Перейти до змісту

Опять Грем. Сука!


Agh

Recommended Posts

Пиздец, это вообще дно. Троллить, специально напоследок доставать нервы слепому израненному инвалиду...

 

Можно ли как-то поднять тему издевательств Грэма над пленным в самой Британии? Але, журналисты!

 

https://www.facebook.com/Ray.net.ua/videos/1196248153773178/

Link to comment
Share on other sites

 

В день звільнення хотілося писати тільки про наших Героів. Сьогодні дійшли руки до істот. В ті перші хвилини, коли на мосту в Щасті Жемчугов вийшов зі швидкої і сперся на руки наших хлопців з СБУ, до нього в ритмі танцю папуаса підскочила людиноподібна істота. Вона кривлялася і лицедійствувала, тикала в Володю камерою і щось там плела про "фашистів". Потім істота з кремлівськими збоченими мізками і британським паспортом повернулася до українських операторів, що ледь стримували себе , і почала ім кричати " украинские журналисты - г...но". За його спиною весело хихотіла " переговорниця з республік" , яка й притягла цей взірець " журналістики русского мира" на процес звільнення заручників, щоб наостанок познущатися над важкохворим українським патріотом. Істота біснувалася, бо іі мета була зірвати звільнення, влаштувати провокацію, скандал, бійку. Поряд спокійно покурювали - спостерігали нєзавісімиє від всього на світі ОБСЄшники... Воно ( it) зветься Грем Філліпс. В мене прохання до шановних моїх колег- операторів , що вчора були зі мною свідками того жахіття ( і до ваших каналів, і до ваших журналістів). Пліз, передайте мені це відео! Скиньте його в відкритий доступ всім. В мене прохання до журналістів , які часто запитують, чим допомогти в питанні звільнення заручників і до медіа спільноти, якій іноді варто відриватися від своїх дріб'язкових розборок. В мене прохання до міжнародних шановних агенцій, акредитованих в Украіні. Друзі, це справа вашої честі. Істота називає себе журналістом, відверто на камеру знущається з закатовані людини в момент звільнення. Поряд скачуть інші папуаси з лайфньюсів, ім не бридко, бо вони самі такі. Але нам всім має бути не все одно. Де грізні заяви Дуні Міятович, що це не журналістика? Де заяви міжнародних профспілок , що цей пропагандистський російський угар не має нічого спільного з журналістикою? Ми маємо показати це it всьому світові, аби світ бачив, ЯК проросійські пропагандисти поводяться з українськими бранцями. Давайте разом зробимо це. Ну а я дуже чекаю відео від друзів- колег, з якими вчора ледь стрималася і не повелися на ту підлу провокацію. І же завтра під час конференції комітету з свободи слова ПАРЄ, що проходитиме в Києві, покажу цей взірець " повної свободи слова по -кремлівськи" всім європейським колегам. 

P. S. Дякую всім хлопцям- операторам, що вчора не повелися на провокацію. Ви не дали зірвати звільнення Володі.14364901_1094132250674587_39346971088534

 
 

14391001_1094132257341253_10542136615070

коли цю падлу згноять вже 

наривається як бузина

 

14344314_1094140070673805_80302368523971

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

При усій моїй звичайній толерантності, сподобалися наступні каменти на Цензорі:

http://static.censor.net.ua/images/flags/ua.png Василий Родин

Этого урода нужно поймать и кастрировать, чтоб подобные отбросы не размножались.
18.09.2016 00:22
 
---------------------------------------------------------------------------------------
 
http://static.censor.net.ua/images/flags/fr.png Антон РАКИТИН
Этот путинский педик Грэм Филлипс за вот эти 6 минут видеоролика сделал грандиозную услугу в деле изобличения запредельной подлости рашистской пропаганды:

кривляющаяся пропагандонская мразь Филлипс, задающая эпически благородному искалеченному воину Вл.Жемчугову подлейшие, глумливо-оскорбительные вопросы при совершенно уродском невладении языком, выглядит какой-то человеческой зловонной грязью.

К тому же заморский педик-извращенец, продавшийся московским кукловодам, выглядит полным уродом-недоумком и в плане журналистской профессии, когда он гавкает насчёт "зомбирования", насчёт "преступной войны против русского народа" героическому, глубоко сознательному бойцу ВСУ Владимиру ЖЕМЧУГОВУ, этнически русскому патриоту свободной Украины...
Link to comment
Share on other sites

Яким таким чином подібна істота користуєцця всіма вигодами/прівілеями/ніштяками журналіста?
то шо інші журналісти скажуть "не подам руки, на 1 гектарі і с*ати не сяду" - цій істоті на то глибоко нас*ати.
Тобто. Воно користуєцця вивіскою і поняттям "вільна преса" для того шоб максимально дискредитувати це поняття.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


За знущаня над інвалідами навіть штраф не випишуть?

в ЮК він не порушує жодних законів, а те саме СБУ, наприклад, навіть в міжнародний розшук його не оголошує.

Link to comment
Share on other sites

Это уже дно? ;o

 

Скандальный кремлевский пропагандист Грэм Филлипс владеет квартирой в Одессе.
Об этом свидетельствуют данные реестра об имущественных правах на недвижимость.
Так, Филлипсу принадлежит квартира общей площадью 65 квадратных метров, которую он приобрел в октябре 2013 года – накануне начала Революции достоинства в Украине.


http://i.obozrevatel.com/8/2127741/inner/2b552f0542890ff2ae46e3b736cb25ee8de4b9dcffe11b10efpimgpshfullsizedistr_1.jpg
http://i.obozrevatel.com/8/2127741/inner/2e6fe16e9c38832cb3383957dc9d7ebd57dd05972ab409de2bpimgpshfullsizedistr_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Graham W Phillips ‏@GrahamWP_UK  2h2 hours ago View translation

Вероятно, нет сомнений в том, что они теперь будут конфисковать мою квартиру в Одессе. Я наслаждался жить там, даже представлял себе завести семью там, счастливые летние в Одессе. До войны. Но это уже другая жизнь.
Но все нормально, я все принимаю, и двигаться дальше.

https://vk.com/grishawphillips?w=wall262707630_296808

 

http://ukraina.ru/images/101291/50/1012915049.jpg

Link to comment
Share on other sites

 

 


а то б с какого єта гнида купила бі жилье?

