Перейти до змісту

Почему кролятина до сих пор не пал?


хозяин

Recommended Posts

 

"Сегодня они заблокировали мою электронную почту и сказали моей команде, что я не вернусь."

Ромале, можете розпрягать коні, ми вже приїхали.

Сашу Боровіка не вдалось занять якимсь безполєзним і нешкідливим для жирних і ненаситних блядей ділом, бо в нього є ясне бачення, шо відбувається в цьому борделі і як його переформатувать. Це в них називається "проїзошов конфлікт". Яценюк три місяці не підписував наказ про призначення Першим заступником міністра економіки і Саша працював на волонтерських засадах, покинувши уютну роботу за півмільйона доларів у Лондоні. А тепер його випихують за двері.

Бачте, в уряді є багато чесних і прекрасних людей, но їх легко нейтралізувать, занявши їх ентузіазм якойсь малоефективною і малокорисною роботою, а Саша відразу став братись за ефективне і складне, за саму структуру, шо почало нарушать унутрішній комфорт старих ненажерливих блядей. І бляді його випхали з Кабміну под предлогом, шо він неконструктиво працює. Бач, він не находе общого язика з блядями і дебілами.

По-моєму, Яценюк хоче у відставку. Якшо наказ не буде негайно підписано і Яценюк не вибачеться або не піде у відставку, це чьоткий сигнал, шо ми на цвинтарі. Тут більше нема чого чекать. За Сашою підуть інші ентузіасти, і через два тижні в уряді будуть самі зомбі, як і було. Тіки ці зомбі будуть ше голоднішими, чим за часів В.Ф.Я.
_______________________
UPD:
"Бляді-бляді-бляді - ти в кібітку не ході." Радником він у них був, поняли? Він у них ЗАБЕЗПЛАТНО радником працював. Людина полишила в Лондоні все шо мала, роботу за 500 000$, шоб, сука, буть у них радником 3 місяці? Це не піздєц лі? І тепер вони кажуть, шо Саша недочув, куда його взяли на роботу, а його взяли безплатним радником. А тепер вже порадились і можна їхать назад в Лондон, гагага, ну не бляді викручуються?

***
14.05.2015 | 17:39 | Прес-служба Мінекономрозвитку
Протягом майже трьох місяців Саша Боровик був радником, оскільки він мав досвід з певних питань, за які відповідає Міністерство. Він брав участь у засіданнях і деяких напрямках діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, але лише у якості радника. Таким чином, він не був остаточно призначений на посаду Першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Пан Боровик повністю усвідомлював свій статус протягом усього періоду співпраці з Міністерством. Саша Боровик не обіймає і ніколи не обіймав офіційної посади в Міністерстві.

Оскільки Міністерство продовжує дуже важливу роботу з впровадження, заохочення та контролю за реформами, важливо, щоб усі ті, хто працює і всі ті, хто консультує Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, були спроможні працювати разом у конструктивній манері. Через це Міністерство вирішило розірвати всі зв'язки з паном Боровиком.

Ми бажаємо йому успіху у всіх його майбутніх починаннях.

UPD:
Абрамовічус назвав Боровіка "кадровой ошибкой". 
"Мы набрали 85 новых сотрудников. Будут кадровые ошибки. Это жизнь. История с Боровиком этому подтверждение. Просто не сработались."
______________________
Мені ці новопризначені прибалти відразу показались стрьомними - шо Абрамовічус, шо вотета Моніка, яку він з собою привіз, la conseillère ukrainienne qui veut attirer les investisseurs libidineux. Обізяни сработались значить, з нашими жирними блядями. Ho не сработались с цивілізованою людиною.

Змінено користувачем paraskaa-W
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 355
  • Created
  • Остання відповідь

А например Москаль? Пишут что очень удачный губернатор в крайне сложной области

гм... тут такое дело - вот Порох в том же правительстве ЮВТ, несмотря на все их  "сопли и вопли", был очень правильнм министром МИД, но вот как он вписывается в през.должность - уже вопросы...так и по Москалю, имхо.... одно дело блок-посты троллить, другое - мордой в мире торговать, представляя страну... не, Хрущев и туфлей стучал, но мы ведь не к этому стремимся... как-то все забыли, что през. - это внешняя оболочка, нам бы премьера, который главный внутри, но вот с премьерами нам пороблено :(... 

