Перейти до змісту

Яресько попередньо погодилася очолити Кабмін


Olegik

Recommended Posts

Це догматизм, батєнька.

Крім того, я достатньо вас читав, щоб усвідомити, ви живитесь виключно негативом і волієте бачити його в усьому.

 

негатив вызывает во мне протест и раздражение, естественно я про это и буду писать, как можно что-то улучшать, к чему-то стремится, если не замечать негатив ?

 

а еще у меня работа "подходящая" - каждый день, а то и по несколько раз - таможня, пограничники, экологи - всю эту хню своими глазами вижу.

и за последние ДВА ГОДА после "гидности" эти все ребятки ни капельки не попускаются и не боятся - у мафии дела отлично

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 152
  • Created
  • Остання відповідь

перспективно.

 

но, вопреки, многим мнениям, что Михо будет ого-го!, я пока считаю, что он - вторая колонна шоколада. Почему ? Очень просто и прозрачно - слишком тщательно обходит в своей критике Петю.

Кто угодно у него виноват, а вот Петя, который на самом деле все это и творит - почти ни при чем.

 

шареж :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Круто да? Муж - премьер - Украины, жена - премьер Грузии :fp1:

 

Ох, нфіга собі!!! Це ж прямий конфлікт інтересів! Таке можливо тільки в нашому українському бантустані.... :X

Link to comment
Share on other sites

Появилась информация, что внеочередное заседание Верховной Рады может состояться в субботу.

 

Об этом пишет внефракционный народный депутат Виктор Чумак на своей странице в Facebook, передает Цензор.НЕТ.

 

"Начался обзвон фракционных депутатов с вопросом: "где вы, и можете ли быть в субботу?". Такая срочность может быть связана только со сменой премьера. Почему срочно в субботу, а не во вторник? Боятся, что до вторника или действующий или потенциальный премьер передумают?", - иронизирует депутат.

...

далее http://censor.net.ua/news/378244/chumak_v_subbotu_hotyat_sozvat_vneocherednuyu_radu_vozmojno_radi_smeny_premera
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

"Почему срочно в субботу, а не во вторник?" Ну это просто. Очевидно хотят отсечь от голосования ортодоксальное еврейское лобби Яценюка. :)

Link to comment
Share on other sites

Міністр фінансів Наталія Яресько має невеликі шанси очолити Кабінет міністрів.

 

Про це повідомляють джерела "Української правди".

 

За їхніми словами, переговори з цього приводу продовжуються, однак схоже, що у прем'єрському кріслі поки залишатиметься Арсеній Яценюк.

 

"Вона (Яресько) виставила умови, що з парламентом не працює, але гарантовано отримує повну підтримку урядових законопроектів. Мало хто буде брати на себе відповідальність за непопулярні закони під МВФ", – заявив один із співрозмовників.

 

Тим часом незначні шанси очолити уряд також у спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана – через можливу монополію влади з боку президентської команди, проти чого виступає Захід.

 

"Інша історія – Гройсман. Тут проблеми з Заходом, тому що це фактичне продовження Порошенка. Якщо він займе крісло, то "Народний фронт" отримає спікерство – скоріш за все Парубій", – пояснив один із високопоставлених нардепів.

 

"Може виникнути хтось третій, на кшталт того ж Клімкіна. Технократ, але знов таки підконтрольний Петру Олексійовичу", – додав він.

 

Тим часом інший депутат розповів, що станом на вечір п'ятниці ніяких домовленостей щодо прем'єра не досягнуто.

 

"Яценюк тримається за крісло. Порошенко тримається за мрію його скинути", – резюмував він.

 

Окрім того наразі немає результатів щодо формування нової коаліції. За словами депутатів з партії Ляшка, перемовини все ще продовжуються.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/12/7101872/
Link to comment
Share on other sites

Президент Петр Порошенко выступает за полное обновление Кабинета министров.

 

Об этом на согласительном совете Верховной Рады в понедельник заявил представитель Порошенко Степан Кубив.

 

"Момент для частичного обновления Кабинета министров упущен. Нужно безотлагательно создать новый Кабинет министров во имя развития Украины и прекратить межпартийную борьбу", - сказал Кубив.

 

Перед этим глава фракции БПП Юрий Луценко заявил, что у фракции есть и кандидатура нового премьера, и голоса под него.