 

Так ця блядіна тут жила і працювала з 2010 :fp1: Жив з дівчиною одеситкою, а потім, видно, хапнув куш і купив квартиру.

 

ЗІ Як можна за 6 років не вивчити мову ?Я розумію, що він дибіл і психопат, та все ж..працював викладачем в Одесі :fp1:

Хоча, він такі помилки робить..начебто навмисне корячить, щоб роздратувати.. Гнида.

Link to comment
Share on other sites

Репостим

 

 

Можете сделать доброе дело и за две минуты помочь уничтожить ложь и зло? Есть английский “журналист", Грэм Вилсон Филипс, который на оплате ФСБ уже несколько лет снимает лживые новости про войну в Украине. Недавно он жестоко издевался над Украинским бойцом который потерял руки на мине. Филипса ФБ страница здесь -https://www.facebook.com/GrahamWPUK

Прошу всех скопировать письмо ниже и поставить текст в комменты Британским политикам и Спец Службам по линкам ниже. Обещаю что хорошо умею писать письма в Гос Агенства. Филипс именно огласки очень очень боится, не хочет жить в Новороссии.

Спасибо за вашу поддержку и за перепосты.

https://www.facebook.com/TheresaMayOfficial/
https://www.facebook.com/Security-Intelligence-Service-MI6…/
https://www.facebook.com/GCHQ-Headquarters-175214812523929/
https://www.facebook.com/UKHouseofLords/
https://www.facebook.com/ukparliament/
https://www.facebook.com/UKHouseofCommons/
https://www.facebook.com/ministryofjusticeuk/
https://www.facebook.com/theministryofdefence/
https://www.facebook.com/foreignoffice/

------------------

Dear Civil Servant of the Crown

We wanted to bring to your attention the activities of a British national, Graham Wilson Phillips, son of Katrin and Norman Phillips of Nottingham, DOB 01/26/1979.

Mr. Phillips is on the the payroll of the Russian security service, the FSB, and has even received 4 military decoration for his service to Russia. Mr. Phillips professionally reports lies and propaganda for the Russian State owned media from the Russian occupied region of Ukraine. (please see the link below).

http://www.stopfake.org/…/british-citizen-exposed-as-a-too…/

We, the international global community, respectfully urge you to investigate and prosecute Mr. Phillips to the full extent of UK laws for his terrorist ties and unlawful activity in the occupied Ukraine.

Thank you in advance for your actions on this matter.

Link to comment
Share on other sites

 Те саме,але нашою.

"22 вересня 2016
Посол України у Великій Британії Наталія Галібаренко просить Велику Британію зупинити в Україні проросійську пропагандистську діяльність Грема Філліпса.
 Про це йдеться у її відкритому листі, оприлюдненому на сайті посольства України в Об'єднаному королівстві Великої Британії й Північної Ірландії.
  "Я хотіла б попросити британську сторону вжити всіх можливих заходів, у тому числі щодо його документів, щоб зупинити пропагандистську роботу пана Філліпса на російську окупаційну владу в Україні, щоб він покинув нашу країну назавжди", – йдеться у ньому.
  Дипломат попереджає, що якщо Філліпса затримають на території юрисдикції України, він нестиме відповідальність за свої дії: "Ми, не вагаючись, використаємо всі доступні інструменти міжнародної співпраці, щоб змусити його відповідати за свої слова і справи".
  Українці та британці навіть просили прем­'єр-міністра Великої Британії Терезу Мей провести розслідування й судове переслідування Філліпса за законами його країни.
  "Оскільки Філліпс гордо називає себе британським журналістом, а його дії є ганебними й обурливими, він псує імідж Великобританії як країни, яка послідовно підтримує Україну в протидії російській агресії… Філліпс руйнує високі стандарти британської журналістики", – зазначає посол."

http://www.pravda.com.ua/news/2016/09/22/7121458/

----------------------

Навряд мудило колись ще відвідає Одесу.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://patrioty.org.ua/society/ukraina-povynna-sama-obraty-nalezhne-pokarannia-dlia-hrema-fillipsa--posol-brytanii-134869.html

"Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф заявила, що українська влада сама повинна визначити належне покарання для проросійського пропагандиста Грема Філліпса за провокації під час обміну полоненими. Про це йдеться у повідомленні Посольства Британії в Україні.
"Я бачила відеозапис обміну полоненими минулого тижня та, як Ірина Геращенко і Уляна Супрун, приголомшена поведінкою Грема Філліпса щодо Володимира Жемчугова. На моє переконання, це не журналістика. Багато людей закликали Велику Британію позбавити його паспорта. Пан Філліпс не здійснив правопорушення у Великій Британії, яке могло б стати підставою для британського уряду заборонити йому виїзд за межі країни. Якщо він порушив українське законодавство, то це повноваження української влади вирішити, які дії вона вважає за потрібне вчинити щодо пана Філліпса в Україні", - сказала Гоф."

Link to comment
Share on other sites

ппц? це їх громадянин, а вони на нас скидають

 

ото ще 

Та ні, запропонували нам засудити по наших законах і подати у міжнародний розшук. А тоді вони вже будуть мати право заарештувати його в себе і віддати нам. Чи не віддати ;)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...