Перейти до змісту

Наступний президент США-2020, хто він?


Recommended Posts

на питання "хто буде наступний президентом США" символічна відповідає ця колядка США, яка є перекладом Пітера Вільговськи на англійську української пісні "Щедрик" ( і яка стала однією з найпопулярніших керол-сонг в США під назвою Carol of the Bells )

При Трампі такого не було. Це вже нова епоха. Епоха Байдена. І відповідні слова керівника оркестру ВПС США, "Співаючи сержанти", підполковника Крістин Мур Урутії, "ця пісня виконується на знак вшанування американо-українського партнерства. У України немає більшого партнера, ніж США у відстоюванні суверенітету і територіальної ціліснісності України. Всього найкращого в ці святкові дні! " добре це підкреслюють

 

https://www.youtube.com/watch?v=O39vQhwY8wo

Змінено користувачем S.Brant
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Romney is just another swamp RINO

Республіканцем за назвою ( так перекладається абревіатура вище ) є саме Трамп, який ніколи не був репом. І якого висунили від репів лише після його погрози, що інакше він піде незалежним. 

 

Як мені подобається, коли ольгинці чорне називають білим, а біле- чорним. Ви вважаєте себе найрозумнішими? Хто вам, жлобам кацапським і підкацапським, дав право визначати, хто серед американців є респом, а хто-  RINO ?

 

Міт Ромні, Маккейн - це була еліта репів. Гідні спадкоємці Рональда Рейгана. І тут приходить жлоб Трамп,  що до респів не мав жодного стосунку, і тепер агенти кацапстана вже називають аристократію репів РЛЗН ( республіканцями лише за назвою ). Охеріти можна... Якесь бидло совкове, що навіть громадянства США,  не має, взяло на себе роль, вищу за роль суддів США

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

До речі, мавпи кацапські та підкацапські, максимум, що ви тут доб'єтесь- що репи та їхній електорат розколяться на дві половини, одна з яких буде називатись ГОП, а іншій прийдеться взяти нову назву- Партія невлових трампанзе...

 І наступних виборів у Конгрес через 2 роки у демів взагалі не буде суперників- легко візьмуть усю половину місць, що буде розігруватись. З виходом на 75% місць всього Конгресу. Це вже переважна більшість, можна навіть конституцій поправки робити, наприклад, право носіння зброї відмінити

 

І не кажіть потім, що люди вас, мавп, не попереджали

Змінено користувачем S.Brant
Link to comment
Share on other sites

До речі, мавпи кацапські та підкацапські, максимум, що ви тут доб'єтесь- що репи та їхній електорат розколяться на дві половини, одна з яких буде називатись ГОП, а іншій прийдеться взяти нову назву- Партія невлових трампанзе...

 І наступних виборів у Конгрес через 2 роки у демів взагалі не буде суперників- легко візмуть усю половину місць, що буде розігруватись. З виходом на 75% місць всього Конгресу. Це вже переважна більшість, можна навіть конституцій поправки робити, наприклад, право носіння зброї відмінити

 

І не кажіть потім, що люди вас, мавп, не попереджали

це неможливо без КОВІДу. Без КОВІДу, з обісраною економікою, деми зникнуть як роса на сонці.

Link to comment
Share on other sites


Шиза в Додіка схоже досягла останньої фази  :fp1:  :fp1:  :fp1:


 


Тепер або в дурку аби зберегти хоча б видимість, що демократія в ЮС щ.е існує, або...   B-)


 


 


Senior Trump administration officials are increasingly alarmed that President Trump might unleash — and abuse — the power of government in an effort to overturn the clear result of the election.


Why it matters: These officials tell me that Trump is spending too much time with people they consider crackpots or conspiracy theorists and flirting with blatant abuses of power.


  • There are 32 days until President-elect Biden's inauguration.

The big picture: Their fears include Trump's interest in former national security adviser Michael Flynn's wild talk of martial law; an idea floated of an executive order to commandeer voting machines; and the specter of Sidney Powell, the conspiracy-spewing election lawyer, obtaining governmental power and a top-level security clearance.


A senior administration official said that when Trump is "retweeting threats of putting politicians in jail, and spends his time talking to conspiracy nuts who openly say declaring martial law is no big deal, it’s impossible not to start getting anxious about how this ends."


