Перейти до змісту

Китайський коронавірус крокує по планеті


Citizen UA

Recommended Posts

Не нервуйся ©  :gigi:  Я уважно тебе слухаю, шо там не так?

Та там мараз на маразмі, починаючи з 1 пункта:

- Ни одна из вакцин против Covid 19 для экстренного применения не может обеспечить и не обеспечивает лучшей защиты чем естественный иммунитет;

 Начальник медичної служби авіаційнної бригади має відповідну освіту і повноваження, щоб робити такі глобальні висновки? Далі включи мозок і сам пробіжись по всіх пунктах, мені лінь обговорювати тупі висери з антиваксерських груп.

Link to comment
Share on other sites

Нема сенсу колоти військовим бо

Це як пправило люди з добрим здоровям,літуни взагалі ідеальне.

Хто попадає в лікарні в основній масі?

50 чи навіть 60+ з проблемами найбільші з яких надлишкова вага,діабет,серцеві проблеми і психози.

В кого в основному вакцина викликає проблеми з інсультами,тромбами чи запаленням серця.Це 20-30 років чоловіки .

Link to comment
Share on other sites

Та там мараз на маразмі, починаючи з 1 пункта:

- Ни одна из вакцин против Covid 19 для экстренного применения не может обеспечить и не обеспечивает лучшей защиты чем естественный иммунитет;

 

тем более если этого естественного иммунитета нет пока не переболеешь. вакцинированный в любом случае имеет лучшую защиту чем не вакцинированный и не болевший

или в статье имеют намерение всех принудительно заразить чтобы выработать естественный иммунитет (что уже доказала полковник)?

Link to comment
Share on other sites

Сотні тисяч військовослужбовців США ще не виконали мандат щодо вакцини, оскільки наближаються терміни

 

Алекс ХортонThe Washington Post
 

11 жовтня 2021 року

 

Сотні тисяч американських військовослужбовців залишаються нещепленими або лише частково щепленими від коронавірусу, оскільки наближаються перші терміни виконання Пентагоном, з різними показниками в окремих службах та зростанням смертності серед військових резервів безпартійна сила з однозначними наказами.

 

Загалом, рівень вакцинації військових зріс із серпня, коли керівники Міністерства оборони, виконуючи розпорядження президента Джо Байдена, повідомили 2,1 -мільйонному військовослужбовцю країни, що імунізація стане обов’язковою, винятки будуть рідкісними, а ті, хто відмовиться, будуть покарані. Однак, згідно з даними, які оцінює The Washington Post, реакція військ була надзвичайною.

 

Наприклад, 90 відсотків військово-морського флоту на діючій службі повністю вакциновані, тоді як лише 72 відсотки Корпусу морської піхоти є, свідчать дані, хоча обидві служби мають спільний термін до 28 листопада. У Повітряних Силах понад 60 000 осіб мають лише три тижні, щоб виконати найамбітніший термін Міністерства оборони.

 

Смерті, спричинені COVID-19, зросли в частині військ, оскільки деякі служби намагаються прищепити свої війська. У вересні від коронавірусної інфекції померло більше військовослужбовців, ніж за весь 2020 рік. Жоден із померлих не був повністю вакцинований, сказав представник Пентагону майор Чарлі Діц.

 

Військові чиновники пояснюють різницю у рівнях вакцинації частково, вказуючи на послідовні терміни виконання кожної з послуг, які персонал має виконувати, одночасно висловлюючи оптимізм, що з наближенням цих дат чисельність буде швидко зростати і переважна більшість військ виконуватиме їх накази. Тисячі військовослужбовців вже розпочали двосерійний режим, як у флоті, де 98 відсотків військовослужбовців, які перебували на службі, отримали принаймні одну дозу, заявили чиновники.

 

Але інші служби не йдуть настільки стійким шляхом, і критики кажуть, що великі розриви між термінами вакцинації ставлять під загрозу готовність військових до кризового моменту. Вони конкретно вказують на резерви та Національну гвардію, до яких протягом останніх двох років зверталися у багатьох надзвичайних ситуаціях - вдома та за кордоном - і все ж велика кількість їхнього персоналу досі відмовлялася від вакцинації.

 

"Політика армії стимулює бездіяльність до останньої можливої ​​дати", - сказала Кетрін Л. Кузьмінський, експерт з військової політики у Вашингтонському аналітичному центрі "Центр нової американської безпеки", посилаючись на плани, які вимагають, щоб персонал Резерву армії та Національної гвардії був повністю вакцинований більше ніж через вісім місяців. Вакцини від коронавірусу широко розповсюджуються з весни.

 

"Те, як ми бачили, як вірус еволюціонує, говорить нам про те, що до 30 червня, можливо, доведеться переглянути", - сказав Кузьмінський.

У сукупності армійська охорона та резерв налічують приблизно 522 000 солдатів, що становить приблизно чверть усіх військових США, і вони становлять майже 40 відсотків із 62 смертей військовослужбовців через COVID-19, згідно з даними, оціненими The Post. Тільки 40 % повністю вакциновані. Чисельність армії, що діє до кінця 15 грудня, становить 81 %.

 

Зростання військових інфекцій, госпіталізацій та смертей відображає катастрофічний літній сплеск у Сполучених Штатах, оскільки дельта -варіант вірусу став домінуючим штамом і особливо сильно вразив молодих невакцинованих людей, заявили в Пентагоні. Представники оборони очікують, що смертність прийде до відпливу в найближчі місяці.

 

З початку пандемії, за даними Пентагону, близько чверті мільйона військовослужбовців були заражені вірусом, у тому числі більше 2 000 були госпіталізовані.

 

Війська Національної гвардії та резервів служать неповний робочий день у формі. Але в останній рік, коли лютувала пандемія, лісові пожежі та громадянські заворушення, Міністерство оборони та губернатори по всій країні мобілізували більше військовослужбовців, ніж будь -коли після Другої світової війни. Ці військовослужбовці, як правило, старші за своїх колег, які працюють на службі, і їхні цивільні роботи або мобілізація можуть піддавати їх зараженню частіше, ніж штатні військові, які живуть і працюють на ізольованих військових об’єктах.

 

У своїй заяві армія відстоювала червневий термін для своїх підрозділів охорони та резерву, кажучи, що ця дата відображає, наскільки великі ці організації щодо інших служб та компонентів військового резерву, а також обмеження, накладені географічним розповсюдженням її членів. Обмеження, пов'язані з пандемією для особистих зборів, наприклад, буріння у вихідні дні, додали до адміністративної проблеми обробки такої кількості медичних карток, консультуючи військовослужбовців, які скептично ставляться до вакцини та передають голки людям на руки, сказав підполковник Теренс М. Келлі, представник армії.

 

За словами Келлі, близько половини армійських резервістів не живуть поблизу військових поліклінік, які вводять вакцину. Проте, хоча Резерв давав інструкції солдатам про те, як завантажувати записи, що фіксують будь -які постріли, які вони отримують від невійськових провайдерів, не видно чіткого публічного поштовху з боку Пентагону, щоб солдати шукали безкоштовні вакцини в аптеках або продуктових магазинах, коли відстань є проблемою .

 

"Ми очікуємо, що всі невакциновані солдати отримають вакцину якомога швидше. Окремі солдати повинні отримати вакцину, коли вона буде доступна", - сказала Келлі. За його словами, червневі терміни "дозволяють одиницям резервних компонентів необхідний час для оновлення записів та обробки запитів на звільнення".

 

Представник Рубен Галлего, член Комітету з питань збройних сил Палати представників США, заявив, що термін виконання армією резервних підрозділів "загрозливий" і може вплинути на здатність служби швидко мобілізувати війська в період з цього літа до наступного літа.

 

"Я думаю, що армія повинна серйозно поставитися до цього, і їх спроби пояснити проблему" є безвідповідальною, сказав він. "Ви дозволяєте людям багато місця, щоб їх не можна було розгортати".

 

Армія заявила в четвер, що солдати охорони чи запасу, мобілізовані за федеральним розпорядженням після 15 грудня, кінцевого терміну вакцинації солдатів, які перебувають на службі, повинні бути імунізовані, коли вони залишать свою домашню станцію. Наказ дозволяє командирам прискорити розклад на 30 червня, але це затримує пересування будь -якого персоналу, який ще не розпочав режим вакцинації, на виконання якого потрібно від двох тижнів до місяця та повністю відповідає армійським настановам.

 

Військові чиновники можуть мати інші проблеми, які обмежують те, наскільки агресивно вони примушують резервістів виконувати мандат щодо вакцини, включаючи уроки, отримані в минулих спробах це зробити, - сказала Трупті Брамбхатт, старший дослідник політики та військовий експерт з охорони здоров'я корпорації Rand.

 

В кінці 1990 -х років ВПС зазнали значного удару, дотримуючись вимог Пентагону щодо режимів вакцинації проти сибірки. Мандат "негативно" вплинув на "утримання кваліфікованих та досвідчених пілотів -охоронців та резервів", згідно з вибірковим опитуванням Урядової підзвітної служби, наведеним у звіті 2002 року. Близько 16 відсотків пілотів і членів екіпажу в резервних підрозділах або прагнули перевестись в інший підрозділ, щоб затримати або уникнути процесу, перейшли в неактивний стан або взагалі залишили службу, зазначається у звіті.

 

"Армія, ймовірно, не хоче ризикувати проблемами утримання", - сказав Брамбхатт.

 

Представники оборони неохоче прогнозували, скільки військовослужбовців можуть протистояти мандату вакцини. Республіканські депутати, включаючи представника Ден Креншоу, штат Техас, припустили, що ця цифра може бути значною. "Питання до SECDEF: чи дійсно ви готові дозволити величезний відтік досвідчених військовослужбовців лише тому, що вони не приймуть вакцину?" колишній Navy SEAL написав у Twitter минулого місяця, використовуючи абревіатуру для міністра оборони.

 

"Чесно кажучи, американці заслуговують на те, щоб дізнатися, як ви плануєте справлятися з цим ударом, щоб забезпечити бойову готовність - це вже викликає серйозні проблеми", - йдеться у твіті.

 

Офіс Креншоу не повернув запит на коментар. Декілька офіцерів ВПС приєдналися до інших урядових працівників у судових позовах, які прагнуть припинити цю вимогу.

 

Сприйнятливість військ до вакцини дуже різнилася, особливо у підрозділах охорони та резерву, які менш пов'язані з жорстким середовищем зверху вниз, яке керує повсякденним життям на службі. Експерти пояснюють це ширшим суспільним ставленням - мільйони дорослих американців залишаються нещепленими - а також культурними рисами, унікальними для кожної послуги.

 

Кузьмінський, експерт з військової політики, сказав The Post у серпні, що одним із факторів, що, ймовірно, стимулює порівняно високий рівень вакцинації ВМС США, є торішня спалах на борту корабля USS Теодора Рузвельта під час дислокації до Тихого океану. Інцидент виявив, як швидко вірус може поширитися серед тих, хто живе в тісних приміщеннях, і для багатьох лідерів це був сигнал тривоги, коли судно було відсторонено на два місяці після зараження близько 1100 членів екіпажу, включаючи одного моряка, який помер.

 

Гальєго, колишній піхотинець із заповідника Корпусу морської піхоти, сказав, що демографічні дані можуть пояснити, чому рівень вакцинації поступається іншим службам.

 

За даними Пентагону за 2018 рік, морські піхотинці молодші, переважно чоловіки, і, як і багато військовослужбовців у збройних силах, як правило, не мають чотирирічних вищих навчальних закладів. Усі ці фактори сприяють зниженню рівня вакцинації серед широкого населення США певною мірою, згідно з урядовими даними та опитуваннями.

 

Однак опитування не враховують те, скільки морських піхотинців та інших військовослужбовців, орієнтованих на бойові дії, порівняно з цивільними людьми одного віку, як правило, більш фізично підготовлені і, як наслідок, можуть сумніватися у необхідності вакцинації.

 

Корпус морської піхоти відмовився пояснити, чому показники вакцини відстають від інших послуг, але сказали, що за шість тижнів після видачі мандату кількість кадрів, які розпочали режим вакцинації, зросла на 292 відсотки.

 

"Морські піхотинці, які сьогодні відмовляються від вакцини, - сказав речник, - можуть вирішити зробити щеплення завтра".

 

https://www-ctpost-com.translate.goog/news/article/Hundreds-of-thousands-of-U-S-troops-have-not-yet-16522715.php?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=uk&_x_tr_hl=ru&_x_tr_pto=nui

Link to comment
Share on other sites

Обіцяли вигнати всіх.Подивимось як буде .Половина марінс нехоче колотись.Кого посилатимуть в Таіван коли Китай полізе?синок Джо поїде добровольцем напевно
Link to comment
Share on other sites

- Ни одна из вакцин против Covid 19 для экстренного применения не может обеспечить и не обеспечивает лучшей защиты чем естественный иммунитет;  Начальник медичної служби авіаційнної бригади має відповідну освіту і повноваження, щоб робити такі глобальні висновки? Далі включи мозок і сам пробіжись по всіх пунктах, мені лінь обговорювати тупі висери з антиваксерських груп.

 

Це загальновідомий факт, на який вперто заплющюють очі вакцинодрочери. Вище я вже наводив цитату з статті у WP, яку Мокша запостив https://www.washingtonpost.com/outlook/2021/09/15/natural-immunity-vaccine-mandate/

 

More than 15 studies have demonstrated the power of immunity acquired by previously having the virus. A 700,000-person study from Israel two weeks ago found that those who had experienced prior infections were 27 times less likely to get a second symptomatic covid infection than those who were vaccinated. This affirmed a June Cleveland Clinic study of health-care workers (who are often exposed to the virus), in which none who had previously tested positive for the coronavirus got reinfected. The study authors concluded that “individuals who have had SARS-CoV-2 infection are unlikely to benefit from covid-19 vaccination.” And in May, a Washington University study found that even a mild covid infection resulted in long-lasting immunity

Link to comment
Share on other sites

In direct defiance of the Biden administration, Texas Governor Greg Abbott has banned any entity from trying to impose a vaccine mandate in the state.

 

Abbot issued a statement urging that “The Covid vaccine should always remain voluntary and never forced.”

 

The governor’s office announced that “no entity in Texas can compel receipt of a Covid-19 vaccination by any individual, including an employee or consumer, who objects to such vaccination for any reason of personal conscience, based on a religious belief, or for medical reasons, including prior recovery from Covid-19.”

 

“I hereby suspend all relevant statutes to the extent necessary to enforce this prohibition,” Abbot added.

 

Флоріда і Техас це залишки справжньої Америки де індивідуальні свободи є фундаментом життя .А не колективно комуністичне суспільне добро а людина хробак

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

‼5000 ЧЕЛОВЕК 4 ДНЯ БАСТУЮТ В ПОРТУ ИТАЛИИ ТРИЕСТЕ, НЕ УХОДЯ С МЕСТА НЕ СМОТРЯ НА ХОЛОД УЖЕ 4 ДНЯ ОНИ ТРЕБУЮТ ОТМЕНЫ ПРИНУДИТЕЛЬНОЙ ВАКЦИНАЦИИ И ЗЕЛЕНЫХ ПАСПОРТОВ!

 

 https://bastyon.com/index?v=3b9f15070c30c6b572449294bdba60daf22efb3e178281423688e2eb474a8031&video=1&ref=PXgYFdVs5W831WpksVLA5hNtXa7XSqUzLB

Link to comment
Share on other sites

Зайшов подивитись що там Алекс Джонс каже так от каже що вже скоро паспорти вакцинації будуть перевіряти через аналіз крові,тобто в вакцині є чисто немедицинський компонент для трейсінгу.

Будемо чекати чи справдиться.

Link to comment
Share on other sites

Зайшов подивитись що там Алекс Джонс каже так от каже що вже скоро паспорти вакцинації будуть перевіряти через аналіз крові,тобто в вакцині є чисто немедицинський компонент для трейсінгу.

Будемо чекати чи справдиться.

:fp1: Обычная проверка на наличие антител, прежде чем писать очередной маразм, хорошо бы по теме хотя бы азы почитать

Link to comment
Share on other sites

Ні.вони пишуть що в крові є графен тепер.Але раніше казали що одним з компонентів вакцини є люмінофор власне для тестування чи вколотий

Як правило те що він пише має правдивість на рівні 30 %( imho)

Link to comment
Share on other sites

Я в січні робив тест на антитіла то фірма яка його робила з грудня буде пропонувати тести на іммунну відповідь на ковід.Тобто чи мій організм знає що ковід ворог і його треба нищити.бо рівень антитіл падає з часом але Т лімфоцити памятають що це ворог.( спрощений варіант пояснення ) Змінено користувачем coolzak
Link to comment
Share on other sites

Якщо небуде якогось указу від уряду в нас по фірмі вводити вимоги вакцинації небудуть.Половина підприємств поза великими містами де досить значн й відсоток противників вакцини і вже зараз нехватка працівників.Від нас послали 14 чол працювати в Онтаріо на подібне підприємство де на 250 штату нехватає 50 чол.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...