Перейти до змісту

Китайський коронавірус крокує по планеті


Citizen UA

Recommended Posts

Это гнойный п"№деж

Сообщается, что пациент, участвовавший в исследовании, страдал от неврологических симптомов, связанных с редким воспалительным заболеванием позвоночника, называемым поперечным миелитом.

 

Он просто не мог участвовать в этом исследовании ни на данном этапе ни вообще. 

Я работал ФармПланет и на Мерк. ЗНаю как работают исследования.

Link to comment
Share on other sites

Вирусолог Li-Meng Yan,  которая бежала в США из Гонконга, утверждает, что SARS-CoV-II создан в лаборатории Уханя и что очень скоро (вероятно ещё в сентябре) мир увидит доказательства. Она обещает обнародовать генетическую последовательность вируса (DNA sequencing). 

По её словам, вирус уже в декабре-2019 передавался между людьми.

https://www.youtube.com/watch?v=7Lq3_rsBJ9w

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ізраїль вводить тритижневий національний локдаун

Під час карантину, який настане під час сезону єврейських свят, ізраїльтяни повинні будуть залишатися в межах 500 метрів від своїх будинків, але можуть виїжджати на робочі місця.
Школи і торгові центри будуть закриті, супермаркети й аптеки залишаться відкритими.
Державний сектор працюватиме з меншою кількістю співробітників, а недержавні офіси і підприємства не повинні будуть закриватися, якщо вони не приймають клієнтів.
Нетаньяху: "Я знаю, що ці заходи дорого обійдуться нам всім. Це не те свято, до якого ми звикли. І ми, звичайно ж, не зможемо відсвяткувати його в наших великих сім'ях".
Нетаньяху, який зіткнувся зі зростаючою критикою в зв'язку з кризою через карантин, сказав, що доручив міністру фінансів розробити новий економічний пакет, щоб допомогти підприємствам, які постраждали від локдауну.

Link to comment
Share on other sites

А його можна погіршити? Тестування було в дупі, а виділені на покращення бабки здебільшого розпиляли. В абсолютному вимірі воно трохи покращилось, але відносно не очікуваних зебаньками масштабів епідемії погіршилось.

08:45 В Україні зростає кількість хворих, про COVID-19 у яких стає відомо з фактом смерті: це ознака погіршення охоплення населення тестуванням, - НАН України. ІНФОГРАФІКА 2233 8

Link to comment
Share on other sites

Якщо не фейк, то карма догнала чувака :pleasant: 

 

Мер Харкова Геннадій Кернес зараз перебуває у комі після того, як був госпіталізований. У нього виявили коронавірус.

Міського голову доставили з двостороннім запаленням легенів до 17-ї лікарні, повідомляє ZN.UA з посиланням на джерела в Офісі президента.
За словами джерела, коронавірус у Кернеса протікає у важкій формі. При цьому співрозмовник не уточнив, ввели його в кому штучно чи ні.
Зазначається, що захворів він в перших числах вересня, а до лікарні потрапив минулого тижня. /Востаннє мера бачили на публіці на день міста – 23 серпня.
https://zn.ua/ukr/UKRAINE/mer-kharkova-kernes-znakhoditsja-v-komi-dzherela.html

Link to comment
Share on other sites

Мэр Харькова Геннадий Кернес находится в сознании.
Об этом рассказал директор Департамента по вопросам информации и связям с общественностью горсовета Юрий Сидоренко.
По словам чиновника, информацию о том, что градоначальник впал в кому, через подконтрольные каналы распространили политические оппоненты Кернеса. "Он громко смеялся над опубликованной информацией. Он все читает, все видит", — заявил Сидоренко. Он подтвердил, что у мэра диагностирован коронавирус и двухстороннее воспаление легких, передает Newsroom.
Состояние здоровья градоначальника - стабильно тяжелое, однако к аппарату ИВЛ его не подключали. Кернеса лечат харьковские врачи, вариант транспортировки за границу не рассматривался, но вчера в Харьковском аэропорту приземлился борт с лекарствами и оборудованием, которые перевезли в больницу №17. По данным нашего источника, прилетели в Харьков из-за границы и специалисты.

Link to comment
Share on other sites

А Гепі такі паплахєло ;)

 

У мера Харкова Геннадія Кернеса нібито стався інсульт на тлі коронавірусу.

Таку інформацію, посилаючись на джерела в близькому оточенні політика, 16 вересня розповсюдило видання ZN.UA. Прессекретарка Кернеса Тетяна Грузинська в коментарі виданню "Гордон" не спростувала і не підтвердила заяву.
"Стан здоров'я та діагноз – це особиста інформація та лікарська таємниця", – сказала вона.
Журналісти писали, що інсульт нібито стався кілька днів тому і викликав порушення мови "і не тільки". Сьогодня стан паціента різко погіршився.

 

Харьковские паблики и медиа публикуют видео из района аэропорта, куда приехали машины скорой помощи.

16 сентября в аэропорту Харькова приземлился медицинский борт из Нюрнберга, который должен перевезти харьковского городского голову Геннадия Кернеса на лечение в ФРГ. У Кернеса диагностирована коронавирусная инфекция.