Змінено користувачем Nadin
Link to comment
Share on other sites

К сожалению, никакие "выборы" проблему не решат. Решит только хунта (настоящая), которая придёт на смену этому борделю. Так называемая "3-я волна революции" (см. Арестович). Будет ли это кто-то из нынешних военных или добробатов - увидим...

Link to comment
Share on other sites

гм... тут такое дело - вот Порох в том же правительстве ЮВТ, несмотря на все их  "сопли и вопли", был очень правильнм министром МИД, но вот как он вписывается в през.должность - уже вопросы...так и по Москалю, имхо.... одно дело блок-посты троллить, другое - мордой в мире торговать, представляя страну... не, Хрущев и туфлей стучал, но мы ведь не к этому стремимся... как-то все забыли, что през. - это внешняя оболочка, нам бы премьера, который главный внутри, но вот с премьерами нам пороблено :(... 

Мені  вже  не  раз  спадало  на  думку,  щоб  Порошенко  взяв  економіку  в  руки. У  нього  якось  з  "бла-бла-бла"  не  дуже.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


У  нього  якось  з  "бла-бла-бла"  не  дуже.
имхо, как раз представительское в нем есть, он как англицкая королевишна неплохо для Украины, вот их внутрение разборки... плюс - Порох также поднимался как и все нынешние, тоисть его можно кулявлоб как и Витя-Юля-Беня-Ринат-и т.д. ...
Link to comment
Share on other sites

 

 


Москаль - самопіарщик рівня Ляшка.

 

Москаль - он и есть Москаль. Фамилия, чтобы был второй повод задуматься УРА-рашистам, против кого воюют ))

Он у себя там, хорошо что видео получаете от не го не тут а там. Тут сами будете матюкаться, если "сцепление не сорвало".

 

 

 


Мені  вже  не  раз  спадало  на  думку,  щоб  Порошенко  взяв  економіку  в  руки. У  нього  якось  з  "бла-бла-бла"  не  дуже.

 

Самое главное - что обещал "порешать вопросы с агрессией Рашки" всякими лозунгами. И Путин ему вторил, " вас народишко, нет президента, потому иду воевать, и нагло поднимаю своих СМИ-пророков"
(в глазах Бога путинские СМИ-пророки - лжепророки и признак большого безнравственного тоталитарного падения).

 

 

 

 

А теперь про Сашу Боровика  :D

 

Басня про Сашу Боровика, титулованного работника.
Приходит Боровик Саша в кадровое агентство в Украине.

Показывает резюме, презентует свои способности, забыл только сказать в слух где и когда работал.

 

кадровый агент:

- А как вы способны работать в команде?

 

Саша (проговорился):

Та вот конфликт на последнем месте работы, выживают меня с места.

 

кадровый агент:

- А может это вы конфликтуете с людьми, а не они с вами?

 

Саша.

Подумал, и ушел, оправдываться не стал. Про работу на Майкрософт просто забыл, с шокового состояния.

 

Мораль этой басни такова:

Так в Украине таланты превращаются в заклеймённых "конфликтных персон".  :pleasant:

Потому что страной и фирмами руководят хитрые конфликтные персоны, им конфликты не нужны.  :nose3:

Link to comment
Share on other sites

Gerard Roland

 

Gérard Roland is a Belgian economist, and a professor of economics and political science at the University of California, Berkeley.

 

WHO IS AFRAID OF SASHA BOROVIK?

 

After I posted yesterday on Sasha Borovik's journey back to Ukraine to help reforms, I learned this morning with dismay that he had been fired. He was hired as first deputy minister of the economy with amazing qualifications given his international career, but his nomination was never confirmed due to all sorts of bureaucratic obstacles. Today, it was announced that it would not be confirmed after he had worked several months without salary and that he was let go, without much further explanation. Very Soviet-style, very Orwellian. I expect lots of false rumors and innuendo to be spread. It should hopefully not deceive too many people.

There is no doubt that Sasha Borovik's great knowledge of business and institutions in advanced modern democracies, his intellectual independence, his courage, idealism, integrity and outspokenness ruffled feathers among those who in the shadows want to continue with corrupt and opaque ways, who pretend to reform to continue receiving money from the West, who are satisfied with lousy compromises with dark oligarchic powers. Nobody should be afraid of ideas and debates. Nobody holds the truth, which is why open debate is very important to move forward. Getting rid of Borovik is not a good sign of the current Ukrainian government's willingness to do serious reforms. It is a shame and a scandal and will hopefully lead to more serious scrutiny from international financial institutions about how reforms are implemented .... or not implemented, and how financial aid is really used.