 

"Как только мы получим заявление об отставке премьер-министра, мы внесем следующую кандидатуру, и мы давно ждем этого момента. У нас есть и кандидатура, и программа, и голоса", - сказал Луценко.

http://lb.ua/news/2016/03/14/330147_poroshenko_trebuet_polnogo.html
Link to comment
Share on other sites

Председатель Верховной Рады Владимир Гройсман заявил о том, что не получал предложений занять должность премьер-министра Украины. По словам Гройсмана, разговоры о том, что он может занять кресло премьер-министра Украины - это "домыслы или мнения экспертной среды, журналистов в том числе" 

 

"Я тоже очень много слышу, читаю разные оценки, касающиеся моей скромной персоны", - добавил он (подмигивая). http://censor.net.ua/n379014

Link to comment
Share on other sites

Лідер партії "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий виступає проти дострокових виборів у Раду і повернення "Самопомочі" в коаліцію.

Про це він сказав журналістам перед зустріччю з главою держави в понеділок у Києві, передає "Інтерфакс-Україна"...

 

"А як можна повернутися в минуле? Таких технологій не існує, хіба машина часу, але у нас немає такого інструменту".

Політик вважає, що зараз у Верховній Раді існує коаліція, куди входить "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт" і колишні депутати Партії регіонів, представники "Опозиційного блоку".

"Вони між собою нормально і якісно працюють, і вони завжди відповідально голосують за всі закони, просто я не розумію, чому вони бояться і соромляться це озвучити. Вони б це озвучили, нормально працювали, вибрали б між собою прем'єра", - сказав Садовий...

 

"Я вважаю, для того, щоб сьогодні погасити існуючу напругу, провоковану ідеями дострокових виборів - а я вважаю, що ці вибори будуть на шкоду країні, їх не потрібно проводити - потрібно виконати волю людей, яка була озвучена на Революції гідності: щоб у нас був закон про вибори, про відкриті списки, про пропорційну виборчу систему", - сказав Садовий.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/14/7102034/

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
Святослав Цеголко

Сьогодні Президент проводить зустрічі з лідерами фракцій. Зокрема зараз з лідером «Самопомочі» Андрієм Садовим.

Мета усіх зустрічей Президента з політичними лідерами – прискорення виходу з політичної кризи. Для всіх зрозуміло, що для формування нового уряду потрібна нова коаліція.

Її головними критеріями має стати збереження проєвропейського курсу і пришвидшення реформ.

Є три варіанти розвитку подій:
1. Технократичний уряд (на чолі з Н. Яресько). У випадку об’єднання всіх проєвропейських фракцій довкола технократичного уряду.
2. Політичний уряд (наприклад, на чолі з А. Садовим). Мета цього уряду, як і попереднього – пришвидшення темпу реформ.
3. Якщо парламентські сили мають інші кандидатури, нехай пропонують їх і знаходять 226 голосів у Верховній Раді.

Президент готовий працювати з будь-яким кандидатом, якого запропонує коаліція.


Пєтрухєн мечеться як щур...

Link to comment
Share on other sites

Партія "Самопоміч" готова брати участь у владі і нести відповідальність пропорційно довірі, яку їй надав український народ.

Про це Садовий заявив журналістам після більше ніж двогодинної зустрічі з президентом України Петром Порошенко в понеділок у Києві, передає Інтерфакс-Україна...

 

При цьому Садовий зазначив, що в парламенті є дві великі фракції "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" – і вони зобов'язані пропонувати свої варіанти. "Не можна сьогодні все спихати на "Самопоміч". Вони зробили сьогодні невідомо що, в країні біда, а тепер "Самопоміч" – рятуйте ситуацію", - заявив політик.

Він також висловив думку, що Верховна Рада змінює свою позицію з огляду на точку зору людей, яких немає в парламенті, "коли олігархи співкерують парламентом".

 

http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/14/7102055/

 

Здравая позиция. Простые люди поддержали в первую очередь Петра Алексеевича и Арсения Петровича (плюс Апачи и фонтан).

Негоже всякой мелочевке мешать Петру с Петровичем оправдывать доверие простых народных масс

Змінено користувачем mick
Link to comment
Share on other sites

Партія "Самопоміч" готова брати участь у владі і нести відповідальність пропорційно довірі, яку їй надав український народ.

Садовый не идиот палить свой рейтинг за косяки Порося и Кроля. Как прошлые, так и будущие. Кроме того, с нынешним подконтрольным Поросяте и Кролю большинством ВР он ни одной реформы и при всем желании не проведет

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

"У нас дуже прості пропозиції... Закон про пропорційну систему виборів за відкритими списками, відставка ЦВК... відставка прокурора й уряду. Якщо ці умови будуть виконані, фракція готова розглянути, залишаючись в опозиції... питання ситуативної підтримки пропозиції щодо прем'єра, що буде запропоновано новоствореною коаліцією", - сказав він <Олег Березюк>.

