Перейти до змісту

Новий курс


Euro

Recommended Posts

Тимошенко права: Вимагаю взагалі зняти з розгляду законопроєкт влади про відкриття ринку сільськогосподарської землі. Він непридатний до прийняття. Для України він по суті смертельний.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Проти кнура не було галочки. Було Зебіл/Порох

Пан Фома, вношу ходатайство за ЕВРО.

 

Предлагаю его немного отпустить. Мы теряем пациента! Невооружённым глазом видно жесточайший баттхёрт. Так не далеко и до нервного срыва довести! Это будет хорошо, если моё предположение оправдается и окажется, что мысли  ЕВРО зарождаются не в голове, а в том месте о котором мы все знаем. Но! А если в голове!

 

Будьте гуманны ;)

Link to comment
Share on other sites

Проти кнура не було галочки. Було Зебіл/Порох

Були Тимошенко, кнур і решта. Бортанула Юлю кнурівська машина, залишились кнур і проти кнура.

 

 

ходатайство
пнх!
Link to comment
Share on other sites

Знаєш, в чому різниця між мною і декотрими твоїми побратимами? Я голосував протестно і Зе спуску не давав з першого дня. А ваша тусня соєву дупу вилизувати буде доки хтось інший на утримання не візьме.

Link to comment
Share on other sites

Знаєш, в чому різниця між мною і декотрими твоїми побратимами? Я голосував протестно і Зе спуску не давав з першого дня. А ваша тусня соєву дупу вилизувати буде доки хтось інший на утримання не візьме.

 

от тебе "протестно" і злили, як використаний гандон, і ніякі згадки про соєву дупу цього факту не змінять

Link to comment
Share on other sites

Якщо насправді бути безрозмірним гандоном для всмоктування соєвої сечі, то вона потім дооооовго має виходити. Що й спостерігаємо нон-стоп.

Link to comment
Share on other sites

Червоні лінії по Донбасу і виведення на чисту воду дипломатів Зеленського. Обраний ними курс веде до здачі України хуйлу.  :X

Please wait.. Loading

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

Усі головні меседжі, запитання до представників команди Зе і висновки з відповідей на них у програмі зробила саме Юлія Тимошенко. Але на УНН і Цензорі про них - гробова тиша! Про що це свідчить?  :X
 
п.с. Гугл видає лише на трьох(!) сайтах новин з усіх згадку про виступ Тимошенко учора в Праві на владу:
https://www.rbc.ua/ukr/news/timoshenko-rasskazala-nuzhno-delat-vozvrashcheniya-1570171778.html
https://znaj.ua/politics/267159-yuliya-timoshenko-opisala-strashniy-son-volodimira-zelenskogo-chi-vikonaye-prezident
https://apostrophe.ua/news/politics/government/2019-10-04/formula-mira-timoshenko-rasskazala-o-sposobe-vernut-mir-na-donbass-i-ne-dat-zabyt-o-kryme/176432

..Тимошенко назвала умови української формули миру
Відновити українсько-російський кордон, демілітаризувати окуповані території, повернути туди закон та Конституцію України, а також переселенців, щоб вони могли голосувати, – це умови української формули миру, виконання яких дозволить провести вибори на Донбасі без жодних підозр у капітуляції. Про це заявила Юлія Тимошенко в ток-шоу "Право на владу" на телеканалі 1+1.
Лідер "Батьківщини" нагадала, що так звана "формула Штайнмаєра" була свого часу запропонована як інструмент захоплення Росією політичної влади над Україною. Саме тому вона передбачала, що після проведення виборів в умовах окупації мав бути затверджений особливий статус Донбасу, з фактичним відокремленням цієї території – з власними судами, силовими структурами – і перетворенням її на "друге Придністров’я".
На її думку, підступність цього сценарію полягала ще й в тому, що одразу після того, як ОБСЄ визнало б вибори під окупацією законними, цю територію в її нинішньому стані "вживили" б в Україну і перетворили б на інструмент російського контролю.
"На найближчих загальноукраїнських виборах голосуватимуть 5,5 млн (які раніше були на Донбасі) не людей, а бюлетенів. Вони голосуватимуть під контролем РФ за українську владу. Вважайте, що це не повернення територій, це взяття політичної влади Російською Федерацією. Це стратегії, які позбавляють нас суверенітету", – заявила Тимошенко.
Формула миру України принципово інша, тут безпекові питання передують політичним, звернула увагу політик.
"Хочете вибори? Відновіть кордон між Україною та Росією, не лінію розмежування, демілітаризуйте окуповану територію – війська окупанта мусять бути прибрані разом з технікою, поверніть закон і Конституцію України та поверніть людей, внутрішньо переміщених осіб, щоб вони мали можливість голосувати", – сказала політик.
Лідер партії переконана, президенту разом з дипломатичним корпусом треба домагатися запровадження української формули миру.
На переконання Тимошенко, свою роботу має виконати і Верховна рада, виправивши "ганебний" закон про особливий статус Донбасу і прибравши з нього усі пункти, що суперечать національним інтересам України.
"Нам треба всім об’єднатися, щоб не втратити шанс щодо повернення миру на окупований Донбас та в жодному раз не дати забути про Крим", – підсумувала Тимошенко.