  • "People who are concerned and nervous aren’t the weak-kneed bureaucrats that we loathe," the official added. "These are people who have endured arguably more insanity and mayhem than any administration officials in history."

At Friday's meeting, first reported by The New York Times, Trump discussed making Powell a special counsel for election fraud.


  • The ideas included commandeering voting machines, with Powell as a special counsel to inspect the machines, according to a source familiar with the meeting.
  • White House counsel Pat Cipollone and chief of staff Mark Meadows "pushed back strenuously and repeatedly against the ideas put forth by Sidney Powell,” the source said.
  • The meeting included Flynn, who was pardoned by Trump in November and is a celebrity with election-denying Trump supporters.


 

 

 

 

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Сенатор-республиканец Митт Ромни заявил, что масштабный взлом данных федерального правительства США был «чрезвычайно разрушительным» и что у президента Дональда Трампа возникает «близорукость», когда речь заходит о России, которая, по мнению американских официальных лиц, стоит за атакой.

Чи в Мітта вистачить сміливості сказати не тільки "а".... Бо то дуже неповний стейтмент щодо проросійської діяльності так званого президента США. Він теж, як і покійний Маккейн бачили своїми очами доповіді агентів, які виступали на сенатському комітеті з розвідки. Де чорним по білому описано де? коли ? і за скільки? відбулася державна зрада, як ті доповіді тоді біпартізан  :fp1: було вирішено покласти під сукно, аби "не завдавати непоправної шкоди американській демократії" :weep: Треба вже врешті мати яйця визнати свою помилку і слабкість і довести справу до кінця. Ото є єдиний, імхо, надто примарний шанс відмити від рудого лайна світлий імідж "партії Рейгана".... А так він навіть з психушки (в кращому випадку) продовжить на нього висиратися...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

було вирішено покласти під сукно, аби "не завдавати непоправної шкоди американській демократії"
Притомним людям було зрозуміло ще 4 роки тому, що цей дебіл з командою ідіотів покладе на демократію, а не під сукно.
Link to comment
Share on other sites

це неможливо без КОВІДу. Без КОВІДу, з обісраною економікою, деми зникнуть як роса на сонці.

це ілюзія. За демами - майбутнє США років так на ... 50, починаючи від Байдена. І  ваша НЕРОЗУМНА діяльність лише прискорює та підсилює процеси зміцнення позицій демократичної партії США.

Link to comment
Share on other sites

Кількість присутніх гостей на церемонії інавгурації обраного президента США Джо Байдена суттєво зменшиться через коронавірусну пандемію.

Про це йдеться в заяві Об'єднаного комітету Конгресу з проведення церемонії інавгурації президента США (JCCIC), передає Укрінформ.

Як повідомляється, зазвичай цю подію відвідують близько 200 тисяч осіб, а цього року їхня кількість обмежиться членами конгресу особисто та ще одним їхнім гостем.

«На 59-у церемонію інавгурації запрошення членам 117-го Конгресу буде обмежене квитками їм особисто та по ще одному гостю на особу», - йдеться в заяві.

Голова JCCIC Рой Блант також наголосив, що комітет працюватиме над «розширенням можливостей перегляду церемонії онлайн на додачу до традиційної телевізійної трансляції».

Раніше американців закликали утриматися від поїздок на інавгурацію, а тих, хто таки приїде, зобов’язали носити маску та зберігати дистанцію.

Також триває дискусія щодо необхідності тестів COVID-19 для всіх, хто буде стояти на головній платформі біля обраного президента, якому 78 років.(с)

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3156228-inavguracia-bajdena-projde-za-minimalnoi-kilkosti-zaprosenih.html

Link to comment
Share on other sites

Это традиция. И билли и барак такое делали. Видимо это не зависит от партийной принадлежности

Вот вы уже и торгуетесь(с)анекдот

 

Клинтон це мудак погірше за трампа...... 

Link to comment
Share on other sites

будуть биться до останнього.

Бі вайлд хлопці!

Ваша особиста присутність у Washington, D.C. 6 січня критично необхідна, бо довбана столиця проголосувала за Бідона проти вашого обранця 93,0% / 5,4%.

Link to comment
Share on other sites

Обама не амністував корупціонерів такого гатунку.......

в смысле "такого гатунку"? все зависит от рекламы. кого то раскрутили кого то нет. я уверен среди 1700 от обамыча есть всякие.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...