Those who fight for genuine reforms in Ukraine, to transform it into a modern European democracy, to eradicate corruption from government and from people's minds should not be discouraged by this very bad signal. They should instead fight even more, be even more outspoken about what needs to be done and is not done. Politicians and bureaucrats must feel the heat even more. Civil society in Ukraine has woken up, but it will be a long march before Ukraine completely breaks with its Soviet past and its corrupt post-Soviet past. Ukrainian people needs more Sasha Boroviks to lead them towards this goal.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Перший заступник міністра економіки України Саша Боровик, який залишив посаду, заявив, що кожен тиждень починав з думкою, що він, можливо, останній.


Про це він сказав в інтерв'ю "Фокусу", яке було записано за день до відставки.


"Коли я збирався в Україну, думав, що їду в команду людей, які думають приблизно так само як і я, які відкриті до інтелектуальної дискусії і знають, що потрібно робити з країною. Я очікував зустріти команду реформаторів, яку ми бачили в Грузії, де всі були на одній хвилі, в одному ритмі, де у всіх однаково горять очі", - розповів Боровик.


"Але виявилося, що 85% свого часу мені довелося думати про те, щоб моя кар'єра технократа передчасно не обірвалася. Щотижня доводилося починати з думкою, що це, можливо, мій останній тиждень. І це стало великим розчаруванням", - додав він.


Як відомо, Боровик заявив, що залишає Кабмін через конфлікт з прем'єром Арсенієм Яценюком.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Леонид Швец
18 hrs ·

"Пользуясь Гройсманом..." (с) Борис Филатов
Хорошее выражение, годное.
"Пользуясь Гройсманом, разрешите поблагодарить дорогого..."
Или: "Пользуясь Гройманом, оленеводы нашей республики достигли..."
"Пользуетесь Гройсманом? - спросил он ее, окинув наметанным глазом".

Link to comment
Share on other sites

Так і не почув від шановних дописувачів, якими такими видатними починаннями і досягненнями відзначився цей Саша Боровік. Я тільки зауважив, що пацан себе активно рекламував як мега- супер- пупер- манагер, коли приїхав в Україну.

 

Якщо що, я далеко не шанувальник Сєні.  Але вважаю смішним робити чудотворця і спасителя з якогось незрозумілого пацика.  B-)   

Link to comment
Share on other sites

 

 


Якщо що, я далеко не шанувальник Сєні.  Але вважаю смішним робити чудотворця і спасителя з якогось незрозумілого пацика.

 

Жа при чем тут это? Наверное работа в известных мировых компаниях говорит о том, что этот Боровик точно не пустышка ( я о нем в принципе в первый раз слышу), и тот факт, что таких людей отодвигают от государственного управления ( а это уже не первый пример) говорит сам за себя. Остается один в принципе риторический вопрос - а судьи кто??? Чеботарь что ли???

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

К сожалению, никакие "выборы" проблему не решат. Решит только хунта (настоящая), которая придёт на смену этому борделю. Так называемая "3-я волна революции" (см. Арестович). Будет ли это кто-то из нынешних военных или добробатов - увидим...

нічого, що вас при справжній хунті розстріляють?

Link to comment
Share on other sites

Жа при чем тут это? Наверное работа в известных мировых компаниях говорит о том, что этот Боровик точно не пустышка ( я о нем в принципе в первый раз слышу), и тот факт, что таких людей отодвигают от государственного управления ( а это уже не первый пример) говорит сам за себя. Остается один в принципе риторический вопрос - а судьи кто??? Чеботарь что ли???

а в яких саме компаніях він працював? 

теоретично - так, а практично незрозуміло чому.

але, в будь-якому разі, Сєні хороший прочухан не завадить

Link to comment
Share on other sites

Кролятина как обычно перевела стрелки, хорошо хоть агентом кремля боровика не назвал...


 


Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що перший заступник міністра економіки України Саша Боровик пішов через непорозуміння саме з міністром Айварасом Абромавичусом.


Про це він сказав під час години питань до уряду у Верховній Раді, відповідаючи на запитання народних депутатів.


"Звичайно, прем’єр у всьому винен. Міністр посварився зі своїм радником, радникпосварився зі своїм секретарем, окей, я готовий нести за все відповідальність", - сказав прем'єр з іронією.


Говорячи про звільнення Боровика, Яценюк заявив, що "це компетенція виключно міністра".