 

На уточнююче запитання про те, чи буде фракція "Самопоміч" голосувати за якого-небудь кандидата у прем'єри, якщо ці вимоги не будуть виконані, Березюк відповів негативно.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/14/7102070/

Link to comment
Share on other sites

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на зустрічі з головами фракцій і президентом заявив, що готовий піти у відставку, якщо коаліція запропонує нового прем'єра з планом дій.

 

Про це після зустрічі з президентом заявили лідер Радикальної партії Олег Ляшко та голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

 

"Прем'єр Яценюк заявив, що якщо в парламенті є 226 голосів під нового прем'єра, під нову програму дій, він готовий поступитися посадою", - заявив Ляшко.

 

Лідер "радикалів" зазначив, що на зустрічі були знайдені підстави для формування нової коаліції.

...

далее http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/14/7102075/
Link to comment
Share on other sites

Учасники переговорів з формування нового Кабінету міністрів прийшли до перших спільних рішень.

 

Як стало відомо LB.ua з власних джерел, головним і єдиним претендентом на посаду прем'єр-міністра сьогодні є Володимир Гройсман. Нинішній голова АП Борис Ложкін претендує на посаду віце-прем'єр-міністра економіки.

Міністром фінансів може стати Іван Міклош, екс-міністр економіки Словаччини, а віце-прем'єром з євроінтеграції депутат Іванна Климпуш-Цинцадзе.

 

У Арсенія Яценюка - згідно з окресленою конфігурацією - залишаються п'ять "портфелів". Голови міністерства фінансів і Міністерства природних ресурсів у цій момент не визначені - "тривають торги" з БПП, "Батьківщиною" і Олегом Ляшком. Останній, проте, готовий відмовитися від посад у Кабміні в обмін на посаду спікера ВР.

 

Державну фіскальну службу - за попередньою домовленістю - очолить Ніна Южаніна.

 

Таким чином, в коаліції залишаються чотири фракції - БПП, "Народний фронт", Радикальна партія і "Батьківщина".

 

Голосування заплановане на наступний вівторок або четвер.

 

При цьому джерело зазначило, що проти Наталії Яресько як прем'єр-міністра виступили майже всі сторони переговорів, включаючи БПП і "Народний фронт", який раніше був готовий підтримати її. "Фронтовики" обурилися наміром Яресько змістити з посад Авакова і Петренка, а також програмою уряду, яка полягає лише в тому, щоб виконати список вимог МВФ. "Батьківщина" погодилася на будь-які прем'єрські кандидатури, крім Яценюка і Яресько.

 

Інше джерело LB.ua на Банковій, також безпосередньо причетне до перебігу переговорів, висловило думку про те, що "Яценюку вистачить і чотири" портфелі"- МВС, Мін'юст, Міністерство освіти, Міністерство інфраструктури. Переговори з п'ятого - тривають. Претендентами на нього також є Тимошенко і Ляшко.

 

Проте в АП сумніваються, що Ляшко увійде в коаліцію. У такому випадку більшість у парламенті формуватимуть три учасники - БПП, "Народний фронт" і "Батьківщина", решту голосів планують добирати з позафракційних. У ролі спікера ВР там назвали Андрія Парубія.

 

Зараз немає ясності щодо голів Мінсоцполітики і Нацбанку. Проти Валерії Гонтаревої виступають депутати Ради від різних фракцій, проте на Банковій альтернативу Валерії Олексіївні поки що не запропонували. Сама Гонтарева, за відомостями співрозмовників в її колі, готова подати у відставку в разі, якщо Яресько та Абромавичус покинуть свої пости.

 

Важливо відзначити, що всі вищевикладені деталі обговорювалися при безпосередній участі Арсенія Яценюка, про що він повідомив найближчим соратникам, проте - за їхніми словами - підсумкового рішення для себе все ще не прийняв. Таким чином, не виключено, що Арсеній Петрович ще стане докладати зусиль, щоб залишитися на посаді. Хід переговорного процесу змінюється дуже стрімко.

 

http://ukr.lb.ua/news/2016/03/21/330817_bankoviy_uzgodili_pershi.html
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
 

Дякуємо пані Наталія Енн Яресько / Natalie Ann Jaresko за майже півтора роки наполегливої праці на благо країни. Нам пощастило працювати зі справжнім професіоналом, принциповою та чесною людиною, для якої понад усе - інтереси країни та всіх громадян.

Щасти Вам та успіхів у всьому!

 
13010803_994935243908536_354015061362171
12974343_994935350575192_431073330879672
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...