Самолет Bombardier Challenger 604 с бортовым номером D-AFAD, который принадлежит компании FAI Aviation Group, перевозил в Германию российского политика Алексея Навального после отравления.
У терминала аэропорта стоят автомобили с номерами "0202", которыми пользуется охрана и окружение городского головы.

Reload Page to see tweet..Link..

 

UPD: Полетів: https://www.flightradar24.com/IFA1370/258566a0

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Ага, тепер за 3 дні, є також рекорд в Україні за добу - 3584 позитивних тестів і заява Гутерреша.

17.09.20 09:15 Спалах COVID-19 виходить з-під контролю, вакцина не вирішить цю кризу, - генсек ООН Гутерреш

censor_news_big3.jpg

Генеральний секретар Організації об'єднаних націй Антоніу Гутерреш заявив, що спалах коронавірусної хвороби COVID-19 в світі виходить з-під контролю.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Лігу, про це повідомляє пресслужба ООН.
"Спалах виходить з-під контролю", - заявив Гутерреш, зазначивши, що незабаром 1 млн життів буде "загублений через вірус".
"Давайте з'ясуємо: від пандемії немає панацеї", - зазначив генсек ООН, додавши, що багато хто покладає надії на вакцину від коронавірусу.
"Сама по собі вакцина не може вирішити цю кризу, і вже точно не в найближчому майбутньому", - підкреслив Гуттеріш.
Він пропонує розцінювати вакцину як "глобальне суспільне благо", яке повинно бути загальнодоступним, проте для цього необхідний "якісний стрибок у фінансуванні".
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Період стабілізації кількості випадків добової захворюваності з кінця липня до початку вересня в світі напевно закінчується. Хоча на відміну від України добова смертність в середньому ще трохи знижується.

На наші тренди лячно дивитися  :X   https://www.worldometers.info/coronavirus/country/ukraine/

Link to comment
Share on other sites

"Червоний" рівень став недосяжним :pleasant: 

 

"Червоний" рівень епідеміологічної небезпеки в регіонах України будуть запроваджувати при 5-кратному перевищенні середньої по країні захворюваності на COVID-19. :pleasant: 

Про це повідомили прем'єр-міністр Денис Шмигаль та міністр охорони здоров’я Максим Степанов на засіданні уряду 16 вересня 
"Встановлення у регіоні "червоного" рівня так званого, локдауну фактично регіону, розглядатиметься у разі перевищення у 5 разів середнього по країні рівня захворюваності на COVID-19".
За словами Степанова, суть змін полягає в тому, що "червоний" рівень епідемічної небезпеки встановлюватиметься  за спільним рішенням державної та регіональної комісій ТЕБ та НС у разі:
- завантаженості більше 70% ліжок у закладах охорони здоров’я регіону більше 5 дів підряд,
- перевищення середнього по країні рівня захворюваності на COVID-19 більше ніж у 5 разів.
Протиепідемічні обмеження та їх кількість на території "червоних" зон визначатимуться спільним рішенням державної та регіональної комісії ТЕБ та НС з переліку, що визначений постановою Кабміну. Степанов пояснив, що це може бути, як одномоментне закриття всіх сфер, так і поступове обмеження певних сфер, які в даному конкретному регіоні призводять до спалаху хвороби

 

Раніше при звичайному грипі, якщо захворіло більше 30% учнів, оголошувався карантин.

 

Міністр охорони здоров’я також додав, що у регіонах з "зеленим", "жовтим" та "помаранчевим" рівнем заборонятимуть відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти у разі, коли на самоізоляцію через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком коронавірусу, відправлено більше, ніж 50% класу. :fp1:

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Трамп вирішив культивувати стадний імунітет в Штатах.... Маски більше не рекомендуються, масові зібрання заохочуються..... 

Трамп видатний іксперд з подолання пандемій, ковід-19 переміг ше 14 квітня  https://uapolitics.com/index.php?/topic/39543-kitajskij-koronav%D1%96rus-kroku%D1%94-po-planet%D1%96/?view=findpost&p=1164887

Правда, з тих пір в США додалося понад 170 тис. жмурів.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Трамп видатний іксперд з подолання пандемій, ковід-19 переміг ше 14 квітня  https://uapolitics.com/index.php?/topic/39543-kitajskij-koronav%D1%96rus-kroku%D1%94-po-planet%D1%96/?view=findpost&p=1164887

Правда, з тих пір в США додалося понад 170 тис. жмурів.

 

Зате всі шо залишуться будуть витримкі до таких вірусів........ Природній відбір в дії тіпа.....

Link to comment
Share on other sites

А потім з лаби випустять Ковід-20 :lol2:

А вже пофік - в нас досвід незламного ходіння в пандемію без намордників до школи, де захворіло лишень 49,99%!  B-)

Link to comment
Share on other sites

В світі добовий рекорд виявлення корони, за 17 вересня 314,752 людини.

Україна сьогодні вздрючила Бангладеш з населенням 165 мільйонів за кількістю активних хворих - наразі 90,518 людей, і увійшла в десятку "лідерів"  :X

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...