємностей заздалегідь усунуті, то завжди знайдеться п'ята.
  5. Залишені без втручання, події мають тенденцію розвиватися від поганого до гіршого.
  6. Як тільки ви почнете робити якусь роботу, з'явиться інша, котру потрібно зробити раніше.
  7. Усяке рішення плодить нові проблеми.

так, ця маска захищає носія, а не оточуючих. В умовах труйки хімікатами - дуже помічна

 

Ти часом не алергік?

Link to comment
Share on other sites

Самовпевненим ковідомаскодрочерам слід би було перечитати старигана Мерфі  :gigi:

  1. Все не так легко, як здається.
  2. Усяка робота вимагає більше часу, ніж ви думаєте.
  3. Із усіх неприємностей станеться саме та, збиток від якої найбільший.
  4. Якщо чотири причини можливих неприємностей заздалегідь усунуті, то завжди знайдеться п'ята.
  5. Залишені без втручання, події мають тенденцію розвиватися від поганого до гіршого.
  6. Як тільки ви почнете робити якусь роботу, з'явиться інша, котру потрібно зробити раніше.
  7. Усяке рішення плодить нові проблеми.

Чудовий перелік!  :tu: Особливу увагу ковідіотів варто привернути до п.5 - Залишені без втручання, події мають тенденцію розвиватися від поганого до гіршого. Це саме про пандемії.

Link to comment
Share on other sites

Чудовий перелік!  :tu: Особливу увагу ковідіотів варто привернути до п.5 - Залишені без втручання, події мають тенденцію розвиватися від поганого до гіршого. Це саме про пандемії.

 

А мені до вподоби п.7.  Щодо п5, то дивлячись на розвиток ситуації у європідарів, все відбувається із точністю до навпаки.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...