За його словами, саме міністр прийняв рішення щодо відставки Боровика.


Яценюк звернувся заочно до Боровика.


"Якщо Ви хочете працювати на Україну, наші двері відкриті. Навіть не дивлячись на те, що у Вас є якісь непорозуміння із міністром. Приходьте. У мене є багато іншої роботи", - сказав Яценюк.

Link to comment
Share on other sites

 

Кролятина как обычно перевела стрелки, хорошо хоть агентом кремля боровика не назвал...

 

 

 З хэра такий невъпенний висновок ? Так хочеться ляпнути калом в кроля ?

Link to comment
Share on other sites

Faina Kaplan

Сашу Боровіка не вдалось занять якимсь безполєзним і нешкідливим для жирних і ненаситних блядей ділом, бо в нього є ясне бачення, шо відбувається в цьому борделі і як його переформатувать. Це в них називається "проїзошов конфлікт". Яценюк три місяці не підписував наказ про призначення Першим заступником міністра економіки і Саша працював на волонтерських засадах, покинувши уютну роботу за півмільйона доларів у Лондоні. А тепер його випихують за двері.

Бачте, в уряді є багато чесних і прекрасних людей, но їх легко нейтралізувать, занявши їх ентузіазм якойсь малоефективною і малокорисною роботою, а Саша відразу став братись за ефективне і складне, за саму структуру, шо почало нарушать унутрішній комфорт старих ненажерливих блядей. І бляді його випхали з Кабміну под предлогом, шо він неконструктиво працює. Бач, він не находе общого язика з блядями і дебілами.

Оце суть :tu:

 

Перший заступник міністра економіки України Саша Боровик, який залишив посаду, заявив, що кожен тиждень починав з думкою, що він, можливо, останній.

Про це він сказав в інтерв'ю "Фокусу", яке було записано за день до відставки.

"Коли я збирався в Україну, думав, що їду в команду людей, які думають приблизно так само як і я, які відкриті до інтелектуальної дискусії і знають, що потрібно робити з країною. Я очікував зустріти команду реформаторів, яку ми бачили в Грузії, де всі були на одній хвилі, в одному ритмі, де у всіх однаково горять очі", - розповів Боровик.

"Але виявилося, що 85% свого часу мені довелося думати про те, щоб моя кар'єра технократа передчасно не обірвалася.

І оце.

Змінено користувачем Euro
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

нічого, що вас при справжній хунті розстріляють?

От ви так кажете, начебто це я хочу, щоб хунта прийшла! Ніхто не хоче, але воно все одно може статися - і станеться, якщо наша влада і далі буде йти до прірви..

І звісно, якщо буду тоді багато базікати, то може і мене "розстріляють" (заткнуть пельку). Але і цей період пройде, і згодом вже буде пом'якшення...

Link to comment
Share on other sites

11262506_10206552998242414_7188433357955  
Jaanika Merilo
2 ч. · отредактировано · 

Я думаю, что мы смешиваем с Боровиком несколько тем.

 

1. Да, Яценюк тормозит реформы, это же понятно (я не только об электронном правительстве).

 

2.Yтверждение Рабиновича, что Сашин уход повлияет на инвестиционный климат, явное преувеличение.

3. Министр имеет право выбирать свою команду HO раз выбрал, и люди идут ва-банк, то и отстаивать их и бороться за них. Значит либо не сработались, что всегда и с каждым дипломом возможно, либо министр не устоял перед давлением Яценюка. Либо то и другое. Ho так отказываться от тех, кого выбрал, и которых приручил, не пo-пацански.

Змінено користувачем sanykrimea
Link to comment
Share on other sites

гм... тут такое дело - вот Порох в том же правительстве ЮВТ, несмотря на все их  "сопли и вопли", был очень правильнм министром МИД, но вот как он вписывается в през.должность - уже вопросы...

през. - это внешняя оболочка, нам бы премьера, который главный внутри, но вот с премьерами нам пороблено :(... 

Пєтя вочевидь ніяк не бачить себе в ролі агліцької королеви і не для того погоджувався заочною радою ляльководів. Нам би цілісну команду однодумців Саші Боровика та Міхо Саакашвілі замість наявного болота, акцептованого начеб-то роз'єднаною олігархією. Чим далі, тим стає примарнішим шанс вилізти із дупи через тотальне неусвідомлення суспільством суті наших проблем, в яку нас марно тичуть пикою розумні люди, що вболівають за Україну.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...