“У мене до вас питання, чи дійсно те що сказав президент України буде виконано в реальному житті? Що спочатку буде відновлено кордон, повністю виведені війська окупантів, повернуто українське законодавство і українська Конституція на окуповану сьогодні нашу територію, по-суті проведена деокупація, і лише тоді відбудеться проведення місцевих виборів. Чи можлива якась інша послідовність?”, - задала запитання Юлія Тимошенко міністру.
ze]
Міністр відповів, що Тимошенко, по-суті, назвала ті “червоні лінії”, які озвучує команда президента на всіх переговорах.
“Ви, фактично назвали всі ті червоні лінії, які урядова команда на чолі з президентом висуває на переговорах, де б вон не відбувалися — в Парижі чи в Берліні”, - відповів Пристайко.
Однак, така відповідь не задовільнила Тимошенко і вона запитала, чи допустить президент проведення місцевих виборів на окупованих територіях, якщо все те, що він пообіцяв публічно, не буде зроблено і досягнуто.
“Це дуже важливе питання і я прошу вас сказати конкретно — так чи ні?”

 

На що Пристайко зазначив, що на це запитаня повинен відповісти сам президент, а він може відповісти лише мовою дипломатів.
 
Я вам можу сказати як дипломат, що це є нашою вимогою до цих переговорів. Але я вам приведу приклад. Якщо ми не можемо забезпечити контроль нашими силами, то чи ми можемо погодитись, що кордон спочатку буде контролюватись місією ОБСЄ? А потім українськими силами? Тобто це і є та межа переговорів, для чого їдуть на них. Якщо ми визначаємо лінії, які не можна посувати і вони є залізобетонними, тоді ніхто не приїзджає і ніхто у переговорах участі не бере”, - константував Пристайко.

...в ток-шоу "Право на власть" на 1+1.
Лидер "Батькивщины" напомнила, что так называемая "формула Штайнмайера" была предложена как инструмент захвата Россией политической власти над Украиной. Она предусматривала, что после проведения выборов в условиях оккупации должен быть утвержден особый статус Донбасса, с фактическим отделением этой территории - с собственными судами, силовыми структурами - и превращением ее в "второе Приднестровье".
Коварство этого сценария заключалась в том, отметила она, что сразу после того, как ОБСЕ признало бы выборы под оккупацией законными, эту территорию в ее нынешнем состоянии "вживили" бы в Украине и превратили в инструмент российского влияния.
"На ближайших всеукраинских выборах будут голосовать 5,5 млн (которые раньше были на Донбассе) не людей, а бюллетеней. Они будут голосовать под контролем РФ за украинскую власть. Считайте, что это не возврат территорий, это взятие политической власти Российской Федерацией. Это стратегии, которые лишают нас суверенитета"
, - заявила Юлия Тимошенко

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

 

 


Червоні лінії по Донбасу і виведення на чисту воду дипломатів Зеленського. Обраний ними курс веде до здачі України хуйлу. 

А Зеленського обрали ви! Так шо ви зробили це разом!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Віктор Шишкін про землю і права громадян: "Українські провідні ЗМІ мовчать про те, як насправді облаштований ринок землі в інших країнах". Тому що діє змова старої шайкі з новою владою

Please wait.. Loading
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Десь промайнуло, що у Новому курсі немає нічого про ліквідацію олігархічного ладу. Читайте уважніше  https://nku.com.ua/materialy/

 

Конкретно 

https://nku.com.ua/wp-content/uploads/2019/04/Novyj-kurs-Ukrayiny.pdf

https://nku.com.ua/wp-content/uploads/2019/04/Novyj-ekonomichnyj-kurs.pdf

 

"На основі Нової Конституції ми
ліквідуємо кланово-олігархічний устрій
та демонополізуємо всі галузі нашого
економічного життя, щоб в умовах
справжньої конкуренції та справжнього
ринку створити рівні можливості
для розвитку всіх підприємницьких
ініціатив у нашій країні."
Link to comment
Share on other sites

Раніше для загарбання земель і ресурсів потрібні були війни. Тепер ми можемо усе це втратити на рівному місці під розповіді про реформи.

Про це ж саме буде йтися сьогодні на Свободі слова ICTV о 23:00.

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

На комітеті Батьківщина досягла успіху в питанні гарантій невтрати ГТС. Тепер пильнуватимуть ручкі реформаторські під час винесення та голосування закону.

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...