Перейти до змісту

сварил какое-то говно


modem

Recommended Posts

Судячи по фото до рецепту там не тільки плавлений сир пішов а і плюс вершки,(до речі  на фото до рецепта там сир типу Янтаря, а не дружби, це різні смаки) а по вашому фото, сир не розплавився, рис дав клейкість,  плюс аромат сирої цибулі :(

Сирковий суп(німецький Kaesesuppe)  я дуже люблю, взагалі супи готую часто, просто в вашому у рецепті я би дещо замінила або взагалі забрала, а щось добавила. 

Link to comment
Share on other sites

Судячи по фото до рецепту там не тільки плавлений сир пішов а і плюс вершки,(до речі  на фото до рецепта там сир типу Янтаря, а не дружби, це різні смаки) а по вашому фото, сир не розплавився, рис дав клейкість,  плюс аромат сирої цибулі :(

Сирковий суп(німецький Kaesesuppe)  я дуже люблю, взагалі супи готую часто, просто в вашому у рецепті я би дещо замінила або взагалі забрала, а щось добавила. 

 

ну так расскажите, чтоб на будущее

Link to comment
Share on other sites

Порція не маленька, спочатку сам рецепт.

Кезезуппе Kaesesuppe( суп с сыром )

http://s014.radikal.ru/i328/1011/2d/ffcfd14a2720.jpg

500гр фарша(смешанный свинина+говядина), 
3 луковицы 
3 порея 
1 банка грибов-300 гр. 
1 доза-250 гр. плавленого сыра (Sahne schmelzkaese)- 
1 доза -250гр.плавленного сыра с травками(Кrauterkaese)- 
1 литер бульона 
1 доза сливок-200 гр. 

0,5 банки консер. фасоли.
Фарш обжарить в сковородке ,поперчить посолить немного, т.к в других продуктах уже тоже соль есть. 
Добавить поочередно лук, обжарить ,затем порей и наконец грибы все обжарить. 
В кастрюле приготовить бульон 1 литер ,когда закипит высыпать туда все ,что мы обжарили в сковородке. 
Опустить туда же плавленый сыр, обоих сортов и помешивать пока он раствориться, затем под конец влить сливки. 
Дать супу вскипеть, и пару минут покипеть. 
Попробовать на соль и перец. 
Перед подачей на стол ,добавить свежую петрушку и укроп .

 

Бульйон я готую овочевий - до води яка  закипить кидаю кусок кореня селери, цілу морквину, цілу очищену цибулину, пів кореня петрушки, лавровий листок. пару горошин запашного і чорного перців,даю по кипіти хвилин 15, овочі виймаю, і вже на цьому бульйоні варю суп. Сир беру янтар, все решта по рецепту. Гриби можна брати свіжі.

Змінено користувачем Дана
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Дана,

 

а можно это чем-то заменить украинским?

1 доза-250 гр. плавленого сыра (Sahne schmelzkaese)-
1 доза -250гр.плавленного сыра с травками(Кrauterkaese)-

 

 

и на сколько это порций?

Link to comment
Share on other sites

Дана,

 

а можно это чем-то заменить украинским?

1 доза-250 гр. плавленого сыра (Sahne schmelzkaese)-

1 доза -250гр.плавленного сыра с травками(Кrauterkaese)-

 

 

и на сколько это порций?

Приблизно дві, дві з половиною літри супу виходить. Так як я супи готую практично через день для нас це нормально, якщо для себе любимого, забагато один суп чотири дня їсти не будеш, хоча ще залежить від порцій які ви зазвичай їсте. :)

Про заміну, беру ці сири, і Ферма і Звенигорода мають як простий вершковий так і з травами, є з грибами, також смачно. Коли вибираєте сир головне щоб не сирний продукт  а плавлений сир.

http://milkalliance.com.ua/img/pyrjatyn/plavsyr/yantar-group-05.2013.jpghttp://www.terrafood.ua/upload/iblock/1da/1da6bc73dde7ca615cd9340e21f0f6cd.pnghttp://benefit-company.com/48629-home_default/2863.jpg

Link to comment
Share on other sites

 

это на картинке красиво, а вреальности какая-то мутноватая клейкая субстанция

 

http://i.piccy.info/i9/bbce115dcea73ad7337a2e2b82902c48/1429563505/46767/779873/Foto0210_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-04-20-20-58/i9-8084622/755x566-r/i.gif

Жарьте мясо! :tu:

Link to comment
Share on other sites

 

это на картинке красиво, а вреальности какая-то мутноватая клейкая субстанция

 

http://i.piccy.info/i9/bbce115dcea73ad7337a2e2b82902c48/1429563505/46767/779873/Foto0210_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-04-20-20-58/i9-8084622/755x566-r/i.gif

похоже на фото далекой галактики :girl_sigh:

Это для философских размышлений о вечности, а не для банального набивания утробы.  ИМХО

ЗЫ

Еще похоже на картинко из жизни бактерий под микроскопом

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Еще похоже на картинко из жизни бактерий под микроскопом

------------

 

сам ты бактерия, это сыр

я бы все http://s00.yaplakal.com/pics/pics_original/0/9/8/3067890.jpgж предпочел, что-бы это был свет далеких звезд :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...