Абориген Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Ну и ветко, а народ, как мухи летит Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 значит вкусное говно будет (еще не ел, вечером) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дана Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Судячи по фото до рецепту там не тільки плавлений сир пішов а і плюс вершки,(до речі на фото до рецепта там сир типу Янтаря, а не дружби, це різні смаки) а по вашому фото, сир не розплавився, рис дав клейкість, плюс аромат сирої цибулі Сирковий суп(німецький Kaesesuppe) я дуже люблю, взагалі супи готую часто, просто в вашому у рецепті я би дещо замінила або взагалі забрала, а щось добавила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Судячи по фото до рецепту там не тільки плавлений сир пішов а і плюс вершки,(до речі на фото до рецепта там сир типу Янтаря, а не дружби, це різні смаки) а по вашому фото, сир не розплавився, рис дав клейкість, плюс аромат сирої цибулі Сирковий суп(німецький Kaesesuppe) я дуже люблю, взагалі супи готую часто, просто в вашому у рецепті я би дещо замінила або взагалі забрала, а щось добавила. ну так расскажите, чтоб на будущее Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 http://clip2net.com/clip/m0/bab35-clip-177kb.jpg?nocache=1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дана Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 (змінено) Порція не маленька, спочатку сам рецепт.Кезезуппе Kaesesuppe( суп с сыром )http://s014.radikal.ru/i328/1011/2d/ffcfd14a2720.jpg500гр фарша(смешанный свинина+говядина), 3 луковицы 3 порея 1 банка грибов-300 гр. 1 доза-250 гр. плавленого сыра (Sahne schmelzkaese)- 1 доза -250гр.плавленного сыра с травками(Кrauterkaese)- 1 литер бульона 1 доза сливок-200 гр. 0,5 банки консер. фасоли.Фарш обжарить в сковородке ,поперчить посолить немного, т.к в других продуктах уже тоже соль есть. Добавить поочередно лук, обжарить ,затем порей и наконец грибы все обжарить. В кастрюле приготовить бульон 1 литер ,когда закипит высыпать туда все ,что мы обжарили в сковородке. Опустить туда же плавленый сыр, обоих сортов и помешивать пока он раствориться, затем под конец влить сливки. Дать супу вскипеть, и пару минут покипеть. Попробовать на соль и перец. Перед подачей на стол ,добавить свежую петрушку и укроп . Бульйон я готую овочевий - до води яка закипить кидаю кусок кореня селери, цілу морквину, цілу очищену цибулину, пів кореня петрушки, лавровий листок. пару горошин запашного і чорного перців,даю по кипіти хвилин 15, овочі виймаю, і вже на цьому бульйоні варю суп. Сир беру янтар, все решта по рецепту. Гриби можна брати свіжі. Змінено 21 квітня, 2015 користувачем Дана 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DA' Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 значит вкусное говно будет (еще не ел, вечером) Готуєшся морально Link to comment Share on other sites More sharing options...
Françoise Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 головне - гілку правильно назвати Link to comment Share on other sites More sharing options...
DA' Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 головне - гілку правил но назвати Спостерігати за публічним поїданням даної субстанції знайдеться багато охочих Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Дана, а можно это чем-то заменить украинским?1 доза-250 гр. плавленого сыра (Sahne schmelzkaese)-1 доза -250гр.плавленного сыра с травками(Кrauterkaese)- и на сколько это порций? Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Готуєшся морально угу, унитаз еще с вечера прочистил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дана Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Дана, а можно это чем-то заменить украинским?1 доза-250 гр. плавленого сыра (Sahne schmelzkaese)-1 доза -250гр.плавленного сыра с травками(Кrauterkaese)- и на сколько это порций?Приблизно дві, дві з половиною літри супу виходить. Так як я супи готую практично через день для нас це нормально, якщо для себе любимого, забагато один суп чотири дня їсти не будеш, хоча ще залежить від порцій які ви зазвичай їсте. Про заміну, беру ці сири, і Ферма і Звенигорода мають як простий вершковий так і з травами, є з грибами, також смачно. Коли вибираєте сир головне щоб не сирний продукт а плавлений сир.http://milkalliance.com.ua/img/pyrjatyn/plavsyr/yantar-group-05.2013.jpghttp://www.terrafood.ua/upload/iblock/1da/1da6bc73dde7ca615cd9340e21f0f6cd.pnghttp://benefit-company.com/48629-home_default/2863.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Ще одну дам пораду.Я завжди де є м"ясо кидаю на самому початку варки легко розрізану цибулину і її потім вибираю... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Йожин з бажин Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 это на картинке красиво, а вреальности какая-то мутноватая клейкая субстанция http://i.piccy.info/i9/bbce115dcea73ad7337a2e2b82902c48/1429563505/46767/779873/Foto0210_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-04-20-20-58/i9-8084622/755x566-r/i.gifЖарьте мясо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 на входе супчик - на выходе стульчик каков стол, таков и стул(с) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 угу, унитаз еще с вечера прочистил ну, вообще-то хоть супчик и сырный, но его лучше все-таки варить в кастрюле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veni-vidi Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 это на картинке красиво, а вреальности какая-то мутноватая клейкая субстанция http://i.piccy.info/i9/bbce115dcea73ad7337a2e2b82902c48/1429563505/46767/779873/Foto0210_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-04-20-20-58/i9-8084622/755x566-r/i.gifпохоже на фото далекой галактики Это для философских размышлений о вечности, а не для банального набивания утробы. ИМХОЗЫЕще похоже на картинко из жизни бактерий под микроскопом 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LampoGaz Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 На картинке прям овсяный кисель as is) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 На картинке прям овсяный кисель as is) je suis супчик 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Еще похоже на картинко из жизни бактерий под микроскопом------------ сам ты бактерия, это сыр Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 это сыр Да ладно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Да ладно... ну шо значит ладно... сыр - тут глагол. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бартка Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 http://atkritka.com/upload/iblock/e0d/atkritka_1427152754_429_m.jpg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 скоро пойду столоваться Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 скоро пойду столоваться шли месыджы! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 только не молчи, говори постоянно, не молчи!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veni-vidi Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Еще похоже на картинко из жизни бактерий под микроскопом------------ сам ты бактерия, это сыря бы все http://s00.yaplakal.com/pics/pics_original/0/9/8/3067890.jpgж предпочел, что-бы это был свет далеких звезд Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Опубліковано 21 квітня, 2015 Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 Модя, ну че там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
modem Опубліковано 21 квітня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 21 квітня, 2015 ну че там у моди? (с) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts