modem Опубліковано 20 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 завтра уже есть будем Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Секретное фото http://img-fotki.yandex.ru/get/9830/265866556.0/0_f2a22_3835ed99_XXL.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Дуже важливо,філе треба було обдати кип"яткомНавіть прокип"ятити пару секунд.Від того такий гидкий видос.Там плавають обмилки якісь від філе.Тут я би краще взяв пару ложок сметаниі замішав до піджарки на пару секунд.Потім би в пательні на газі добавив пару кофель бульйону і розвів той сир з піджаркою і лише тоді би докинув до кастрюлі для доведення до кінцевого виду... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DA' Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Бульйон, завжди починається з фрази, берем домашню курку або півня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 20 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 Секретное фото http://img-fotki.yandex.ru/get/9830/265866556.0/0_f2a22_3835ed99_XXL.jpg а шо це? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 а шо це? результат поиска по запросу "суп говно" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 http://cs532500.vk.me/u17720661/video/l_d445d093.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 20 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 20 квітня, 2015 а шо це?Суп.. майже по рецепту https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BhMrnljFZwM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolisian Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Утром поросятам дай. От греха подальше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Модя, вари луковый туда сыра меньше надо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгиу Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 (змінено) по кличке сырный суп вот странно, почему не получается как на картинке почти никогда?Потому что это была РЕКЛАМА! Когда вместо натуральных продуктов для зрелищности и красочности используют абсолютно не съедобные вещи,выглядящие более красиво,чем натуральные. Змінено 21 квітня, 2015 користувачем Георгиу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Абориген Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Жениться тебе пора! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Потому что это была РЕКЛАМА! Когда вместо натуральных продуктов для зрелищности и красочности используют абсолютно не съедобные вещи,выглядящие более красиво,чем натуральные. кстати, модя, с чювихами та же фигня, будь на чеку 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Я собі уявляю,що би получилося в ТС,якби він захотів здивувати свою даму і вирішив приготувати,наприклад,мою любиму, "качку по-пекінськи".Де приготування тягнуться мінімум добу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 (змінено) от чьо видєлуваццянатомість підсмажив би болгарську страву "яйця на очі" і гарантовано вийшло б як треба я ще не бачив щоб у когось не вийшло http://www.gastronom.ru/binfiles/images/00000114/00058370.jpg Змінено 21 квітня, 2015 користувачем H.Kropp Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Я собі уявляю,що би получилося в ТС,якби він захотів здивувати свою даму і вирішив приготувати,наприклад,мою любиму, "качку по-пекінськи".Де приготування тягнуться мінімум добу. я утку не люблю Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 от чьо видєлуваццянатомість підсмажив би болгарську страву "яйця на очі" і гарантовано вийшло б як треба та може назва його дещо збентежила Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 я утку не люблю в том случае утку предполагается есть, а любить даму. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 в том случае утку предполагается есть, а любить даму. Ну ти і підколов модю. А ще я запікаю натерте любимими спеціями і завернуте в фольгу,або в рукав м"ясо в духовці при температурі 80 градусівпо Цельсію і вставляю в середину термопару і виводжу її на зовні для спостереження за температурою,яка має дійти до 72 градусів.Це деколи тягнеться 6годин.72 градуси потрібно,щоб вбити всі бактерії навіть в середині.Получається м"ясо дуже ніжне приблизнаяк в пастромі.Лишень гарантовано без ботулізму. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Абориген Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 в том случае утку предполагается есть, а любить даму. Приходи Танюха с гусем, потанцуем и закусим 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 я утку не люблюНавіть з яблуками чи чорносливом? Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Навіть з яблуками чи чорносливом? угу, чернослив лучше с мясом говядинкой например Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 пестня "Свари говно" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankircheg Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Модя, ты там как, живой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Модя, ты там как, живой?Сидить на горшку... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 не дождетесь 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olegik Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 не дождетесь ну как супчик? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 ну как супчик? стабильній.шо на входе - шо на віходе. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 стабильній.шо на входе - шо на віходе. на входе супчик - на выходе стульчик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Папа_Карлос Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 как там войнович писал? "вторичное первично, а первичное - вторично" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts